ماجرای ادعای شکایت ۱۰۰ نماینده از موسوی توسط نماینده حامی دولت و بهت اکثریت نمایندگان مجلس و درخواست اعلام اسامی امضاکنندگان

ماجرای ادعای شکایت 100 نماینده از موسوی توسط نماینده حامی دولت و بهت اکثریت نمایندگان مجلس و درخواست اعلام اسامی امضاکنندگان

روز آنلاین : بر اساس گفته های یک نماینده حامی محمود احمدی نژاد، 100 نماینده مجلس شورای اسلامی در دیدار با غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور، نامه‌ای حاوی شکایت از میرحسین موسوی را به وی ارائه کردند.این اولین بار نیست که بحث شکایت از میرحسین موسوی از سوی حامیان احمدی نژاد مطرح می شود: "روز" در گفتگو با حقوقدانان برجسته کشوراز سویی و بررسی روند طی شده توسط حامیان احمدی نژاد و برخی سران سپاه از سوی دیگر، این قضیه را از لحاظ حقوقی و سیاسی مورد بررسی قرار داده است.

 

مبنای حقوقی ندارد

حمید رسایی، عضو فراکسیون حامیان دولت درمجلس شورای اسلامی روز گذشته  بدون اینکه نامی از نمایندگانی که از موسوی شکایت کرده اند ببرد، اعلام کرد شکایتی با امضای حدود ۱۰۰ نماینده مجلس ایران علیه میرحسین موسوی به دادستان کل کشور ارائه شده است.

رسایی نامه مذکور را یک "درخواست حقوقی" خواند  که در آن "نمایندگان از میرحسین موسوی به خاطر بیانیه ها و اقداماتی که به وارد شدن لطمات و صدمات به آبروی نظام و اموال عمومی و خصوصی مردم منجر شده است، شکایت کرده اند".

این نماینده مجلس "جرم" میرحسین موسوی را "ضایع کردن حق ملت ایران" دانسته است.

 اظهارات رسایی درحالی منتشر شد که بر اساس قانون، دادستان کل کشور نمی تواند مرجع ارائه شکایت باشد و از سوی دیگر مواردی که در این نامه به عنوان جرم میرحسین موسوی ذکر شده، نمی  تواند مبنای صدور پیگرد قضایی قرار گیرد. چنانچه عبدالفتاح سلطانی، محمد علی دادخواه و محمد سیف زاده، حقوقدانان برجسته و اعضای کانون مدافعان حقوق بشر در گفتگو با "روز" بر این نکته صحه گذاشته اند.

 

میخواهند موسوی را بترسانند

عبدالفتاح سلطانی تاکید می کند که "غیر از دادستان تهران، دادستان کل کشور حق ورود به این مسائل را ندارد". این حقوقدان با تاکید بر اینکه، "نمایندگان مجلس در این زمینه نمی توانند به عنوان شاکی اقدام کنند" به روز گفت: اگر جرمی، جنبه عمومی داشته باشد نمایندگان می توانند اعلام کننده جرم باشند که اعلام کننده جرم با شاکی کاملا فرق می کند.

آقای سلطانی افزود: مثلا اگر کسی در خیابان جسدی را ببیند می تواند با تماس با پلیس این موضوع را خبر دهد و باید توجه داشت که اعلام کننده جرم به هیچ عنوان ذینفع نباشد.

این وکیل دادگستری با اشاره به اتهاماتی که در نامه نمایندگان به موسوی نسبت داده شده گفت: هیچ یک از این موارد، جنبه مجرمانه ندارد و کاملا سیاسی است.

وی توضیح داد: هر کسی که کوچکترین آشنایی با مسائل سیاسی و حقوقی داشته باشد متوجه می شود که نه این شکایت قانونی است و نه مباحثی که درآن مطرح شده، بحث حقوقی و قضایی است.

به گفته آقای سلطانی، "میخواهند میرحسین موسوی را بترسانند که از فعالیت های سیاسی خود دست بردارد".

 

بی انصافی به موسوی

محمد علی دادخواه، نیز در گفتگو با "روز" طرح چنین شکایاتی را "از منظر حقوقی و نگرش قضایی، بی اعتبار" دانست. این حقوقدان با بیان اینکه بر اساس قانون "نمی توان برای شکایت از فردی به دادستان کل کشور مراجعه کرد"، گفت: دادستان کل کشور زمانی وارد کار می شود که دادستان های استان ها در اعمال اختیارات و اقتدارات خود دچار نقص باشند.

