انتخاب : دکتر احمدی نژاد پس از پایان سخنان مواوفقان و مخالفان وزیران پیشنهادی و دفاع وزرا از برنامههایشیان در جلسه صبح پنجشنبه مجلس در سخنانی ضمن تشکر از زحمات نمایندگان مجلس در بررسی کابینه، بحثهای مطرح شده در جلسات بررسی صلاحیت وزرا در مجلس را کارشناسی،عمیق و درجهت تکمیل و اصلاح کارها دانست.
وی با اشاره به تلاش نمایندگان مجلس تصریح کرد: بعد از انقلاب اینقدر وقت گذاشتن روی کابینه شاید بیسابقه و یا کمسابقه باشد و این نشان دهنده چند ویژگی است و من باید شهادت بدهم که همه بحثها دلسوزانه بود و همه بحثها برای کشور و اصلاح امور بود و همه سعی و تلاش کردند و همه میخواستند در کشور کارها بهتر انجام شود.
وی افزود: من از همه عزیزان و دوستانی که موافق و مخالف صحبت کردند و از آنهایی که در قالب تذکر هم حتی از فرصت استفاده کردند تا با حوزه انتخابیه صحبت کنند، تشکر کنم.
وی ویژگی بحثهای مجلس را آزادانه بودن آن دانست و اظهار کرد: بحثها کاملا آزادانه بود. بیسابقه بود که بحث رسیدگی به کابینه را تلویزیون مستقیما پخش کند و همه دنیا دید که بحثها کاملا آزادانه بود و قریب به اتفاق دوستان که صحبت کردند همه رعایت احترام و رعایت حدود را کردند و این نشان داد که مجلس پشتوانه ملت، پشتوانه نظام است و همه دنیا دید که فراتر از صفبندیها و خطکشیهای معمول مجلس شورای اسلامی به کابینه رسیدگی کرد.
رییس جمهور با قدردانی از تلاش مجلس و احساس مسوولیت نمایندگان نسبت به حقوق ملت تاکید کرد: دنیا دید که مجلس در برابر مسائل کشور و حقوق ملت احساس مسوولیت میکند و بحثهایی که شد نشان داد که در ایران مبنای عمل مدیران و مسوولان اعتقادات و آرمانها و منافع ملی است و این افتخار ماست.
وی افزود: صحنه این چهار پنج روز نشان داد که دموکراسی در ایران حقیقی است و یک الگوی جدید از دموکراسی را به دنیا ارائه کرد. رییس جمهوری که از آرا مردم است و رییس جمهور منتخب مردم آزادانه وزرای خود را انتخاب کرد و مجلس آزادانه همه آنها را بررسی کرد و همه مسائل را زیر ذرهبین گذاشت و به فضل الهی این الگویی جدید در جهان است و ما افتخار میکنیم. به فضل الهی همه دیدند که در این جا اندیشه حاکمیت داشت و همه باید قانع شوند و تصمیم بگیرند و به نتیجه برسند و این موجب استحکام نظام است.
احمدی نژاد در ادامه تاکید کرد: دیدیم به فضل الهی رابطه مجلس و دولت کاملا صمیمی است. بسیار برادرانه و صمیمی است. همه با هم میخواهند کشور را به جلو ببرند و همه پای آرمانهای امام و انقلاب ایستادهاند.
وی خطاب به دشمنان و مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران نیز تاکید کرد: بشنوند کسانی که در دنیا خیال میکردند میتوانند با زدن بعضی حرفها کاری کنند و فکر میکردند میتوانند مجلس، دولت و مدیران کشور را دلسرد و متفرق کنند و دولت را تضعیف کنند.بدانند که این مجلس و این دولت با هم، دست به دست هم، پای آرمانهای امام و انقلاب ایستاده اند و انشاءالله امانت انقلاب را با سرافرازی به نسلهای بعدی تحویل میدهند.
رییس جمهور در ادامه سخنان خود در جلسه صبح امروز در مجلس با بیان اینکه «من چند نکته در مورد اشتراکات مجلس و دولت و درباره آرمانها را عرض میکنم»، اظهار کرد: میخواهم از زبان همه اعلام کنم مجلس و دولت مصممند که با هم کشور را بسازند و عدالت را پیاده کنند.
وی ادامه داد: اجرای عدالت آرمان مشترک مجلس و دولت است. رسیدگی مناطق محروم،اصلاح ساختارها، بالا بردن عزت مردم ایران در جهان، حمایت از ملتهای مستضعف، اینها آرمانهای مشترک مجلس و دولت است و مجلس و دولت قدر این مسوولیت و توفیق الهی را به خوبی میشناسند و به کمک هم آن را ایفا خواهند کرد.
