محمود رئیسی‌نجفی , کارگر جانباخته در اعتراضات اخیر

محمود رئیسی‌نجفی , کارگر جانباخته در اعتراضات اخیر

سحام‌نیوز: محمود رئیسی‌نجفی، یکی دیگر از شهدایی است که در حوادث پس از انتخابات 22 خرداد در میدان آزادی تهران مورد ضرب و شتم واقع شد و به شهادت رسید.
شایان ذکر است که نام این شهید تا کنون در زمره شهدا اعلام نشده است.
این خبر حاکی است:همسر مرحوم نجفی در خصوص چگونگی فوت همسرش گفت: «شغل ایشان کارگری بود. آقای نجفی، ام‌ دی ‌اف‌ کار بود. معمولا هر روز ساعت 6 صبح برای کار می‌رفت و اوایل شب به خانه بر می‌گشت. روز 25‌خرداد تا ساعت 5/10 شب ایشان به خانه نیامدند و ما نگران بودیم. حدود ساعت 5/10 زنگ در به صدا درآمد. با توجه به این که آقای نجفی، کلید داشت فکر کردم که غریبه است، از آیفون پرسیدم کیست؟ صدای همسرم را شنیدم و متوجه شدم که آقای نجفی است. گفت با توجه به مشکلی که برای او پیش آمده، نمی‌تواند در را باز کند! نگران شدم و به سرعت پایین رفتم و در را باز کردم. دیدم که اوضاع ایشان بسیار بد و نابسامان و بدنشان زخمی و خون‌آلود است و نمی‌تواند سرپا بایستد. به او کمک کردم که به داخل بیاید. بدن او زخمی، ورم‌کرده، خونین و به شدت آسیب دیده بود. بعد از پرس و جو از وی، آقای نجفی گفت: بعد از پایان کار، من از طرف میدان آزادی به خانه می‌آمدم که دیدم مردم در حال فرار هستند و عده‌ای هم آنان را تعقیب می‌کنند. متوجه شدم که عده‌ای مسلح و باتوم به دست مردم را می‌زنند و فراریان را تعقیب می‌کنند. من از ماجرا بی‌خبر بودم و اصلا نمی‌دانستم که چرا این نیروها مردم را تعقیب می‌کنند و می‌زنند. من راه خود را می‌رفتم که این نیروها مرا گرفتند و با باتوم و مشت و لگد به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادند. هر قدر هم به آنان گفتم که من از سر کار دارم بر می‌گردم و اصلا نمی‌دانم که چه خبر است، اعتنا نکردند و مفصل مرا کتک زدند. به قدری با باتوم و مشت و لگد مرا زدند که بی‌حال شدم و از هوش رفتم. وقتی به هوش آمدم متوجه شدم که در داخل یک اتومبیل در حال حرکت هستم. تلاش کردم که با دست‌هایم موقعیت اطرافم را بفهمم. متوجه شدم که چند نفر دیگر نیز در وضعیت من هستند و گویی آنان مرده و یا بی‌هوش هستند و مرا روی آن‌ها انداخته‌اند. با دستم به کف ودیواره ی اتاق ماشین کوبیدم و سر و صدا کردم. نیروهایی که ماشین را هدایت می‌کردند، وقتی متوجه شدند که من زنده هستم و سر و صدا می‌کنم ماشین را نگه داشتند و در را باز کردند. من با التماس به آنان گفتم که من زن و بچه دارم و از سرکار می‌آمدم و اصلا نمی‌دانم که چرا این بلا به سر من آمده است. ظاهرا یکی از آنان دلش سوخت و آمد و مرا کشید و بیرون انداخت. من مطلقا نای ایستادن و حرکت کردن را نداشتم. با سر و صدا و حرکت دست از کسانی که از آن‌جا عبور می‌کردند، کمک خواستم. بعد از مدتی دو سه نفر جمع شدند. از آن‌ها پرسیدم که این‌جا کجاست، گفتند: این‌جا حکیمیه است. من برای آنان موقعیت خود را توضیح دادم و از آنان کمک خواستم و گفتم که یک ماشین بگیرند تا مرا به منزل برساند. مردم برای من ماشین گرفتند و این ماشین مرا به خانه رساند.»
خدیجه حیدری افزود: «مرحوم آقای نجفی حدود 13‌روز زنده بود، بدنش زخمی و پاهای او به شدت باد کرده و دستش هم فلج شده بود. شکمش هم به شدت ورم کرده بود. ما به شدت می‌ترسیدیم که او را به بیمارستان ببریم و بستری کنیم. می‌ترسیدیم که با توجه به وضعیت موجود برای خانواده ما مشکل ایجاد کنند. تا این که روز به روز حال همسرم بدتر شد. روز ششم تیرماه پدر شوهرم آمد و تصمیم گرفتیم که با کمک او همسرم را به بیمارستان طرفه ببریم. در بیمارستان طرفه، پزشک مربوطه گفت: با توجه به این که الآن امکان بستری کردن وی وجود ندارد، او را ببرید و فردا صبح بیاورید تا او را بستری کنیم. همسرم شب خوابید و صبح که می‌خواستیم او را به بیمارستان ببریم، هرچه او را صدا کردیم دیدیم جواب نمی‌دهد.»
