پدر شهید روح الامینی: آقای مرتضوی استعفا بدهید

پدر شهید روح الامینی: آقای مرتضوی استعفا بدهید

شبکه جنبش راه سبز (جرس): پدر یکی از شهدای بازداشتگاه کهریزک با اشاره به اتهامات سعید مرتضوی در این پرونده به وی توصیه کرد از مسئولیتهای خود استعفا دهد.

عبدالحسین روح الامینی در گفتگو با هفته نامه پنجره با اشاره به اظهارات سعید مرتضوی در رد اتهامات خود، اعلام کرد: چون پرونده مرتضوی و بقیه متهمین در مراجع ذی‎صلاح در دست رسیدگی است، اگر او اسناد و مدارکی دارد باید به آنجا ارایه دهد، همان‎طور که مضروبین و خانواده های قربانیان چنین کاری کردند. به‎نظر می‎رسد کسانی که دست‎شان در دفاع از خود تهی است، چنین می‎کنند.

به گزارش جهان وی افزود :‌ ما توصیه می‎کنیم کسانی که در این موضوع متهم هستند، به‎جای غبارآلود کردن فضا و نامه پراکنی های سیاسی، قبول مسئولیت کنند. این ساده‎ترین کار است که رسما و کتبا از آحاد ملت ایران، خانواده های مقتولین و مضروبین این حادثه عذرخواهی کنند. آن‎ها قبل از آنکه سزای اعمال‎شان را در دادگاه در این دنیا ببینند، برای نجات از عذاب اخروی استعفاء کنند که این کمترین کاری است که می‎توانند انجام دهند. حداقل کاری که از این‎ها انتظار داریم، این است که به‎جای آوردن عذرهای بدتر از گناه، به قانون تمکین کنند. وجدان عمومی جامعه بیدار است و گزارش دستگاههای نظارتی مثل مجلس، سازمان بازرسی کل کشور و کمیته پیگیری دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی هم وجود دارد که با صراحت درباره جنایت کهریزک اعلام نظر کرده اند که البته گزارش سازمان بازرسی و شورایعالی امنیت ملی در این خصوص منتشر نشده است.

روح الامینی افزود :‌ بر این اساس، انتظار از متهمان این پرونده این است که به‎جای اینکه عذر بدتر از گناه بیاورند با عذرخواهی از آحاد ملت ایران و خانوادههای مقتولین و مضروبین، حداقل قبل از اینکه به مجازات اعمال خود برسند، استعفاء دهند

amoodarya - ایران - شیراز
واقعا شماها شیر مردید که به قاتل پسرتان با احترام حرف میزنید. اگه میگفتی " مرتضوی برو گم شو" مینداختنت به زندان. بس کنید با این احترمات دروغگیتون, از اعللحضرت گرفته تا ایت ال..معظم. نگاه کنید به جهان اول: بدون پسوند و پیشوند راجع به خدمتگذارانشون حرف میزنند. چیزهای خوب رو باید بدون ترس و واهمه از همدیگر یاد گرفت
شنبه 3 بهمن 1388

black chador - امریکا - ولدن
اگر علی چکه ای بهش مدال نده شما باید کلاهتون رو بالا بندازین. در ضمن اگر پسر یکی از خودیاشون کشته نشده بود هنوز تجاوز و کشتار در کهریزک ادامه داشت.
شنبه 3 بهمن 1388

iranazadiran - ایران - تهران
چه اقدام بزرگی حتما اسم تو به خاطر این شجاعت در تاریخ ثبت خواهد شد. پدر زهرا بنی یعقوب در آن جو خفقان و فریب که فریادش طنینی نداشت بیشتر از این پدر جیره خوار اعتراض کرد. هرچند اگر فرزند خودش. طعمه این گرگها و کرکسها نمیشد همچنان که به مانند طفلی خردسال و فاقد بلوغ فکری دست در دست این دیوان بی شاخ و دم تسلیم وار به گشت و گذار مشغول است همین ناله ضعیف را هم سر نمی داد.
شنبه 3 بهمن 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
با این حرفت دل آقا!!! رو شکوندی که!!! ولی وقیح به این خدمتگزاران نظام مقدس!!! احتیاج داره هنوز. اگه مرتضوی بره ولی وقیح دست تنها میشه که!!! تو هم مثل اینکه هوس کردی بری پهلوی نوری زاد نه؟!!! مرگ بر حکومت ولی وقیح
شنبه 3 بهمن 1388

