اینترپل: درخواستی برای تعقیب شاهد قتل ندا دریافت نکرده ایم

اینترپل: درخواستی برای تعقیب شاهد قتل «ندا» دریافت نکرده ایم

ندا آقاسلطان، در خلال تجمعات اعتراضی در تهران به ضرب گلوله به قتل رسید

درحالی که فرمانده پلیس ایران گفته بود پزشک حاضر در صحنه قتل ندا آقاسلطان تحت تعقیب اینترپل قرار گرفته، پلیس بین‌الملل، اینترپل، می‌گوید تاکنون درخواستی از مقامات جمهوری اسلامی در این مورد دریافت نکرده است.

اسماعیل احمدى مقدم، فرمانده نیروى انتظامى ایران روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران، قتل «ندا آقا سلطان» را یک سناریوى از پیش تعیین شده دانست و گفت که «آرش حجازى، پزشکى که در صحنه قتل ندا آقاسلطان حضور داشته است، توسط نیروهاى وزارت اطلاعات و پلیس اینترپل تحت تعقیب است».

اکنون دفتر مطبوعاتی دبیرخانه فرماندهی اینترپل در لیون فرانسه در پاسخ کتبی به پرسش رادیو فردا، می‌گوید که «تا ساعت ۱۰:۳۰ پیش از ظهر روز پنجشنبه دوم ژوئیه (یازدهم تیر ماه) به وقت لیون، هیچگونه درخواستی از مقامات ایرانی، در خصوص پرونده مرگ ندا آقاسلطان دریافت نکرده است».

آرش حجازی، نویسنده و پزشک، چند روز پس از قتل ندا آقاسطان در مصاحبه با شبکه جهانی بی.بی.سی اظهار کرد که در زمان قتل ندا آقاسطان در ایران حضور داشته و در صحنه قتل حاضر بوده است.

برخی از تصاویر ویئویی مخابره شده از صحنه مرگ ندا آقاسلطان صحت گفته‌های آقای حجازی را در مورد حضور در صحنه قتل این دختر ۲۷ ایرانی تأیید می‌کند.

آقای حجازی همچنین در بیان جزئیات قتل ندا عنوان کرد که او به به ضرب گلوله یک بسیجی به قتل رسیده است.

ندا آقا سلطان که مرگ وی به نماد اعتراض‌ها علیه نتایج انتخابات ریاست جمهورى ایران در خارج تبدیل شده، شنبه هفته گذشته و در جریان یکى از راهپیمایى‌های اعتراضی به ضرب گلوله به قتل رسید.

تصاویر ویدئویی از صحنه کشته شدن ندا آقاسلطان به سرعت در اینترنت و تلویزیون‌هاى مهم دنیا انتشار یافت و در بسیارى از اعتراض‌هاى خارج از کشور به سرکوب ها در ایران، عکس وى در دست معترضان دیده می‌شود.

با بالا گرفتن اعتراض‌ها به مرگ خانم آقا سلطان، باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، در یک مصاحبه مطبوعاتى گفت که از دیدن تصاویر مرگ وى ناراحت شده و افزود: «من فکر مى‌کنم هر کسى که این تصویر را مى‌بیند متوجه مى‌شود اساساً در این زمینه بى‌عدالتى رخ داده است.»

با این حال رسانه‌هاى دولتى جمهورى اسلامى، بلافاصله مسئولیت مرگ «ندا» را متوجه عوامل خارجى کردند و حتى روزنامه «جوان» که به سپاه پاسداران نزدیک است این موضوع را به خبرنگار اخراج شده تلویزیونى بى.بى.سى نسبت داد.

در تازه‌ترین واکنش‌ها به اظهارات رئیس پلیس ایران در مورد کشته شدن ندا، رابرت گیبس، سخنگوى کاخ سفید آمریکا، این مقام انتظامی ایران مبنی بر اینکه قتل «ندا آقا سلطان» سناریو بوده است را «بهت آور» ارزیابی کرد.

farid ario - ایران - تهران
همتون دروغین دروغ دروغ دروغ دیگه آبرویی براثون نمونده کفتارا...حتی پیش طرفدارای اندکتون
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

sanaz2001 - کانادا - مونترال
متن این نامه هم مانند دکترای آقای دکتر!! کردان هنوز تهیه وصادر نشده!!!
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

paltalk - اتریش - وین
هنوز این اسلامی های دروغگوی کثیف رو نشناختید؟ این صفت رو از بزرگان اسلامشون به ارث بردند.دین شیادی حقه بازی ریا
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