آقاجان رئیس‌نجفی، پدر مرحوم نجفی در ادامه ‌گفت: «البته بدن او تا آن لحظه گرم بود. به اورژانس زنگ زدیم، آمدند و گفتند متأسفانه فوت کرده است. گفتند به 110 زنگ بزنید. یک سرباز آمد و تا ساعت 1 بعد از ظهر طول کشید. جنازه را به پزشکی قانونی کهریزک بردند. ما هم شدیدا می‌ترسیدیم که این موضوع موجب دردسری برای خانواده بشود. فردا به آن‌جا رفتیم و جنازه را ندادند و گفتند: باید از نیروی انتظامی نامه بیاورید. به نیروی انتظامی رفتیم و یک مأمور دادند و همراه وی پرونده را در میدان انقلاب به شعبه 7 بردیم. با توجه به این که ما برای تشییع جنازه و مجلس ترحیم اطلاعیه‌ داده بودیم و میهمان‌ها به بهشت‌زهرا آمده بودند، از آن‌ها خواهش کردم که کار ما را زود راه بیاندازند. گفتند: همان که تیر خورده را می‌گویید. ظاهرا ما از تیر خوردن او مطلع نبودیم. بعد از این که از من تعهد گرفتند که ما حق شکایت از کسی را نداریم، نامه‌ای دربسته را به ما دادند و ما به پزشکی قانونی کهریزک رفتیم. نامه را دادیم. گفتند: کجای ایشان تیر خورده؟ گفتیم نمی‌دانیم؟ گفتند در نامه این‌طوری نوشته است. هر کاری کردیم باز هم جنازه را ندادند و ما به بهشت زهرا رفتیم و میهمان‌ها را به رستوران بردیم و از آن‌جا قبل از این که جنازه را دفن کنیم به مجلس ترحیم رفتیم.
پدر مرحوم نجفی در ادامه گفت: فردا دوباره رفتیم و گفتند: تشخیص هویت نشده، دوباره جنازه را به پارک‌شهر بردند و بعد از تشخیص هویت گفتند: تشخیص اسلحه‌شناسی نشده و باید انجام شود، باز هم جنازه را ندادند.»
پدر مرحوم نجفی افزود: «فردا با یک مأمور به پزشکی قانونی کهریزک رفتیم و ساعت 1 بعد از ظهر جنازه را به ما تحویل دادند و ما آن را به بهشت‌زهرا بردیم و دفن کردیم و چون می‌ترسیدیم که برای اعضای خانواده مشکلی ایجاد شود، در اطلاعیه مجلس ترحیم از چگونگی فوت پسرم چیزی نگفتیم. الآن هم این ترس را داریم.»
پدر مرحوم نجفی در پایان خطاب به مهدی کروبی گفت: «بعد از این که متوجه شدیم جناب‌عالی پیگیر مسائل مربوط به کشته‌شدگان و آسیب دیدگان حوادث بعد از انتخابات هستید، دلگرم شدیم و به خدمتتان آمدیم تا اجازه ندهید خون فرزند ما پای‌مال شود.»
در ادامه، آیت‌الله مهدی کروبی ضمن عرض تسلیت به خانواده مرحوم محمود رئیسی‌نجفی و آرزوی غفران الهی برای آن مرحوم گفت: «متأسفانه در حوادث دردناک پس از انتخابات، تعدادی از هم‌وطنان و فرزندان عزیز ما به‌ناحق مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و برخی از آنان همانند مرحوم محمود رئیسی‌نجفی در اثر این تعدیات جان خود را از دست دادند و خانواده خود و ملت ایران را داغدار کردند.»
کروبی در ادامه با اشاره به اهمیت جان انسان گفت: «در قرآن کریم قتل به‌ناحق یک انسان، معادل قتل همه انسان‌های روی زمین قلمداد شده است؛ زیرا وقتی یک انسان مظلومانه و به‌‌ناحق کشته می‌شود، در حقیقت زمینه قتل به‌ناحق سایر انسان‌ها نیز فراهم می‌آید.»
دبیرکل حزب اعتماد ملی با اشاره به ضرورت اهتمام مسؤولان به جبران خسارت‌های وارده گفت: «علی‌(ع) وقتی می‌شنود که جواهرات یک زن یهودی که در سایه حکومت او زندگی می‌کند، به غارت رفته است به مسجد می‌آید و در حالی که ناله او بلند است، فریاد بر می‌آورد که اگر یک مسلمان با شنیدن چنین ظلمی از شدت ناراحتی بمیرد، شایسته است و جای هیچ‌گونه ملامتی برای او نیست.»
کروبی افزود: «یقینا جان انسان‌ها و جوانان رشید و مسلمانی که در این حوادث، بی‌گناه کشته شدند، بسیار ارزشمندتر از جواهرات یک زن یهودی است و مسؤولان کشور مکلفند که بدون هیچ مجامله و پرده‌پوشی، پاسخگوی این جنایات باشند و متجاوزان به جان، مال و عرض مردم را به سزای اعمالشان برسانند تا التیامی بر دردهای خانواده‌های داغدیده و ملت بزرگوار ایران باشد.»
کروبی در پایان ضمن توصیه خانواده مرحوم محمود رئیسی‌نجفی به صبر جمیل، گفت: «من نیز نهایت تلاش خود را می‌کنم که از همه خانواده‌های داغدار از جمله خانواده مرحوم رئیسی‌نجفی، حمایت کنم و در راستای احقاق حق آنان بکوشم.»
لازم به ذکر است علاوه بر پدر،ُ پدر زن و همسر مرحوم محمود رپیسی نجفی آقای رحمت الله بیگدلی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی نیز در این جلسه حضور داشتند.


