تجاوز با باتوم و شیشه نوشابه به برخی از بازداشتشدگان محرز شد
پارلماننیوز: یکی از اعضای کمیته ویژه مجلس برای بررسی حوادث پس از انتخابات، تصریح کرد:«تجاوز با باتوم و شیشه نوشابه به برخی از بازداشتشدگان حوادث پس از انتخابات برای ما محرز شده است.»
این نماینده مجلس که نخواست نامش فاش شود به خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره) مجلس«پارلماننیوز»، گفت:« به برخی از بازداشتشدگان حوادث بعد از انتخابات متاسفانه به وسیله باتوم و شیشه نوشابه تجاوز شده و این امر برای برای کمیته ویژه محرز شده است.»
این نماینده تاکید کرد:«اطلاعات و مستندات موثق از تجاوز عوامل بازداشتگاهها به بازداشتشدگان نداریم، اما تفاوت چندانی هم در اصل ماجرا نمیکند.»
عضو کمیته ویژه مجلس خاطر نشان کرد:«در صورت تکمیل گزارش آن را دراختیار رییس مجلس و بزرگان نظام قرار خواهیم داد.»
منبع : پارلمان نیوز , پایگاه خبری فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی
چرا بازداشتگاه کهریزک تعطیل شد؟
پارلماننیوز: در حالیکه بسیاری از گمانهزنیها، علت تعطیلی بازداشتگاه غیرقانونی کهریزک به دستور مقام معظم رهبری را مرگ فرزند دکتر روحالامینی میدانند که گزارشهای رسیده حاکی از آن است که برخی موارد دیگر نیز در تعطیلی این بازداشتگاه دخیل بوده است.
به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلماننیوز»، مرگ فرزند دکتر روحالامینی موجب شد تا بسیاری از اصولگرایان از سکوت و انفعال خارج شوند و نسبت به بدرفتاری با بازداشتشدگان که پیش از این شخصیتهای اصلاحطلب نسبت به آن هشدار داده بودند اما به دلیل این هشدارها مورد هجمه برخی محافل قرار گرفتند واکنش نشان دهند.
دوستان روحالامینی که از چهرههای علمی و شاخص اصولگرا در بین خواص به شمار میرود، بعد از انتشار خبر درگذشت محسن در بازداشتگاه تلاش فراوانی برای یافتن عاملین این جنایت از خود نشان دادند که یکی از ثمرات آن تعطیلی بازداشتگاه کهریزک که گفته میشود محسن و چند تن دیگر در آن مکان جان خود را از دست دادند، به دستور صریح و قاطع مقام معظم رهبری بود.
اما این تنها علت تعطیلی این بازداشتگاه نیست، چه آنکه خبر میرسد شرح بدون واسطه آنچه بر یکی از فعالان رسانهای در کهریزک گذشت، برای یکی از مقامات عالی رتبه نظام در تعطیلی این بازداشتگاه نقش مهمی داشته است.
این فعال رسانهای که در جریان بازداشتهای بعد از انتخابات دستگیر شد، بعد از حدود دو هفته با اطلاع یافتن اعضای دفتر این مقام عالیتبه نظام به دلیل رابطه چندین ساله او با آنها آزاد شد.
هنگامی که این فعال رسانهای به نزد این مقام عالی رتبه نظام میرود و دعوت به نشستن میشود، او میگوید نمیتواند و هنگامی که دلیل عدم توانایی برای نشستن جویا میشود، او به شرح تجاوز مکرر به خود توسط باتوم میپردازد.
بعد از این سخنان این مقام عالی رتبه نظام به شدت ناراحت میشوند.
با گذشت دو روز از روایت این واقعه و جمعآوری مستندات دیگری مبنی بر انجام اعمال غیرقانونی و ضد انسانی در بازداشتگاه کهریزک، دستور تعطیلی این بازداشتگاه متعلق به نیروی انتظامی صادر میشود.
رسوایی کهریزک؛ داروی نظافت آماده است، رادان داوطلب شود
چه کسی داروی نظافت را سر خواهد کشید؟
جنایت و فضاحت بازداشتگاه کهریزک بر اثر دستپاچگی کسانی که می خواهند به هر ترتیب شده بر روی آن خاک بپاشند هر روز بیشتر و بدتر آشکارمی شود.