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
کاشکی به جای اون پسر، این پدر بی خاصیت شهید میشد!
شنبه 3 بهمن 1388

mah1 - ایران - تهران
آقای مرتضوی استعفا بدهید همین!!!!!! اینو باید از . اویزون کنن..
شنبه 3 بهمن 1388

andisheh sabz - ایران - ایران
یکی جلوی این طرح اشتباه برای 22بهمن رو بگیره،منظورم سکوت تا آزادی هست،این خوراک رژیمه هم کلی تصویر هوایی ناب بدست میاره هم با ریختن بسیجی ها و اطلاعاتی ها بین مردم اونا رو برای انجام هر حرکتی میترسونه و هم آخرش به بهترین نتیجه میرسه که مردم رو با مردم درگیر کنه و کلی دوباره سناریو راه بندازن. بهترین کار اینه که سبزها از همون اول یه گوشه از خیابون رو بگیرن و به هیچ وجه با کسی درگیر نشند دوباره راهپیمایی سکوت لازمه ما کلی شهید تو عاشورا دادیم و عزاداریم
شنبه 3 بهمن 1388

mohsen_raja - ایران - تهران
لازم نکرده توی عوضی از حقوق خانواده شهدا دفاع کنی، حالا که دید مرتضوی رو می خواهندقربانی کنند اینم دم در اورده، به مرتضوی توصیه به استعفا میکنه؛ تو اگر غیرت داشتی که وقتی پسرت رو شهید کردند استعفا میدادی؛ خاک بر سرت، شنیده بودیم میگن؛ پسر کاو ندارد نشان از پدر، ولی در مورد تو باید گفت؛ پدر کاو ندارد نشان از پدر!
شنبه 3 بهمن 1388

hamvatan hsoma - انگلستان - کترینگ
درود بشیر زنان ایران زمین که شرف و غیرتشان را نمیشود با خیلی از مردها در ایران و خارج از ایران و مخصوصا این مردک که به یسرش تجاوز و .....و در نهایت نیز کشتن قابل مقایسه نیست.بچه آدم اگر یک شب دل درد داشته باشه تا صبخ ده تا دکتر و دارو و ....میره تا دل بچه پاروم نگیره دل خودش آروم نمیگیره .اون وقت این مردک با اون ریش و قیافه ببینید که چه احساسی نسبت به فرزند خودش داشته و اون چند روزی که محسن تو زندان بوده از یشت میز تکون نخورده که مبادا کسی دیگر بیره یشت میز ریاست. اونهایی که این یسر تو دستشون اسیر بود و بعنوان دشمن مثل بقیه فرزندان ایران زمین نگاهش میکردن هم نمیدونست که بابای محسن هم مثل خودشون از انگلهای رژیم اسهالیست. محسن فرزند ایران زمین و ملت ایران است نه این مرتیکه یشم بیغیرت.
شنبه 3 بهمن 1388

dara20 - ایران - تهران
مرتیکه به ارباب افلیجت سید چلاقعلی که به این مزدور دستور جنایت داد بگو استعفا بدهد. مفسد اصلی ولی وقیح سرکرده مافیای وقاحتی است.
شنبه 3 بهمن 1388

Masoud271 - امریکا - لوس انجلس
عذاب اخروی دروغ بزرگی است که وسیله اخوند های شیاد مطرح است انها بایستی در دنیای واقعی محاکمه و اعدام شوند .ان دنیا بزرگترین دروغ تاریخ است لطفا بخاطر خون پسرتان و هزاران کشته بدست این جانوران وحشی گفته هایتان اصلاح بفرمائیدتا مردم تکلیفشان را بوضوح بدانند من از راه دور بشما و هزاران پدر و مادر درود و تسلیت میگویم و امیدوارم از توپ و تشر تو خالی این کذابان جا نخورید. لوس انجلس
شنبه 3 بهمن 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
چه مهربان !!!!!!!!!!واقعا که!!!!!!!!!
شنبه 3 بهمن 1388

مهرداد2538 - ایران - تهران
لطفنش را جا انداخته بود ! . گرسنه اش بود, خوردش !
یکشنبه 4 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.