نام یکی دیگر از کشته شدگان اعتراضات انتخاباتی اعلام شد

بی بی سی : مشخصات یکی دیگر از کشته شدگان اعتراضات پس از انتخابات اعلام شده و آمار جدیدی از شمار قربانیان اعتراضات خیابانی اعلام شده است.

روز پنجشنبه، 3 سپتامبر (12 شهریور)، برخی از سایت های خبری از جمله سایت سحام نیوز، متعلق به حزب اعتماد ملی، گزارش کردند که محمود رئیسی نجفی یکی دیگر از کسانی است که در جریان حمله ماموران دولتی به معترضان به نتیجه انتخابات 22 خرداد جان خود را از دست داده است.

سحام نیوز به نقل از خانواده محمود رئیسی نجفی نوشته است که شغل این فرد کارگری بود و هنگامی که روز 25 خرداد پس از چند ساعت تاخیر از کار به خانه بازگشت، به شدت زخمی شده بود.

براساس این گزارش، محمود نجفی به اعضای خانواده خود گفت که هنگام عبور از محلی در نزدیکی میدان آزادی تهران که گروهی از تظاهرکنندگان در آن شعار می دادند، ماموران امنیتی او را گرفتند و به شدت از ناحیه سر و سایر نقاط بدن هدف ضرب و جرح قرار دادند و بیهوش کردند.

به گفته محمود نجفی، ماموران او را در حالت بیهوشی داخل اتومبیلی که ظاهرا حامل تعدادی افراد زخمی یا اجساد کشته شدگان بود انداختند اما او پس از به هوش آمدن، به سروصدا و التماس پرداخت و سرانجام یکی از ماموران، او را از این خودرو به پایین انداخت.

خانواده آقای نجفی گفته اند که از بیم واکنش مقامات دولتی، محمود را به بیمارستان منتقل نکردند اما پس از ده روز بستری بودن در خانه، وضع جسمی او رو به وخامت گذاشت و خانواده را ناگزیر به مراجعه به بیمارستان طرفه کرد.

براساس این گزارش، در بیمارستان تشخیص داده شد که محمود هدف اصابت گلوله هم قرار گرفته بود و پزشکان از خانواده خواستند تا روز بعد برای بستری کردن او مراجعه کنند ولی محمود رئیسی نجفی قبل از بستری شدن در بیمارستان درگذشت.

سحام نیوز به نقل از پدر محمود نجفی نوشته است که ماموران دولتی جنازه پسرش را به پزشکی قانونی کهریزک انتقال دادند و برای چند روز، با وجود پیگیری خانواده، از تحویل آن برای تدفین خودداری ورزیدند.

