وزیر ارتباطات و فناوری دولت نهم در آخرین روز کار : اینترنت و پیامک بدون اطلاع وزیر و وزارتخانه قطع شد

وزیر ارتباطات و فناوری دولت نهم در آخرین روز کار :
اینترنت و پیامک بدون اطلاع وزیر و وزارتخانه قطع شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین روز وزارتش گلایه یی از یکی از مقامات بالا در خصوص اتفاقات اینترنتی پس از انتخابات کرد. محمد سلیمانی در جلسه تودیع خود در خصوص علل قطع اینترنت در دوران پس از انتخابات ریاست جمهوری گفت؛ «محدودیت پیش آمده برای اینترنت ربطی به وزارتخانه نداشت. یکی از مقامات بالا دستور قطع اینترنت را بدون اینکه وزارتخانه را در جریان بگذارد داد. این مقام حداقل نخواست از ما نظرخواهی کند.» او ادامه داد؛ «بدون اینکه نقدی از ما بخواهند و از من به عنوان وزیر بخواهند نظری در رابطه با تصمیم قطع اینترنت بدهم، اینترنت را قطع کردند.» سلیمانی ادامه داد؛ «حالا چه کسی می خواهد این سنگ ثقیل را که بر گرده وزارتخانه است بیرون بیاورد.» سلیمانی که از دور زدن توسط برخی مقامات دلخور و گلایه مند بود، ادامه داد؛ «اینترنت را دولت قطع نکرد، اما فحش آن را دولت نهم خورد و دولت دهم نیز فحش اش را می خورد، اما لبخندش را نمی دانم چه کسی می زند؟» پیش از این نیز سلیمانی اعلام کرده بود قطعی پیامک بر عهده وزارتخانه نبود.سلیمانی با اشاره به خدمات دولت الکترونیک در روز انتخابات ریاست جمهوری دولت دهم گفت؛ «برنامه ها با موفقیت اجرا شدند و انقلابی در خصوص ارتباطات صورت گرفت. این انقلاب در رقابت 22 خرداد سال 88، روز انتخابات ریاست جمهوری، کاملاً مشهود بود اما حیف که عده یی خدشه دارش کردند.» او افزود؛ « ای کاش زیبایی عملکرد آنلاین 46 هزار صندوق و شمارش آنلاین آنها که منجر به نتیجه گیری سریع انتخابات شد با رفتار عده یی مخدوش نمی شد.» سلیمانی در این برنامه تنها در مورد نقطه مبهم قطع اینترنت صحبت کرد و اینکه دولت و وزارتخانه دخالتی در قطع آن ندارد

او بدون اینکه توضیحاتی در خصوص قطع اس ام اس در مقاطع مختلف بدهد یا توضیح دهد چرا در برهه های زمانی مختلف برخی مناطق شهر تهران به نقاط کور تلفن همراه تبدیل شد، دوباره کلید صندوقچه خاطراتش را برداشت و گزینشی برخی خاطرات را تعریف کرد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم به خاطره خود هنگام ورزش اشاره کرد و گفت؛ «یک روز دور یک فضای ورزشی در حال دویدن بودم که یکی از بزرگان را دیدم. او به من پیشنهاد کرد که در خصوص ارتباطات سیار و پست بانک کار نکن چراکه ارتباطات سیار پول بسیار بیشتری نسبت به خدمات خود از مردم گرفته است و پست بانک هم با خرید اوراق مشارکت کار می کند که نوعی ربای مشهود است.» او اضافه کرد؛ «این بزرگی که می گویم الان نماینده مجلس است و از اعضای کمیسیون اقتصادی نیز هست.» سلیمانی از بایگانی خاطراتش به یک خاطره از انتخابات اشاره کرد و گفت؛ «من برای رای دادن به یکی از نهادهای دانشجویی رفتم. تا وارد شدم چند نفری به حالت اعتراض آمیز داد زدند وزیر آمد، وزیر احمدی نژاد آمد و کلی سر و صدا راه انداختند. من رای ام را نوشتم و در صندوق انداختم. بعد از اینکه رای دادم یکی از این چهار پنج نفر آمد جلو و در گوش من گفت؛ «ما هم به احمدی نژاد رای دادیم.» من که دیدم اوضاع خوب است دلم قرص شد.»

