کاپیتان تیم فوتبال تیم استیل آذین تهران گفت: پرونده من در تیم ملی بسته شده است؛ اما همیشه برای موفقیت تیم ملی دعا میکنم.
علی کریمی پس از تساوی 2 بر 2 استیلآذین در مقابل ذوبآهن اصفهان اظهار داشت: دو تیم بازی زیبایی را در شرایط جوی نامناسب به نمایش گذاشتند و 2 گل زیبا را به ثمر رساندیم؛ اما متأسفانه زحمات خود را زود از دست دادیم.
وی افزود: زیباییهای فوتبال به همین است. اگر بخواهیم در انتهای فصل بین صدرنشینها باشیم باید در 14 هفته باقیمانده لیگ برتر بجنگیم تا به خواسته خود برسیم. بازیکنان باید سعی و تلاش کنند و با تمام وجود در بازیهای آتی به میدان بروند.
کاپیتان تیم فوتبال استیلآذین تهران در خصوص حضورش در تیم ملی نیز گفت: پرونده من در تیم ملی بسته شده است اما همیشه برای موفقیت تیم ملی کشورم دعا میکنیم.
وی در مورد تمایل قطبی برای دعوت وی به تیم ملی افزود: افشین قطبی به من لطف دارد اما از او میخواهم که به جای من به جوانان بها دهد تا تیم ملی قوی شود. در لیگ برتر جایگزینهایی هستند که جای من را به خوبی پر میکنند و آینده بهتری را برای تیم ملی رقم میزنند.
کریمی ادامه داد: مردم به من لطف دارند و هرچه در زندگی دارم را مدیون آنان میدانم اما زمانش رسیده که دیگر لباس تیم ملی را نپوشم و تصمیم من به نفع فوتبال، خودم و تیم ملی است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|