به گفته وی، سرانجام جنازه تحویل و در بهشت زهرا به خاک سپرده شد اما اعضای خانواده از بیم مشکلاتی که ممکن بود برای آنان ایجاد شود، در اطلاعیه های مجلس ترحیم از علت درگذشت محمود سخنی نگفتند.

به نوشته سحام نیوز، خانواده نجفی رئیسی گفته اند که پس از آگاهی از اینکه مهدی کروبی پیگیر مسایل مربوط به کشته شدگان و آسیب دیدگان حوادث اخیر است، به او مراجعه کردند تا "اجازه ندهد خون فرزند ما پایمال شود."

در این گزارش آمده است که آقای کروبی نیز وعده داده است که نهایت تلاش خود را برای احقاق حق کشته شدگان حوادث اخیر به کار گیرد و افزوده است که "مسئولان کشور مکلفند بدون هیچ مجامله و پرده پوشی، پاسخگوی این جنایات باشند و متجاوزان به جان، مال و عرض مردم را به سزای اعمالشان برسانند."

هفتاد و دو تن کشته

گزارشهایی از خشونت ماموران علیه تظاهرکنندگان انتشار یافته است
همزمان، سایت کلمه متعلق به میرحسین موسوی متن مصاحبه ای با علیرضا حسینی بهشتی، فرزند آیت الله محمد بهشتی و عضو کمیته پیگیری امور زندانیان و کشته شدگان حوادث پس از انتخابات را در مورد آمار جدید کشته شدگان منتشر ساخته است.

محمد بهشتی که از نزدیکان آیت الله خامنه ای و از مقامات ارشد جمهوری اسلامی بود، در انفجار بمب در دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال 1360 کشته شد و از او به عنوان یکی از "هفتاد و دو تن شهید" این انفجار نام برده می شود.

به گفته علیرضا بهشتی، اخیرا سه تن دیگر به لیست شصت و نه تن کشته شدگانی که این کمیته آنان را شناسایی کرده افزوده شده و به این ترتیب، شمار کشته شدگان حوادث اخیر به هفتاد و دو تن رسیده است.

آقای بهشتی یادآور شده است که مقام های جمهوری اسلامی تا کنون تنها کشته شدن بیست و نه نفر را تایید کرده اند.

این سایت می افزاید که اخیرا محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران گفته است که بیست تن از این کشته شدگان از نفرات بسیج بوده اند اما با وجود درخواست نمایندگان اقلیت مجلس، از انتشار اسامی کشته شدگان بسیجی خودداری ورزیده است.

پیش از این، برخی منابع امنیتی از کشته شدن یک بسیجی و حسین طائب، فرمانده نیروی بسیج، از کشته شدن هفت عضو بسیج خبر داده بودند.

علیرضا بهشتی گفته است که اگر اظهارات فرمانده سپاه پاسداران حقیقت داشته باشد، با احتساب این تعداد کشته شدگان بسیجی، شمار کشته شدگان اعتراضات پس از انتخابات به مراتب بیش از آن است که در فهرست کمیته پیگیری ذکر شده زیرا هیچیک از کشته شدگان این فهرست بسیجی نبوده اند.

وی از فرمانده بسیج خواسته است تا اسامی بیست و نه نفره خود را برای تطبیق با لیست هفتاد و دو نفر که کمیته تهیه کرده در اختیار این کمیته قرار دهد.

آقای بهشتی احتمال افزایش آمار قربانیان اعتراضات پس از انتخابات را مطرح کرده و گفته است که امکان دارد شماری از خانواده های کشته شدگان "به دلیل جو حاکم بر جامعه" به این کمیته مراجعه نکرده باشند.

در تظاهرات پس از انتخابات 22 خرداد، که محمود احمدی نژاد برنده قاطع آن اعلام شد، اخبار متعددی در مورد کشته شدن تظاهرکنندگان در خیابان ها و همچنین آزار و قتل بازداشتیان در زندان ها انتشار یافت اما هنوز منابع رسمی در این مورد گزارش دقیقی انتشار نداده اند.

در هفته های بعد، گزارش های دیگری از تجاوز به زندانیان و در مواردی، قتل کسانی که مورد تجاوز قرار گرفته بودند و همچنین احتمال دفن مخفیانه اجساد منتشر شد اما در این مورد نیز اطلاعاتی از سوی مراجع رسمی در اختبار مردم قرار نگرفته است.

مقامات ارشد جمهوری اسلامی برخی تخلفاتی را که در زندان ها صورت گرفته مورد تایید قرار داده و حتی از پیگرد عاملان این تخلفات سخن گفته اند.