وزیر ارتباطات دولت نهم خاطره یی هم از شب های احیا و ماه رمضان تعریف کرد و از نفرین وزرای قبل توسط مردم خبر داد. سلیمانی گفت دوران وزارت تلخی و شیرینی های خاص خود را داشته است. او اضافه کرد سال گذشته محافظان خود را قال گذاشته و به تنهایی به مسجد شهرک مخابرات رفته تا در مراسم شب 21 رمضان شرکت کند. او اضافه کرد؛ «سعی کردم به صورت ناشناس وارد شوم که متاسفانه شناسایی شدم. چند دقیقه یی هم سخنرانی کردم اما دیدم اگر بمانم هم احیای آنها را خراب می کنم هم مال خودم را. تصمیم گرفتم مجلس را ترک کنم. به دم در که رسیدم یک خانمی مرا نفرین کرد. لرزه بر اندامم افتاد و موهای بدنم سیخ شد. اما دیدم او وزیر پیشین را نفرین می کند. همان شب و در احیا دعا کردم که خدا مرا به سرنوشت این گونه محکوم نکند.» سلیمانی در این برنامه از توصیه های یک جانباز سخن گفت. او گفت؛ «یک جانبازی به من دو توصیه کرد. این جانباز به من توصیه کرد هرگاه گیر کردم صلوات بفرستم که من این کار را همیشه در مواقعی که گیر می افتادم انجام می دادم و گره از کارم گشوده می شد.» او افزود؛ «این جانباز به من توصیه دیگری هم کرد و از من خواست صفحات اول اصول کافی که مربوط به عقل و جهل است را بخوانم که الحق پیشنهاد خوبی بود.» وزیر دولت نهم در ادامه اعلام کرد از همه راضی هستم. او از تمام کارمندان خود تشکر کرد و با استناد به لوح های سپاسی که در وزارتخانه اش اعطا شده اند عملکرد آنها را مثبت ارزیابی کرد.

فناوری های فضایی را توسعه می دهم

وزیر جدیدارتباطات با بیان اینکه دسترسی سریع شهروندان به شبکه های پرسرعت و امن، توسعه فناوری های فضایی و توسعه دولت الکترونیک از برنامه های وزارت ارتباطات در دولت دهم است با تاکید بر کاهش تصدی گری دولت خواستار تجدید ساختار این وزارتخانه شد. رضا تقی پور وزیر جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم تودیع و معارفه وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم و دهم با تاکید بر اینکه امروز در عصر انفجار اطلاعات زندگی می کنیم، گفت؛ « توجه به کارنامه درخشانی که وزارت ICT در طول چهار سال قبل داشته نشان می دهد مسائلی که روزی جزء معضلات ملی بوده امروز برطرف شده است و اگر در گذر زمان بخواهیم فاصله مان را با کشورهای پیشرفته کم کنیم حداقل باید با سرعت آنها یا شاید بیشتر از آنها به حرکت خود ادامه دهیم.» او با بیان اینکه ادامه مسیر با سرعت عادی برای جبران عقب ماندگی ها کافی نیست، افزود؛ «فناوری اطلاعات در کنار فناوری های نانو و بایو دو دهه آینده جوامع بشری را می سازند و این نشان می دهد که ما باید در طول این چهار سال با خدماتی که ارائه می دهیم کارنامه درخشانی را در حوزه ICT داشته باشیم.» تقی پور با بیان اینکه طبق اصل سوم قانون اساسی حوزه ICT باید خودکفا شود، اظهار داشت؛ «این خودکفایی باید در راستای چشم انداز 20ساله باشد که رتبه ممتازی را در منطقه کسب کنیم. این امر نیاز به جنبش نرم افزاری و نهضت علم مداری دارد.»وزیر جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حوزه فناوری را حوزه یی پویا دانست و اظهار داشت؛ «این حوزه دارای فرصت های بی شماری است و ما با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب و نیروی متخصص فراوانی که در کشور داریم می توانیم حوزه IT را در کشور توسعه دهیم.» وزیرجدید جذب سرمایه گذاری های خارجی را از نقاط قوت این حوزه نام برد و ادامه داد؛ صنایع کشور محدود است و اگر ما بخواهیم به سطح استانداردهای جهانی برسیم لازم است به زیرساخت های فناوری اطلاعات توجه شود و امیدواریم با توسعه این فناوری تسهیلات لازم را در زمینه دسترسی به اطلاعات فراهم کنیم. تقی پور هدف اصلی این وزارتخانه در این دولت را توسعه پایدار به منظور کارآمدی و اقتدار نظام در جهت کمال و تعالی جامعه ذکر کرد و گفت؛ می توانیم با توسعه IT بسیاری از مسائلی را که در کشور وجود دارد حل کنیم و همچنین می توانیم با تغییر در مدیریت کلان کشور از اقتصاد منبع محور به دانش بنیان ارتقا یابیم که در نهایت می توانیم به توسعه پایدار نزدیک شویم. تقی پور برنامه های خود را در پنج محور بیان کرد و اظهار داشت؛ «توسعه زیرساخت های ارتباطی با استفاده از فناوری های نوین ارتباطات از جمله محورهای برنامه یی این وزارتخانه است ضمن اینکه در جهت توسعه IT باید اقدامات اساسی نیز صورت گیرد.»