وی افزود: به دور از این ایرادات شکلی که تاثیر ماهوی دارد و قابل ترتیب اثر دادن نیست باید گفت که آقای موسوی، به عنوان یک شخصیت سیاسی مطرح است و محاکمه او، یک محاکمه سیاسی است. به عبارتی دیگر محاکمه رفتار سیاسی او است و به نظر میرسد بیشتر به یک شکلی تبلیغاتی و اقدام سیاسی یک گروه علیه یک گروه  دیگر است.

آقای دادخواه، میرحسین موسوی را شخصیتی سیاسی که در زمان جنگ در حفظ کیان سرزمین ایران همت گمارد، خواند و طرح این گونه مباحث علیه او را دور از انصاف دانست.

 

ربطی به نمایندگان مجلس ندارد

محمد سیف زاده، دیگر عضو کانون مدافعان حقوق بشر نیز وظیفه دادستان کل کشور را نظارت بر عملکرد دادستان های کشور ذکر کرد و به "روز" گفت: چنین شکایتی می بایست به دادستان تهران ارائه شود.

این حقوقدان با اشاره به محتوای نامه شکایت نمایندگان گفت: در این نامه، به جز صدمه زدن به اموال عمومی مردم که می توانست مبنای جرم باشد، بقیه موارد شعار است و هیچ کدام با توجه به اصل قانونی بودن جرم و مجازات، جرم نیست.

آقای سیف زاده در همین زمینه توضیح داد: بحث صدمه زدن به اموال عمومی مردم هم باز هیچ ربطی به این نمایندگان ندارد.

سابقه شکایت نمایندگان از موسوی

بحث شکایت نمایندگان مجلس از میرحسین موسوی، اولین بار در تیرماه مطرح شد و حمیدرسایی، علی شاهرخی و سلمان ذاکر، سه چهره افراطی حامی محمود احمدی نژاد در مجلس، از وجود نامه ای با امضای 100 نماینده مجلس، برای پیگرد قضایی میرحسین موسوی به عنوان عامل اغتشاشات اخیر خبر دادند.نامه ای که هرگز نه متن آن و نه اسامی نمایندگان امضا کننده آن منتشر نشد. برخی نمایندگان مجلس هم همان زمان به "روز" گفتند که چنین نامه ای وجود خارجی ندارد و بیشتر یک نوع فشار سیاسی به میرحسین موسوی تلقی می شود. محمد رضا باهنر، نایب رئیس مجلس نیز با بیان اینکه "این موضوع هیچ ارتباطی به نمایندگان ندارد که بخواهند در این راستا نامه ای بنویسند یا امضا کنند" به "روز" گفت: "در این زمینه هیچ مسوولیتی متوجه مجلس نیست و فقط جمع بندی و موضع چند نماینده است".

شکایت چند طلبه از موسوی

از سوی دیگرروز گذشته خبرگزاری دولتی ایرنا خبر از شکایت تعدادی طلبه از موسوی و همچنین فائزه هاشمی داد و نوشت این طلبه ها در شکوائیه خود آورده اند: "ما جمعی از طلاب حوزه علمیه قم با توجه به اعترافات دستگیرشدگان اخیر و روشن شدن نقش نامبردگان در اغتشاشات اخیر خواستار رسیدگی به جرم های آقای موسوی و خانم هاشمی (اقدام علیه امنیت ملی، معاونت در اخلال در نظم عمومی و تخریب اموال عمومی، تشویق اذهان عمومی و توهین به نهادهای نظارتی، امنیتی و قضایی) هستیم".

علاقه به محاکمه موسوی

در طی سه ماهه اخیر روزنامه کیهان و رسانه های حامی دولت نیز به طور مکرر خواهان پیگرد قضایی و محاکمه میرحسین موسوی و مهدی کروبی شدند و تا بدانجا پیش رفتند که سید علیرضا بهشتی، فرزند آیت الله بهشتی در واکنش به مسائل مطرح شده در خصوص شکایت از موسوی اعلام کرد: "به جای شکایت از موسوی، طرح عدم کفایت احمدی نژاد را ارائه کنید".

اعلام خبرهای جعلی همچون "شکایت مردم اراک از موسوی"، "شکایت خانواده های جانباختگان حوادث بعد از انتخابات"، "شکایت جمعی از فرهنگیان  استان تهران"، "اعلام شکایت کسبه تهران" و ... از میرحسین موسوی، که طی سه ماهه اخیر از سوی رسانه های حامی احمدی نژاد به صورت مداوم مطرح شده است تمایل این طیف را به کشاندن نخست وزیر زمان جنگ به پای میز محاکمه بیش از پیش آشکار می کند. 

