استعفای مجری پرس.تی.وی در اعتراض به شیوه خبرسانی این شبکه

استعفای مجری پرس.تی.وی در اعتراض به شیوه خبرسانی این شبکه

نیک فراری، مجری شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان پرس.تی.وی وابسته به سازمان صداوسیما، در اعتراض به نحوه خبررسانی این شبکه برون مرزی دولت ایران از شغل خود استعفا داد.

نیک فراری، مجری برنامه صبحگاهی رادیو ال.بی.سی لندن، در مصاحبه با روزنامه تایمز لندن گفته است که نحوه پوشش اخبار پرس.تی.وی تا زمان انتخابات «نسبتا منصفانه» بود، اما دیگر چنین نیست.

او گفته است که به نظرش، این شبکه تلویزیونی صرفا آنچه را که به آن گفته می شود، پخش می‌کند و به همین دلیل، او نمی‌تواند به کار با چنین تشکیلاتی ادامه دهد.

بودجه پرس.تی.وی و دولت ایران

تایمز لندن گزارش داد که بودجه شبکه تلویزیونی 24 ساعته پرس.تی.وی را دولت جمهوری اسلامی ایران تامین می کند و به گفته منتقدان، این شبکه از دفاتر غیر قابل تشخیص خود در نزدیکی هنگر لین در لندن، تبلیغاتی به نفع دولت ایران را برای ساکنان بریتانیا پخش می کند.

نیک فراری مجری شناخته شده بریتانیایی شبکه پرس.تی.وی همچنین به سرکوب معترضان توسط دولت ایران معترض است.

تایمز نوشت که با وجود این چند شهروند دیگر بریتانیایی، از جمله چند نماینده پارلمان و خواهر شری بلر، همسر نخست وزیر پیشین بریتانیا همچنان به کار در این شبکه ادامه می دهند.

تایمز اضافه کرده که در حالیکه خبرنگاران خارجی از ایران اخراج شده‏اند شبکه پرس تی وی آزادانه به فعالیت‏های خود در بریتانیا ادامه می‏دهد و حتی در اتوبوس‏های شهری لندن نیز تبلیغ کرده است.

به گفته تایمز شبکه تلوزیونی پرس تی وی دو سال پیش توسط دولت ایران برای «شکستن انحصار» رسانه‏های غربی تاسیس شد و نحوه گزارش دهی آن از انتخابات اخیر و رخدادهای پس از آن، قطعا با سایر رسانه های تفاوت داشته است.

از جمله عناوین خبری این شبکه تلویزیونی در روزهای اخیر می توان به این موارد اشاره کرد: «احمدی نژاد وعده می دهد انحصار جهانی را بشکند»، «احمدی نژاد دستور رسیدگی به مرگ مشکوک ندا را صادر کرد» و «شورای نگهبان پرونده انتخابات ایران را بست.»

سازمان آفکام که عملکرد رسانه ها را بررسی می‏کند در حال تحقیق در مورد شکایتی در مورد پرس تی وی است چرا که تعهد خود در مورد گزارش دهی دقیق و بی طرفانه را نادیده گرفته است و در عین حال آزادانه در بریتانیا فعالیت می‏کند.

تایمز می نویسد که علاوه بر نیک فراری، لورن بوث خواهر شری بلر، و درک کانوی و جرج گالووی، نمایندگان مجلس عوام، و دو روزنامه نگار بریتانیایی به نام های اندرو گلیگان و ایوان ریدلی هم در این شبکه مشغول به کار هستند.

لورن بوث به تایمز گفته است که اهمیت برنامه او در این شبکه که با عنوان «کودکان فلسطینی را به خاطر آور» پخش می شود چنان است که نمی تواند از اجرای آن صرفنظر کند.

همچنین گلیگان، ریدلی و گالووی گفته اند که برنامه های آنان به موضوع دخالت های سیاسی مربوط نیست و اگر چنین بود، آنان هم از این شبکه کنار می رفتند.

در عین حال جرمی کوربین، یکی دیگر از نمایندگان مجلس بریتانیا گفته که به دلیل نگرانی از عدم بی طرفی پرس تی وی در پخش گزارش های مربوط به انتخابات ایران، در برنامه این شبکه در مورد پوشش خبری این انتخابات در رسانه های غربی شرکت نخواهد کرد.