او همچنین توسعه و کاربردهای فناوری های فضایی، ارتقای پست و پست بانک و شکل گیری فضای رقابتی برای تحقق اصل 44 را از دیگر محورهای برنامه های خود ذکر کرد و ادامه داد؛ «علاوه بر این در زمینه تنظیم روابط دولت با اپراتورها، اپراتورها با اپراتورها و اپراتورها با مردم کارهای بزرگی باید انجام شود.» وزیر جدید وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات دسترسی سریع شهروندان به شبکه های پرسرعت و امن، اینترانت ملی، تسهیل در تعامل مردم و سازمان ها با توسعه دولت الکترونیکی، توسعه کاربردهای فضایی و تهیه نقشه راه و آزادسازی و توسعه رقابت در سرویس های پستی را از اهم سرفصل های برنامه های خود ذکر کرد. تقی پور همچنین به سیاست های این وزارتخانه در دولت جدید اشاره کرد و با تاکید بر کاهش تصدی گری دولت خواستار تجدید ساختار این وزارتخانه شد. او همچنین به سیاست های این وزارتخانه در دولت دهم پرداخت و خاطرنشان کرد؛ «باید فناوری ارتباطات را در همه فعالیت ها از جمله صادرات فعال کنیم که این امر مستلزم تجهیز و مشارکت بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات است.»

تجدید مزایده اپراتور سوم

تقی پور در حاشیه این مراسم از نظر مثبت خود نسبت به تجدید مزایده اپراتور سوم خبر داد. او گفت؛ «در اپراتور سوم پیش بینی ما این است که علاقه مندی و جاذبه برای سرمایه گذاری خارجی وجود دارد.»

تقی پور همچنین به تجدید مزایده اپراتور سوم پرداخت و گفت؛ در این مورد هم باید سرمایه های خرد داخلی را در محیط هایی چون بورس هدایت کنیم تا با پیوند این سرمایه ها اقدامات اساسی را انجام دهیم. ولی این واقعیت را باید پذیرفت که تفاوت نرخ سود داخلی و خارجی در طرح های تجاری از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است. وی همچنین ادامه داد؛ «در اپراتور سوم پیش بینی ما این است که علاقه مندی و جاذبه برای سرمایه گذاری خارجی وجود دارد.

برآوردی که داریم این است که ممکن است شرکت های خصوصی داخلی ساختاری قوی و قدرتمند برای سرمایه گذاری اپراتور سوم نداشته باشند بنابراین درصددیم با تقویت ساختارهای خصوصی در کشور تسهیلات لازم را فراهم آوریم.» تقی پور اضافه کرد؛ «با فرهنگ سازی کار تیمی و کنسرسیومی امیدواریم بتوانیم ساختارهای خصوصی را در کنار هم قرار دهیم تا پروژه های ملی کلان را اجرایی کنیم.» وزیر جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران با اشاره به جهش های حوزه فناوری اطلاعات در چهار سال گذشته گفت؛ «با توجه به اینکه این محیط محیطی پویاست مسائلی که دیروز با آن مواجه بودیم امروز دیگر با آن مواجه نیستیم، بنابراین سعی خواهیم کرد در تکمیل برنامه های گذشته بتوانیم بحث های فناوری اطلاعات را گسترش دهیم.» او با بیان اینکه با وفاق و هماهنگی هایی که در سطح ملی وجود دارد می توانیم دولت الکترونیک را در ابعاد مختلف گسترش دهیم، افزود؛ «طبق برنامه هایی که داریم درصدد خواهیم بود تجارت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، سلامت الکترونیکی و به طور کلی همه فعالیت هایی که با پسوند الکترونیک در کشورهای دیگر وجود دارد را در صدر برنامه ها و ماموریت های خود قرار دهیم.»

