چند روز پیش شخصی به نام اسماعیل وفایی با انتشار اسنادی مدعی شد او مالک حقیقی باشگاه پرسپولیس است. در این اسناد آمده وفایی در سال 1370 موسسه پرسپولیس را به نام خود ثبت کرده است. اسنادی که حتی مورد تایید عباس انصاری فرد هم قرار گرفت و گفته شد باشگاه پرسپولیس متعلق به وفایی است و باشگاه کنونی که مدیرعاملش انصاری فرد است و همه آن را به نام پرسپولیس می شناسند، در حقیقت «پیروزی» نام دارد و مالکیتش در اختیار دولت است. دیروز حسن بیادی عضو شورای شهر تهران و از اعضای سابق هیات مدیره پرسپولیس هم مالک اصلی باشگاه پرسپولیس را اسماعیل وفایی معرفی کرد و گفت؛ «باشگاه پرسپولیس خصوصی بوده و متعلق به فردی به نام آقای وفایی است اما باشگاه پیروزی همین باشگاهی است که توسط دولت اداره می شود. باشگاهی که اکنون در مسابقات لیگ برتر فوتبال فعالیت می کند و مدیرعامل آن عباس انصاری فرد است، باشگاه پیروزی نام دارد. اما باشگاه آقای وفایی پرسپولیس است و به طور خصوصی اداره می شود. ولی باشگاه پیروزی توسط دولت اداره می شود. البته همین باشگاه پیروزی هم مدعیانی خصوصی همچون محلوجی و عابدینی دارد.» در 18 سال گذشته هرگز چنین بحثی به طور جدی پیگیری نشده بود، اما به نظر می رسد این مرتبه وفایی قصد دارد وارد عرصه تیمداری شود و اگر چنین اتفاقی بیفتد وجود دو تیم پرسپولیس یک بحران برای فوتبال ایران به وجود می آورد. به نظر می رسد وفایی که فردی متمول است می خواهد به سراغ تیمداری برود و در این میان بیادی هم یکی از همراهان او خواهد بود.
«بنده در کنار آقای وفایی طی روزهای آینده طی کنفرانسی مطبوعاتی با حضور اصحاب رسانه در خصوص فعالیت های باشگاه پرسپولیس که به صورت خصوصی اداره می شود توضیحات کاملی را ارائه خواهیم کرد تا مردم نیز از جزییات امور آگاهی پیدا کنند.» همچنین این عضو شورای شهر تهران از شروع فعالیت های این باشگاه هم خبر داد؛ «باشگاه پرسپولیس با مالکیت آقای وفایی در ابتدا در چند رشته مانند بسکتبال و والیبال فعالیت خواهد کرد و به مرور زمان تلاش خواهیم کرد فعالیت آن را گسترش دهیم.»
عباس انصاری فرد چند روز پیش شروع فعالیت تیم های بسکتبال و والیبال با نام پرسپولیس و زیر نظر مالکیت وفایی را غیراصولی خواند و به نظر می رسد سازمان تربیت بدنی هم پروانه فعالیت برای این دو تیم صادر نکند. اما باید دید با توجه به مستندات قانونی که وفایی در اختیار دارد و البته بضاعت مالی اش، او تا چه میزان می تواند این موانع را از سر راه خود بردارد. حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین که در فصل گذشته رئیس هیات مدیره پرسپولیس بود هم یکی از نزدیکان وفایی است و اگر این گروه که شامل وفایی، بیادی و هدایتی و چند شخص پرنفوذ دیگر هستند قصد داشته باشند یک پرسپولیس جدی به وجود بیاورند یک بار دیگر این باشگاه پرطرفدار وارد بحران می شود و یک جنگ تمام عیار بین این مدعیان و سازمان تربیت بدنی شکل می گیرد. مطمئناً کسی انتظار ندارد در آینده دو تیم سرخ پوش که به اسم پرسپولیس شناخته می شوند در لیگ ایران حضور داشته باشند پس یکی باید به نفع دیگری کنار بکشد. همان طوری که وفایی در 18 سال گذشته کنار نشست و شاید مجبور باشد باز هم کنار بنشیند.
|
|
|
|
|
|
|
|