اما این اخبار یا فقط در حد همان اعلام خبر باقی مانده و یا همچون  خبر شکایت خانواده های جانباختگان بعد از انتخابات از موسوی، تکذیب شده است. سید مصطفی غنیان یکی از جانباختگان جنبش سبز بود که روزنامه کیهان مدعی شکایت پدر او از موسوی شد اما پدر این شهید جوان بلافاصله این خبر را تکذیب کرد.

این قضیه فقط در سطح رسانه ای نماند و برخی از خانواده های جانباختگان اعلام کردند که هنگام تحویل پیکر عزیزانشان از آنها خواسته اند علیه میرحسین موسوی شکایت کنند.

حامیان دولت کودتا که خود را در این زمینه ناکام میدیدند، فاز دیگری از حرکت خود را آغاز کردند، آنها از سویی اقدام به ایجاد سایتی برای اعلام شکایت از موسوی کردند و از سوی دیگر شعبه ای را در دادسرای کارکنان دولت به این قضیه اختصاص دادند و از مردم خواستند  با مراجعه به این شعبه از نخست وزیر زمان جنگ شکایت کنند.

در همین راستا، خبرگزاری دولتی ایرنا به نقل از مسول سایت مورد اشاره مدعی شد که شکایتهای مردمی علیه میر حسین موسوی رو به افزایش است و تا کنون 29 هزار نفر از میرحسین موسوی به طور مکتوب شکایت کرده اند. سایت رجانیوز، از سایت های حامی احمدی نژاد نیز این رقم را 50 هزار نفر ذکر کرد.

با وارد شدن فرماندهان سپاه، این مساله حالت نگران کننده تری به خود گرفت. به طوریکه حسین مرعشی، عضو ارشد کارگزاران سازندگی هشدار داد که "اگر فضای سیاسی جامعه مساعد باشد، قصد از صحنه خارج کردن چهره های اصلی اصلاحات و فاز دوم دستگیری ها برخورد ها با آنها را دارند".

سردار جزایری، معاون ستادکل نیروهای مسلح در اظهاراتی تلویحا خواستار بازداشت و محاکمه میرحسین موسوی و مهدی کروبی نامزدهای معترض به نتایج انتخابات شده و فرمانده کل سپاه و رییس اداره سیاسی این نیروی نظامی نیز موسوی و کروبی  را به قتل تعدادی از شهروندان و نیز جاسوسی برای سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه متهم ساخته است.

اتهاماتی که همواره از سوی رسانه های حامی احمدی نژاد تکرار می شود.

در انتظار فرصت

پیشتر نیز خبرهایی درباره بررسی طرح بازداشت سران اصلاح طلب و دو نامزد معترض به انتخابات 22 خرداد در شورای عالی امنیت ملی کشور منتشر شده بود. اما چرا تاکنون با وجود تمایل شدید حاکمیت این اتفاق نیفتاده  و تاکنون صرفا به عنوان اهرم فشار از این مساله استفاده شده است؟

یکی از شخصیت های سیاسی و ارشد جمهوری اسلامی در این زمینه به "روز" گفته است که "سیاست کلی، سیاست صبر و انتظار است و حامیان احمدی نژاد منتظرند تا ببینند اگر شرایط ایجاب کرد  به سمت دستگیری آقایان موسوی و کروبی بروند".

به گفته این شخصیت سیاسی، "فعلا شرایط را برای بازداشت سران اصلاح طلب مناسب نمی بینند اما سیاست قطعی انصراف از دستگیری آنها را ندارند بلکه منتظر فرصت هستند".

وی گفته است: "اینها دو طیف شده اند. طیفی می گویند بحران تمام شده و باید ریشه ها را قطع کرد و موسوی و کروبی و حتی خاتمی را بازداشت کرد اما طیف دیگر آنها معتقدند که بحران تمام نشده و اگر چنین کاری بکنند اوضاع کشور از کنترلشان خارج خواهد شد".

به گفته این شخصیت سیاسی، این طیف در حال سبک و سنگین کردن و سنجیدن اوضاع است.


تکذیب ادعاهای رسایی؛نامی از موسوی در شکایتنامه نبود

حمید رسایی

کلمه : حمید رسایی از نمایندگان حامی احمدی نژاد در مجلس دیروز مدعی درخواست شکایت خود و حدود صد نماینده مجلس از موسوی به دادستان کل کشور شد. حمید رسایی با اعلام این خبر گفت: این درخواست را به نمایندگی از حدود صد نفر از نمایندگان که شکایت از میرحسین موسوی را امضا کردند، به آقای اژه ای تقدیم کردیم.» این درحالی است که دیروز حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو فراکسیون روحانیون مجلس و از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: «در شکایتنامه ما نامی از آقایان کروبی یا موسوی وجود نداشت.»

