صادق زیباکلام: رجوی و voa از خدا می خواهند که موسوی و کروبی بازداشت شوند

صادق زیباکلام:
رجوی و voa از خدا می خواهند که موسوی و کروبی بازداشت شوند

صادق زیباکلام در باب امکان فعالیت سیاسی مهندس موسوی و تشکیلات " راه سبز امید " در نظام جمهوری اسلامی گمانه زنی نمی کند. او تنها به مسئولان نظام توصیه می کند که مانع از فعالیت " راه سبز امید " نشوند تا جامعه ایران به سمت رادیکالیسم و آنار شیسم سوق داده نشود.
وی بازداشت موسوی، خاتمی و کروبی را موجب شادی و خرسندی دشمنان نظام جمهوری اسلامی و تعمیق بحران سیاسی در کشور می داند.

گفت و گوی زیبا کلام با عصرایران را بخوانید:

به نظر شما تشکیلات " راه سبز امید " امکان فعالیت در نظام جمهوری اسلامی را پیدا می کند؟

به نظر من حتی اگر پاسخ این سئوال از نظر مسئولین نظام منفی باشد، باید آنها را تشویق و ترغیب کرد که اجازه بدهند " راه سبز امید " به عنوان یک تشکل بتواند فعالیت کند ، زیرا صرفنظر از اینکه ما نتیجه انتخابات را بپذیریم یا نپذیریم، واقیعت امر این است که انتخابات 22 خرداد نشان داد که طیف قابل توجهی از اقشار فرهنگی و تحصیلکرده جامعه ایران، حتی اگر آنها را سیزده میلیون قلمداد کنیم، انتقاداتی نسبت به وضع موجود دارند و کمبودهایی را احساس می کنند.

 بنابراین مسئولین نظام نمی توانند به این قشر مهم جامعه ایران پشت کنند و بگویند برای ما مهم نیست که شما چه نظری دارید. حتی اگر ما فرض کنیم که احمدی نژاد 24 میلیون رای آورده است، باز هم این اشتباه خواهد بو د که مسئولین نظام بگویند ما آن 24 میلیون رای را داریم و این 13 میلیون هم می توانند هر طور که می خواهند فکر کنند.

 عقل سلیم و آینده نظام ایجاب می کند که شرایط برای فعالیت قانونی، رسمی، علنی و باز " راه سبز امید " فراهم شود. این 13 میلیون باید برای طرح مطالبات خودشان یک " پلات فرم " داشته باشند. اگر حکومت به هر دلیلی این امکان را از این جمعیت سلب کند و نگذارد که اینها در یک چارچوب قانونی و علنی فعالیت کنند، مرتکب خبط و خطا شده است؛ زیرا این رویکرد، بسیاری از این 13 میلیون را به سرخوردگی و یاس سیاسی و اجتماعی می کشاند و ممکن است اقلیتی از آنها به حرکتهای آنارشیستی و اقدامات کور و رادیکال و افراطی روی بیاورند. بنابراین حکومت باید به " راه سبز امید " اجازه فعالیت بدهد.

آیا این " باید " عقلانی، عملاً لحاظ می شود؟

طبیعی است که آقایان ترجیح می دهد راه سبزی وجود نداشته باشد و مهندس موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی و سایرین تسلیم شوند و سکوت کنند. طبیعی است که این شرایط از نظر ایشان مطلوبتر است. همچنانکه بنده به عنوان استاد دانشگاه برایم مطلوبتر است که دانشجویانم مرا سئوال پیچ نکنند و ایرادهایم را نگیرند. اما به آن دسته از ممسئولین نظام که سودای مخالفت با حرکت " راه سبز امید " را دارند، باید تذکر داد که اگر شما اجازه فعالیت سیاسی علنی و قانونی به این جمعیت معترض ندهید، عملاً دارید آنها را به سمت رادیکالیسم هل می دهید و این امر حتی به نفع خود شما هم نیست. باید به این قبیل مسئولین گفت که مخالفت شما با فعالیت " راه سبز امید " و تشکلهایی از این دست، بر خلاف مصالح و منافع خودتان هم است.