در این مورد همه اتفاق نظر دارند که آنچه در این بازداشتگاه اتفاق افتاده است یک رسوایی بزرگ برای کشور وهمۀ کسانیست که به هر اندازه مسئولیتی در قبال آن داشته اند. از اراذل و اوباشی که در آنجا بکار گمارده شده و تا کسانی که آنها را بکار گرفته بوده اند، تا کسانی که آنجا را بر مبنای رفتار غیر قانونی پایه گذاری کردند و مسئولین وقت آنجا، تا کسانی که مسئولین بی پروا را برای آنجا نصب کردند، تا کسانی که باید بر آنجا نظارت می کردند و نکردند، تا کسانی که مجوز اعزام بازداشتی ها را به آنجا صادر کردند، تا فرماندهان نیروی انتظامی که به عنوان ضابط قضایی در آنجا عمل می کردند، تا مسئول ادارۀ زندانها، تا دادستان تهران که مسئول همۀ بازداشتی ها بوده است، تا رئیس دادسرای انتظامی قضات که اکنون امام جمعۀ موقت تهران شده است و می بایست پیش تر به کار قاضی بی پروای آنجا و دادستان تهران رسیدگی می کرد، تا رئیس پیشین قوۀ قضائیه که هر کاری زیر دستش خواستند، کردند و.... و بالاخره کسانی که افتضاح آنجا را می شنیدند و دم بر نمی آوردند تا کوس رسوائیش به صدا درآمد و رهبری ناگزیر به مداخله شد.
متاسفانه امروز هم که گند کار بالا آمده است عده ای بجای آنکه غصه بخورند که چرا چنین اتفاقاتی افتاده است به آقای کروبی خرده می گیرند که چرا جنایت و فضاحت آنجا را، پس از نا امیدی از رسیدگی درخور، افشا کرده است. ایستادگی ستودنی آقای کروبی، که مطابق با انتظاری است که از روحانیت ظلم ستیز شیعه می رود، بر سر دفاع از حقوق مظلومینی که در غربت زندان اسیر ددمنشی و وقاحت زندانبانان و بازجویان خود شده اند نقطۀ امیدی است برای تفکیک این رفتار ها از دینی که پیامبرش رحمت للعالمین بود و بشارت دهندۀ عدالت و قسط.
گفته شده است 12 نفر از مسئولین و دست اندرکاران آن بازداشتگاه مخوف برکنار و بازداشت شده اند. نام وسمت های رسمی هیچ یک از این افراد و اتهام مشخص هیچکدام اعلام نشده است و هیچ امیدی هم نیست که عدالت در مورد آنها اجرا شود. از این دستگاه قضا که پاشنۀ درش بر سیاست صاحبان قدرت می چرخد امید عدالت داشتن سادگی ست. مگر عدالت در مورد جنایتکاران قتل های زنجیره ای و فاجعۀ حمله به کوی دانشگاه در سال 78 که در هر دو مورد رهبری نظام بر جنایت آمیز بودن آنها شهادت داد اجرا شد که این بار چنین گمانی برود. تا وقتی قاضی مرتضوی نماد سیستم قضایی کشور است، امید عدالت از این دستگاه قضا بردن بی حاصل است ولو اینکه رئیس آن بگوید و یا حتی واقعاً ارادۀ عدالت داشته باشد.
با این حال داوری افکار عمومی و وجدان بیدار ملت کار خود را می کند. مگر فشار همین افکار عمومی نبود که منجر به بازداشت سعید امامی، امین ترین فرد دستگاه اطلاعاتی کشور در نزد مقامات عالی نظام، شد. و مگر او متهم به تدارک قتل ها و جاسوسی برای سرویس امنیتی اسرائیل نشد و مگر بر اساس ادعای زندانبانانش او ناگزیر نشد برای فرار از زیر بار همۀ مسئولیت قتل های زنجیره ای داروی نظافت را در زندان سر بکشد تا ماجرای آن جنایت ها بدون رسیدگی افشاگرانه به پایان برسد و همۀ کاسه و کوزه ها بدون رسیدگی و محاکمه بر سر کسی بشکند که دیگر دستش از جهان کوتاه است.