وی درباره رابطه کاری مجلس و دولت نیز گفت: حقیقت این است که همه ما یک خانواده هستیم و این تقسیم کار برای انتظام امور است. همه در کنار هم و در یک سنگر هستیم. هیچ کس دربرابر کسی نیست و خیلی از وزرا که آمدند مثل خودتان مردمی، پاک، انقلابی، مومن، پرتلاش، دلسوز و مثل نوع نمایندگان مجلس از یک جنس هستید.
رییس جمهور با بیان اینکه من در این به دوره تجربیات جدیدی رسیدم، گفت: البته ما در خدمت هیات رییسه مجلس هستیم، برنامهریزی میکنیم و کارها را جلو خواهیم برد. دولت باید در خدمت،تعامل و همکاری با آحاد نمایندگان مردم باشد.
احمدی نژاد ادامه داد: آقای رحیمی با نظر خود شما مامور شدند به نظرم رسید ماهی یکبار همه با هم بنشینیم کارهای مشترکی در مناطق، حوزهها و در کلان کشور داریم با هم حل کنیم. آنچه به عهده مجلس است، مجلس و آنچه به عهده دولت است دولت انجام دهد.
وی افزود: رابطه وزرا با مجلس هم همینطور، باید با هم کارها را جلو ببریم پیشنهاد من این بود قبلا که هر دو هفته یکبار وقتی را تنظیم کنیم و هیات رییسه مجلس کمک کنند همه وزرا، معاونین رییس جمهور به مجلس بیایند و هر کاری با هم است اینها را ردیف کنید برود و دیگر چیزی در حوزه، منطقه و کلان کشور باقی نماند. بنده هم درخدمت شما هستم و وقتی نشستیم و با هم توافق کردیم بنده به طور قاطع از آنها حمایت میکنم.
وی با بیان اینکه «من نمی خواهم در مورد وزرا وارد شوم» گفت: انصافا همه وقت گذاشتید و به اندازه کافی شناخت پیدا کردید با احساس تکلیف شرعی و مسوولیت دینی و ملی برای اینکه شناختید؛ بالاخره کار ما سخت بود 21 نفر را به لحاظ کاری و تخصصی انتخاب کردیم. به نظر میآید که یک تیم کامل و قرص و محکم و مثل خودتان دلسوزند.
دکتر محمود احمدینژاد ،رییسجمهور کشورمان، در ادامه سخنرانیاش در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دو سه تا خواهش کوچک دارم، نخست اینکه من و شما مسوول اداره کشوریم ما نباید بار مسوولیت اداره کشور را به دوش رهبری ،علما و دیگران بگذاریم، ما باید کشور را بر اساس موازین دینی، انقلابی و آرمانی اداره کنیم.
وی افزود: ما آمدهایم باری از دوش نظام برداریم نه اینکه باری بگذاریم. نکته دوم درباره شرایط جهانی است. بالاخره دشمنان تلاش کردند اقتدار ملی ایران عزیز را خدشهدار کنند به نظرم جا دارد که یک پاسخ قاطعی از طرف نمایندگان مردم به آنها داده شود تا مایوس شوند.
وی افزود: ما اولین جلسه دولت را برای یکشنبه شب در مشهد مقدس گذاشتهایم. برویم خدمت امام رضا(ع)، از نمایندگان عزیز نیز دعوت میکنیم تشریف بیاورند و در خدمتتان هستیم؛ تشریف بیاورید یک جلسه دولت برگزار کنیم و انشاءالله متبرک شود تا کار جلو برود.
احمدینژاد اظهار کرد: من شنیدهام که بعضی دوستان میخواهند نمره دولت را 20 بدهند، من از همه تشکر میکنم ولی در این معاملات 21 هم میشود داد. بالاخره اگر یک وزیری از نظر عزیزی ضعیف آمد، نظر محترم؛ شما و بنده دست به دست هم میدهیم کمکش میکنیم. اگر یک وزیر ضعیف باشد در کابینه، بعدا تقویتش میکنیم و به وجهه و اقتدار نظام آسیب وارد نمیشود. اما یک رای یکپارچهی 21 نفرهای، هم به کام ملت و هم به کام رهبری عزیز شیرین است و انشاءالله یک مشت محکمی بر دهان مستکبران وبدخواهان خواهد بود. البته نمایندگان عزیز هر تصمیمی بگیرند دولت از آن استقبال میکند.
وی در پایان با تشکر از همه نمایندگان به ویژه رییس مجلس شورای اسلامی و هیات رییسه خاطرنشان کرد: بالاخره ایشان چند ساعتی را در آن جایگاه بنشید و اداره کردن مجلس نیز کار سختی است. چون 290 نفر آدم دلسوز، مستقل وصاحبنظر هستند که همه در همهی بحثها میخواهند وارد شوند. انشاءالله که خبرهای خوشی برای ملت ایران خواهید داشت.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|