اطروشی گفت: وعدههای غذایی سالمندان در 5 تا 6 وعده و با حجم کم مصرف شود تا افراد سالمند بتوانند نیاز انرژی خود در طول روز را برطرف کنند.
یک متخصص تغذیه گفت: 3 درصد عضلات افراد به ازای هر 10 سال افزایش سن به چربی تبدیل میشوند بنابر این در دوران سالمندی قسمت زیادی از عضلات بدن تبدیل به چربی شدهاند.
محمود اطروشی افزود: سالمندی با تغییراتی در توان و حواس افراد همراه است. دقت در تغذیه سالمندان برای حفظ سلامت بدنی آنها و برای جلوگیری از بروز بیماریهای مزمن و عوارض سوء تغذیه بسیار اهمیت دارد.
وی گفت: کاهش قدرت و توانایی، اختلال در سیستم ایمنی بدن و اختلال در عملکرد ارگانها از تغییرات دوران سالمندی است. یکی از عوارض مهم این دوران کاهش حواسی مثل حس چشایی و بویایی است.
این متخصص تغذیه افزود: با افزایش سن حس بویایی و چشایی افراد کاهش پیدا میکند که این عامل موجب کاهش لذت افراد از غذای مصرفی و کاهش اشتهای آنها میشود و یکی از مشکلات اصلی دوران سالمندی محسوب میشود.
اطروشی گفت: وعدههای غذایی سالمندان در 5 تا 6 وعده و با حجم کم مصرف شود تا افراد سالمند بتوانند نیاز انرژی خود در طول روز را برطرف کنند.
وی افزود: به ازای هر 10 سال افزایش سن 2 تا 3 درصد از عضلات افراد به چربی تبدیل میشود بنابراین در دوران سالمندی قسمت بزرگی از عضلات بدن تبدیل به چربی شدهاند که این عامل موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن نظیر بیماریهای قلب و عروق، دیابت و چاقی میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: برای پیشگیری از این عامل باید افراد مسن ورزشهای سبک نظیر شنا، دوچرخه سواری، پیادهروی، نرمش انجام دهند زیرا فعالیت بدنی توده عضلانی بدن را افزایش میدهد.