در مورد جنایتها و افتضاحات بازداشتگاه کهریزک که با اعلام کشته شدن فرزند دکتر روح الامینی در آنجا، تشت رسوائی آن بر زمین افتاد و موجب تعطیلی آن شد و با افشاگری آقای کروبی در مورد وقوع اعمال شنیع با زندانیان مجدداً رسوا شد و حتی انکاربدون بررسی مسئولان مربوطه و دست و پا زدنهای ناشیانه صدا و سیما و پرده پوشی های عجولانه و بی ثمر رئیس و برخی نمایندگان مجلس و تهاجم تبلیغاتی تریبونهای نماز جمعه علیه افشا کنندۀ این جنایت ها و شناعت ها نیز هرگز نتوانست ازرسوائی آن بکاهد، چرا چنین نشود. لابد آنان که بیش از آبروی نظام به فکر آبروی مسئولان نظام هستند بیکار ننشسته اند که آبرو ریزیهای این ماجرا روز به روز بیشتر شود. آنها به یک داوطلب از جان گذشته نیاز دارند تا ایثار را به کمال برساند و آبرو و جان خویش را یکجا قربانی حفظ آبروی آنان و البته نظام! کند. یک نفر باید همۀ مسئولیت را به عهده بگیرد و داروی نظافت را سر بکشد. در سلسله مراتب مسئولیت های بازداشتگاه کهریزک کسی هست که از او بر می آید چنین فداکاریی را بکند. کسی که بی علاقه نبوده است همیشه در صف مقدم باشد و مردم او را خوب می شناسند.
علی شکوریراد - وبلاگ ایران بعد از انتخابات
قرار بررسی تجاوزات جنسی در حضور سران سه قوه
مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی خواستار بررسی شکنجهها و آزار جنسی از سوی سران سه قوه است |
پس از دیدار مهدی کروبی با اعضـــای کمیتهی ویژهی مجــلس در روز دوشنبه (۲ شهریور) رسانههای ایران خبر میدهند که مسئلهی تجاوزها به زودی در جلسهی سران قوا بررسی خواهد شد. در این میان کروبی یکی از مستندات را منتشر کرد.
مهدی کروبی از همان آغاز طرح موضوع تجاوزات جنسی در زندانها خواهان بررسی مسئله در جلسهای با حضور سران سه قوه و هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان شده بود. با درخواست و تأکید نمایندگان مجلس، بالاخره علی لاریجانی که پیش از این بدون بررسی مستندات کروبی، وقوع این تجاوزات را رد کرده بود، موافقت کرد که ملاقاتی میان کمیتهی ویژهی مجلس با مهدی کروبی صورت گیرد.
این ملاقات روز دوشنبه (۲ شهریور / ۲۴ اوت) صورت گرفت. در این جلسه چهار نمایندهی مجلس، علاءالدین بروجردی، کاظم جلالی، قدرتالله علیخانی و مهدی سنایی شرکت داشتهاند.
به گزارش روزنامهی "اعتماد"، در پی این ملاقات خبر رسیده است که بررسی نامهی کروبی به هاشمی رفسنجانی در جلسهی سران سه قوه پذیرفته شده و قرار است به همین زودیها چنین جلسهای برگزار گردد.
علی مطهری، نمایندهی اصولگرای مجلس |
در این میان علی مطهری، نمایندهی اصولگرای مجلس نیز معتقد است که مسئلهی تجاوزات باید در حضور سران سه قوه بررسی شود، زیرا اهمیتی خاص دارد.
از نظر این نمایندهی مجلس، «سران قوا برای برخورد با مفاسد اقتصادی هر چند وقت یک بار جلسه برگزار می کنند، چرا برای مفاسد اخلاقی - که اخلاق و انسان سازی هدف غایی دین ما است - جلسه برگزار نکنند».