همچنین هنوز رسایی راهروهای هرم سبز بهارستان را ترک نکرده بود که مصباحی‌مقدم در واکنش به خبر منتسب به وی خواستار عدم انعکاس آن شد. وی که اقدام رسایی را اقدامی از سوی مجلس و یا بخش اعظمی از نمایندگان نمی‌دانست  گفت: اصلاً اینگونه اخبار را انعکاس ندهید. وی ادبیات به کار گرفته شده از سوی رسایی را نامناسب خواند و تأکید کرد که نه تنها رفتارها بلکه ادبیات افراد نیز باید وحدت‌آفرین باشد. این عضو جامعه روحانیت مبارز با اعتقاد بر اینکه غرور پیروزی عده‌ای را فرا‌گرفته است، این غرور را به صلاح نظام ندانست. مصباحی‌مقدم افزود: گرچه معتقدم آقای موسوی در این انتخابات اشتباه کرد اما این راه برخورد با آنها درست نیست.

ابراهیمی  نیز در گفت وگو با «سرمایه» پیرامون این شکایتنامه با اعلام اینکه وی نیزجزء امضا کنندگان این شکایتنامه بوده است، گفت: «این نامه برای زمان حال نیست، زمانی این نامه امضا شد که اوضاع در حد آشوب بود، پس از آن این شکایتنامه کنار گذاشته شد تا اینکه اخیراً مراجعاتی به نمایندگان صورت گرفت که این شکایت دوباره در دستور کار قرار گرفت. در زمینه آشوب های پس از انتخابات یکسری از افراد دستگیر شده اند که خود مدعی هستند فریب خورده اند، البته در این شکایتنامه اسمی از آقای موسوی و کروبی نبود و تنها تعبیر مقام معظم رهبری پیرامون «فرماندهان پشت صحنه» در آن قرار داشت، ۱۰ تا ۲۰ امضا هم گویا به آن اضافه شده که از این امضاهای جدید من خبر ندارم.»

این گفته های حجت الاسلام ابراهیمی در حالی است که رسایی دیروز همچنین گفت: «این شکایت بابت بیانیه ها و اقداماتی است که موسوی در طول این مدت داشته است.» وی ادامه داد: «این اقدامات منجر به لطمات و صدماتی به آبروی نظام و اموال عمومی شده است، لذا این درخواست حقوقی را تسلیم دادستان کل کشور کردیم.» وی با بیان اینکه این درخواست توسط نمایندگان حقوقدان مجلس تنظیم شده است، گفت: «این درخواست مستند به یکسری دلایل محکم است، البته نمایندگان دیگری درخواست امضا دارند که تعداد امضاها در روزهای آینده بیشتر می شود.» رسایی اضافه کرد: «علت آنکه نمایندگان تاکنون صبر کردند آن بود که امید داشتند شاید این روال تغییر کند و این افراد از این اقدامات و حرکت هایی که همسو با منافع دشمن است دست بردارند اما شاهد هستیم که همچنان از گوشه و کنار فعالیت هایی انجام می شود.»

وی در ادامه اظهارداشت: «نمایندگان مردم هم به تناسب فشار و درخواستی که مردم داشتند این درخواست را امضا کردند.» وی علت دادن این درخواست به دادستان کل کشور را ملی بودن مساله عنوان کرد و گفت: «این موضوع ملی است و جرم اختصاص به تهران نداشته بلکه حق ملت ایران ضایع شده است.»

این نماینده مردم تهران با بیان اینکه این دیدار دیروز صبح برگزار شده، از نام بردن دیگر افراد حاضر در دیدار خودداری کرد و گفت: «اکثر اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی این نامه را امضا کرده اند.»

این ادعای رسایی مبنی بر اینکه اکثر اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی از امضا کنندگان این شکایتنامه هستند در حالی است که چندین تن از اعضای این کمیسیون دیروز در گفت وگو با «سرمایه» اصولاً از وجود چنین شکایتنامه ای اظهار بی اطلاعی کردند. در همین راستا محمد دهقانی از اعضای این کمیسیون گفت: «بنده در مورد این مساله خبری ندارم.» مصطفی طباطبایی عضو دیگر این کمیسیون نیز در گفت وگو با «سرمایه» اظهار کرد: «من همچنین چیزی نشنیده ام و بعید می دانم چنین چیزی اصلاً مطرح شده باشد.» سیدیونس موسوی دیگر عضو این کمیسیون نیز عنوان داشت: «من به هیچ وجه در این مورد خبری ندارم.»

