آیا لیاخوفهای سپاه، مجلس را به توپ خواهند بست؟پس از انتشار مصوبه مجلس درباره دانشگاه آزاد، عدهای از طرفداران دولت مقابل مجلس تجمع کردند و شعارهایی علیه نمایندگان سر دادند. سایت پارلمان نیوز در این باره نوشت معترضان تهدید کردهاند که اگر نمایندگان از تصمیم خود کوتاه نیایند، مجلس را به توپ خواهند بست.
محمود احمدینژاد از زمان به قدرت رسیدن در سال ۸۴ همواره سعی داشته دانشگاه آزاد را تحت کنترل خود در آورد. از این رو شورای عالی انقلاب فرهنگی که ریاست آن را وی به عهده دارد، چندی پیش با تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد، اختیارات دولت را در اداره این دانشگاه غیر دولتی افزایش داده و اعضای جدیدی برای عضویت در هیات امنا معرفی کرده بود. این مصوبه پس از آن صادر شد که هیات امنای دانشگاه آزاد وقف اموال این موسسه آموزشی غیر انتفاعی را تصویب کردند.
در روز ۳۰ خرداد، مجلس کلیات طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد لغو میشود. یک روز پیش از تصمیم مجلس، دادگاهی در تهران دستور توقف اجرای اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را صادر کرده بود. بر پایه رای این دادگاه، دانشگاه آزاد میتوانست بر اساس اساسنامه فعلی به کار خود ادامه دهد اما امروز سهشنبه نامه غلامحسین محسنی اژهای دادستان کل کشور به رئیس قوه قضائیه منتشر شد که در آن نوشته تصمیم دادگاه «خلاف موازین شرعی» است.
رییس مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه مناقشه در زمینه قانونگذاری ناشی از کج فهمی است، گفت: «ممکن است برخی مسائل در کشور به قانون تبدیل شود که برخی آن را دوست نداشته باشند؛ اما الزام به اجرای قانون باعث می شود که کشور همه شئوناتش بر روی یک ضابطه باشد.»
رئیس مجلس با اشاره به اینکه عدهای بر این اساس گاهی برای مجلس خط و نشان میکشند، افزود: «حاکم شدن این رویه درست نیست. وی ادامه داد: «عده ای تلاش میکنند که با غلبه دهل صدای رسای انقلابی و ولایی مجلس را نشنوند»
وی گفت انتقاد با فحاشی و آلوده کردن فضا با توهمات فرق دارد و خطاب به مخالفان مصوبه مجلس تاکید کرد: «چطور به خاطر یک موضوع که آن را راست نپنداشتند، آسمان و زمین را به هم بافتند با درشتی سخن ناحق به زبان راندند.»
برادر وی، صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه نیز در مصاحبه تلویزیونی با تایید ضمنی نظر دادگاه گفت: «بنابر این در جایی که حیطه و دایره ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی است به نظر بنده به عنوان رئیس دستگاه قضا نه به عنوان قاضی این است که دستگاه قضائی حق ورود ندارد ولی در عین حال به نظر بنده اگر یک قاضی نظرش این باشد که حق ورود دارد، بنده به لحاظ قانونی هیچ تحمیلی نمی توانم بر او داشته باشم و به رای او احترام می گذارم.»
وی ادامه داد: بحثهای فنی حقوقی نباید با تبلیغات سیاسی آمیخته شود، در همین روزهای اخیر جریانی را مشاهده می کنم که این جریان نه به نفع نظام است و نه به نفع قوه قضائیه است و نه به نفع مجلس است؛ عدهای این را اسباب توهین به مجلس گرفتهاند و برخی اسباب توهین به وقه قضائیه قرار دادهاند، چرا فضا را آلوده میکنیم، روزنامهای از عنوان بهارستان جاسبی استفاده کردهاست که واقعا جای تاسف دارد و از لحاظ حقوقی ما پیگیری میکنیم. دستگاه قضائی توهین به نهاد های قانونی را به هیچ وجه نمیپذیرد و حتما پیگیری خواهیم کرد، مجلس محترم است و نمایندگان احترام دارند، البته ممکن است اشتباه کنند لذا باب نقد باید باز باشد.
