کروبی: اگر ساکت بمانیم اوضاع بدتر می شود

کروبی: اگر ساکت بمانیم اوضاع بدتر می شود

مهدی کروبی در دیدار با اعضای خانواده چند تن از بازداشت شدگان پس از انتخابات ایران گفته است که باید در مقابل تفکری که پشت جریانات اخیر قرار دارد ایستاد.

به گزارش روز شنبه (۱۳ تیر) روزنامه اعتماد ملی، آقای کروبی با حضور در خانه های محمدعلی ابطحی، احمد زیدآبادی، محمد قوچانی و عبدالله مومنی با اعضای خانواده های آنها دیدار کرد.

آقای کروبی در یکی از این دیدارها گفت: "سرنوشت زندانیان بستگی به اقدامات ما دارد. اگر قضیه را رها کنیم نه تنها عرصه بر زندانیان، بلکه حتی بر کسانی که زندانی هم نیستند تنگ تر خواهد شد".

او بازداشت های اخیر را غیرقانونی توصیف کرد و قول داد هر کاری که بتواند برای آزادی بازداشت شدگان انجام دهد.

آقای کروبی گفت: "در چهار سال اخیر موج حذف در مجلس و شوراها بسیار شدید بود... هیچ منطق و دلیلی هم برای این موج حذف وجود ندارد و اگر ساکت بمانیم و اعتراض نکنیم وضعیت به مراتب بدتر می شود و کار ما هم سخت تر".

دبیرکل حزب اعتماد ملی در دیدار با خانواده آقای مومنی، دوره پیش روی اصلاح طلبان را دورانی حساس توصیف کرد و گفت: "پشت جریانات اخیر، تفکری خاص خوابیده است و اگر این تفکر پیروز شود کار بر ما سخت خواهد شد. نیروهای سیاسی باید ایستادگی کنند و موجب عقب نشینی این تفکر شوند".

آقای کروبی یکی از دو نامزد جناح اصلاح طلب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران بود که توانست حمایت جمعی از چهره های سرشناس جناح اصلاح طلب و عده ای از روشنفکران معروف را جلب کند.

با وجود این وزارت کشور ایران آرای او را در انتخابات کمتر از یک درصد آرا اعلام کرد.

آقای کروبی می گوید: "مردم می دانند که رأیشان خوانده نشده است".

او در دیدار با اعضای خانواده آقای ابطحی گفت که به هر شهر و روستایی که بروید، مردم "داستان های بسیاری در باره ماجرای انتخابات" دارند.

او در دیدار با اعضای خانواده آقای زیدآبادی هم گفت: "آیا اصلا قابل تصور است که آرای خاموش و تحریمی های گذشته و کسانی که بی تفاوت به انتخابات بودند پای صندوق های رأی بیایند و همه به احمدی نژاد رأی بدهند"؟

آقای کروبی هنگام خداحافظی از اعضای خانواده آقای قوچانی گفته است: "نمی دانم آخرش چه می شود، اما خودم را برای همه چیز آماده کرده ام و تا آخرش هم خواهم ایستاد و از حقوق مردم دفاع خواهم کرد".

reza62 - المان - دوسلدورف
زنده باد به تو که لااقل جگر حرف زدن رو داری وما میدونیم که اگر شما برای مجلس یا شورای شهر تهران کاندید میشید حداقل 2 میلیون رای را داشتید.
شنبه 13 تیر 1388

آسودگی - ایران - تهران
آقای کروبی شما لطفا پاسخ دهید که چرا حتی آقای کرباسچی که در تمام فیلم های تبلیغاتی شما در کنارتان بودند هم حاضر نشدند به شما رای بدهند ؟ شما دیگر چه ادعایی دارید ؟
شنبه 13 تیر 1388