از دیگر سو قدرت الله علیخانی در همین راستا در گفت وگو با «سرمایه» ضمن اعلام بی خبری کامل از این موضوع عنوان کرد: «این آقایان که می گویند صد نفر این نامه را امضا کرده اند، بسیار خوب است که نام خود را اعلام کنند.»

این درحالی است که کرمی راد از اعضای اصولگرای مجلس و منشی دوم کمیسیون امنیت ملی در این باره اظهار داشت: «من خود در این موضوع نبوده ام اما فراکسیون روحانیت مجلس و بعد از آن تعدادی دیگر این را امضا کرده اند. این شکایت پس از انتصاب آقای لاریجانی به ریاست قوه مقننه و رای اعتماد به وزرا مسکوت ماند و البته قرار بود به امضای نمایندگان دیگری نیز برسد و من نمی دانم چه طور شد که نخواستند اسامی دیگر به آن اضافه شود، شاید به خاطر طرح هدفمندکردن یارانه ها باشد که به همین ۱۰۰ نفر اکتفا کرده اند، بالاخره نمایندگان شکایت دارند و نظر خود من این است که عوامل اغتشاشات دو دسته هستند، عده ای که فریب خورده اند و عده ای دیگر ژنرال هایی که دارند آزادانه می گردند که به تعبیر مقام معظم رهبری فرماندهان پشت صحنه هستند. ما خواستیم وضعیت آقایان کروبی و موسوی به دقت بررسی شود.»

نکته دیگر آنکه حجت الاسلام ابراهیمی در واکنش به این گفته کرمی راد مبنی بر اینکه فراکسیون روحانیت مجلس از امضا کنندگان این شکایتنامه بوده اند، گفت: «خیر، اینطور نیست که تمامی اعضای فراکسیون روحانیت مجلس از امضا کنندگان این شکایت باشند، برخی امضا کرده اند برخی هم امضا نکرده اند.»

حجت الاسلام حسن نوروزی در این رابطه تاکید کرد: «این نامه پس از جمع آوری امضا به رئیس مجلس ارائه و از وی خواسته شد که آن را به آیت الله لاریجانی رئیس قوه قضائیه ارائه کند.»

به گزارش «ایرنا» وی با انتقاد از تاخیر در تحویل این شکایتنامه نمایندگان به دستگاه قضایی اظهار داشت: «برخی نیز در این مدت تلاش کردند از رسانه ای شدن این موضوع خودداری کنند.»

این نماینده اصولگرای مجلس و عضو فراکسیون انقلاب اسلامی (فراکسیونی که ریاست آن را حسینیان از طرفداران احمدی نژاد در مجلس بر عهده دارد و رسایی نیز از اعضای شاخص آن به حساب می آید) نیز گفت: «در این نامه نمایندگان مجلس از اقدامات و بیانیه های میرحسین موسوی پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری به ویژه در رهبری اغتشاشات تهران و نیز ایجاد بی نظمی در کشور به دستگاه قضایی شکایت کرده و خواستار برخورد قانونی با وی شدند.»

ادعای شکایت ۵۰ هزار نفر علیه موسوی

از سوی دیگر دیروز خبرگزاری «ایرنا» وابسته به دولت به نقل از «مسوول کمیته رسانه ای جنبش مردمی ایران علیه قانون گریزی» مدعی شد: «در آخرین بررسی شکوائیه سایت موج قانون، شمار شکایت کننده ها علیه میرحسین موسوی به ۵۰ هزار نفر رسید.» امیرطاهر حسین خان تاکید کرد: «هفته گذشته۲۹ هزار نفر علیه میرحسین موسوی شکایت کرده بودند اما با گذشت یک هفته این تعداد به ۵۰ هزار نفر افزایش پیدا کرده است.»

پیش از این نیز برخی از سایت های حامی دولت از تشکیل شعبه ای در دادگستری برای شکایت از میرحسین موسوی خبر داده بودند.

کلمه:در حالی که اکثر نمایندگان مجلس در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا شما هم شکایت از موسوی را امضا کرده‌اید سکوت کرده و نسبت به این موضوع ابراز بی‌اطلاعی می‌کردند؛ حسینیان از این سوال عصبانی شد.

به گزارش ایلنا رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی در پاسخ به اینکه چرا علی‌رغم سخنان رسایی مبنی بر اینکه ۱۰۰ نفر از نمایندگان شکایت از موسوی را امضا کرده‌اند اکثر نمایندگان از این شکایت ابراز بی‌اطلاعی می‌کنند با عصبانیت گفت: من به این سوالات پاسخ نمی‌دهم.

وی با تاکید بر اینکه این شکایت را صد نفر از نمایندگان امضا کرده‌اند در پاسخ به اینکه برخی نمایندگان اعلام کرده‌اند که امضای این شکایت با ارعاب و تهدید بوده است گفت: هر کس می‌خواهد می‌تواند امضایش را پس بگیرد.

