۱۵ سال محرومیت برای ۷ ورزشکار دوپینگی

15 سال محرومیت برای 7 ورزشکار دوپینگی

از سوی ستاد شورای صدور رای کمیته ضد دوپینگ ورزشکاران خاطی رشته‌های کشتی، وزنه‌برداری، بازی‌های رایانه‌ای و رزمی 15 سال محروم شدند.

 از ساعت 11 صبح امروز (یکشنبه) شورای صدور رای ستاد مبارزه با دوپینگ با حضور اکثریت اعضا، معاون امور ورزش سازمان تربیت‌بدنی و حمید سجادی رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ تشکیل جلسه داد.
رامین طباطبایی سخنگوی ستاد مبارزه با دوپینگ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احکام صادره توضیحات زیر را ارائه کرد:

1- محمدباقر عالی (کشتی): به دلیل امتناع از انجام آزمایش دوپینگ در فینال لیگ برتر آزاد با 2 سال محرومیت مواجه شد. محرومیت وی از روز 88/10/28 تا 90/10/28 خواهد بود.

2- رضا عبدولی (رزمی): به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استروئید آنابولیک از تاریخ 88/7/10 تا 90/7/10 به مدت 2 سال محروم خواهد بود.

3- سیدنیما سعادت (بازی‌های رایانه‌ای): به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک از تاریخ 88/7/8 تا 90/7/8 به مدت 2 سال با محرومیت مواجه خواهد بود.

4- حسین حاتمی‌زاده (وزنه‌برداری): وی عضو تیم کرمانشاه در لیگ بود که به دلیل امتناع از آزمایش و دست‌کاری در نمونه‌گیری به مدت 3 سال از انجام فعالیت‌های ورزشی محروم شد. محرومیت وی از تاریخ 88/11/21 تا 91/11/21 خواهد بود.

5- جمشید برزه‌کار (وزنه‌برداری): وی در تیم همدان حضور داشت که به دلیل امتناع از آزمایش دوپینگ به مدت 2 سال محروم خواهد بود. محرومیت وی نیز از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 لحاظ خواهد شد.

6- علی رضایی (وزنه‌برداری): او در تیم نیروی‌زمینی قزوین از انجام آزمایش دوپینگ امتناع کرد و با 2 سال محرومیت از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 مواجه شد.

7- یوسف فولادزاده (وزنه‌برداری): وی در تیم پیام نور از انجام آزمایش دوپینگ در رقابت‌های لیگ امتناع کرد و همانند 2 وزنه‌بردار دیگر با 2 سال محرومیت از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 مواجه شد.

رند - ایران - مشهد
سیدنیما سعادت (بازی‌های رایانه‌ای): به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک. شاید واسه رد کردن غول آخرش لازم بوده...
یکشنبه 23 اسفند 1388

.DamneD. - روسیه - موسکو
جانم !!! استروئید آنابولیک چیه دیگه ؟ :O گیمر ها هم مگه دوپینگ میکنن؟ :O
یکشنبه 23 اسفند 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.