کمک چهارصد میلیون دلاری دولت به حزب‌الله لبنان

کمک چهارصد میلیون دلاری دولت به حزب‌الله لبنان

گویا نیوز : دولت جمهوری اسلامی چهارصد میلیون دلار به حزب الله لبنان کمک مالی کرد. به گزارش "ندای سبز آزادی" این مبلغ با موافقت محمود احمدی‌نژاد، و در جریان سفر اخیر مهرداد بذرپاش به لبنان در اختیار گروه شبه نظامی حزب الله قرار گرفته است.

پیش از این کمک های مالی حکومت ایران از طریق شعب بانک صادرات در بیروت به حزب الله پرداخت می شد اما ظاهرا پس از تحریم بین المللی این بانک و حساسیت های ایجاد شده در باره فعالیت آن، انتقال نقدی پول و استفاده از اعتبارات سفارت ایران در لبنان، جایگزین نقل و انتقالات بانکی شده است

به گزارش خبرنگار "ندای سبز آزادی" به منظور انتقال پنهانی کمک های مالی حکومت ایران به حزب الله، ماه گذشته و به بهانه هفته دوستی مردم ایران و لبنان، یک برنامه فرهنگی در این کشور تدارک دیده شد و همزمان مهرداد بذرپاش معاون محمود احمدی نژاد نیز به بیروت سفر کرد تا در پوشش این مراسم فرهنگی و به دور از چشمان رسانه ها، چهار صد میلیون دلار پول را به حزب الله تقدیم کند.

این گزارش همچنین حاکیست، یکی از شبه نظامیان حزب الله که پس از پایان جنگ سی و سه روزه مسوولیت دریافت کمک های ایران برای بازسازی ضاحیه جنوبی (پایگاه حزب الله در جنوب بیروت) را بر عهده داشته است، به اتهام اختلاس تحت تعقیب قرار گرفته است. گفته می شود همین تجربه و نیز شبهات بسیاری که درباره نحوه استفاده از کمک های نقدی ایران پس از جنگ ۲۰۰۶ وجود دارد باعث شده تا نماینده احمدی نژاد عهده دار انتقال ارز و هماهنگی های لازم شود.

حزب الله لبنان تنها سازمان خارج از ایران است که با ایدئولوژی حکومت دینی و رهبری ایران پیوند خورده است. این گروه پس از پیروزی انقلاب اسلامی با کمک ایران در لبنان تأسیس شده و هنوز از ایران کمک مالی می گیرد. در سال‌های نخستین تاسیس این گروه نظامی- سیاسی، سپاه پاسداران ایران نیروهای خود را جهت آموزش نظامی نیروهای حزب‌الله لبنان به این منطقه فرستاده بود.

در حوادث پس از انتخابات و همچنین روز انتخابات، شماری از رسانه‌های داخلی و خارجی و تنی چند از وبلاگ‌نویسان ایرانی هویت برخی از سران حزب الله در درگیری‌های تهران را فاش کردند. همان‌طور که در عکس این خبر هم مشاهده می‌کنید حسین منیف اشمر:

که برادر دو شهید معروف استشهادی حزب الله لبنان علی منیف اشمر و محمد اشمر است و از سال ۱۳۷۴ در ایران بسر می برد، ضمن عضویت در سپاه پاسداران از اعضای دفتر نمایندگی حزب الله لبنان در ایران هم هست، در روز حمله به ستاد مهندس موسوی واقع در قیطریه تهران حضور فعالی داشته است. حاضران در ستاد قیطریه به مسلح بودن اشمر و ضرب و شتم نیروهای فعال ستاد موسوی توسط وی و همکارانش شهادت داده‌اند.

به نظر می‌رسد این‌گونه بده‌بستان‌های مالی-نظامی میان ایران و حزب الله لبنان که از دیرباز سابقه داشته است در دوره محمود احمدی‌نژاد به اوج رسیده است. به و نظر می‌رسد آن قدر که محمود احمدی‌نژاد اصرار به پشتیبانی و حمایت مالی از حزب‌الله لبنان را دارد آنان برای مردم ایران و آزادی های از دست رفته‌شان نگران نیستند.