چرا مهندس موسوی حزب یا سازمان تاسیس نکرده است و عنوان " تشکیلات " را برگزیده است؟

من شخصاً فکر می کنم  و این نکته را در یادداشتهای دو ماه اخیرم نیز گفته ام که تشکل مهندس موسوی نباید حزب باشد. زیرا ما الان حزب منتقد و مخالف داریم. احزابی مثل اعتماد ملی، مشارکت، کارگزاران سازندگی، توسعه و همبستگی، همگی احزابی مخالف و منتقد هستند.

اگر مهندس موسوی هم حزب تاسیس کند، این حزب جدید، حزبی همانند و همردیف سایر احزاب اصلاح طلب خواهد شد. این اقدام خیلی به جایی نمی رسد. اقدام درست همین است که مهندس موسوی یک جبهه یا تشکل فراگیر را شکل بدهد. زیرا این 13 میلیون دارای یک فکر و یک خط یا جناح سیاسی نیستند بلکه در نقاطی مهم و کلیدی با یکدیگر مشترک هستند. بنابراین اگر ما بخواهیم حزب تاسیس کنیم، این حزب کارایی یک تشکل فراگیری را که واجد اهداف کلی و اولیه مشخص باشد، نخواهد داشت؛ در حالی که در شرایط فعلی، کاربرد جبهه یا چیزی نظیر آن خیلی موثرتر خواهد بود.

ظاهراً "تشکیلات" نیازمند مجوز دولت برای فعالیت نیست. احتمالاً مهندس موسوی این نکته را هم مد نظر داشته است.

قطعاً همین طور است. یعنی با توجه به وزارت کشور دولت احمدی نژاد و اینکه اکثریت اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب طرفداران دولت احمدی نژاد هستند، به احتمال بسیار زیاد، دولت احمدی نژاد به مهندس موسوی و هوادارانش مجوز فعالیت سیاسی در قالب یک حزب یا یک سزمان نخواهد داد. بنابراین مهندس موسوی با توجه به چنین دغدغه هایی بحث ایجاد یک تشکیلات عام و فراگیر را مطرح کرده است.

با فعالیت تشکیلات " راه سبز امید "، روش پیشبرد دموکراسی در ایران ارتقا پیدا نمی کند؟

شاید روش کار در مقایسه با سالهای اصلاحات فرق کند ولی به هر حال جریانات و تحولات سیاسی - اجتماعی، همواره دچار قبض و بسط و فراز و فرود می شوند؛ ممکن است گاهی اوقات عقب نشینی کنند و گاهی اوقات موضع رادیکال اتخاذ کنند. ولی به هر حال هدف، تحقق دموکراسی، تحقق جمهوریت، حاکمیت قانون، تثبیت آزادیهای سیاسی و حقوق شهروندی است.

به نظر شما " راه سبز امید " تا چه حد می تواند نیروهای اجتماعی دموکراسی خواه را جذب کند؟

ما نباید انتظار داشته باشیم که بلافاصله پس از آغاز فعالیت این تشکیلات سیاسی، همه آن 13 میلیون نفر بیایند و فرم عضویت " راه سبز امید " را پر کنند. مسلماً بخشهایی از آن 13 میلیون در مقایسه با بخشهای دیگر، بیشتر به دنبال تحقق دموکراسی در ایران هستند. شاید قشر قابل توجهی از آن 13 میلیون خیلی دغدغه چنین اموری را نداشته باشند و صرفاً از سر مخالفت با احمدی نژاد به مهندس موسوی رای داده باشند. ولی به هر حال این نکته مسلم است که چنین تشکلی برای تحقق دموکراسی و تامین حقوق شهروندی و حاکمیت قانون، می تواند اقشار و لایه های مهمی مثل دانشجویان، دانشگاهیان، روحانیان و حوزویان، فعالین حقوق زنان و اقلیتهای قومی را به سمت خودش حلب کند.