تایمز اضافه کرده که شبکه پرس.تی.وی به تماس تلفنی این روزنامه برای گفتگو در مورد نحوه برخورد با اخبار انتخاباتی پاسخی نداده است.

این روزنامه از قول سخنگوی بوریس جانسون، شهردار لندن، نوشته که قرارداد پرس.تی.وی برای نصب آگهی های تبلیغاتی در اتوبوس های شهری لندن یکشنبه این هفته تمام می شود و در صورتی که این شبکه خواستار تمدید این قرارداد باشد، سازمان حمل و نقل شهری این موضوع را به کمیته نظارت بر آگهی های تجاری که مسئول جلوگیری از خلاف‌گویی در تبلیغات بازرگانی است، ارجاع خواهد داد.

ashka - فرانسه - پاریس
حالا آیا مردم حق ندارند این آخوندها را مزدوران انگلیس بدانند؟ این جنگ زرگری بین آخوند و انگلیس از زمان قجر بوده اما پشت پرده واقعیت دیگری در جریان است.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

farhad_swIss_zurich - سوییس - زوریخ
شکستن و تیر اندازی به ماشین مردم توسط پلیس ۱۰ تیر tehran 1 juli

https://www.youtube.com/watch?v=Um-tIrOuoUE
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
بچه ها لطفا با افرادی که در خارج از ایران میخواهند به سفارتخانه های جمهوری اسلامی حمله کنند و آنها را به آتش بکشند یا.... همکاری نکنید.
اینها از عوامل خود رژیم هستند. با خراب کاری و شلوغ بازی رژیم جمهوری اسلامی به راحتی مظلوم نمایی میکند و عرصه را بر ایرانیان داخل کشور تنگ تر میکند. هر ایرانی باید یک " گاندی" باشد تا این انقلاب سبز به نتیجه برسد. پیام انقلاب سبز، مبارزهء مسالمت آمیز و بدون خشونت است. هیچ وقت فراموش نکنید از هرگونه حرکت احساسی و شتاب زده خود داری کنید.
این پیام را به همهء دوستان برسانید.
پاینده باد ایران و ایرانی
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

shirdelan2009 - هلند - ایده
مرگ بر نظام کثیف جمهوری اسلامی/این نظام نابود باید گردد/
با کمک مردم صلحدوسته 2نیا/جاویدان ایران عزیز ما
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
سیستم ارسال پیامک از طریق تلفن همراه پس از گذشت قریب سه هفته مجدداً فعال شد. سیستم ارسال پیام کوتاه که از روز انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم قطع شده بود، از بعد از ظهر امروز 10 تیرماه دوباره فعال شده است.

حتی اگر در تهران SMS وصل شده باشد با تحریم SMS دولت نامشروع را از درآمد آن محروم میکنیم
از SMS مخابرات استفاده نمی‌کنیم. در طول مدتی‌ که این سرویس قطع بود مخابرات بیش از ۱۴ میلیارد تومان ضرر کرد ـ استفاده از این سرویس مخابرات در شرایطی که هموطنان ما بخاطر آزادی " من و تو" شهید شده اند؛ یا بر روی تخت بیمارستانند و یا در زندان هستند بی وجدانی و نامردی محض است.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

zorba - استرالیا - سیدنی
ببینم اینهمه سازمان مدافع آزادی خبررسانی. یکی نمیتونه در این پرس تی وی رو ببنده؟؟
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

naslesookhteh - ایران - تهران
امروز 11 تیر زادروز بابک خرمدین قهرمان مبارزه با مهاجمین عرب بر ایرانیان میهن دوست مبارک باد.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

naslesookhteh - ایران - تهران
امروز 11 تیر زادروز بابک خرمدین قهرمان مبارزه با مهاجمین عرب بر ایرانیان میهن دوست مبارک باد.