در جریان برخورد ماموران دولتی با تظاهرکنندگانی که پیروزی محمود احمدی نژاد را ناشی از تقلب گسترده انتخاباتی می دانستند، افرادی از نیروی انتظامی و بسیج و همچنین افراد لباس شخصی، که ارتباط سازمانی آنان مشخص نشده، شرکت داشتند.

sabze sabzam - بلژیک - بروکسل
چطور ظرف این ده روز خانوادش نفهمیدن که اون بیچاه تیر خورده؟؟؟؟؟؟؟دستی دستی کشتنش
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

ballotak - انگلستان - لندن
حتما ببینید (مسولین محترم سایت این چهارمین باریه که این لینک رو میگزارم ولی اثری ازش نمیبینم !!!! لطفا انتشار بدین اگر غرضی نیست). https://www.ghthirdeye.com/index.php?option=com_contentview=articleid=104%3A2009-06-22-07-25-53lang=en
-------------------
کاربر گرامی:
لینک ارسالی شما اشتباه است و پیام خطا به صورت زیر است.
404 - Component not found
لطفا قبل از درج لینک در نظرات , ابتدا آن را چک نمایید.

ایرانیان انگلستان
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

cute_mind - امارات - دبی
بچه اش داشته جون میداده برای اینکه واسه بقیه خانواده مشکلی پیش نیاد حرفی نزدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. مملکت گل و بلبل واقعا.خدا به همسرش صبر بده.
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

shahin 12 - انگلیس - یوکی
تصاویر دردناک اثار شکنجه بر روی پیکر برخی از جانباختگان جنایات مزدوران جمهوری اسلامی ـ +18. https://freedomvatan.blogspot.com/2009/09/18.html
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

Green_Fighter - ایران - کرج
برادر شهیدم راهت ادامه دارد...
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

ballotak - انگلستان - لندن
https://www.ghthirdeye.com/index.php?option=com_contentview=articleid=104%3A2009-06-22-07-25-53lang=en. شرمنده ! این لینک کامل تایپ میشه ولی با توجه به چیزی که شما منتشر کردین ظاهرا ناقص میرسه! توضیح اینکه لینک کامل شامل کاراکتر ( اَند به زبان لاتین که شبیه عدد هشت انگلیسیه) هست که سه مرتبه تکرار شده ولی در لینک منتشر شده توسط شما دیده نمیشه! و همینطور نحوه چینش عبارات بهم ریخته!. بهر حال اگر شما وارد سایت https://www.ghthirdeye.com بشین و لینک 35 ام رو در لینکهای پایین صفحه باز کنید متن مربوط به جلسه آقای ا.ن. با آقای مصباح رو خواهید دید که مربوط به سفر بعد از انتخابات ایشون به قم هست. زحمت انتشارش با شما. البته شاید مطالب این سایت هم بعنوان منبع مفید فایده باشه.
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

black chador - امریکا - ولدن
حالا همگی برای اسلام و رژیم اسهالی خمینی یک صلوات بلند بفرستید.
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

SIAVASHOMA - انکلستان - منچستر
https://www.ghthirdeye.com/index.php?option=com_contentview=articleid=104%3A2009-06-22-07-25-53lang=en مسئولین محترم سایت این لینک اشتباه نیست . اگر صفحهای باز شد شما هوم پیج را کلیک کنید. ballotak - انگلستان - لندن دوست عزیز مرسی. کلیپی که سگ به سگ کمک میکنه خیلی زیباست.
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

alkap0n1990 - ایران - کرج
اخه چه حرفیه که میگی؟cute_mind - امارات - دبی.((بچه اش داشته جون میداده برای اینکه واسه بقیه خانواده مشکلی پیش نیاد حرفی نزدن؟))البته حق دارن اگه شما هم جای اونا بودید میترسیدید.این وحشیا وقتی یکیرو میگیرن یا میکشن کل خانواده رو تحت فشار میزارن اگه انجام ندن به روز خودش دچار میشن یا حد اقلش اینه که بچش حق تحصیل تو دانشگاه رو نداره و خدمات بهداشتی به خونوادش تعلق نمیگیره و اعضای خانوادش نمیتونن شغل دولتی داشته باشن و ....(تا 3 نسل بعد از خودش)یعنی مردن بهتره.....در ضمن خانواده ی او کل ایران و جنبش سبزه....اگه خانوادش از حقشون بگذرن ما نمیگذریم...برادر شهیدم راهت ادامه دارد
جمعه 13 شهریور 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.