وزیر خارجه امارات متحده ( استان جلفاوه سابق ایران ) روز سهشنبه در اظهاراتی گستاخانه حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه در خلیج فارس را به اشغال مناطق عربی توسط رژیم صهیونیستی اسراییل تشبیه کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان» در یک جلسه پرسشو پاسخ در «شورای ملی فدرال» مدعی شد «تصرف هر یک از سرزمینهای عربی اشغال است».
او با اشاره به جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی گفت «میان اشغال بلندیهای جولان، جنوب لبنان، کرانه باختری یا غزه توسط اسراییل هیچ تفاوتی وجود ندارد، چنان که اشغال، اشغال است...هیچ سرزمین عربی گرانبهاتر از دیگری نیست».
وزیر خارجه امارات متحده ( استان جلفاوه سابق ایران )اظهار داشت «به عنوان یک اماراتی، طبیعی است که من باید بیشتر نسبت به بخش اشغال شده امارات متحده عربی حساس باشم تا سایر سرزمینهای عربی. وگرنه، خود فریب خواهد بود».
اظهارات وزیر خارجه مذکور در حالی است که اگر بنا باشد تاریخچه کشور مذکور بررسی شود این واقعیت آشکار می شود که اساساً کشور امارت خودش بخشی از خاک ایران بزرگ بوده است که حالا جدا شده است و اینکه یک استان جدا شده خودش مدعی بخشی از خاک ایران شود به نظر مضحک میرسد .
با این حال شاید بد نباشد که شیوخ حاکم بر امارات جنوبی ایران از صبر و تحمل مردم نجیب ایران بیش از این سوء استفاده نکنند و مطمئن باشند در صورت تکرار چنین ادعاهای واهی سیلی محکمی از مردم ایران خواهند خورد .
اما مروری بر دیدگاه کارشناسان در زمینه حاکمیت ایران بر خلیج فارس و سرزمین های اطراف آن خالی از لطف نیست :
از لحاظ تاریخی اولین ارتباطی که جامع ایرانی با این پهنه آبی پیدا می کنند دقیقاً به هفتصد قبل از میلاد باز می گردد و شاید بیشتر، در حقیقت وقتی است که زمان دولت مادها فرورتیش موفق می شود که منطقه پارسوا، دولت انشان را جزء قلمرو خودش کند و به سواحل خلیج فارس گسترش می یابد بخصوص زمان سیاکزارسُس که همان هووخشتره است. وقتی ایرانی ها موفق می شوند امپراطوری مقتدر و میلیتاریستی آشور را از بین ببرند و سرزمین عاشور بین مادها و بابلی ها تقسیم می شود؛ خلیج فارس گریز ناپذیر در قلمرو مادها قرار می گیرد.
با تشکیل دولت امپراطوری هخامنشی (که عنوان آن امپراطوری جهانی هخامنشی است) مسئله قلمرو و امنیتش به دریای سرخ، خلیج عدن، و غیره تسری می یابد حتی برای استمرار نظم امپراطوری و برای تسریع ارتباط با مصر- بین دریای سرخ و رود نیل – نیاز به حفر آبراهه می شود و یا فرض بفرماید خشایارشاه برای تسهیل عملیات نظامی اش آن آبراهه را در شبه جزیره آتوس حفر می کند. طبیعتاً خلیج فارس به منظرة یک دریاچه ایرانی در چارچوب امپراطوری جهانی هخامنشی است.
در زمان اشکانیان، از آغاز سلطنت مهرداد اول- بعد از این که سلوکیان از صحنه خارج می شوند- گسترة قلمروشان تمامی جنوبی خلیج فارس، حتی عمان را در بر می گرفت.
بدون تردید این استمرار را زمانی ساسانیان هم شاهدیم و خصوصاً اواسط قرن چهارم بعد از میلاد که شاپور دوم موفق شد نظم و امنیت را برقرار کند .