علی مطهری گفت: «بهتر بود این مسائل به طور غیرعلنی مطرح و پیگیری میشد، ولی اکنون که در مطبوعات و سایر رسانهها مطرح شده است باید به طور دقیق و کامل بررسی شود و خاطیان احتمالی معرفی و مجازات شوند».
انتشار یک سند از سوی کروبی
حزب اعتماد ملی در سایت "سحام نیوز" که پایگاه اطلاعرسانی این حزب است، در پاسخ به کسانی که گفته بودند، مهدی کروبی سندی دال بر تجاوزات جنسی در زندان کهریزک را ندارد، یکی از مستندات دبیرکل حزب را انتشار داد. در این سایت آمده در صورتی که این روند ادامه یابد، اسناد دیگری انتشار خواهند یافت.
سند منتشر شده متن اظهارات فردی است که میگوید در زندان مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و سپس نزد مهدی کروبی رویداد تلخ و ناگوار زندان کهریزک را بازگو کرده است.
این قربانی پس از اینکه با نمایندهی آیتالله شاهرودی، رئیس وقت قوهی قضاییه در دوم مرداد ماه دیدار کرده و شکنجههای خود را بازگو میکند، از سوی منبع دیگری از قوهی قضاییه در ۲۹ مردادماه مورد بازجویی قرار میگیرد.
«وقتی رهبر میگوید انتخابات درست بوده، یعنی بوده!»
فرد قربانی مینویسد که قاضی مقدمی و دو بازجوی دیگر بیش از آنکه از او در مورد مشاهداتش در زندان کهریزک و شناسایی عاملان جنایت و شکنجه پرسش کنند، بیشتر در پی آن بودهاند بدانند که چرا و چگونه این فرد قربانی نزد مهدی کروبی و دوستان او رفته و سرگذشت خود را بازگو کرده است.
قاضی مقدمی به فرد قربانی میگوید که باید همان روز برای آزمایش دقیق به پزشکقانونی رفت. قربانی گفتگوی خود با قاضی مقدمی در راه پزشک قانونی را شرح میدهد که از او میپرسد: «چرا با بچهها اینکار را کردید و چرا اینجور کردید مگرما چه کار کردیم؟ [قاضی مقدمی] گفت: "وقتی رهبری فرمودند انتخابات درست بوده، یعنی بوده" که من گفتم نعوذ بالله که رهبری خدا نیستند و معصوم هم نیستند، که بعد دیدم دارد به سفسطه میکشاند که باز سکوت پیشه کردم».
قربانی شرح میدهد که بازجویان وی را تهدید کرده و مورد تمسخر قرار دادهاند. قربانی در مورد تهدید یکی از بازجویان مینویسد که گفته است: «میدانی اگر نتوانی ثابت کنی چه بلایی سرت میآورند؟»
قربانی، پس از یادآوری این تهدید مینویسد:
«بعد که دید خیلی محکم ایستادهام و میگویم من فقط از خدا می ترسم و روی حرفم ایستادهام، به من میگوید: "اگر اتفاقی هم افتاده نباید میگفتی. باید به خدا واگذار میکردی. الان ببین آبروی خودت و خانواده ات را بردهای". بعد هم که از دکتر نقل قول کردم که میگوید بعد از ۱۵ ماه هیچ چیز مشاهده نمیشود، مامور به من میگوید: "اگر چیزی بود حتی سایزش رو هم بهت میدادند" و ادامه داد که "ما کارمان این است"، که البته معلوم نیست معنای این جمله مجهول کدام کار است».
روایت یک نماینده اصولگرا از عملکرد کمیته ویژه کمیسیون امنیت ملی
پارلماننیوز: نمایندگان مجلس به ترکیب کمیته کمیسیون امنیت ملی برای بررسی وضعیت بازداشتگاهها و بازداشتشدگان حوادث پس از انتخابات معترض هستند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلماننیوز»، در حالیکه فرهاد تجری، علاءالدین بروجردی و پرویز سروری از اعضای این کمیته ویژه هر روز در مصاحبههای خود از وضعیت خوب بازداشتگاهها و رضایت زندانیان سیاسی در بند خبر میدهند و هرگونه اخبار منتشر شده در مورد تجاوز به بازداشتشدگان پس از انتخابات، شکنجه، دفن دستهجمعی برخی از کشتهشدگان حوادث انتخابات و.. را تکذیب میکنند که برخی از نمایندگان نسبت به ترکیب این کمیته اعتراض دارند.