پس از کودتای ۲۲ خرداد، سید حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان بدون موضع‌گیری در برابر خشونت‌های صورت گرفته علیه مردم ایران پیروزی چهل‌میلیونی احمدی نژاد را تبریک گفت. همچنین شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: "اختلاف نظرات میان جناح های ایران، مسائلی هستند که به مردم آن کشور مربوط است. همیشه اختلاف دیدگاه وجود دارد. این طبیعی و عادی است."وی در عین حال خاطر نشان کرد حزب الله برای راهنمائی های کلی سیاسی و ایدئولوژیک به آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران نگاه می کند. این موضع‌گیری البته اتفاق جدیدی نبود. حزب‌الله بارها پیش از این نیز اعلام کرده بود که به مدل جمهوری اسلامی در ایران برای برپایی حکومت اسلامی در لبنان توجه دارد.

این‌ها همه در حالی است که محافل خبری لبنان و خصوصا جناح اکثریت در پارلمان لبنان از احتمال جنگ افروزی ایران در منطقه با هدف غلبه بر مشکلات داخلی ابراز نگرانی می کنند.

arshia83 - اکراین - کیف
این هدیه ها برای چیه??????. به چه منظوری?????
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

saman-uae - امارات - دبی
عجب خیلی خبر جدیدی بود.!!!!.
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

niagara - ایران - تهران
خاک بر سر سازمان ملل و آمریکا که عرضه ندارن حسابهای اینا رو مسدود کنن و بانکهاشونو ببندن.اونام باج گیر اینان.تا وقتی که پول نفت تو جیبشون میره به ظاهر هارتو پورت میکنن ولی عملا هیچ غطی نمیکنن.هرچی میخواین سرمایه های این ملتو به باد بدین وطن فروشا.فقط به فکر روز حساب پس دادن هم باشین که مجبور نشین زنهای عقدی و صیغه ای و بجه های حرومزاده تونو به حماس ببخشین تا بتونین قرض ملتو بدین.مرگ بر ضحاک ماردوش
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

Alireza-Alman - المان - مونیخ
اخه چی بگم ما خودمون تقریباداغونیم انوقت پول می دیم بی عربها...البته اینا بخاطره اینکه در موقع لازم ازشون کمک میگیرن برای تجاوز و.........
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

tamara .s - انگلیس - لندن
الهی گوفتشون بشه !!!پولایی که از سفره مردم هر جایی بغیر از ایران خرج میشه بشه زهر مار!وخونه هاشون بشه اوار رو سرشو.
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

vickie - ایران - تهران
گزارش: ""آسایشگاه فرخنده و وضعیت اسف بار زندگی کودکان معلول این مرکز + عکس"" را بخوانید
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

armin2006 - بلژیک - بروکسل
هرچی‌ مفتخوره طرفدار دولته
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
مرگ بر ملایان ایران و همکاران جنایتکارش حماس//حزب الله لبنان..دزدان سرمایه های ایران.
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