همزمان با انوشیروان رقیبش در امپراطوری روم، ژوستی نیان که بزرگترین امپراطور روم شرقی بود و موفق شد برای مدتی روم غربی را هم ضمیمه کند حتی گسترش فتوحات نظامی اش تا اسپانیا هم پیش رفت. در آن زمان راه ابریشم از داخل امپراطوری ساسانی عبور می کرد، انوشیروان برای تضعیف رومیها سعی کرد حق ترانزیت ابریشم را بالا ببرد. ژوستی نیان برای خنثی کردن این اقدام ایرانیان بر آن شد که از طریق بحرپیمایان حبشی، راه ابریشم از طریق دریا منتقل بکند. ولی انوشیروان در واکنش به این اقدام او سعی کرد از یک طرف جزیره سدان یا سراندیب (سریلانکا) و از طرفی یمن را تحت تصرف در آورد. البته ظاهراً به تحریک رومی ها، حبشی ها به یمن حمله کرده بودند و تا باب المندب را تحت کنترل خودشان درآورده بودند و «سیف ابن ذی یزن» از انوشیروان کمک خواست ایرانیها به عنوان کمک به یمانیها ، حبشی ها را شکست دادن و مستقر شدند؛ مرزبانان ایرانی در این منطقه مسئولیتی را احراز کردند.
در تعاملات دریایی آن تاریخ وقتی یک زاویه به سریلانکا می رود و زاویه دیگر به یمن، حاکی از آن است که خلیج فارس گریز ناپذیر یک دریاچه صرف ایرانی است .
در هر حال کسانی که بر فارس حکومت داشتند و پادشاهان محلی، بر تمامیت خلیج فارس در این برهه، از زمان سلجوقیان تا ظهور پرتغالی ها, بر خلیج فارس، حکومت داشتند.
با ظهور پرتغالی ها در اوایل قرن 16 م برای یک صد سال خلیج فارس تحت سلطه پرتغالیها بود البته امرای هرمزی پا برجا مانده و قلمروشان هم کم و بیش حفظ شده بود ولی خراج گزار پرتغالی ها بودند.
مطامع اولیه ایرانیان در زمان شاه اسماعیل، به دلیل مشکلاتی که با آن روبرو بود در مرزهای غربی و
شرقی به نتیجه نرسید ولی در زمان شاه عباس، حاکمیت ایران بر خلیج فارس اعاده می شود.
شاه عباس در سال 1602 م بحرین را از [اختیار] پرتغالی ها خارج می کند و در سال 1612م «جلفاوه » که امروزه امارات متحده است را اعاده حاکمیت می کند.
و تنها در1820 م بعد از گرفتن قشم و در محاصرة هرمز که چند کشتی انگلیسی به کمک گرفته می شوند، هرمز تسخیر می شود . بنابراین بحرین در سال 1602 م و جلفاوه در 1612 م بدون دخالت انگلستان اعاده حاکمیت می شود. بنابراین در زمان صفویه حاکمیت ایران بر خلیج فارس مسلم است.
تا زمان نادر شاه، که سقوط صفویه سبب می شود که عمانی ها فعالیت راهزنی دریایی و عدم نظم را در خلیج فارس ایجاد بکنند. با ظهور نادر شاه اعاده حاکمیت تمام و کمال می شود و بر تمامی پهنه خلیج فارس و حتی منطقه عمان( که عمانی ها از تضاد داخلی استفاده کرده بودند) به نوعی اعاده سلطة ایرانی ها بود.
سلطه ایران در دوران کریم خان کم و بیش ادامه داشت و به موجب قراردادهایی که با هلندی ها و انگلیسی ها منعقد شد, ایران متعهد به برقراری امنیت در منطقه خلیج فارس بود.
با ورود انگلیسی ها در 1820 م, یعنی ورود و حضور مستمر شان, به تدریج یک استراتژیی را اتخاذ می کنند بنام استراتژی ایران زدایی، یعنی بر آن می شوند که مبانی اعمال حاکمیت و نفوذ فرهنگی موثر ایران را تا آنجا که امکان دارد، بی رنگ بکنند. در این رابطه، از جمله اولین اقداماتی که می کنند جلوگیری از ایجاد یک نیروی دریایی سیستماتیک و مدرن(به صورت آن روزی که در اروپا مطرح بود) به وسیله ایرانیان است چون در زمان نادرشاه با استفاده از التون و هلندی ها و خریدن کشتی برقرار شده بود. انگلیسی ها بر آن شدند که اجازه ندهند ایران نیروی دریایی فعالی داشته باشد و همواره این نگرانی را داشتند که اگر ایران صاحب نیروی دریایی بشود اعاده کامل حاکمیت و اعمال موثر حاکمیت می کند. بنابر اصل «ایران زدایی »برآن شدند، که فرهنگ ایرانی و زبان فارسی را بخصوص در مناطق جنوبی خلیج فارس به تدریج بی رنگ کنند، به ویژه در بحرین که مورد ادعای ایران هم بود و جمعیتی از آن ایرانی الاصل و متصل به تشیع هم بوده اند. و بنابراین سعی کردند که مکتب یا مدرسه ای به زبان فارسی در آنجا دایر نشود. حتی ارتباط بحرینی ها با ایران در تاریخی که هنوز پاسپورت در جهان و اروپا مطرح و اجباری نبود، تذکره برای بحرینی ها درست کرده بودن که اگر می خواهند به ایران بروند باید تذکره داشته باشند.