پیش از این در راهروهای پارلمان شنیده شد برخی از نمایندگان همچون علی مطهری، حمید رضا کاتوزیان و امیدوار رضایی با مراجعه به علی لاریجانی خواستار تغییر در ترکیب این کمیته شدهاند.
قدرت الله علیخانی، عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس نیز که پیش از این به دستور علی لاریجانی به عضویت کمیته ویژه کمیسیون امنیت ملی در آمده بود پس از آنکه در زندان اوین به او اجازه ملاقات با تاجزاده داده نشد و تنها بروجردی و تجری به دیدار تاج زاده رفتند، گفت:«گویا آقای بروجردی را محرمتر از ما میدانند.»
در چنین شرایطی یکی از اعضای ارشد فراکسیون اصولگرایان که نخواست نامش فاش شود، در راهروهای پارلمان از عدم بیطرفی اعضای کمیته ویژه در رسیدگی به مسایل بازداشتیها خبر داد و گفت:«چندی پیش خانوادهای با من تماس گرفتند و از تجاوز به پسرشان در بازداشتگاه خبر دادند.»
این نماینده ادامه داد:«من پس از شنیدن اظهارات این خانواده، آنها را به یکی از اعضای این کمیته وصل کردم تا به مشکل آنها رسیدگی و مورد آنها برای تکمیل گزارشات بررسی شود.»
وی تصریح کرد:«چند روز بعد نماینده مذکور با من تماس گرفت و گفت که این خانواده با رادیوهای بیگانه مصاحبه کردهاند و مستنداتی ندارند.»
عضو ارشد اصولگرایان گفت:«تماسی با خانواده مذکور برقرار کردم و از آنها سئوال کردم که آیا شما با رادیوهای بیگانه مصاحبهای داشتهاید که این خانواده تاکید کردند، هیچگونه مصاحبهای با هیچ رسانه داخلی و خارجی انجام ندادهاند و از روزیکه با این نماینده ارتباط گرفتند مشکلات بیبشتری پیدا کردهاند.»
وی با بیان آنکه عضو کمیته ویژه مجلس پس از آن در مصاحبهای در مصاحبه با یکی از خبرگزاریها هرگونه تجاوز در بازداشتگاهها و ادعای این خانواده را تکذیب کرد، گفت:«از آن زمان من شخصا به برخی از اعضای این کمیته مشکوک شده و احساس میکنم، برخی ازآنها به بدنه دستگاهها و افراد متخلف وصل هستند و اظهارات آنها قابل قبول نیست.»
یکی از اعضای کمیته ویژه مجلس برای بررسی حوادث پس از انتخابات، اعلام کرد که «تجاوز با باتوم و شیشه نوشابه» به برخی از بازداشتشدگان حوادث پس از انتخابات برای کمیته ویژه مجلس ثابت شده است.
این خبر درپی آن اعلام میشود که اعضای کمیته ویژه مجلس روز دوشنبه برای بررسی موضوع تجاوزهای جنسی به بازداشتشدگان، با مهدی کروبی دیدار کردند.
کاظم جلالی سخنگوی کمیته ویژه مجلس، پس از این دیدار اعلام کرد که قصد دارند برای مذاکره با روسای قوای مقننه و قضاییه و دیدار با چهار نفر از بازداشتشدگان که ادعا می کنند مورد تجاوز قرار گرفته اند، اقدام کنند.
اکنون پارلمان نیوز، پایگاه اطلاعرسانی فراکسیون خط امام مجلس به نقل از نمایندهای که نخواسته نام خود را افشا کند، موضوع تجاوز با باتوم و شیشه نوشابه را تایید میکند.
این نماینده همچنین گفته است که هنوز اطلاعات و مستندات موثقی از تجاوز «عوامل بازداشتگاهها» به بازداشتشدگان نداریم.
