بیانیه جدید میرحسین موسوی: پنج شنبه با نماد سوگواری، تجمع یا راهپیمایی کنید

بیانیه جدید میرحسین موسوی:

پنج شنبه با نماد سوگواری، تجمع یا راهپیمایی کنید

قلم - مهندس میرحسین موسوی با انتشار بیانیه ای از مردم شریف ایران خواست برای همدردی با خانواده های شهدا و مصدومان وقایع اخیر، روز پنج شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکایا اجتماع کنند یا به راهپیمایی مسالمت آمیز بپردازند.


به گزارش خبرنگار قلم نیوز ، متن بیانیه میرحسین موسوی به این شرح است:

بسمه تعالی 

ملت شریف ایران 

همانگونه که می دانید طی روزهای گذشته و در نتیجه برخوردهای غیرقانونی و خشونت بار با منتقدان و معترضان نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری شماری از هموطنانمان مصدوم و تعدادی نیز به شهادت رسیده اند. اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده های شهدا و همدردی با مصدومان و مجروحان از همگان درخواست می کنم بعد از ظهر روز پنج شنبه بیست و هشتم خردادماه به هرصورت ممکن، اعم از اجتماع در مساجد و تکایا و یا برگزاری راهپیمایی های مسالمت آمیز با استفاده از نمادهای سوگواری همدردی خود را با بازماندگان اعلام کنند و بدیهی است که خود نیز در این مراسم شرکت خواهم کرد. 

میرحسین موسوی

mahmoud_ahmadinejad - استرالیا - سیدنی
تجمع ایرانیان سیدنی در روز یکشنبه؛21 jun از ساعت 1(یک) بعد از ظهر در هاید پارک
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

aashkan - ایران - تهران
مراسم ختم برای شهدا کار بجایی هست
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

ghafas - ترکیه - طرابوزان
ای خدا یعنی میشه؟ اونی که فکر میکنم میشه ؟
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

shahsavar - ایران - تهران
مرگ بر تمام کسانی که قانون را زیر پا میگذارند و خودشان را از همه برتر می‌بینند.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
خواست ملت ایران : رفراندم رفراندم
اصلاح قانون اساسی
حذف ولایت وقیح و
شورای نگهبان و مصلحت نظام
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
خواست ملت ایران : رفراندم رفراندم
اصلاح قانون اساسی
حذف ولایت وقیح و
شورای نگهبان و مصلحت نظام
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

amirbidgoli - ایران - کاشان
افرین
چرا از رجال خودش را قربانی نمی کنه؟ تا شما هم سهیم باشید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
خواست ملت ایران : رفراندم رفراندم
اصلاح قانون اساسی
حذف ولایت وقیح و
شورای نگهبان و مصلحت نظام
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

عبدالعلی خان - هند - آگرا
نه اون خوبه نه ایشون لعنت به هر دوتاشون - مرگ بر حکومت اسهالی ایران - زنده باد ایران آزاد و ایرانی واقعی.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

amirkabir - استرالیا - سیدنی
قابل توجه ایرانیان مقیم سیدنی:
تجمع ایرانیان سیدنی در روز یکشنبه؛21 jun از ساعت 1(یک) بعد از ظهر در هاید پارک.لطفا به اطلاع تمام دوستان خود برسانید.
در ضمن بنا داریم هر هفته در یک زمان مشخص تجمع کنیم وتا زمانی که اقای کوین راد اعلام نکند که این دولت را به رسمیت نمیشناسد این تجمع هر هفته ادامه دارد؛منتظر یاری شما هستیم.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

man45 - هلند - هلند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بابری مازاند.هلند امستردام.
با تشکر از اینکه اطلاع دادی باز هم اگر برای روزهای دیگر برنامه ای داشتین ما را هم در جریان بگذارید.
با سپاس وبا امید پیروزی.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