متاسفانه این استراتژی فرهنگ زدایی فقط در این منطقه هم نبود بلکه در تمام حوزه های فرهنگی ایرانی دست به کار شدند تا مبانی فرهنگی ایرانی را از بین ببرند.
در هندوستان که زبان فارسی، زبان درباری بود بخصوص از 1850م سعی شد به کلی زبان فارسی آن جایگاهش را از دست بدهد.
گذشته از بحرین, در افغانستان بعد از قرارداد پاریس می بینیم که تاریخ 2500 ساله خاصی برای افاغنه ساخته می شود( افغانها مدعی بودند که سه بار در طول تاریخ اشغال خارجی شدند: در زمان هخامنشیان، ساسانیان و صفویه). همین برنامه را تزارهای روس در آسیای مرکزی و قفقاز, و بعد کمونیستها داشتند.
نکته سوم این که اجازه ندادند ایران بر منطقه و جزایر ایرانی اعمال حاکمیت کند. حتی در مورد فانوسهای دریایی که در جزایر ایرانی بود این اجازه داده نمی شد که خود ایرانی ها آنها را اداره کنند. معتقد بودند این، لطمه به سلطة بالامنازع بریتانیا وارد خواهد کرد. و فراتر از آن تحت عناوین مختلف مبارزه با راهزنان دریایی، مبارزه با تجارت برده، مبارزه با قاچاق اسلحه و ... بر آن بودند که این امور را در انحصار خاص خودشان نگه دارند. حتی در زمان رضاشاه ، ایرانی ها در مذاکرات بریتانیا در مورد قرار داد امور خلیج فارس که تیمورتاش سرمذاکره کننده بود، وقتی ایران پیشنهاد کرد که تنب بزرگ که اشغال غیر قانونی شده، به عنوان دیپورت قاچاقچیان برای جلوگیری از قاچاق به ایران سپرده شود نظر وزارت خارجه انگلیس آن بود که اگر ما بخواهیم ایران را مشارکت بدهیم به سلطه ما لطمه وارد می شود.
بنابراین در طول قرن 19 انگلیسی ها گذشته از تثبیت سلطه خودشان بر آن بودند که استراتژی ایران زدایی را در پیش بگیرند. خط مشی دیگری که در این استراتژی مطرح شد, جزایر ایرانی مانند قشم و هنگام را به نام امام یا سلاطین مسقط و عمان، فارسی را به نام کویت، و تنب ها و ابوموسی را همان طور که می دانید به نام شارجه و راس الخیمه، ادعا کردند. در این زمان آخرین تلاششان برای ایران زدایی علاوه بر ادعای جزایر ایرانی، تغییر نام خلیج فارس بود، که پرونده ای است یک برگی تحت عنوان پیشنهاد تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی(به سال 1938 م در ایودی آفیس و رکورد آفیس)
پهنه آبی که 2500 سال در تعاملات تنگاتنگ جامعه ایرانی بوده است، در حالی که جوامعی که در آن طرف خلیج فارس ظاهر شدند، حیاتشان از 200 تا 250 سال تجاوز نمی کند. آغاز مهاجرت آنها به منطقه خلیج فارس مهاجرت اعراب «اتوبی» است که یک شاخه به کویت رفتند به نام «آل صبا» و شاخه ای به بحرین رفتند و در اواخر قرن 18 یعنی یکسال قبل از مرگ کریم خان در آنجا ظاهر شدند. اعراب «بنی یال» و «ابوالفلاسه» که هم زمان در دبی و ابوظبی مستقرشدند, در نیمه قرن 18 م از صحرای نجد وارد منطقه خلیج فارس شدند. و به همین طریق «آل ثانی» و «آل سُحریان» و اعراب «بنی کعب». تنها «قاسمی»ها هستند که در موردشان اختلاف نظر وجود دارد، بعضی می گویند جایگاه اولشان سیراف بوده که در زلزله ویران شد و نظریه دیگر این است که از نجد آمدهاند(و خودشان هم به نظریه دوم معتقد هستند). «وهابیان» در آغاز قرن 19 موفق شدند که قلمرو سرزمینی شان را گسترش دهند و به سواحل خلیج فارس برسند.
