روزهای پرکار علی سعیدلو رفته رفته از راه می رسند. رئیس جدید سازمان تربیت بدنی در نخستین روزهای فعالیتش پشت سر هم جلسه برگزار می کند و مهمان ها را می پذیرد. دوشنبه نیز جمعی از نمایندگان مجلس با او ملاقات داشتند. حجت الاسلام سیدجلال یحیی زاده رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس در مورد این دیدار می گوید؛ «در این جلسه که با حضور برخی نمایندگان مجلس و عمدتاً اعضای کمیته تربیت بدنی و فراکسیون ورزش برگزار شد، در ارتباط با مسائل مهمی که در رابطه با ورزش باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، نظراتی به ایشان منعکس شد.» همچنین در این جلسه دوساعته مقرر شد رئیس سازمان تربیت بدنی یکشنبه آینده به مجلس برود و در کمیسیون فرهنگی حضور یابد.
سعیدلو؛ سه هزار پروژه نیمه تمام در ورزش وجود دارد
رئیس سازمان تربیت بدنی همچنین در ملاقات با اعضای کمیته تربیت بدنی و فراکسیون ورزش از وجود سه هزار پروژه نیمه تمام ورزشی خبر داد. علی سعیدلو در این باره می گوید؛ «در دولت نهم به شکل قابل توجهی زیرساخت های ورزش توسعه یافت. با این حال حدود سه هزار پروژه نیمه تمام هم اکنون در سطح کشور وجود دارد و با توجه به این مساله حدود 1500 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه ها نیاز است. البته منابع مالی مورد نظر در این زمینه باید هر چه سریع تر تعریف شود تا پروژه های مورد نظر حتی زودتر از برنامه پیش بینی شده به بهر ه برداری برسند. در این رابطه خوشحالیم که کلیه دستگاه های اجرایی که پیش از این مجاز بودند یک درصد از اعتبارات جاری خود را در ورزش هزینه کنند، امروز مکلف به این کار شده اند و امیدوارم با نگاه مثبتی که مجلس شورای اسلامی به ورزش دارد این لایحه به تصویب برسد.» رئیس سازمان تربیت بدنی با معرفی کردن کمبود اعتبارات به عنوان ریشه بسیاری از مشکلات حاشیه یی ورزش ادامه می دهد؛ «همین موضوع باعث شده مساله دوشغله ها برای ورزش کشور به وجود آید چرا که هدف از حضور این قبیل افراد جذب اعتبار برای ورزش کشور از بخش های مختلف بود که در این رابطه سالانه مبلغی حدود 20 میلیارد تومان به بدنه ورزش کشور تزریق می شد. در صورتی که بودجه دو هزار میلیارد تومانی به ورزش تزریق شود، طبیعی است که سازمان تربیت بدنی هم می تواند به شکلی منطقی مشکل دوشغله ها را حل کرده و از افراد و نیروهایی استفاده کند که به طور تمام وقت در خدمت ورزش باشند. البته این موضوع زمان می برد و باید با یک راهکار درست پیش برویم تا مشکلی به وجود نیاید.» تشکیل شورای راهبردی ورزش به منظور توسعه همه جانبه ورزش پیشنهاد دیگر علی سعیدلو است؛ «در این شورا قصد داریم علاوه بر صاحب نظران، مدیران ورزشی، متخصصان، ورزشکاران و پیشکسوتان از نمایندگان فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی نیز بهره بگیریم تا جمعی بین 30 تا 40 نفر تشکیل شده و با تعامل خوب این شورا، ورزش در راه توسعه گام بردارد. بی شک با توجه به دیدگاه مشترک مجلس و دولت این مهم شدنی است.»
امیدوار رضایی؛ مجلس آماده رفع خلاءهای قانونی توسعه ورزش است
رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در دیدار اعضای فراکسیون ورزش با رئیس سازمان تربیت بدنی از آمادگی نمایندگان برای رفع خلاءهای قانونی توسعه ورزش خبر داد. امیدوار رضایی در این مورد می گوید؛ «یکی از راه هایی که مجلس شورای اسلامی می تواند به ورزش کمک کند، پر کردن خلاءهای قانونی است. با توجه به اینکه یکی از اصلی ترین مشکلات ورزش کمبود اعتبار است، این آمادگی را داریم که برای برطرف کردن این مانع با سازمان تربیت بدنی همکاری کنیم.» امیدوار رضایی با اشاره به ایجاد کمیسیون فرهنگ ورزش در شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این شورا به عنوان یک حوزه دیگر تصویب قانون جهت برطرف کردن موانع قانونی توسعه ورزش یاد کرد.
عضو فراکسیون ورزش؛ حمایت از بخش خصوصی ضروری است
عضو فراکسیون ورزش مجلس در دیدار با علی سعیدلو بر لزوم حمایت از بخش خصوصی توسط سازمان تربیت بدنی تاکید کرد. حسین گروسی در این مورد می گوید؛ «بی تردید مجلس از توسعه همه جانبه ورزش حمایت می کند اما نکته یی که از نظر من برای توسعه ورزش بسیار حائز اهمیت است حمایت از بخش خصوصی در جهت توسعه زیرساخت هاست. به همین منظور می توان با در نظر گرفتن تسهیلاتی در زمینه های گوناگون، بخش خصوصی را وارد عرصه ساخت و ساز کرده و جهش بزرگی را ایجاد کرد.» این نماینده مجلس با اشاره به ضرورت اجرای اصل 44 قانون اساسی اضافه می کند؛ «به نظر می رسد برای اینکه ورزش قهرمانی آسیب نبیند، ضروری است سازمان تربیت بدنی در واگذاری اماکن ورزشی اولویت را به هیات ها بدهد.»