نماز جمعه تهران یکی از عمده ترین تریبون های محافظه کاران برای انتقاد از مخالفان و کشورهای غربی است
پس از آنکه اعلام شد محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته (6 شهریور) تهران است، پایگاه اطلاع رسانی دولت نیز خبر داده که تعدادی از وزرای پیشنهادی دولت دهم در شهرهای دیگر سخنرانان پیش از خطبه های نمار جمعه این هفته هستند.
این وبسایت نوشته است که رئیس جمهوری ایران و بعضی از معاونان او، وزرا و معاونان آنان در پنجمین روز هفته دولت در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه مراکز چند استان ایران به تشریح خدمات، سیاستها و دستاوردهای دولت خواهند پرداخت.
در میان افرادی که روز جمعه سخنرانی می کنند، فقط نام پنج وزیر کابینه نهم به چشم می خورد.
من وچهر متکی ( وزیر امورخارجه سخنران در اصفهان)، علی اکبر محرابیان (وزیر صنایع و معادن در یزد)، حمید بهبهانی (وزیر راه و ترابری در شیراز)، شمس الدین حسینی (وزیر اقتصاد و دارایی در مشهد) و محمد عباسی (وزیر تعاون در زاهدان) همان پنج وزیری هستند که برای تصدی وزارتخانه های فعلی شان در کابینه دهم به مجلس معرفی شده اند.
محمد حسینی (قائم مقام وزیر علوم و وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنران در قم) و مهدی غضنفری (معاون وزیر بازرگانی و وزیر پیشنهادی بازرگانی در ایلام)، علی نیکزاد (معاون وزیر کشور و وزیر پیشنهادی مسکن در اردبیل) و رضا تقی پور (معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر پیشنهادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در زنجان) چهار نفر دیگر فهرست پیشنهادی آقای احمدی نژاد برای کابینه دهم هستند که روز جمعه سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه در این شهرها هستند.
منوچهر متکی، وزیر امورخارجه در اصفخان سخنرانی می کند |
مسعود زریبافان (رئیس سازمان بنیاد شهید)، حمید بقایی (رئیس سازمان میراث فرهنگی) و محمد رضا رحیمی ( معاون پارلمانی رئیس جمهوری) از سخنرانان دیگر روز جمعه خواهند بود.
آقای احمدی نژاد، روز جمعه پیش از خطبه های کاظم صدیقی، امام جمعه موقت جدید تهران در دانشگاه تهران سخنرانی خواهد کرد.
رئیس ستاد نماز جمعه تهران، پیشتر به خبرگزاری فارس گفته بود که "تمهیدات لازم برای حضور گسترده نمازگزاران" اتخاذ شده است.
نماز جمعه تهران یکی از عمده ترین تریبون های محافظه کاران برای انتقاد از مخالفان و کشورهای غربی است. این تریبون در دوران هشت ساله ریاست جمهوری محمد خاتمی هرگز در اختیار او قرار نگرفت.
با این حال مخالفان از نماز جمعه 26 تیر که اکبر هاشمی رفسنجانی آن را اقامه کرد، به عنوان فرصتی برای اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری استفاده کردند. آقای رفسنجانی چهار هفته بعد زمانی که نوبت او برای اقامه مجدد نماز جمعه بود با ذکر نگرانی از بروز درگیری های احتمالی از آن انصراف داد.
|
|
|
|
|