بنابراین کسانی که از لحاظ هویت تاریخی، 2700 سال بطور مستمر در التفات تعاملات گستردهی خلیج فارس ـ دریاچهای ایرانی ـ بودهاند در طیف جاذبهی امنیتی اقتصادی و سیاسی این جامعه قرار داشتند و بعضی از آنها از 1970 م به بعد شکل گرفتهاند چنین ادعایی را مطرح می کنند.
ایران بانو - ایران - تهران |
یکی به این شیخ زاید که واقعا هم زاید است میشود بگویید شات اپ.خارج نشینان که به زبان انگلیسی اشنایی دارند قبول زحمت کنند ..و ذوب شدگان در اسلام ناب محمدی از نوع خامنه ایی و خمینی هم یک مقدار زبانشان را ته حلقشان ببرند و به اربابشان بگویند خفه شو مردتیکه دیوانه .شما عربها کاه و یونجه اتان که زیاد میشود نمیدانید چه کار بکنید جفتک پرانی میکنید.یک مثل هست میگوید کسی که به ما ن....بود /کلاغ ک..دریده بود |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
ایران بانو - ایران - تهران |
یکی به این شیخ زاید که واقعا هم زاید است میشود بگویید شات اپ.خارج نشینان که به زبان انگلیسی اشنایی دارند قبول زحمت کنند ..و ذوب شدگان در اسلام ناب محمدی از نوع خامنه ایی و خمینی هم یک مقدار زبانشان را ته حلقشان ببرند و به اربابشان بگویند خفه شو مردتیکه دیوانه .شما عربها کاه و یونجه اتان که زیاد میشود نمیدانید چه کار بکنید جفتک پرانی میکنید.یک مثل هست میگوید کسی که به ما ن....بود /کلاغ ک..دریده بود |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
dbsh3000 - سوئد - یوتبوری |
ادم یاد موهای زائد میافته |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
حامیان موسوی - امارات - دبی |
ایران بانو - ایران - تهران. خدا رحمت کنه شیخ زاید رو چند سالی هست که فوت کرده شما مثل اینکه قرصاتو دیر خوردی |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
farid abbasi - ایران - تهران |
. پاسی از شب گذشته بود به شاپور دوم ساسانی ، پادشاه ایران زمین گفتند سه مرد کهن سال از جزیره لاوان به دادخواهی آمده اند . پس از اجازه فرمانروا ، آنها گفتند : اکنون سالهاست تازیان هر از گاهی به جزیره ما یورش آورده و مروارید های صیادان را به یغما می برند ، و اما اینبار علاوه بر مروارید یکی از دختران جزیره را نیز دزده اند که این موجب شده مادر آن دختر بر بستر مرگ باشد و پدرش هم از پی دزدان به دریا رفته و هفته هاست از او هم خبری نیست . می گویند شاپور برافروخت و رو به سرداران کشور نموده و گفت تا جزایر ایران امن نشده کسی حق استراحت ندارد . همان شب شاپور و لشکریان بر اسب رزم نشسته و به سوی جنوب ایران تاختند . آنها جنوب خلیج فارس را که پس از دودمان اشکانیان رها شده بود را بار دیگر به ایران افزودند و دزدان تبهکار را به زنجیر عدالت کشیده و به ایران آوردند . |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
farid abbasi - ایران - تهران |
به گفته ارد بزرگ اندیشمند ایرانی : فرمانروایی که نتواند جلوی بیداد بزهکاران و چپاولگران را بگیرد شایستگی گرداندن کشور را ندارد . گفته می شود پس از پاکسازی جنوب ، پادشاه ایران به جزیره لاوان رفت و از آن زن رنجور که همسر و دختر خویش را از دست داده بود دلجوی نموده و پوزش خواست . |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
Raz_uk - انگلیس - کمبریج |
عرب (شتر) در خواب بیند پنبه دانه , گهی لف لف خورد گه دانه دانه! البته ناگفته نماند که تازی های وحشی جمهوری فاضلابی برای بقای پوسیده اشان دودستی این سه جزایر و جزیره قشم را به عنوان جایزه (bonus) روی آن به نصل تازی اشان تقدیم خواهند نمود...! |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
perspolisi - استرالیا - سیدنی |
خواهشا تمامی نشریههای ایرانی (اقلا ایرانیان یوک) از این به بعد به جای عمارت متحدهٔ عربی بنویسن "استان جلفاوه سابق ایران" تا این عربا بفهمن یه من شیر چقدر کره داره. بسوزه اونجای نشستتون سوسمار خورای ابله. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
ashozartusht - آلمان - برلین |