وی در حالی جمع خبرنگاران را ترک کرد که کمی بعد به سوالات خبرنگاران رسانه های نزدیک به دولت پاسخ داد.


ادعایی رسایی بازهم بی اساس ازکار درآمد

آینده نیوز : روز گذشته در حالی حمید رسایی از اعلام شکایت 100 نماینده مجلس از میرحسین موسوی خبر داد که این اقدام وی با سکوت و شگفتی نمایندگان اصولگرای میانه‌رو مواجه شد.

سکوت و بهت اصولگرایان میانه‌رو

خبرنوشت:هنوز رسایی راهروهای هرم سبز بهارستان را ترک نکرده بود که مصباحی‌مقدم در واکنش به خبر منتسب به وی خواستار عدم انعکاس آن شد. وی که اقدام رسایی را اقدامی از سوی مجلس و یا بخش اعظمی از نمایندگان نمی‌دانست به «خبر» گفت: اصلاً اینگونه اخبار را انعکاس ندهید. وی ادبیات به کار گرفته شده از سوی رسایی را نامناسب خواند و تأکید کرد که نه تنها رفتارها بلکه ادبیات افراد نیز باید وحدت‌آفرین باشد. این عضو جامعه روحانیت مبارز با اعتقاد بر اینکه غرور پیروزی عده‌ای را فرا‌گرفته است، این غرور را به صلاح نظام ندانست. مصباحی‌مقدم افزود: گرچه معتقدم آقای موسوی در این انتخابات اشتباه کرد اما این راه برخورد با آنها درست نیست.

اسدالله بادامچیان نیز که از اعلام چنین خبری از سوی رسایی شگفت‌زده شده بود با بیان اینکه قصد ندارد در این زمینه هیچ اظهار نظری بکند، به «خبر» گفت: این خاصیت یک جامعه آزاد است. در چنین جامعه‌ای یک نفر به دنبال وحدت می‌رود، یک نفر خواستار محاکمه فرد دیگری می‌شود، برخی هم ممکن است هر دو را با هم پیگیری کنند یا تأکید داشته باشند که باید برهم‌زنندگان وحدت را محاکمه کرد.

نامی از موسوی در شکایتنامه نبود
حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو فراکسیون روحانیون مجلس هم به "سرمایه" گفت: «در شکایتنامه ما نامی از آقایان کروبی یا موسوی وجود نداشت.»

ابراهیمی پیرامون این شکایتنامه با اعلام اینکه وی نیز جزء امضا کنندگان این شکایتنامه بوده است، گفت: «این نامه برای زمان حال نیست، زمانی این نامه امضا شد که اوضاع در حد آشوب بود، پس از آن این شکایتنامه کنار گذاشته شد تا اینکه اخیراً مراجعاتی به نمایندگان صورت گرفت که این شکایت دوباره در دستور کار قرار گرفت. در زمینه آشوب های پس از انتخابات یکسری از افراد دستگیر شده اند که خود مدعی هستند فریب خورده اند، البته در این شکایتنامه اسمی از آقای موسوی و کروبی نبود و تنها تعبیر مقام معظم رهبری پیرامون «فرماندهان پشت صحنه» در آن قرار داشت، 10 تا 20 امضا هم گویا به آن اضافه شده که از این امضاهای جدید من خبر ندارم.»

این گفته های حجت الاسلام ابراهیمی در حالی است که ... دیروز همچنین گفت: «این شکایت بابت بیانیه ها و اقداماتی است که موسوی در طول این مدت داشته است.» .

همچنین چندین تن از اعضای این کمیسیون دیروز در گفت وگو با «سرمایه» اصولاً از وجود چنین شکایتنامه ای اظهار بی اطلاعی کردند. در همین راستا محمد دهقانی از اعضای این کمیسیون گفت: «بنده در مورد این مساله خبری ندارم.» مصطفی طباطبایی عضو دیگر این کمیسیون نیز در گفت وگو با «سرمایه» اظهار کرد: «من همچنین چیزی نشنیده ام و بعید می دانم چنین چیزی اصلاً مطرح شده باشد.» سیدیونس موسوی دیگر عضو این کمیسیون نیز عنوان داشت: «من به هیچ وجه در این مورد خبری ندارم.»

از دیگر سوی قدرت الله علیخانی در همین راستا در گفت وگو با «سرمایه» ضمن اعلام بی خبری کامل از این موضوع عنوان کرد: «این آقایان که می گویند صد نفر این نامه را امضا کرده اند، بسیار خوب است که نام خود را اعلام کنند.»