shahram_66 - سوید - یوتبوری
این سر خر دار احمدی مقدم و اون احمقی نژاد و اون علی گدا فقط مثل سگی که بترسد دارند الان واق واق میکنند از ترس مردم و جهان میخواهند جنایت که کر دن بندازند گردن یک بی گناه و با ریختن خون دیگران این جنایتشان رو پاک کنند
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
من از اول میدانستم خبر دروغه! اما از این در شگفتم که چطور اینهمه دروغ آشکار را پیاپی و در کمال وقاحت به مردمی میگویند که میدانند دروغ میگویند و خودشان هم میدانند که مردم میدانند که....!!
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
فکر کنم اینها مادرزادی دروغگو هستند یا اینکه دروغ یکی از ایه ها برای اخونداست خیلی بیشرفند این ملایان مرگتان نزدیگ است
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Nedaye Melate Mazlum Iran - آلمان - دوسلدورف
در تاریخ ، هیچ دولت و حکومتی به حیله گری ، پست فطرتی ، دروغ گویی ، عوام فریبی و خونخواری اینا نیومده. اینا آخرشن...
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Ashkan_Toronto - کانادا - تورنتو
خالی بندی از محمود کوتوله به اطرافیانش سرایت کرده. همشون رو باید بست به یه گاوآهن و زمین رو باهاشون شخم زد.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

solijon - دانمارک - ا غوث
دروغگوکه شرم ندارد.این هم دلیلی دیگربرای بر حق بودن وصداقت رهبر نااعضم واحمدی نزاد اعجوبه
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

satelite - ‫امارات - ابوظبی
زین پس بجای واژه غریب و دور از ذهن «دکتر محمود احمدی نژاد» از واژه «محمود اهریمن نژاد» استفاده میکنیم
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

palmera - ایران - اصفهان
یه خواهش از تمامی بینندگان این سایت دارم و اون اینکه یه سایتی هست به نام asandownload.com که مدیریتش از طرفداران محمود احمدی نژاد هستش.این مدیریت فاسد که اگر لازم شد اسمشونو فاش میکنم در خیابان مشغول کتک زدن فرزندان ایران بودن و همیشه به آمار بالای دانلودشون پز دادن.از همه خواهش میکنم دیگه از این سایت چیزی دانلود نکنید دوستان من به یاد ندای عزیز بیفتید که چگونه به دست اینا پرپر شد. خواهش میکنم این پیام رو به گوش همه برسونید.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

elinaa - ایران - تهران
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران : بنابه گزارشات رسیده از بهشت زهرای تهران، امروز هزاران نفر از مردم تهران بر آرامگاه شهیدان راه آزادی حاضر شدند و ضمن ادای احترام آنجا را گل باران کردند.
از حوالی ساعت 17:00 بعد ظهر امروز 11 تیرماه هزاران نفر از مردم تهران بر آرامگاه شهیدان راه آزادی مردم ایران حاضر شدند و آنجا را گل باران کردند و به تک تک آنها ادای احترام کردند. مردم وقتی که با صحنه های دردناک مادران و پدارن و بستکانی که در سوگ عزیزان خود به ماتم نشسته بودندو صدای ناله های آنها همۀ حاضرین را متاثر می کرد و گوی که همۀ آنان از یک خانواده هستند و دردهای همۀ آنها یکی است مواجه می شدند. صحنه های عاطفی غیر قابل توصیف خانواده های جانباخته و مردم حاضر بر هر آرامگاه عیان بود و در موارد متعددی بر مستبدینی که این جنایتها را مرتکب شدند شعار نفرین می کردند. این مراسم تا ساعت 19:30 همچنان ادامه داشت و بر تعداد حاضرین بر مزار جان باختگان راه ازادی افزوده می شد.
از طرفی دیگر تعداد زیادی از لباس شخصیها در قطعه های مختلف بهشت زهرا پرسه می زدند و خانواده های جانباختگان و مردم را زیر نظر داشتند حضور لباس شخصیها نفرت مردم حاضر را بر انگیخته بود.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Filak22000 - ایران - شیراز - ارسنجان
ندا عزیز فراموشت نمی کنیم و در قلب ما جای داری

مرگ بر دشممن ازادی
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
خیلی با حاله معمولا رسم بر اینه که پلیس میفرستن دنبال قاتل که دستگیر بشه و به سزای عملش برسه و برای شاهد مراقبت ویژه در نظر می گیرن . متوهم به اینا میگن .
اینا هیچی شون به آدمیزاد نرفته . حکایت میکونوس که از قاتلین استقبال رسمی به عمل آوردن .
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