این عضو کمیته ویژه مجلس همچنین تاکید کرده است که پس از تکمیل گزارش مربوط به این وقایع، آن را دراختیار علی لاریجانی رییس مجلس و بزرگان نظام قرار خواهند داد.
گفتنی است لاریجانی درپی نامه کروبی در مورد تجاوز به برخی دختران و پسران در بازداشتگاهها، این موضوع را تکذیب کرده بود.
مهدی کروبی که برای نخستین بار در نامهای به اکبر هاشمیرفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، شایعه تجاوز جنسی به بازداشتشدگان را مطرح کرده بود، پس از دیدار روز دوشنبه با اعضای کمیته ویژه مجلس، اعلام کرد که چهار نفر از این آسیبدیدگان حاضرند در مورد تجاوز به خود شهادت دهند اما «احساس امنیت» نمی کنند.
در مطلبی در سایت سحامنیوز متعلق به مهدی کروبی، به نقل از یکی از افرادی که مورد تجاوز قرار گرفته و درپی ملاقات با کروبی و بیان دردهایش، توانسته برای احقاق حق خود نزد مسئولان قضایی برود، چنین نوشته شده است: این سه عضو قوه قضائیه سعی داشتهاند که «با تخریب شخصیت اینجانب موضوع را به سمتی سوق دهند که من از آقای کروبی پول گرفتم یا کروبی تطمیعم کرده تا این ادعا را بکنم.»
این بازداشتی در اعتراض به نحوه برخورد ماموران قوه قضائیه می گوید «زندان بودم، چشمان و دستهایم بسته بودند؛ به حد مرگ مرا زدند و بدتر از همه کاری با من کردند که نزد تمام بیدینان و بت پرستان مذموم است و من تنها جرات این را داشتم که آقای کروبی را از این موضوع مطلع کنم.»
گفتنی است بازداشتگاه کهریزک از جمله زندانهایی بود که شماری از بازداشتشدگان پس از انتخابات در آنجا نگهداری میشدند و درپی انتشار اخباری از شدت برخوردهای فیزیکی و تجاوزهای جنسی، به دستور آیتالله خامنهای رهبری جمهوری اسلامی، بسته شد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: زندان های مابه هتل شبیه ترند
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی محیط زندانها را همچون هتل توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف سایر کشورها حتی برای مجرمان هم شأن و منزلت قائل است.
سلیمان جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت زندانها در کشور گفت: زندانها را نمی توان به عنوان ندامتگاه و بازداشتگاه دانست بلکه حتی می توان از این اماکن به عنوان هتل نام برد.
این اظهارات در حالی از سوی جعفرزاده بیان می شود که کشور ایران با داشتن ۵/۱ درصد از جمعیت زندانیان دنیا جزء ۱۰ کشور اول جهان از نظر تعداد زندانی است. اگر چه اکثر این زندانیان مرتبط با پرونده های مالی و مواد مخدر هستند.
میانگین جهانی زندانی ۱۴۰ نفر از هر صد هزار نفر جمعیت است و با توجه به این معیار تعداد زندانیان ایران در ازای هر صدهزار نفر جمعیت در حال حاضر ۲۰۰ نفر است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه که از زندانهای سایر کشورها مطلع هستیم در اغلب این زندانها دور از شان انسانی با زندانیان رفتار می کنند و زندانیان در وضعیت بسیار نامطلوبی نگهداری می شوند اما در مشاهدت عینی از زندانها به این نتیجه رسیدم که در جمهوری اسلامی برای انسانها و حتی برای مجرمان شان و منزلت قائل هستند.
جعفرزاده از مسئولان سازمان زندانها خواست تا بستری فراهم نمایند تا زمینه بازدید برخی جناح ها، صنف ها و حزب های مختلف از زندانها فراهم شود.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تاکنون منعی برای نظارت نمایندگان مجلس بر زندانها وجود نداشته است اما متاسفانه برخی با اتفاقی بیدار می شوند و به فکر بازدید از زندانها می افتند اما باید گفت، بازدید از زندانها و بررسی وضعیت زندانیان همواره در دستور کار کمیسیون اجتماعی قرار داشته است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|