محققان در آمریکا می گویند نوشیدن پنج فنجان قهوه در روز ممکن است اختلال در حافظه را، که از جمله مشکلاتی است که بیماری آلزایمر به وجود می آورد، کاهش دهد.
بنا به تحقیقی که توسط گروهی محقق در دانشگاه فلوریدا انجام شده است، نوشیدن قهوه ممکن است علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
این تحقیق، که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است، همچنین نشان داده که نوشیدن قهوه تولید پلاک های پروتئینی در مغز بیمار آلزایمر را متوقف می کند.
تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود که کافئین از مغز حفاظت می کند.
اما کارشناسان بریتانیایی گفته اند که تحقیقی که نتیجه آن در مجله آلزایمر چاپ شده است، به این معنی نیست که بیماران مبتلا به بیماری فراموشی باید به مصرف قرص های کافئین روی بیاورند.
پنجاه و پنج موش آزمایشگاهی که در تحقیق دانشگاه فلوریدا مورد آزمایش قرار گرفتند طوری پرورش یافته بودند که به بیماری آلزایمر مبتلا شوند.
در مرحله اول، محققان برای این که از ابتلای موش ها به اختلالات حافظه مطمئن شوند، آنها را تحت آزمایش های رفتاری قرار دادند. موش ها هجده تا نوزده ماه سن داشتند که برابر است با یک انسان هفتاد ساله.
بعد از اطمینان حاصل کردن از مبتلا بودن موش ها به آلزایمر، محققان به نیمی از آنها آب کافئین دار دادند و به نیمی دیگر آب معمولی.
کافئینی که به آب موش ها اضافه شده بود، برابر پنج فنجان قهوه - حدود پانصد میلیگرم کافئین - بوده است.
محققان می گویند این مقدار کافئین برابر است با دو فنجان قهوه "مخصوص" مانند قهوه لته و کاپوچینویی که در کافی شاپ ها سرو می شود. این مقدار کافئین همچنین با نوشیدن چهارده فنجان چای یا بیست نوشابه گازدار برابر است.
موش های مذکور بعد از دو ماه مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان متوجه شدند که موش هایی که کافئین مصرف کرده اند در تست های حافظه بهتر بوده اند در حالی که موش هایی که به آنها آب معمولی داده شده بود در انجام این تست ها ضعیف بوده اند.
افزون بر این، میزان پروتئین بتا امیلوید، که در مغز بیماران آلزایمر رسوب می کند، در موش هایی که آب کافئین دار خورده بودند نزدیک به پنجاه درصد کاهش داشت.
تحقیقات بعدی نشان داد که قهوه همچنین بر آنزیم هایی که برای تولید این پروتئین لازمند، تاثیر می گذارد.
محققان همچنین گفته اند که کافئین تورم در مغز را که به تولید زیاد این پروتئین منجر می شود، کاهش می دهد.
گفته می شود که در حال حاضر در سراسر جهان بیش از 24 میلیون نفر به آلزایمر مبتلا هستند و اخیرا گروهی از محققان گفت که این رقم تا سال 2050 چهار برابر خواهد شد.
یکی از دلایل بالا رفتن آمار آلزایمر پیرتر شدن جمعیت زمین است.
ربه کا وود، رئیس تراست مطالعات آلزایمر به بی بی سی گفت، تحقیق در این زمینه حرکت مثبت است اما شرط احتیاط را نباید فراموش کرد.
او گفت: "من به مردم پیشنهاد نمی کنم که به کافی شاپ ها حمله ور شوند و مقدار زیادی قهوه بنوشند. ما باید در این زمینه تحقیق بیشتری انجام دهیم. همان طور که می دانید متاسفانه تحقیقات در باره بیماری آلزایمر بسیار محدود بوده است."
محققان آمریکایی می گویند که درصددند در مرحله بعدی، آزمایش های مشابهی را روی انسان ها انجام دهند. اگر این آزمایش ها نتیجه های مشابه آنچه در مورد موش های آزمایشگاهی دیده شد، به دنبال داشته باشد، بیماران آلزایمر ممکن است نهایتا از این یافته های جدید بهره ببرند.