rezanaderi - ایران - اصفهان
یک چیزو از همه هموطنام و مخصوصا جوونای تو ایران میخوام
من ازتون خواهش میکنم این جریان و حرکت و موج اعتراضیرو که تو ایران بوجود اومده رو از دست ندید و با تمام توان و در تامی شهرهای ایران این موجو به جریان بندازید ما اگه در این مقطه جلوی این احمدی نژاد و مزدور رژیم رو نگیریم در آینده باید شاهده ایرانی شبیه به شیلی در زمان پینوشه باشیم و سرزمین عزیزمون ایران بدست یغماگران تاریخ و تمدن از سیطره کشورهای با نام و نشان مقدس تبدیل به کشوری ویران همچون عراق و افغانستان میشه ازتون عاجزانه میخوام بیایم دست به دست هم بدیم و جلوی این موج خونخوار و دار و دستشون بایستیم به امید ایرانی آزاد و سربلند......رضا از اصفهان
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

rezanaderi - ایران - اصفهان
یک چیزو از همه هموطنام و مخصوصا جوونای تو ایران میخوام
من ازتون خواهش میکنم این جریان و حرکت و موج اعتراضیرو که تو ایران بوجود اومده رو از دست ندید و با تمام توان و در تامی شهرهای ایران این موجو به جریان بندازید ما اگه در این مقطه جلوی این احمدی نژاد و مزدور رژیم رو نگیریم در آینده باید شاهده ایرانی شبیه به شیلی در زمان پینوشه باشیم و سرزمین عزیزمون ایران بدست یغماگران تاریخ و تمدن از سیطره کشورهای با نام و نشان مقدس تبدیل به کشوری ویران همچون عراق و افغانستان میشه ازتون عاجزانه میخوام بیایم دست به دست هم بدیم و جلوی این موج خونخوار و دار و دستشون بایستیم به امید ایرانی آزاد و سربلند......رضا از اصفهان
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Mahnaz30 - سوئیس - ‌‌برن
هموطنان عزیز

با اینکه خبری از مردم دلیر در خیابانها نیست ولی مزدوران رژیم به کوچه و خانه های مردم حمله میکنند و ماشینها و خانه های مردم را ویران میکنند. باید خودمان را برای مبارزه با این مزدوران اماده کنیم .
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

shirdelan2009 - هلند - ایده
همگی میگیم 1 صدا / شیر دخت ایران ندا
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Kooroshkaviani - ایران - تهران
ارسال اس ام اس از طریق همراه اول را تحزیم کنیم
جمعه 12 تیر 1388

hesam_mashhad_iran - ایران - مشهد
خدایا.......نمیدانم شاید تو هم سکوت کرده ای.نمیبینی چگونه از تو و فرستادگان تو سو استفاده میکنند؟؟ایا تو هم اینچنین میخواهی؟؟؟خداوندا از تو میخواهم این حاکمان دروغ را رسوا و هلاک کنی و این مردم پاک صفت ایرانی را که جز افتخار و عزت در طول تاریخ نداشته اند را از دست این متحجرین شیطان صفت دروغگو رها سازی.همه با هم دعا کنیم.
جمعه 12 تیر 1388

Avayeh Edalat - ایران - تهران
این ملاها درس خوبى در فیضیه ها میگیرند، فن دروغگویى یکى از مهمترین موارد تدریسى است، از همان ترم اول اگر از یک طلبه بپرسى : کى تو ک..نت گذاشت بلافاصله با وقاحت تمام جواب خواهد داد : نیروى هسته اى حق مسلم ماست......و اسرایلیها 1 میلیون نفر فرستاند تهران تظاهرات کردند و برگشتند و ندا رو هم نامزدش به قتل رسانده و امام زمان منتظر ویزاست تا بیاد همه چیز را راست و ریست کند ولى آمریکایها مشکل در کار ویزایش درست کردند.....اه که هى رو رو برم......سنگ پاى قزوین زکى....
جمعه 12 تیر 1388

iran-azad2009 - ایران - تبریز
دست حکومت برای اکثریت مردم روشده بود.اما با این حوادث اون افرادی که تابحال ناآگاه بوده اند٬ آگاه خواهند شد.
جنایات جمهوری اسلامی که به این قتل محدود نمی شود.ازسال 57دهها هزارنفرشکنجه٬ کشته واعدام شده اند.
درضمن سران این حکومت جنایاتی غیربشری مانند به آتش کشیدن سینما رکس آبادان رادرپرونده سراسرجنایتکارانه شان دارند.
وقتی دنیا می داند که قاتل ندا یک بسیجی مزدوراست٬ شکایت به اینترپل!! خیلی مسخره است. این نمایشات فقط مخصوص اون قشراقلیت ناآگاه درایران است.
مرگ برجنایتکاران بسیجی٬ لباس شخصی و سپاهی
زنده باد آزادی مرگ براستبداد
مرگ برمزدوران صدا وسیما و درراس آن ضرغامی
جمعه 12 تیر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.