برخی اصولگرایان مهندس موسوی را متهم کرده اند که " راه سبز امید " مبتنی بر الگوبرداری از تجربه های گذار به دموکراسی در سایر کشورها است. فارغ از اینکه چنین امری در نفس الامر بلااشکال است، آیا این حرف اصولگرایان صحت دارد؟

به هر حال اگر شما بخواهید با " راه سبز امید " مخالفت بکنید، می توانید بگویید این تشکیلات از فلان جریانی که در فلان کشور دنیا باعث سقوط یک حکومت غیردموکراتیک شده، کپی برداری شده است. شما می توانید بگویید چون این یک تشکیلات فراگیر است، می تواند محل فعالیت دشمنان نظام مثل سلطنت طلب ها و منافقین و عوامل استکبار جهانی بشود. اگر بنا بر این باشد که جلوی فعالیت این تشکیلات را بگیریم، بهانه های زیادی می توانیم بیاوریم. ساده ترین بهانه هم این است که بگویند مهندس موسوی ، کروبی و خاتمی فعلاً در دادستانی انقلاب پرونده دارند و تا به پرونده هایشان رسیدگی نشود، نمی توانند هیچ تشکیلات و حرکت سیاسی را ایجاد و رهبری بکنند.

شما احتمال دستگیری مهندس موسوی و مهدی کروبی را در چه حد می دانید؟

ببینید بحث اصلی این نیست که ما ببینیم احتمال این امر 10 درصد است یا 60 درصد یا 90 درصد. آنچه که به طور عقلایی می توانیم بگوییم این است که به هر حال در درون حاکمیت، قطعاً عناصر تندرویی هستند که معتقدند مهندس موسوی و کروبی و خاتمی باید از همان روز اول دستگیر می شدند.

 آنها می گویند بزرگترین اشتباه ما این بوده که این افراد را بازداشت نکرده ایم و الان هم داریم چوبش را می خوریم. اما در درون نظام جریانات معقول تر و معتدل تری هم هستند که به روح انقلاب اسلامی و شاکله اهداف این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نزدیکترند و معتقدند که بازداشت مهندس موسوی، کروبی و خاتمی صرفاً به تعمیق و گسترده تر شدن شکافهای اجتماعی، افزایش نارضایتی ها و بحرانی تر شدن شرایط منجر می شود.

 آنها به درستی معتقدند که با بازداشت این سه نفر بحران تمام نمی شود. بنابراین بین جریانات معتدل و تندروی اصولگرایان در این خصوص اختلاف نظر و کشمکش وجود دارد. اما من برای آینده نظام و یرای اینکه از این بحران به سلامت عبور کنیم، شخصاً دعا می کنم که تفکر اصولگرایان رادیکال حاکم نشود و امیدوارم که رای اصولگرایانی که متعدل تر و پخته تر هستند، بر کرسی بنشیندو مهندس موسوی و کروبیو خاتمی بازداشت نشوند.

بیایید فقط برای یک لحظه خودمان را به جای دشمنان نظام بگذاریم یعنی کسانی که به چیزی کمتر از فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران رضایت نمی دهند. آیا غیر از این است که آنها از خدا می خواهند که این سه نفر بازداشت شوند. آیا voa ، سلطنت طلبان، طرفداران مسعود رجوی و سایر مخالفان نظام از خدا نمی خواهند که مهندس موسوی ، خاتمی و کروبی دستگیر شوند تا بحران کنونی در نظام جمهوری اسلامی عمیق تر شود؟
پاسخ این سئوال خیلی روشن است. حالا دیگر باید دید که بین دو گزینه بازداشت و عدم بازداشت مهندس موسوی، خاتمی و کروبی، کدام یک به نفع نظام جمهوری اسلامی است و کدام یک به ضرر این نظام.

mr. fair - انگلستان - منچستر
ما هم از خدامونه که دستگیر بشند چون این همون چیزی که بهش میگند تاریخ اونهایی که دهه 60 می کشتند دارند کشته میشند اونهایی که زندانی می کردند دارند زندانی میشند و .... این آقای موسوی که الان شده نماد آزادی خواهی یکی از همون بی ناموسهایی که قتلهای دهه 60 را سازماندهی کرد همین آقایی که مردم ساده لوح ایزان تبدیل به سمبلش کردند اگر رای می آورد آنچنان بوسه ای بر دست رهبر میزد که احمدی نژاد بر شانه رهبر نزد. مرگ بر مزدور نان به نرخ روز خور. مرگ بر آدم فروش و آدم کش
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