ساعت 12 - ایران - تهران
آخرین اخبار از پیگیری مرگ مشکوک ندا آقا سلطان:
طبق آخرین تحقیقات اطلاعات ایران در پی تبانی فردی به نام عزراییل با فردی به نام خدا، جان ندا آقا سلطان از او گرفته شده و نیروی انتظامی فقط 3 روز به خدا فرصت داده تا بیاید خودش را معرفی کند و گرنه عزراییل را گرفته در ملا عام دار می زنند تا درس عبرتی باشد برای خدا.
شنبه 13 تیر 1388

esta - ااتریش - سالزبورگ
https://ahejazi.persianblog.ir/
این وبلاگ دکتر حجازی هستش
شنبه 13 تیر 1388

nara83 - ایران - مشهد
یکی دیگر از نشانه های دیکتاتوری بودن رژیم :
کانون وکلای ایران که ارگانی مستقل بوده و بدون دخالت دولت اداره می شده از امسال زیر نظر دادستانی کل و قوه قضائیه فعالیت خواهد کرد. این یعنی اگر وکیلی خطایی انجام داد و یا بدون اجازه دولت وکالت زندانیان سیاسی را پذیرفت دولت می تواند جواز وکالت وی را باطل کرده و مانع ادامه کار وی شود.
شنبه 13 تیر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
آقای کروبی مرد باش و تا آخرش برو. بزار اولین و تنها شهید آخوندی باشی که در طول تاریخ در مقابل ظلم "آخوند" ایستاد و از حق مردم در برابر دولت دفاع کرد.
یکشنبه 14 تیر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
دوستان یه نکتهء بسیار مهم. به همه تذکر بدین. خبر بدون منبع رو قبول نکنید و برای کسی نفرستید.
خیلی از این خبر ها دروغ یا شوخی هستند. مثلاً یک نفر به من بده کار است و پول من را نمی دهد. من خیلی راحت می گویم:

گویا کسی که ندا را کشته نامش "قمبل اصغر نژاد" از "حراستی های اطلاعات" بوده که دو روز پیش از سوی گروهی از جدا شدگان سپاه بنام "یگان آذرخش" توی خانه اش در نزدیکی های "سید خندان" کشته شده است.
===============================
شما دوستان عزیز زود این خبر را سند تو آل نکنید. خبر بدون منبع در این شرایط مثل لب گرفتن از "مار" می ماند.
یکشنبه 14 تیر 1388

nazanin 2009 - ایران - ارومیه
از موسوی که خبری نشد.. رفته تو سوراخ موش....تئو هم مثله اون میری تو سوراخه موشت قایم میشی..من که چشم ااز هیچکدومتون اب نمیخوره.
همش حرف و شعار بلدن..هیچکدوم کاری نمیکنن..مردم خوودشون باید یه فکری به حاله خودشون بکنن
یکشنبه 14 تیر 1388

nara83 - ایران - مشهد
آسودگی - ایران - تهران
برو از خودش بپرس. لطفا در این سایت با اعصاب دیگران بازی نکن.
چشمت رو باز کن و جنایتهای رژیم دیکتاتوری اسلامی رو ببین.
یکشنبه 14 تیر 1388

Mahnaz30 - سوئیس - ‌‌برن
18 تیر فقط مخصوص قسمت خاصی از تهران نیست .هموطنان عزیز روز 18 تیر را در تمام دنیا با شکوه برگزار کنیم در خارج از ایران مقابل سفارتهای ایران و در ایران در همه شهرها و محله ها به هم حضور رسانیم تا فشار نیروها از تهران کمتر شود.
یکشنبه 14 تیر 1388

kourosh1 - فرانسه - پاریس
اسودگی-ایران-تهران شما میشه بگی این خبرای ناب و دسته اول رو از کجا میاری؟
یکشنبه 14 تیر 1388

babre mazand - هلند - امستردام
nara83 - ایران - مشهد
دوست عزیز قرار نیست که امثال اسودگی بخوان رو اعصاب ادم را برند
اتفاقا بی اعتنایی به این جور ادمها بهترین راهه
یکشنبه 14 تیر 1388