این درحالی است که کرمی راد از اعضای اصولگرای مجلس و منشی دوم کمیسیون امنیت ملی در این باره اظهار داشت: «من خود در این موضوع نبوده ام اما فراکسیون روحانیت مجلس و بعد از آن تعدادی دیگر این را امضا کرده اند. این شکایت پس از انتصاب آقای لاریجانی به ریاست قوه مقننه و رای اعتماد به وزرا مسکوت ماند و البته قرار بود به امضای نمایندگان دیگری نیز برسد و من نمی دانم چه طور شد که نخواستند اسامی دیگر به آن اضافه شود، شاید به خاطر طرح هدفمندکردن یارانه ها باشد که به همین 100 نفر اکتفا کرده اند، بالاخره نمایندگان شکایت دارند و نظر خود من این است که عوامل اغتشاشات دو دسته هستند، عده ای که فریب خورده اند و عده ای دیگر ژنرال هایی که دارند آزادانه می گردند که به تعبیر مقام معظم رهبری فرماندهان پشت صحنه هستند. ما خواستیم وضعیت آقایان کروبی و موسوی به دقت بررسی شود.»

نکته دیگر آنکه حجت الاسلام ابراهیمی در واکنش به این گفته کرمی راد مبنی بر اینکه فراکسیون روحانیت مجلس از امضا کنندگان این شکایتنامه بوده اند، گفت: «خیر، اینطور نیست که تمامی اعضای فراکسیون روحانیت مجلس از امضا کنندگان این شکایت باشند، برخی امضا کرده اند برخی هم امضا نکرده اند.»
رهبر:شکایت ازموسوی بخاطربرنامه13آبان است

حجت الاسلام محمد تقی رهبر درگفتگو با"شبکه ایران"شکایت یکصد نماینده مجلس از میرحسین موسوی را در راستای بحران آفرینی های او و ادامه این فضا در جامعه خواند و تصریح کرد: شکایت از آقای موسوی دو ماه پیش توسط حقوقدان‌های مجلس تنظیم شد اما به دلیل آنکه تصور می‌شد ایشان دست از رفتارهای بحران آفرین خود بردارند و از اغتشاشگران برائت جویی کنند مسکوت ماند.

وی افزود: بعد از آنکه به یقین رسیدیم آقایان نمی‌خواهند دست از فتنه‌گری های خود بردارند و همچنین آشوب طلبان را نیز محکوم نکردند، شکایت یکصد نفر از نمایندگان مجلس که قطعا تعداد آن به دلیل عدم حضور برخی نمایندگان در زمان جمع آوری امضا بیش از این خواهد بود، تقدیم قوه قضائیه شد.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شعبه مخصوصی در حال رسیدگی به شکایات از موسوی است، تصریح کرد: بسیاری از خانواده های شهدا و مردم آسیب دیده در آشوب های اخیر نیز از آقای موسوی شکایت کرده‌اند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با عنوان این مطلب که امروز مجلس بر اساس احساس تکلیف خود از موسوی شکایت کردند، اظهار داشت: امیدواریم دادستانی به اتهامات مهدی کروبی هم رسیدگی کند.

رهبر با اشاره به اینکه دادگاه ویژه روحانیت وظیفه رسیدگی به جرایم کروبی را دارد، افزود: همان طور که دادستانی اعلام کرد برای دفاع از آبروی نظام و حیثیتی از آن که آقایان نشان دادند هیچ ارزشی برایش قائل نیستند باید دادگاه ویژه روحانیت به اتهامات کروبی رسیدگی کند.

وی در ادامه از دادستانی خواست به وظیفه خود در قبال اتهامات کذب مهدی کروبی که با انتساب آن ها به نظام، آبروی جمهوری اسلامی را به بازی گرفت عمل کند و گفت: این وظیفه دادستانی است که کروبی را به دادگاه ویژه روحانیت معرفی کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اکنون که می‌بینیم آقایان هم در روز قدس رفتارهای ساختارشکنانه انجام داده اند وهم برای 13 آبان برنامه دارند، دیگر مماشات کردن با آن ها به صلاح نیست و باید قاطعانه جلوی قانون شکنان ایستاد و از خون شهدا دفاع کرد.