راهش را ادامه میدهیم.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

7-aseman - اتریش - وین
خامنه ای کلاهتو بنداز بالاتر . به هر کسی فحش بدی و بد و بیراه بگی اتفاقا با همون دست تو یک کاسه هست . میخوای کسی بهت شک نکنه و رد پا گم کنی با همونی که دست به یکی هستی بد و فحش بده تا کسی بهت شک نکنه . این داستانها دیگه از مد افتاده .
بچه ها یک داستانی یادم اومد از یکی از دوستانم که با شوهرش اختلاف داشت چون شوهرش از طرف خانوادش گوشی و دهن بین بود . مرتب درگیری داشتند تا این که از قرار و با درمیانی بزرگترها اقا باید کمتر با خانوادش ارتباط داشته باشه تا مشکلاتشون حل بشه . به ظاهرا اقا با خانوادش ارتباط نداشت در حالی که هر روز و مرتب درارتباط بودند و حتی اقا توی خونه میومد و مرتب به خانوادش بد و بیراه میگفت و خانم با دل خوش که شوهرش با خانوادش ارتباطش زیاد نیست روزگار را سپری میکرد تا این که شوهره از طریق خانوادش رفت خارج و زندگیش را رها کرد. بعد خانم گله کرد چرا و حرفهایی بینشون رد و بدل شد در حالی که خیلی چیزها دستگیر خانم شده بود
و اقا با کمال پرویی اعتراف کرده بود که مرتب با خانوادش در ارتباط بوده و از قصد ازشون بد میگفتم تا تو را گم راه کنم و شک نکنی و سر خانم بیچاره را شیره مالیده بود . اما ماجرای داستان زندگیشون همین طوری خطم نشد و اقا و خانوادش الان به بدترین طریق بی عابرویی دارند زندگی میکنند و برگ برنده الان دست خانم رسید که با نیت خوب داشت زندگی میکرد . و اقا بی اعتباریش را حتی در خانواده ی خودش هم از دست داد . که جریانش خیلی .
شاید بگید ربطی به موضوع نداره منظور از خلاصه ی این داستان واقعی که گفتم این بود .که خامنه ای که مرتب داره بد و بیراه به انگلیس و امریکا میده فقط میخواد رد گم کنه . ولی الان ردشون گم شده و دارند گور خودشون را با دست خودشون میکنند . ظلم همیشه پا برجا نیست چه در یک خانه ی کوچک چه در یک خانه ی بزرگ به اسم مملکت. خدا را فراموش نکنید صبر خدا زیاده ولی الان موقشه
زنده باد ایران و ایرانی باغیرت
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

پریستوک - ایران - تهران
این مجری باشرف به خاطر دروغ بودن اخبار پرس نیوز از کارش استفعا داد اما هم وطنای ما تو صدا و سیما بهمون رحم نمیکنن و بدون در نظر گرفتن هیچی هر اراجیفی رو از دهنشون خارج می کنن حتی این مساله بین هنرمندام ژیش میاد نمونش همون احمد نجفی بی شرف دستمال
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

پریستوک - ایران - تهران
این مجری باشرف به خاطر دروغ بودن اخبار پرس نیوز از کارش استفعا داد اما هم وطنای ما تو صدا و سیما بهمون رحم نمیکنن و بدون در نظر گرفتن هیچی هر اراجیفی رو از دهنشون خارج می کنن حتی این مساله بین هنرمندام پیش میاد نمونش همون احمد نجفی بی شرف دستمال
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

shahin 12 - انگلیس - چشر
انتی اسلام
تو خبرا این خبر را خوندام.
خبر دریافتی : از روز گذشته که اس ام اس ها پیامها را ارسال می کند هر پیامکی که بفرستید چندین بار آن را ارسال می نماید تا جبران خساراتی را که در دوهفته گذشته داشته است را بنماید و بدین ترتیب این بار از بودجه مردم نیز دولت کودتا رسما دزدی می نماید. این موضوع را با ارسال چند پیام و دریافت چند پیام شخصا امتحان کردم که گاهی پیامکی بیست بار برایم فرستاده شده بود.
اینا خیلی حرمزادتر از انی هستند که فکر میکنی
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

mah1 - ایران - تهران
آنتی اسلام خبر سلامتی برادرتو به ما هم بگو. به یادت هستیم.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