kaweh2009 - کانادا - تورنتو
مردم برای ازادی زندانیان سیاسی تجمع گسترده و اعتراضی داشته و با حمایت همه مردم در سطح وسیع نمایش قدرت را به رزیم نشان داده و ادامه بشتیبانی بسیار وسع از خانواده های زندانیان سیاسی رژیم را ناچار به ازادی تمام زندانی های سیاسی خواهد کرد در اینحال مردم تنها به قدرت یکبارچه خودشان خواهند توانست فرزندان دربند را از چنگ رژیم رهانید. مردم مبارز تنها اتکا به اتحاد و یکبارچگی خود میتوانید ایرانی ازاد و برابر بسازیم. زندانی سیاسی ازاد باید گردد. .نابود باد حکومت جهل و خرافات .باید
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

kamia1 - المان - کلن
کدوم احمقئ تو رو استاد دانشگاه کرده.؟ فعلا که همه تیتل ها قلابئ هستن ! مال تو چطور اقائ گ....و ؟
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

victorsiamak - بلژیک - بروکسل
ادم فروش مزدور جمهوری اسلامی کشور از دست افرادی مثل تو هست که به چنین وضعی دچار شده چون تو مزدور با اون قیافه ریا کاراننه ات کاسه گدایی برای هر کس که به تو بیشتر بدهد دراز می کنی مرگ بر تو و ان فی الواقع گفتنت چابلوس ریا کار جمهوریاسلامی
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

bluestar - ایران - تهران
از صادق زیباکلام خیلی خوشم میاد. تو مناظره با محمدجواد لاریجانی بدجوری کیش ماتش کرد.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

پاینده ایران - ژاپن - اساکا
حالا گیریم که این جبهه راه سبز امید تشکیل شد. آقایان از کدام طریق قانونی میخواهند حقوق پایمال شده مردم را پس بگیرند؟ چگونه می خواهند حکومتی را که رای میلیونها ایرانی رو به یغما برده و با وحشیگری تمام معترضین را سرکوب میکند وادار به تمکین کنند؟ به کدام مسئول و سازمان میخواهند شکایت کنند که بر ما چنین رفته و چنان شده؟ به قوه قضائیه؟ به مجلس؟ به رهبر ؟ به.. باز هم دارن مردم را سر کار میگذارند درست مثل 8سال دوران اصلاحات. آقایان نمی خواهند باور کنند یا تجاهل میکنند. این رژیم 30 ساله که امتحانشو پس داده.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

iran-azad2009 - ایران - تبریز
آقای زیبا کلام هم که نان را به نرخ روز می خورند و درجهت باد حرکت می کنند.ایشان استاد مسلم پاچه خواری هستند. درست است افرادی که واردحوزه سیاست می شوند٬ درصورت قدرت گرفتن جناح حاکمشان حق دارند پست و سمتی را قبول کنند.به شرطی که درهنگام فعالیتهای سیاسی شان موضع ثابت و مشخصی داشته باشندو نه حزب باد.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

javaad - ایران - تهران
اینم تا الان لال بود حالا اومده واسه ما اظهار نظر می کنه.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

Nim Rokh - ایران - تهران
صدای امریکا که اسمش هم روش است و نیاز به توضیح ندارد صدای ایرانی که نیست بیگانه است. رجوی هم دستش انقدر به مردم ایران الوده است که فکر کنم هر کی اون را هر جا شناسایی کنه خودش کلکش را می کند برای همین است مدام سوراخ موش عوض می کند چه برسه به اینکه دولت ایران دستش یه اون برسه.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

zheneral - اصفهان - ایران
رجوی شاید ولی صدای امریکا محاله. دیشب سازگارا و نوری زاده بسیار زیبا از کروبی و موسوی حمایت کردند و به کروبی به خاطر نامه اش درود فرستادند. من حتما پیشنهاد میکنم کتابهای نوری زاده را بخونید بسار مطلع خواهید شد.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