امام جمعه موقت شهر اصفهان با عنوان این مطلب که استراژی نظام را ولی فقیه تبیین می‌کند و آن هم دفع حداقلی و جذب حداکثری است، یادآور شد: اما اگر آقایان اصرار بر خروج از نظام دارند کسی جلوی آنان را نگرفته است.

sama128 - ایران - شیراز
کثیف تر از دولت احمدی نژاد من ندیده ام هرچند که کل نظام جمهوری اسلامی ایران کثیف هستش من به دوستان عزیز توصیه می کنم که از سایت های مختلف 90 سیاسی را دانلود و در اختیار بستگان و دوستان خود قرار دهند که یاد دروغ های بزرگ محمود چاخان در اذهان عمومی زنده بماند . راستی یادتون میگفت اون بچه 2 ساله به مامانش میگه مامان مامان نگاه کن محمود میمون اومده مامان نگاه کن خودشه محمود میمون اومده
چهار‌شنبه 29 مهر 1388

abiabi - انگلستان - لندن
این یارو حمید رسائی از اون حرامزادهاست . از اون های است که یه دم دستمال گرفته بدست و برای احمدی نژاد و خامنه ای میماله. روزش که بیاد این حرامزاده را چوب تو استینش میکنیم . زنده باد جنبش سبز . مرگ بر خامنه ای و این حرامزادهای دوروبرش
چهار‌شنبه 29 مهر 1388

Bomb - اکراین - کیف
اگه مردم بخوان خیلی راحت نسخه نظام کثیف اسلامی رو میپیچن.تصور کن چقدر جمعیت داریم.اگه حتی نصفشون بریزن تو خیابون هیچ ارتشی جلودارشون نمی تونه باشه. خیلی راحت میشه دخل اون مرتیکه چلاق عملی رو با اون حیوون دست اموزشرو اورد.فقط مردم نباید بترسن و باید پشت همو داشته باشن.واقعا تصور کن همین چند میلیونی که تو خیابون بودن اگه هر کدوم یک چوب دست میگرفتن و راه میافتادن طر بیت علی گدا چی میشد؟واقعا دور از دست رس نیست.فقط اتحاد کم داریم.
چهار‌شنبه 29 مهر 1388

haghighatgo - آلمان - برلین
آقای مهندس موسوی شما رو گفتن مهندس که باباجون بیشتراز کلی ها سرت میشه و از کلی ها سری - مو و ریشاتم هم تو آسیاب سفید نکردی که عینک هم داری یعنی که چند تا کتابی هم خوندی حالا کاری به محتویش نداریم این چیکاری بود که لحاف ملاها رو از روشون برداشتی بوی تعفنشون تمام ایران پیچید اونم صد ها هزار برابر بدتر از گوشت گندیده کبابی سر میدون انقلاب و شپش ها وعقرب ها و سوسک های چاق چله سی ساله از زیر لاف هازدن بیرون و دربدر شدند و افتادن بجون مردم ! ببین بازم کم خوندی و کم تجربه ای لااقل ازانگلیس ها یاد میگرفتی یه چند تا لحاف دیگه هم میداختی روشون حالا بدتر از همه شپش ها وعقربا میخوان بجرم بر هم زدن آسایششون گذاشتن دنبالت و تا نگزننت ولت نمی کنند از همه بدتر علی چلاقه و احمدی کوتوله بدون لحاف سردشونه که !!
چهار‌شنبه 29 مهر 1388

ali_esf - ایران - اصفهان
درود بر موسوی کروبی خاتمی. که مردم را از خواب غفلت بیدار کردند
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

bluestar - ایران - تهران
کار آنتی اسلام بوده.
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

فریدون رخشان - ایران - تهران
خدا با طرفداران مشی امام خمینی (ره) است. خونی که بناحق در خیابانها ریخته شده عاقبت دامن مجریان را خواهد گرفت. تظاهرات آینده موجب نگرانی حکومت است!
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
. bluestar - ایران - تهران. کار آنتی اسلام بوده.) آنتی اسلامی چیکارت کرده که اینقدر دردت گرفته؟! خودت و اون رفیقت باور 88 میبینیم این روزها بدجوری دادتون رفته هوا!!! :-))
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
. ali_esf - ایران - اصفهان. درود بر موسوی کروبی خاتمی. که مردم را از خواب غفلت بیدار کردند}} شما خودت 30 ساله خواب بودی؛ فکر کردی مردم هم خواب بودن!
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

m200010 - کانادا - ونکوور
اینا نمایندگان مردم نیستن اینا خودشون هم با تقلب همین احمدی نژاد بزدل و دزد رفتن تو مجلس وگرنه مردم به این احمق ها رای نمی دن که
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

bluestar - ایران - تهران
آنتی اسلام - همون کاری که یک میلیارد مسلمان با تو کردند.
جمعه 1 آبان 1388

bluestar - ایران - تهران
آنتی اسلام - تو و دار و دسته طرفدار احمدی نژاد مثل همین bavar88 دو روی یک سکه هستید. سکه رایج استبداد.
جمعه 1 آبان 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.