مانفرد - ایران - بندر عباس
واقعا خرتوخره از اینطرف اینها تمام مسائل رو میندازن گردن انگلیسیها از اونطرف شبکه فشار(PRESS TV) تو انگلیس دفتر دستک داره و کلی مجری بومی و ما میشنویم اینجا دارن خودشون رو واجر میکنند که مرگ بر انگلیس بعدش وزیر امور خارجه انگلیس و پارلمانش بیانیه و اعتراض ......عجب!!!!! قسم حضرت عباس انگلسیها رو ببینیم یا دم خروسشون رو؟خوب چرا اینفدر امکانات در اختیار اینها قرار میدن این کاسه های داغتر از آش
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

mahnadi - هلند - هارلم
زنده باد بابک خرمدین ودیگر بابک خرمدینان این مرزو بوم وننگ بر افشینهای وطن فروش که در طول تاریخ فتنه ها که برانگیختند
که کاوه آهنگر وبابک خرمدین ها بسیارند زنده باد ایرانی
نافرمانی مدنی اعتصابات سراسری تحری صدا وسیمای ابلیس
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

Iraj Berlin - المان - ‌برلین
ما یک گروه از ایرانی‌ های مقیم کانادا هستیم و علاقه داریم تا برای کمک به اطلاع رسانی به افراد داخل ایران یک حرکتی‌ کنیم. ما دسترسی‌ به ۱۵۰۰ نفر داریم که میتوانند کامپیوتر خود را در خانه خودشان به صورت پرکسی سرور در بیاورند، یا از طریق Remote Control Desktop یا از طریق Psiphon به شما در داخل ایران کمک کنند تا به اینترنت راحتتر دسترسی داشته باشید. در ضمن یک شرکت IT به ما تعداد زیادی IP مجانی‌ داده که می‌‌توانیم از آنها استفاده کنیم. از طرف دیگر چون ایران نیستیم دقیقا صورت مسله را نمیدانیم و مطمئن نیستیم شما به چه چیزی بیشتر احتیاج دارید.. ترجیح ما روش ساده هست که افرادی که اطلاعات کامپیوتر ندارند هم بتوانند استفاده کنند. لطفا در قسمت نظرات بگوید چه کمکی‌ از دست ما بر میاد و مفیدتر هست. لطفا اگر علاقمند هستید امتیاز بدهید که افراد بیشتری ببینند و نظر بدهند.

لینک مربوط هست به یکی‌ از جدیدترین Technology در کانادا برای جلوگیری از فیلترینگ
https://psiphon.ca/
برگرفته از ایران گلوبال
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

shablizim - انگلیس - لندن
خدمت دوست عزیز آنتی اسلام سلام دارم همچنان نگران حال برادرات هستیم و او را همانند برادر خودمان می دانیم امیدوارم که به همرا باقی زندانیان به سلامتی به آغوش خانواده اش برگردد.
در خصوص نیک فراری مجری پرس تی وی او را از برنامه پرطرفدار صبحهایش در رادیو ال بی سی که از 7 تا 10 صبح پخش میشود میشناسم در بحبوحه اعتراضات مردمی در ایران چند نوبت به بحث و تحلیل مسائل ایران پرداخت و از ما مردم ایران دفاع کرد خلاصه انسان باحال و با انصافی است که اگر در پرس تی وی میماند مایه تعجب من میشد.
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

حامی موسوی - ایران - تبریز
shahin 12 - انگلیس - چشر
shahin 12 حرف شما را من هم تایید میکنم چون من خودم هم این را امتحان کردم یک اس ام اس چندین بار ارسال میشه دوستان باید مخابرات و صدا و سیما و ... را تحریم کنیم مکالمات و اس ام اس ها تونو با ایرانسل انجام دهید و مکالمات تلفن ثابت را به حداقل برسانید با صدا و سیما قرداد تبلیغاتی نبندید و کالا های تبلیغ شده در صدا و سیما را خریداری نکنید پولهای نقدتان را از بانکهای دولتی به بانکهای شخصی که صودشان هم بیشتر است انتقال دهید و... دوستان لطفا این پیغام ها را بارها و بارها در کامنتهاتون بزارین تا دوستان همیشه تو یادشون بمونو
پنج‌شنبه 11 تیر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.