تقی پور لازمه اجرایی شدن این فعالیت ها را توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات دانست و اظهار داشت؛ «در این راستا درصدد تعریف پروژه های بزرگ ملی هستیم که بتوانیم این پروژه ها را در سطح کلیه وزارتخانه ها و حتی موسسات غیردولتی تعریف کنیم تا با استفاده از حداکثر توان کشور و تغییرات روش مدیریتی دیجیتالی شدن حوزه های مختلف را تحقق بخشیم.» وزیر جدید وزارت فناوری اطلاعات بر جذب سرمایه های خارجی تاکید کرد و خاطرنشان کرد؛ «بحث اپراتور دوم با سرمایه گذاری خارجی به میزان 3/1 میلیارد دلار تحقق پیدا کرد و این می تواند به سایر پروژه ها که در سطح ملی نیز تعریف می شود تحقق یابد.» او همچنین به خصوصی سازی در بخش هایی چون مخابرات، پست و اپراتور سوم اشاره کرد و گفت؛ «این مباحث می تواند فرصت هایی برای حضور شرکت های خصوصی و توسعه این حوزه ها باشد.»

ضعف وزارت ارتباطات مربوط به زیرساخت ها است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در این وزارتخانه هیچ گلوگاهی وجود ندارد، گفت؛ «ضعف هایی که در این حوزه وجود دارد مربوط به زیرساخت های کلی کشور است به این معنی که باید اقتصاد ما به سمت دیجیتالی شدن حرکت کند.» سلیمانی وزیر پیشین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم تودیع و معارفه وزرای ارتباطات دولت های نهم و دهم در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه این وزارتخانه از برنامه چهارم توسعه و برنامه های دولت عقب نمانده است، گفت؛ «در بخش تلفن ثابت دغدغه اصلی ما واگذاری خطوط تلفن از یک هفته تا یک ماه است و در بخش تلفن همراه دغدغه اصلی قیمت بود که در حال حاضر این نگرانی ها برطرف شده است.»او همچنین به ارتقای تکنولوژی GPRS، توسعه ام ام اس و اس ام اس اشاره کرد و گفت؛ «خدماتی در زمینه اینترنت باید به دانشگاه ها داده می شد که این خدمات به همه دانشگاه های بزرگ ارائه شده و در حال حاضر این دانشگاه ها به شبکه ملی اینترنت متصل شده اند و اگر دانشگاهی تاکنون به این شبکه متصل نشده است ناشی از ضعف این دانشگاه ها در برقراری ارتباط با این شبکه است.»

سلیمانی با تاکید بر اینکه هر دانشگاه می تواند تا چند هزار مگابایت پهنای باند دریافت کند، اظهار داشت؛ متاسفانه در این حوزه عامل قیمت از جمله عوامل بازدارنده است که آن هم دلیل بین المللی دارد ولی باید تلاش شود با ارائه راهکارهای مناسب اقدامات اساسی برای کاهش قیمت ارائه شود.شتند.