دم این عصر ایران گرم هر هفته یه برنامه برای چزوندن این احمقای سوسمار خور داره ، خیلی با حاش حال می کنم ،، عرب هر که باشد ز من دشمن است |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
جام جم - ایران - تهران |
حالم بد شد .خاک بر سر بی لیاقتهایی که ایران رو به این روز انداختند و عرب رو زبون دراز کردن |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
zartusht67 - المان - المان |
شیخ زاید غلط های زیادی نکن با اون قیافه ات که انتری نژاد جلوت لنگ انداخته کجایی شاهنشاه ایران یتیم شده زه شیر شتر خوردن و سوسمار.......تف به این روزگار قابل توجه ان وطن فروشانی که از اعراب دفاع میکنند ننگ بر شما |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
پریستوک - ایران - تهران |
یکی به این عصر ایران حالی کنه که چی داره می گه آقا کفری می شه ها خوبه جیره خورا و زیر دستاشم می دونن ایران چی بود و زیر دست آخوندای قاجار و اخوندای جمهوری اسلامی چی شد خاک بر سرتون این سه تا جزیره رو رضا خان خدابیامرز با ضرب و زور و پس گردنی پس گرفت حالا عربا اینقد پر رو شده که دوباره زبون در آوردن به خدا که اگر رضا خان الان زنده بود یه کاری می کرد زبون مادریشون از یادشون بره |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
mehdi_30ya30 - ایران - تهران |
ایران بانو - ایران - تهران تا وقتی امثال شما چه زن و چه مرد در ایران هستند به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم. مرگ بر رژیم آخوندی که ایران رو اینچنین خار کرده که یه عرب پا پتی که اجدادش جز قتل و غارت تجاوز کاره دیگه ای نکردن واسه ما دم در اورده |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
zartusht67 - المان - المان |
با امدن رژیم مردمی همه جاهای از دست رفته را پس میگیریم |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
بانو شجاع - امارات - دبى |
چه بودیم و چه شدیم :( |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
irani ashena - اکراین - کیف |
عرب ها هم واسه ایران کم کم دارن ادم میشن همینا که یه زمان پشت پای شاه رو میبوسیدن |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
زیتون بهبهان - ایران - بهبهان |
شیخک بشین سر جات خوردن زیای ممنوع |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
dara20 - ایران - تهران |
این شیخ پشم الدین زیادی سرکرده سوسمار خوران عرب |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
shown - امریکا - دیترویت |
زشیرشترخوردن وسوسمار.........عرب رابه جایی رسیداست کار.............که چرخ کیان راکندارزو...........تفوبرتوای چرخ گردون تفو...........همین دوبیت فردوسی بزرگ جواب این شیوخ گستاخ عربه تا پاشونوازگلیمشون درازترنکنن |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
sami_rad - انگلیس - لندن |
عرب اشغال ملخ خور بازم جفتک زدن گرفت. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
شجاعتی - ایران - ایران |
عجبا!!تمدن کهن بین النهرین هم جز ایران آمده است. مسخره است نه؟!! |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
dook - .امارلات - دبی |
خوب به همین خیال باشین.اصلا خاک ایران را هر چه زودتر از شر این اخوندهای رافضی و اتش پرستان پاک خواهد شد.خیلی غر نزنید شما ها جلو یک روز هم نمیگیرید |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
aria-aria-nl - هلند - روتردام |
اگه من بودم با به نیروهای نظامی دستور میدادم این استان دور افتاده از وطن عزیز ایران هر چه سریعتر ضمیمه خاک وطن کنند و موهای زائد ان (منظور شیخ زائد ال نمیدونم چی چی رو) کوتاه کنند و بریزن تو ابهای خلیج همیشگی فارس. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
omid norway - نروژ - اسلو |