اما اغلب محققان موافقند که تحقیقات بیشتری باید در این زمینه صورت بگیرد که ممکن است سالیان متمادی طول بکشد.
arash-eindhoven - هلند - ایندهوفن |
احمدی نژاد بایستی روزی 40 پارچ قهوه بخوره تا دروغ های روز قبلش یادش نره . به هر حال بایستی اثرات کافئین بعد از موش ها روی میمون ها هم ازمایش بشه. |
دوشنبه 15 تیر 1388 |
|
fatemeh shin - انگلستان - لندن |
قابل توجه رهبر معظم که بعداز هربست فقط چای میل نفرمایندبهتر است بافاصله هرچند بست وصرف چای یکی هم قهوه ترک مایه دار میل بفرماپید
ضمنا میشود ازته مانده هرفنجان فال هم گرفت که بدانید بالاخره کی ازشر این هفتاد ملیون راحت خواهید شد ویااینکه بلعکس این هفتاد ملیون کی ازدست شماوبقیه اراذل اوباش شما خلاص خواهندشد.انشاء الله |
دوشنبه 15 تیر 1388 |
|
baran shomal - نروژ - اسلو |
لطفا علائم الزایمر را هم بنویسید. متشکرم |
دوشنبه 15 تیر 1388 |
|
mahnadi - هلند - هارلم |
baran shomal - نروژ - اسلو
دوست عزیز این هم نشانیهای بیماری
تیتر : آلزایمر
خلاصه : در باره بیماری آلزایمر (تاریخچه ، علائم ، و...)
متن کل خبر : علائم بیماری آلزایمر با از دست دادن قدرت حفظ اطلاعات بخصوص حافظه موقت در دوران پیری آغاز شده و به تدریج با از دست دادن قدرت تشخیص زمان، افسردگی، از دست دادن قدرت تکلم، گوشه گیری و سرانجام مرگ در اثر ناراحتیهای تنفسی به پایان میرسد. مرگ پس از ۵ تا ۱۰ سال از بروز علائم اتفاق میافتد، اما بیماری حدود ۲۰ سال قبل از ظهور علائم آغاز شدهاست. این بیماری با از دست رفتن سیناپسهای نورونها در برخی مناطق مغز، نکروزه شدن سلولهای مغز در مناطق مختلف سیستم عصبی، ایجاد ساختارهای پروتئینی کروی شکلی بنام پلاکهای پیری (SP) در خارج نورونهای برخی مناطق مغز و ساختارهای پروتئینی رشتهای بنام NFT در جسم سلولی نورونها، مشخص میشود. در بیماری آلزایمر ساختارهای پروتئینی کروی شکلی در خارج نورونهای برخی مناطق مغز و ساختارهای پروتئینی رشتهای در جسم سلولی نورونها، تشکیل میشود. این ساختارهای پروتئینی که به آنها اجسام آمیلوئیدی گفته میشود، در اثر برخی تغیرات در پروتئوم سلولهای عصبی وبهم خوردن تعادل و تغییر در میزان و یا ساختار پروتئینهای پرسینیلین، و لیپوپروتئینE، سینوکلئین، و پپتید میلوئیدبتا، ایجاد میشود. یکی از مهمترین پروتئینهایی که در ایجاد آلزایمر نقش دارد، پروتئین پیش ساز آمیلوئید (APP ) نام دارد، این پروتئین در سلولهای دستگاه عصبی بیان میشود و در اتصال سلولها بهم، تماس سلولها و اتصال به ماتریکس خارج سلولی و اسکلت سلولی نقش دارد. روتئین APP بهوسیله سه نوع آنزیم پروتئولیتیک پردازش میشود. آنزیمهای آلفا، بتا و گاما- سکرتاز، به ترتیب پروتئین APP را در اسیدهای آمینه ۶۷۸، ۶۷۱ و ۷۱۱برش میدهند. با اثر آنزیمهای گاما و بتا سکرتاز بر پروتئین APP، به ترتیب، پپتیدهایی بنام آمیلوئیدبتا۴۰ (دارای ۴۰ اسید آمینه)وآمیلوئیدبتا۴۲ (دارای ۴۲ اسیدآمینه)ایجاد میشوند. در حالت عادی مقدار این قطعات در سلولها کم است و به سرعت تجزیه میشود اما اگر در پروتئوم سلولهای عصبی این تعادل برهم بخورد و مقدار این قطعات افزایش یابد، ساختارهای پروتئینی کروی و درنتیجه آلزایمر ایجاد میشود. در بیماران مبتلا به سندروم داون ( تریزومی ۲۱) میزان بیان پروتئین APP افزایش مییابد و علائمی شبیه آلزایمر مشاهده میشود که میتواند به علت افزایش مقدار پپتید آمیلوئید بتا۴۲ باشد زیرا ژن پروتئین APP بر روی کروموزوم ۲۱ قرار دارد.
|
سهشنبه 16 تیر 1388 |
|
nooshin tehrani - ایتالیا - رم |
mahnadi - هلند - هارلم
یک سوال. از علائم التزایمر ایانوشتن یک عدد و خواندن عدد دیگر میتواند باشد. مثلا بنویسی 15 وبخوانی 17 . نه یک بار بلکه بارها. |
سهشنبه 16 تیر 1388 |
|