hamid100 - یونان - اتن
بچه ها سلام
در جمعمون هم یک خائن بسیجی هست لطفا جوابش را ندهید/ جونکه اینطور افراد
با اینکارشون لذت میبرن. جواب ابلهان خاموشی است . م...ب...رهبر
یکشنبه 14 تیر 1388

rashin - ایران - تهران
دیگه موضوع کروبی و کرباسچی و موسوی و غیره نیست موضوع اینه که ما حالا می فهمیم که توی این سی سال چه خدمتی به ما کردند. حالا بعد از سی سال می فهمیم که سر همه کلاه که چه عرض کنم گونی رفته. همه این مصوبه های مجلس همه این مراکز عچیب و غریب قدرت برای همچین روزی بوده که اگه صدات در اومد همگی اونها با هم بتونن خفه ات کنن. قوه مقننه یه جور قوه قضاپیه یه جور و قوه مچریه که دیگه اصلا خودش با کمال شجاعت مسول تیر خلاص زدن به هر چی نفس کشه. خلاصه بعید می دونم حالا که گند کار دراومده و ما فهمیدم که چرا سال 58 عراق به ایران حمله کرد و چرا اینها تونستند به راحتی گروه های چپ مخالف خودشون رو بکشن و چرا پول نفت کرور کرور می ره لبنان و عراق و فلسطین و بانک های سوپیس من تازه داره دوزاریم می افته خداپی خیلی خواب بودم این انتخابات حسابی منو هشیار کرد
یکشنبه 14 تیر 1388

day_nik2000 - ایران - تهران
تو یکی وقت کردی برو بمیر
یکشنبه 14 تیر 1388

tara555 - ایران - تهران
لطفا اطلاع رسانی کنید.
کسانی که این روزها توی تهران هستند بیشتر از هر کسی می تونن درک کنند اختناق یعنی چه. خیلی از خانواده ها از ترس جون خود و عزیزانشون چاره های جز سکوت ندیده اند. جالبه که این روزها در خیلی از مناطق شهر بادکنک هایی که جای خاصی واسه آویزان کردن کاغذ داره فروخته میشه و اغلب سبز رنگه که قطعا آدمکش های خنگ رژیم هنوز متوجه اون نشدن. دیروز 10 تا سبزشو خریدم و قصد دارم شعارهامو بهشون آویزان کنم . فکر کنید اگه هر شهروند این کارو در یه روز خاص مثلا 18 تیر انجام بده آسمان تهران پر میشه از صدای سبز مردم، پر از صدای ساکت مرگ بر دیکتاتور .
باور کنید این کار تو این شرایط هیچ خطری نداره . فقط میتونه نشون بده که ما آرام نشدیم، نفرت ما از این رژیم دیکتاتوری همیشگیه تا وقتی که گورشون روازاین سرزمین سبز گم کنند .
امیدوارم 18 تیر ساعت 4 عصر آسمان سبز تهران دل های شیطانی خامنه ای، احمدی نژاد و همه دیکتاتورهای این سرزمین رو یه بار دیگه بلرزونه.
لطفا اطلاع رسانی کنید.
یکشنبه 14 تیر 1388

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
ساعت 12 ایران تهران
بازم ممنون از کامنت جالبت به امید پیروزی
و اما آسودگی ایران تهران
عزیز برادر شما آسوده بخواب که جوونا بیدارن ...مثل اینکه بد جوری رو اعصابت پیاده روی شده این چند وقته .
یکشنبه 14 تیر 1388

Mahnaz30 - سوئیس - ‌‌برن
آنتی اسلام - ایران - اهواز
سلام عرض میکنم خدمتت هموطن عزیز از برادرت چه خبر؟
ایت الله سید حسین بروجردی هم یکی از مبارزانی هست که الان در زندان زیر شکنجه میباشند https://aboroujerdi.blogspot.com/
یکشنبه 14 تیر 1388