خاک عالم بر سر این شاهان قاجار,هر یک وجب خاکی که از ایران ما جدا شد زیر سرانگلیسی ها و روس ها بود,چون میخواستند قدرت ایران تضعیف کنند, وبی لیاقتی بعضی شاهان ایران بود,این محمد رضا شاه خائن هم که بحرین راکه استان چهاردهم ما بود را بخشیدیه تعداد کمی از مردم با چه رویی هنوز هم فکر میکنند محمد رضا شاه خوب بود!!!!!!گند زد به ایران. از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه..... |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
ehsan_14 - اتریش - وین |
حامیان موسوی - امارات - دبی. تو چرا همش از ملخورها دفاع میکنی .اگه ربع ایران بانو مغز داشتی که مزخرف نمیگفتی.... |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
sepher - استرالیا - سیدنی |
شجاعتی - ایران - ایران. عجبا!!تمدن کهن بین النهرین هم جز ایران آمده است. مسخره است نه؟!. تازه کاخ مداهن انو شیروان هم توی بغداده و بغداد هم یک اسم پارسی به معنی خدا داد! اره عزیزم امیرکبیر واگذار کرد عراق رو به ترکیه/ عثمانی. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
mashady - انگلیس - منچستر |
چه بودیم و چه شدیم خدا لعنت کنه پادشاهان بیکفایت گذشته رو بخصوص ممد دماغ پهلوی |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
omidefarda - استرالیا - ملبورن |
به نظر من هر چی که بوده مربوط به گذشته است, حالا امارات یه کشور مستقل است. اگه می بینید اماراتی ها چیزی میگن همه اش بخاطر بی عرضه گی و فقدان مدیریت در رژیم جمهوری اسلامی است. بعنوان مثال کشور چین رو بینید که با چه سیاستی همه کشورهای همسایه اش رو مدیریت میکنه مثل هنگ کنگ و غیره. با امدن جمهوری اسلامی همه همسایگان ایران تبدیل به دشمن قسم خورده ایران شدند. همین سیاست غلط و فتنه گری این رژیم باعث شد صدام جسارت پیدا کنه و به ایران حمله کرد و .. خلاصه کلام اینکه اگه کسی به خودش اجازه میده و به راحتی اینجوری جسارت میکنه, همه اش بخاطر اینه که چهار تا نفهم و احمق دارن توی ایران حکومت میکنند وبقیه کشورها هم از این ضعف ایران سو استفاده میکنند وگرنه مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه?!! مرگ بر این حکومت که در وطنفروشی و بی لیاقتی, روی پادشاهان قاجاریه رو سفید کرد. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
farzad_s - ایران - تبریز |
وقتی اسم شیخ زائد رو میشنوم یاد موهای زائد زیر بغل میفتم که همیشه باید تمیز باشد تا بو نده |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
peymannaji - ایران - تهران |
شیخ زاید نذا عصبانی بشم بیام همه اماراتو بگیرم |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
شجاعتی - ایران - ایران |
sepher - استرالیا - سیدنی . عزیز دل برادر! کمی مطالعه کن. بر اثر قدرت آن زمان ایران تمدن کهن بین النهرین که خوزستان ( عیلام - شوش)نیز جزئی از آن است تحت سیطره ایران قرار گرفت . در حقیقت این کشورها مدتی مستعمره ایران شدند. |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
anosh - امارات - دبی |
با این متلک و مسخره کردن ها کارمون درست نمیشه باید اقدام اساسی و دهن پر کن انجام داد.خدا به دادمون برسه با این حکمت که فقط به فکر منافع خودشه همین روزاست که بگن کل ایران مال ماست.یهو میبینی شبونه میریزن تو خونه ات میگن جمع کنید برین که ایران هم از صدقه سری حکومتتون مال ما شده!!!!!!! |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
a.a.a1354 - ایران - تهران |
واقعاًاین عرب هاشورشو درآوردن ،باباتادیروزکه ملخ میخوردیدوواقعاًمحمدرضاشاه که خدارحمتش کنه اصلاًاین عرب هاراتحویل نمیگرفت واجازه نمیدادکه به ایران بیاند.حالا خیلی گستاخانه میگند جزایرسه گانه فردامیگن برادران دینی ماه تواهوازندو... |
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 |
|
حامیان موسوی - امارات - دبی |
ehsan_14 - اتریش - وین. حرف دهنتو بفهم من از عربها متنفرم ولی از توهین کردن متنفرترم در ضمن شیخ زاید فوت کرده اگه نمیدونستی حالا بدون در ثانی فحش دادن و بد و بیراه گفتن شجاعت نمیخواد |
جمعه 3 اردیبهشت 1389 |
|