«گفته اند نمره شان 17 است. 17 از چند؟ واقعاً 17 از 20؟ خیر است ان شاءالله. امیدوارم فقط ایشان در نمره یی که به خود داده اند منصف باشند.» این گفته علیرضا دبیر و واکنش او نسبت به سخنان علی آبادی (رئیس سازمان تربیت بدنی) در روز چهارشنبه است. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در حاشیه گشایش استادیوم بین المللی کرج در پاسخ به این سوال که؛ «چه نمره یی به عملکرد خود می دهد؟» گفته بود؛ «من فکر می کنم برای مجموعه عملکرد ورزش نمره 17، نمره خوبی است.» محمد علی آبادی معاون رئیس جمهوری، رئیس سازمان تربیت بدنی، رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس در حالی این نمره نسبتاً معقول را به خود می دهد که بسیاری از اهالی ورزش نسبت به عملکردهای او معترض هستند و ورزش را دچار «سیاست زدگی» می دانند، ضمن آنکه نباید ناکامی های المپیک پکن و تیم ملی فوتبال در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 را فراموش کرد.
واکنش اهالی ورزش نسبت به نمره 17 محمد علی آبادی بسیار تند و جدی است تا جایی که امیررضا خادم می گوید؛ «بگذارید تنها سکوت کنم. دیگر حس خوبی نسبت به ورزش ندارم. نمی خواهم اصلاً حرفی بزنم، فقط بگذارید سکوت کنم.» قابل توجه است که امیررضا خادم (المپین نامی ایران) یکی از رقبای محمد علی آبادی در انتخابات مجمع کمیته ملی المپیک بود. (هرچند که سازمان تربیت بدنی حتی نگذاشت او به مجمع معرفی شود.)
از سوی دیگر قهرمان کشتی ایران همچون خادم که سازمان تربیت بدنی مانع حضور او در مجمع عمومی فدراسیون کشتی برای تصدی ریاست فدراسیون مربوطه شد به رئیس سازمان تربیت بدنی نمره 17 می دهد؛ «اگر قرار باشد من به عملکرد سازمان نمره بدهم بدون شک آقای علی آبادی 17 می شود اما از مجموع 100 نمره،.» پس از پیروزی محمود احمدی نژاد در دور اول انتخابات ریاست جمهوری، علی آبادی (معاون سابق عمرانی شهرداری تهران) موفق نشد بر سر شهرداری تهران با محمدباقر قالیباف رقابت کند و شهردار تهران بشود، به همین خاطر به خواست رئیس جمهور منتخب به سازمان ورزش راه یافت؛ جایی که به زعم کارشناسان کمترین آشنایی را با محیطش داشت. چند روز قبل رئیس فراکسیون تربیت بدنی از دخالت های سازمان تربیت بدنی در امور فوتبال شکایت کرده و این موضوع را عامل ناکامی تیم ملی دانسته بود و درخواست کرد رئیس سازمان هر چه زودتر ورزش را ترک کند. اما پاسخ علی آبادی در قبال این اعتراض جالب است. او اعتقاد دارد مخالفان سیاسی دولت این گونه قصد تخریب سازمان ورزش و دولت را دارند؛ «من اعتقاد راسخ دارم که سازمان ورزش هیچ دخالتی در فوتبال نداشته و اصلاً ورزش ایران دچار سیاست زدگی نشده است.» یکی از معترضان به این گفته علی آبادی، سیدجلال یحیی زاده نماینده اصولگرای حامی دولت در مجلس است؛ «خیلی خوب است که ایشان نگاهی به گفته های اخیر علی کفاشیان داشته باشند. حتی رئیس فدراسیون هم معتقد به گفته علی آبادی نیست. وقتی کفاشیان می گوید سازمان پول می داد پس حق دخالت داشت یعنی سازمان دخالت کرده است. سازمان قطعاً در رشته های دیگر ورزشی هم در این دوران دخالت داشته است اما شاید این دخالت کمرنگ تر بوده است.» یحیی زاده همچون بسیاری از مردم و منتقدان معتقد است سازمان ورزش نقشی پررنگ و دخالت های زیادی در انتخاب و عزل دایی، مایلی کهن و قطبی در تیم ملی داشته است. همچنین تغییرات پی در پی در ترکیب هیات مدیره استقلال یا پرسپولیس از این دخالت ناشی می شود؛ دخالت هایی که به زعم نماینده مردم تفت و میبد منجر به ناکامی تیم های ملی بزرگسالان و امید، کشتی، ورزش های رزمی و تیم های باشگاهی ایران در تورنمنت های مهم سال اخیر مثل جهانی، آسیایی و المپیک شده است. رئیس فراکسیون ورزش در مجلس در واکنش به ادعای جدید رئیس سازمان ورزش می گوید؛ «در بخش ساخت و ساز شاید حق داشته باشد اما در بحث ورزش قهرمانی نمره من به او خیلی متفاوت است. من هم مثل اکثریت مردم انتظار می کشم علی آبادی سازمان ورزش را ترک کند.»
|
|
|