delmorde - سوپد - یوتبوری
آسایشگاه فرخنده و وضعیت اسف بار زندگی کودکان معلول این مرکز . در این مرکز در حال حاضر 84 کودک زندگی می کند . شرایط زندگی این کودکان در عکسها گویاست . آمار مرگ و میر در این کودکان بالا و در سالهای اخیربی سابقه ست .هفته ی پیش یکی دیگر از این کودکان جان سپرد . بوی بسیار زننده و متعفن ادرار به بازدید کننده ها مجال نمی ده تا بیشتراز 4-5 دقیقه در خوابگاه این کودکان معصوم بمونند . عمر متوسط دراین کودکان 10 تا 14 سال است . خدا لعنتتان کنه ای اخوندهای کثیف و دنیاپرست جنایتکار. بخاطر حفظ مقام غیره قانونی تان حاضرید تمام منابع کشور را به تروریستهای لبنانی و فلسطینیبفروشید. ای مرگ بر شما باد. شما دلتان برای انسانها نمیسوزد زیرا از انسانیت بوی نبردید.
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
این کمکها به این خاطر هست که در صورت حمله اسرائیل به ایران حزب الله لبنان تلافی کنه. در اصل این مزد نیروهای حزب الله برای حمله به اسرائیله. ترس تمام حکومت ولی وقیح رو گرفته. مرگ بر حکومت شیطانی ولی وقیح. پیروز باد جنبش آزادیخواهی مردم
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

fadayeiran - می - می
ای بمیری عنتری احمقی ای بمیری سگ علی گدا چلاغ الاغ .
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

pariha - کویت - کویت
خاک برسر جمهوری اسهالی - مرگ بر خامنه ای مجرم و طرفداران احمق ومزدورش
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

ehsan_2nd_time - یوکی - لندن
دروغه . ج . ا . پولش کجا بود ????
سه‌شنبه 4 اسفند 1388

victorsiamak - بلژیک - بروکسل
arshia83 - اکراین - کیف . . یعنی جنابعالی تا حالا متوجه نشدی این کمکها به چه منظوریه?
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

bluestar - ایران - تهران
تف به غیرت نداشتتون.
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
خاک عالم بر شما و حزب الله.
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

dbsh3000 - سوئد - یوتبوری
بابا بزار بخورن گور پدر مردم.
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

arashan - استرالیا - ملبرن
پس فکر کردین چی، این همه راه بیان مردم رو سرکوب کنن، تجاوز کنن، خون بریزن بعد هیچی نگیرن... ای کاش ۳۱ سال پیش مردم فهمیده تر بودن ولی چه افسوس که ۹۰% در فقر فرهنگی بودن..
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

ali203 - ایران - بوشهر
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو /هموطن ملت ایران حزب باد است خبر دستگیری ریگی با کامنتها را بخوان متوجه میشوی ببین چند نظر دادن ولی اینجا خفه خون گرفتن
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
خاک بر سر سران حکومت جنایت و غارت در ایران که به جای سیر کردن شکم فرزندان گرسنۀ ایران و کمک به خاواده های زیر خط فقر, پرداختن دستمزدهای یک سال و نیم کارگران کارخانه ها , فراهم کردن امکانات زندگی مناسب برای کودکان بی سرپرست, کمک هزینه برای دانشجویان, رسیدن به اوضاع شهرهای محروم و فقیر نشین در نقاط مختلف کشور ؛ سیستان و بلوچستان, زاهدان,خوزستان, کردستان,زنجان ,مناطق حومۀ تهران...... پولهای بی زبان و نان شب مردم مال باخته و ستمدیدۀ ایران را در چاله دهانان حزب الله می ریزید. کوفتشون بشه. نفرین خدا و ملت شریف ایران بر غارتگران بیخدا و بیگانه پرست.
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

Sh T - ایران - تهران
این پول کودکان گشنه کودکان سرطانی کودکان یتیم آواره ... مگه اینجا کسی به این پولها احتیاج نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

کلاب - ایران - تهران
اقای مموتی یه سر هم برو اسایشگاه فرخنده ببینم کمک میکنی . مشایی مشنگ از اون وام ها که به هدیه تهرانی دادی به این بچه های بیگناه هم میدی بی غیرت. گلاب
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
دروغگوی بزرگ محمود احمدی نژاد، هر چه صفت که به پسوند «کش» ختم می شود، تقدیم تو باد.
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

parang - سوئد - سوندسوال
خاک بر سر دولت بی غیرت ما و دو صد خاک بر سر طرفدارای بی غیرت ترش
چهار‌شنبه 5 اسفند 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.