abtin_beo - ایران - اصفهان
آقای دکتر که ما بالاخره نفهمیدیم کدام طرفی هستی؟این ملت شاکله و اصل نظام ولایت فقیه را نمی خواهند و به چیزی کمتر از آن هم رضایت نخواهند داد. البته نه با تندروی و خشونت.نقشه راه ما اینست:. 1-محکومیت عناصر کودتاچی و برگزاری یک انتخابات آزاد و به کرسی نشاندن رییس جمهور واقعی. 2-به رفراندوم گذاشتن قانون اساسی و تغییر آن با حذف فصل های غیر ضروری مانند ولایت فقیه و سایر نهادهای غیر دموکراتیک و تطبیق سایر مواد و سرفصل ها با قوانین دموکراتیک و منطبق با حقوق بشر. 3- سپس به تدریج و با فعالیتهای فرهنگی و در قالب آزادی بیان به تغییر ساختار فرهنگی و باور های غلط رایج به خصوص در چارچوب مذهب خواهیم پرداخت. در آین وضعیت است که می توانیم اکثریت و اقلیت را تشخیص بدهیم.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

فریدون رخشان - ایران - تهران
mr. fair - انگلستان - منچستر . آی خارج نشین بی درد چرا هینطوری سرت را انداختی پایین و فحاشی می کنی (معلومه مخال نظام هستی ) کمی فکر کن بعد حرف بزن .1- آن ادعایی که شما می کنید درست نیست برای اینکه این موسوی همان موسوی است که 8 سال جنگ را اداره کرد 2- این همان موسوی است که در تمام مدت نخست وزیریش یک ریال برای خودش پس انداز نکرد3- این همان موسوی است که طی 20 سال بعد از کناره گیری از قدرت رفت دنبال کارش و با قدرت کاری نداشت4- این همان موسوی که مردم بارها از وی خواستند که قدرت را در دست گیرد ولی قبول نکرد 5- این همان موسوی است که .... 5- حلا شما از یک سری وطن فروشان که در آغوش صدام بزرگ شدند و خون این مردم را به ناحق ریختند دارید حمایت می کنید!! . 6- این کی بود که در خیابانها و بازار و مراکز عمومی شهرها بمب گذاری می کرد و با افتخار از رادیو صدای منافق (مجاهد) مسیولیت آن را بر عهده می گرفت .7- این کی بود که مسیولان ایرانی را در داخل و خارج ترور می کرد و افتخار می گرفت
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

فریدون رخشان - ایران - تهران
mr. fair - انگلستان - منچستر 8- این کی بود که امیر سپهبد سیاد شیرازی (استوره دفاع مقدس ) را شهید کرد 9- این کی بود که از این خاک و سرزمین برای خارجی ها و استعمارگران و استکبار جاسوسی می کرد و می کند 10 - انی کی بود ....11- لطفاْ از چاله به چاه نیفتید و کورکورانه از یک مشت خاین و آدم کش دفاع نکنید. این مطالب را نوشتم تا کاربران عزیز به دام چنین مفسدینی نیفتند.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

mr. fair - انگلستان - منچستر
فریدون درخشان ایران-تهران دوست عزیز اول از اون که من ابنجا دانشجو هستم دوم از اون رجوی که یه آدم معلوم الحال که حیف وقت که بشینه آدم بهش فحش بده بعد از اونم برادر من ساده نباش یعنی شما می خوای بگی بزرگترین مقام اجرایی کشور که حتی وزیر اطلاعات رو هم منصوب کرد از این همه جنایت حبر نداشت؟ بعد از ان این روباه پیر تو مناظرش گفت انگیزش برای حضور تو انتخابات اینه که احساس کرده نظام فاشیست اسلامی در خطره!!!!!!!!!
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

kave2009 - هلند - روتردام
اقایانی که در خارج از کشور نشسته شاد و خندانید ایا میخواهید ایران عزیز هم مثل عراق بشه .......یه ذره عاقل باشید این اخوند ها باید توسط خوداخوند ها از بین بروند وسپس با حرکتی نرم و بدون خونریزی مردم سرنوشت خویش را به دست گیرند. تو را به خدا حلقه قربانی و شکنجه گر را تشدید نکنید تااین میهن عزیز بعد از 1400 سال دوباره روی خوش ببیند. یادتان باشد که نلسون ماندلا حتی شکنجه گر خویش را بخشید.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