از سوی دیگر پارلمان نیوز ضمن انتشاری درباره تجمع روز سه شنبه مقابل مجلس نوشت: «هدف عمده تجمع کنندگان بیش از همه علی لاریجانی بود و او را به شدت مورد آماج حملات، توهینها و هتاکیهای خود قرار داده و خواستار استعفای وی از ریاست مجلس شورای اسلامی شدند، امری که خود بیانگر ارائه خط مشی به این عده از سوی همان جریان خاص در پی وقوع تحولات پیچیده و بروز اختلافات سیاسی گذشته بین دولت و مجلس بود. مامورین انتظامی مستقر در محوطه مراسم همانند مجسمه های نمادین صبر و متانت وگذشت و مهربانی همچون دیگر تجمعات نظارهگر بودند و با سعه صدر هیچ واکنشی نیز به توهینهای صورت گرفته از سوی تجمع کنندگان نشان ندادند و نسبت به جلوگیری از ایراد سخنان سخنوران عکسالعملی نداشتند؛ البته از لباس شخصیها نیز خبری نبود!»
به نوشته این سایت، رسایی نمایندهای که باید در کسوت روحانیت به بسیاری از شعائر و اصول دینی بیش از دیگران مقید باشد علنا و در انظار عمومی آیت اللههاشمی رفسنجانی و فرزندانش و همچنین علی لاریجانی را آماج حملات و تهمت های گوناگون خود قرار داد.
در این گزارش آمده است: «حراست مجلس شورای اسلامی چهار ماه پیش از حضور تنها ۱۰ تن از اعضای خانوادههای دردمند زندانیان حوادث پس از انتخابات که گویی مادران و همسران مسئولان بلندپایه نظام و دولت اصلاحات بودند، به داخل مجلس جلوگیری کرد و حضور آنان را مخل امنیت تلقی کرد اما امروز حضور چند صد نفر در مقابل مجلس و اهانتهای آنان را به نمایندگان و رئیس مجلس مخل امنیت و بر خلاف شان مجلس ندانست و این تحول بزرگی در سعه صدر آنان تعبیر میشود که باید آنرا به فال نیک گرفت.»
شاید تهدید معترضان در به توپ بستن مجلس عملی و تاریخ تکرار شود. در این صورت باید دید کلنل لیاخف و محمد علیشاه زمان چه کسانی هستند.
سروش پاکنهاد , سایت خودنویس
robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
|
__________ چرا حکمه رهبر را به رای گذاشتید..?!?!?!? _____________. رهبر مگه کیه..?! اصلا یه رای گیری باید بزارن ببینیم کسی این مرتیکه موفنگی رو میخاد یا نه..... |
پنجشنبه 3 تیر 1389 |
|
خانه به دوش - سوئد - استکهلم
|
قیافه همگیشان مثل شیاطین..آرزوی چنین روزی را همه ملت ایران داشتند تواون حکم رهبره تون که ملت ایران را به این روز انداخته. امید است که مجلس تشریفاتی را به کابارا تهران تبدیل کند خامنه ای را دیگه به پشم قبول ندارند چون مموتی ضد آخوند ها ست |
پنجشنبه 3 تیر 1389 |
|
surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
|
بوی مرگ حکومت ولی وقیح میاد. هرچی از این کارها بکنند به نفع مردمه. به امید سرنگونی هر چه زودتر این رژیم |
پنجشنبه 3 تیر 1389 |
|
porharfi - هلند - آرنم
|
ببندید آقا !!ببندید به توپ ببندید .اما اول همه را بشمارید که نماینده ای غایب. نباشه!!!.... |
جمعه 4 تیر 1389 |
|