حمایت آیت الله دستغیب از رفسنجانی

حمایت آیت الله دستغیب از رفسنجانی

نزدیکان دولت احمدی نژاد از آقای رفسنجانی انتقاد کرده اند اما سخنان او با استقبال اصلاح طلبان مواجه شد

آیت الله سید علی محمد دستغیب از اعضای مجلس خبرگان رهبری در دفاع از موضع گیری اخیر علی اکبر هاشمی رفسنجانی در مراسم نماز جمعه گذشته سخن گفته است.

آیت الله دستغیب که به اصلاح طلبان نزدیک است و از نامزدی میرحسین موسوی در انتخابات حمایت کرده بود همچنین به شدت از سرکوب معترضان به نتایج انتخابات انتقاد کرد و گفت "معنی حفظ نظام این نیست."

آقای رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خطبه های نماز جمعه 26 تیر خواستار آزادی بازداشت شدگان پس از انتخابات و رفع تردیدها از نتایج انتخابات ریاست جمهوری 22 خرداد شده بود.

آیت الله دستغیب در بیانیه ای که در وبسایت وی منتشر شده نوشت: "نصایح خیرخواهانه جنابعالی در نماز جمعه تهران در روز 26 تیر ماه را همه شنیدند و آنچه پیش آمده، از نگرانی بسیاری از مردم این سرزمین که همه مسلمان و دوستدار اهل بیت پیغمبر اسلام هستند، بازگو کردید و رنجش خاطر آن عده کثیر از مردم را تذکر دادید."

وی افزود: "ما شاهد ضرب و شتم مردم بی دفاع به خصوص دانشگاهیان بودیم. پر کردن زندان ها و بازجوئی های آنچنانی که بر کسی پوشیده نیست. شما پیشنهادهای خوبی برای التیام نسبی دادید، آزادی همه زندانیان، دلجویی از آنها و خانواده آنها و اینکه بتوانند آزادانه حرف منطقی خود را بزنند و همچنین رسانه های جمعی قضاوت یکطرفه نداشته باشند."

وی همچنین در انتقاد از برخورد خشن با معترضان نوشت: "به کار بردن سلاح سرد و یا احیانا گرم و زندان برای مقلدین آقایان و دوستداران اسلام و روحانیت یعنی برگشت از دین و تنها ماندن و این نه تنها نفعی ندارد که ضرر هم خواهد داشت و معنی حفظ نظام این نیست و این گونه نمی شود اسلام و انقلاب را حفظ کرد. اینگونه رفتارها دور نمودن مردم از نظام و اسلام است."

آیت الله محمد یزدی عضو شورای نگهبان پس از نماز جمعه گذشته خطاب آقای رفسنجانی گفته بود: "شما چه کاره هستید که می گویید باید بازداشت شدگان آزاد شوند."

اما آیت الله دستغیب در بیانیه اش به طور غیرمستقیم به این موضع گیری واکنش نشان داد.

وی نوشت: "این جانب آنچه از سخنان حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی شنیدم خیرخواهانه بود. نهیب داد به ایشان و هتک حرمت ایشان به خاطر سخنان حق جایز نیست."

بسیاری از معترضان به نتایج انتخابات سخنان علی اکبر هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه را به نفع خود تعبیر کرده اند اما این سخنان با واکنش انتقادآمیز گروه های هوادار دولت محمود احمدی نژاد روبرو شده است.

وزارت کشور و شورای نگهبان محمود احمدی نژاد را برنده انتخابات اعلام کرده اند اما برخی رقبای آقای احمدی نژاد در انتخابات و بسیاری از هواداران آنها این نتیجه را ناشی از "تقلب" می دانند و قبول ندارند.

payam armani - انگلیس - منچستر
رفسنجانی کثیفترین موجود در جمهوری اسلامی .همه ملت در جریان این موضوع هستند.شما فعلا بهانه ای بیش نیستی اقای ماهی بی مو.
پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

Avayeh Edalat - ایران - تهران
على گدا بغچه رو ببند...اولش تورو با اردنگى درت میکنیم.....مقصد: درک

پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

ionel - ایران - اهواز
با سلام احسنت بر شما که در خط مردم مانده اید و درود بر ایت اله هاشمی که برای ازادی کشور در این مقطع تلاش می نمایند. ایشان ا این سمت ها می تواستند سکوت هم بکنند اما ایمانشان اجازه نداده است . به امید ازادی ایران از چپاول گران مذهبی
پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

ehsasoeshgh - گوتنبرگ - سوئد
انقدر شور شده که نمکی هم صدایش درامد
پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

mah mahi - ایران - تهران
دوستان عزیز داخل کشور
روز 3 مرداد 25 جولای ساعت 9 شب همراه با دینگ سوم اخبار شبکه یک تمام وسایل برقی خود را به برق بزنید تا به دولت خونخوار ایران ضرر برنیم
لطفا همکاری کنید و به همه اطلاع دهید ضمنا همان شب ساعت 10 ندای الله اکبر سر دهید
متشکرم
پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

بابک - ایران - سبزوار
اقای payam armani - انگلیس - منچستر
اشتباه نکن او بسیار خوب عمل کرد
پنج‌شنبه 1 مرداد 1388

mehditm - ایران - تهران
payam armani - انگلیس - منچستر
دوست عزیز اگه ادم درستی نیست الان که ما برای بدست اوردن ازادی باید متحد باشیم هاشمی رفسنجانی هم خوب میشود تا در اینده پاسخگوی اعمال گذشته خودش در محضر مردم باشد
جمعه 2 مرداد 1388

نسیم مرگ - انگلستان - لندن
ولی آلان باید تمامی احزاب بدون در نظر گرفتن عقایدهمدیگر به یک چیز فکر کنند آن هم متحد شدن و از بین بردن رژیم
جمعه 2 مرداد 1388

بابک - ایران - سبزوار
خامنه ای چلاق می خواست رفسنجانی را مثل منتظری کند ولی شکست خورد و رفسنجانی عاقلانه طرف ملت را گرفت درود بر او
شنبه 3 مرداد 1388

گزنه - انگلستان - لندن
payam armani - انگلیس - منچستر
برادر عزیزم من نیز با شما هم عقیده هستم ولی در این زمان بهترین حمله به رژیم نابود شدن از داخل خودشان است در حال حاضر باید کسانی که با مردم هستن دستشان را بطرف مردم بکشیم بس از نابودی رزیم آنوقت به توسط عدالت به تمامی جرایم رسیدگی خواهد شد
شنبه 3 مرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.