شب قطبی - امارات - دبی
کی بود کی بود من نبودها شروع شد...آخرش هم معلوم نیست سر چه بی گناهی بالا دار میره..آغاز به کار دولت دهم شروع خیلی از مشکلاته...سال جدید تحصیلی هم نزدیک و توپ دانشجوها هم پر...چه شود....
دوشنبه 16 شهریور 1388

aghozdar - ایران - تهران
. اولا خودت رو گول نزن چون هرچه فحشه مردم به تو میدن نه کس دیگه. دوما. توگفتی هر وقت گرفتار میشی صلوات میفرستی ؟ پس معنی دایم صلوات فرستادن تو رو فهمیدیم.
دوشنبه 16 شهریور 1388

iran-azad - ایران - تهران
تو مملکتی که بدون اطلاع وزیر و وزارتخانه تلفن و پیامک و اینترنت رو قطع می کنند لابد بدون اطلاع وزیر و وزارتخانه به مکالمات و ایمیل های مردم هم گوش می دهند
دوشنبه 16 شهریور 1388

kiosk - مالزی - پنانگ
گور بابای هرچی وزیر و جیره خور رژیم . که مملکت و فرهنگشون و به عرب مفت خور فروختن...
دوشنبه 16 شهریور 1388

فریدون رخشان - ایران - تهران
روز روشن با دهان روزه متاسفانه دروغ می گوید. به هزار دلیل. استفاده ابزاری از بیت المال به نفع یک جریان سیاسی خاص .متاسفانه بدعت بدی گذاشته شد.
دوشنبه 16 شهریور 1388

wildpiony - هند - بمبیی
هه هه هه.....اینم احتمالا کار همون بچه ی بی تربیتیه که 5 سالشه و احمقی نژاد باهاش مشورت میکنه:d
دوشنبه 16 شهریور 1388

ddos.iran - ایران - مشهد
خفه شو مردک مزدور آشغال ! تو همونی هستی که گفتی اینترنت دایالاپ و کیلوبایتی برای مردم ایران زیاد هم است ! تو از خدات هم بوده که اینترنت قطع شده ! پس خفه !
دوشنبه 16 شهریور 1388

kaveh52 - ایران - تهران
از یک طرف شروع کرده اند به تقسیم غنائم و از طرف دیگر انداختن گناه به گردن دیگران
دوشنبه 16 شهریور 1388

kiya - آمریکا - نیویورک
رژیم اشغال گر، گوش کن....... ..وقت سفر آمده ات ، کوچ کن. روسیه و چین ، فراموش کن .....زهربه جام آمده ات ، نوش کن. ***********.................. هر چند چو مور کوچکم دانی ....در همتم انگشت به دهن می مانی. *******.............. ای دولت سپاهی........ شرمت باد ........شرمت باد. حکومت نظامی ....... شرمت باد........شرمت باد. وطن فروش روسی........شرمت باد........شرمت باد. *********............... ای دولت قلابی .........استعفا.........استعفا. ای مجلس تو خالی.........استعفا.........استعف
دوشنبه 16 شهریور 1388

masih - ایران - تهران
مجلس: خانه ذلت
دوشنبه 16 شهریور 1388

khalije hamishe fars - ایران - خارگ
وزیر دروغگو چرا به سرعت اینترنی که تو دنیا در رتبه 186 جا گرفته اشاره ای نکردی ..
دوشنبه 16 شهریور 1388

koorosh kabir - فنلاند - اولو
این الاغ هم مثل اونیکی الاغها .احمقی و علی چلاق . فقط بلدن خالی ببندن ما هم که ساده .ولی من میگم دررو چون اگه بگیریمت می...
دوشنبه 16 شهریور 1388

zebelkhan - آمریکا - سن خوزه
معلوم نیست کدام خری مملکت را اداره میکند که دست راست از دست چپ خبر ندارد! آها یاد رفتم اینجا مملکت امام زمان است و آغا مهدی فراری امام مستقر در ته چاه ...لاب جم..ران قم مسئول اداره امور کشور اسلامی است. خوب شد که ملت ایران جمهوری اسلامی را هم تجربه کردند تا یکبار برای همیشه دریابند که اسلام حتی توانایی اداره یک بقالی را هم ندارد چه رسد به یک کشور بزرگ! در طول این 1400 سال، از این دین سراسر رذالت و جنایت و فریب و ریا جز بی ناموسی و احکام شکم و زیر شکم و شکنجه و جنایت و فساد و فحشا و جنگ و خرافه و موهومات چیز دیگری بیرون نیامده.
دوشنبه 16 شهریور 1388

mehditm - ایران - تهران
اون کثافت هایی که دستور قطع اینترنت و اس ام اس رو دادند خامنه ای و پسر ملعونش با این میمون کوتوله احمدی نژاد بودن
سه‌شنبه 17 شهریور 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.