mr. fair - انگلستان - منچستر
و در پایان 1000000 شهید از جمله دو تا از عموهای خودم و 3000000 مجروح و ملیونها آواره شما به این میگید اداره جنگ تو این کشور اگه تو یه روز دو تا تو افغانستان بمیرند نخست وزیر استیضاح می شه. موفق باشید
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

sorna shaheni - شیلی - لاسرنا
خدا لعنت کنه این رجوی خبیث را
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

khodemanitar - اسکاتلند - ابدین
جامعه شناسی خودمانی نوشته صادق زیبا کلام یک کتاب جالب و خوندنی در مورد جامعه و فرهنگ ایرانی است که شرح حال فرهنگ حرف زدن و نظر دادن ایرانی ها رو هم شامل می شه. پیشنهاد می کنم همه بخونن. بغضی بخونن حتما قبل کامنت گذاشتن یه ذره فکر میکنن
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

*پسر شجاع* - ایران - تهران
فریدون رخشان - ایران - تهران . با شما موافقم در ضمن این همون موسوی است که با سیاستهای سرکوب خامنه ای و خمینی مخالف بود و دو بار استعفا داد و بعد از خمینی اولین کاری که خامنه ای کرد حذف موسوی از صحنه سیاست بود ....
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

dorsa2009 - انگلیس - لندن
مستر فیر از منجستر انگلستان. الحق که گل گفتی. قربون دهنت که هر جی گفتی درست بود. کاملا باهاتون موافقم. پاینده باشید.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

rezanl - هلند - امستردام
kave2009 - هلند - روتردام . عجب نسخه خوب و راحتی پیچیدی.پس ما بشینیم خودش درست میشه !!!. منم دوست دارم هیچ شکم نداشته باشم. پس خودش درست میشه
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

victorsiamak - بلژیک - بروکسل
فریدون رخشان - ایران - تهران . . خواهش دایه بهتر از مادر نشوید در ضمن اگر صیاد شیرازی به جهنم روانه شد حقش بود ومزدش را به دلیل کشتاری که در کردستان کرد به خوبی دریافت کرد در ضمن اگر تو فکر میکنی در خارج از کشور زندگی راحت هست تشریف بیاور اینجا ایران که ارث پدرت نیست پس بگذار هر کس برای کشورش اظهار نظرکند تا دیروز چاپلوسان خامنه ای و رجوی و امروز متملقان موسوی
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

ashka - فرانسه - پاریس
اصولا زیباکلام در موضوعاتی اظهار نظر می کند که از بدیهیات هستند فقط کمی به آن قالب منطقی می دهد تا کارشناسانه جلوه کند، اما زیباکلام برخلاف آنچه سعی دارد نشان دهد، یک مصلح اجتماعی نیست تنها منتقدی است که با ارایه منطقی مستندات، سعی کرده برای آنها تیتر مناسبی برگزیند، به همین دلیل است که هیچ گاه خط و جهت خود را آشکارا نشان نداده. او همیشه با (ارایه راهکار) و چاره اندیشی هایی که خاص یک اصلاح طلب بوده، فرسنگ ها فاصله داشته. از او جایگاهی بیش از یک محقق دانشگاهی نمی توان انتظار داشت.
پنج‌شنبه 29 مرداد 1388

bluestar - ایران - تهران
فریدون رخشان - ایران - تهران . موسوی جنگ را اداره نکرد. موسوی در زمان جنگ اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی و در واقع کشور را اداره کرد. در زمان موسوی نیروهای مسلح تحت امر دولت نبودند.
جمعه 30 مرداد 1388

poriyaye_vali - ق - د
خدایا ریشه نظام کثیف اسلامی را قطع کن. بابا اخوند جماعت چش به حکومت...بره سر قبر قرانشو بخونه. یه مشت بی سر وپای مفت خور ایران عزیزوبه لجن کشوندند
جمعه 30 مرداد 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
kave2009 - هلند - روتردام. عزیز .با این حکومت اسهالی نمی شود ارام راه رفت.این حکومت اسهالی اگر انسانیت حالیش بود در این 30 سال با مردم مانند انسان رفتار می کرد.این حکومت را فقط با سلاح می شود از بین برد.30 سال است که می گوئیم چه تغیری حاصل شده.مانند باید این .....ها را از تاریخ محو کرد
شنبه 31 مرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.