پژواک - ایران - مشهد
جداً دم آقای کروبی گرم.کاشکی ایشان برنامه ای هم برای دیدار با شهیدان و داغدیدگان وقایع اخیر داشته باشند.خداوند یار و یاورش باد.
یکشنبه 14 تیر 1388

barbodm - ایران - تبریز
اسودگی - ایران - تهران
سلام
یه سوال داشتم چرا طرفداران آقای احمدی نژاد بعد از پیروزی شادی نکردند البته منظورم اون دو سه نفر نیست . با 24 میلیون رای بایستی چهره جامعه از افتخاری که کسب کرده شاد و سر زنده می بود ولی نمی دونم چرا این اتفاق نیافتاد . برایم جای سواله ممکنه یه جوابی برایم پیدا کنید و یا بسازید .
طبق آیات الهی در تمامی ادیان( دنیا تکرار تاریخ است) همیشه و در همه حال بین حق و باطل تضاد هست و تاریخ (که همان صبر کردن هست) همواره حق را جای باطل می نشاند . البته در انتخابات ایران حق و باطل برایم مبهم است
یکشنبه 14 تیر 1388

پریستوک - ایران - تهران
خیلی ریختش باحاله شنیدم خیلی خانم بازه با اون انگشتش که همیشه جلو صورتشه شکل مرلین جادوگر می شه
یکشنبه 14 تیر 1388

mehrab_alborzi - ایران - تهران
آسودگی - ایران - تهران
چرا این سوال را از کروبی می کنی برو از همون کرباسچی بپرس که بهت گفته رایش رو به کی داده!!!!!!!!!!!!!!
یکشنبه 14 تیر 1388

hany - ایران - یزد
پریستوک - ایران - تهران
آره ریختش باحاله ولی به باحالی احمدی نژاد عزیزت که نیست!هان؟نظرت چیه؟اگه یه کم تو قیافه ی رهبرت نگاه کنی اونوقت میفهمی مرلین جادوگر کیه.
یکشنبه 14 تیر 1388

javid.ur - ایران - ارومیه
سلام
دوستان تو رو خدا این جریان رو از یاد نبرید و عقب نشینی نکنید وگر نه 30 سال دیگه در خدمت ما هستن.....!!!؟؟؟موسوی هم نمیدونم چی شد؟
یکشنبه 14 تیر 1388

armin2006 - بلژیک - بروکسل
rashin - ایران - تهران - سلام. شما قبلا بلژیک نبودی. ممنون میشم اگر جواب بدئ. بدرود.
یکشنبه 14 تیر 1388

ساعت 12 - ایران - تهران
zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
هموطن عزیزم از نظر لطف شما ممنونم و امیدوارم که شما نیز دز زندگی پیروز و شادکام باشید.
یکشنبه 14 تیر 1388

ساعت 12 - ایران - تهران
آسودگی - ایران - تهران
دروغگویی ، غیبگویی تا چه حد؟ مگر وقتی کرباسچی رایش را می نوشت تو از روی دستش رایش را خوانده ای و کشف کرده ای که او به کروبی رای نداده؟ لازم نیست جواب مرا بدهی اما مطوین باش در آن دنیا باید جواب خدا را بدهی.
یکشنبه 14 تیر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
Mahnaz30 - سوئیس - ‌‌برن
فعلاً هیچ خبری ازش نیست. روز دوم یک نفر آشنا گفت توی زندان کارون است. اما از فرداش تلفنش رو خاموش کرد.
ما هم بی صبرانه منتظر هستیم تا رسماً اسمش رو اعلام کنند.
دوشنبه 15 تیر 1388

shirdelan2009 - هلند - ایده
نظام کثیف جمهوری اسلامی به دار اویخته میشود / اما قبل از اون شکنجه.مخصوصا بسیجی ها و سپاه کثیف پاسداران.
دوشنبه 15 تیر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.