Goşa Çay - ایران - قوشاچای
یاشا موسوی (زنده باد موسوی)
پوز این خامنه ای بی ...رو به خاک بمال.اعدام خامنه ای بدلیل جنایت علیه بشریت نزدیک است
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

shabah51 - ایران - تهران
دوستان عزیز! همرزمان گرامی! من از امروز به تناوب اشعاری را به مناسبت خیزش ملت ایران می سرایم و برای اولین بار همینجا می نویسم. چون میدانم بازدیدکننده زیادی دارد. اگر خواستید میتوانید در هر جا (وبلاگ/سایت/یا کپی کردن و پرینت گرفتن وتوزیع عمومی ) در اختیار همه قرار دهید. در صورت امکان نام مستعار من (شهاب شایگان) را هم ذکر کنید تا نصفه نیمه قانون کپی رایت رعایت شده باشه!
این سروده جدید تقدیم به ملت ایران:
چو این مردم ما به پا خاستند/ به سبزی خود میهن آراستند
تقلب در آرای این مردمان/ تو گویی بود ساده اندر گمان
کزین فکر و اندیشه خام شان/به تلخی بیامد همه کام شان
به سرکوب مردم همه بر شدند/ جوانان مردم چه پرپر شدند
چو خونی چنین بر زمین ریختند/همه بخت خود بر بد آمیختند
چه لرزان شده پایه های نظام/که پیروزی ملت آید به کام
هر آنکس که دلسوز این میهن است/جوانان وپیران زمرد و زن است
بشاید که آید در این کارزار/ کند گرگ درنده را او مهار

-شهاب شایگان
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

آزادمرد - ایران - تهران
دمت گرم
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

dkdk - ‌د‌‌انمارک - اسلیس
بابا شرم کنید نامردا برای بدست گرفتن قدرت چطور حاضر میشوید هموطنانتان را بکشتن بدهید .بیشرف موسوی و احمدی..حالا احمدی نژاد بده اما موسوی که به اصطلاح خوبه چرا رازی میشه مردم عزیزمان کشته شوند تا خودش بقدرت برسه؟ مگر در سالهای قدرتش مردم بیچاره نبودند.ننگ بر موسوی واحمدی..خواهیم دید که موسوی با انها سازش میکنه انوقت جواب اینهمه کشته.زخمی.زندانی را کی میده؟ موسوی یا احمدی و یا حقه باز کروبی؟تو را خدا ساده نباشید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

ghati - ایران - کرج
ما مردم به کشور چین و سایر کشورهایی که دست دوستی خود را به سوی قاتلان ما فرزندان ایران زمین دراز کرده و به خاطر منافع محقرانه خود
می خواهند نانشان را در خون ما ایرانیان زده و تبدیل به دراکولای خون خوار مانند خود این حکومت ضد مردمی شوند هشدار می دهیم که ما از مرگ نمی هراسیم و خون پاک خود را بر سر عقاید ملی میهنی و دینی خود می گذاریم اما آنها نه چین به خاطر دارد که چه بلاهای غیبی قبل از بازیهای المپیک از زمین و هوا برایش میرسید شما خدا را نمی شناسید اما ما سابقه ای طولانی با او داریم و کاملا نوع رفتار و عکس العمل او را می شناسیم از حمایت خود دست کشیده تا خود در بلا نیفتند و باز از نظر اقتصاد و تلفات مردمی با زلزله و غیره متحمل ظربات مهلکی شوند که نتوانند کمر راست کنند آنهایی که اکنون به نزد شما هستند پناهشان و توسلشان به شما و امثال شماست توسل ما به خدا ست و این تفاوت فاحش باعث بوجود آمدن
این شرایط شده است به کشور و مردم خود رحم کنید و با اعتبار بخشیدن به این تقلب بزرگ خود را از گردونه خارج نکنید شما اکنون با دولتی غیر قانونی و متقلب در حال معامله هستید و به یک ملت بزرگ و فهیم عملا دهن کجی می کنید ما می دانیم که آنها به شما بسیار خدمت کرده اند و عملا اقتصاد ایران را ورشکسته کرده و اجناس بنجل شما را وارد کشور ما کردند
برای چنین روزی اما حتما شما تجربه دارید که مال به یک شب ممکن است دود شود و به آسمان رود درست است که او به شما پناه آورده که اهداف شومش را دنبال کند اما پناه دادن و همراه شدن با دزدان و قاتلین نه در حد هر کسی ست شما حتما خود باید دزد و متقلب باشید که با اینها بر خورده اید اگر نیستید خود را از اینها کنار بکشید برکت در صداقت و پاکی ست اگر اقتصاد شکوفا می خواهید راههای شرافتمدانه بسیاری برای شما باز است
نیروی زحمت کش و شریف فراوانی هم که دارید از چه نگرانید ؟
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

vatanam - سوئد - یوته بوری
دوستان تلویزون سوئد اعلام کرد موسوی رو گرفتن
خبر:svt1.se .tex tv 131
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

sardooneh - ایران - تهران
آن خس و خاشاک تویی ، پست تر از خاک تویی ،شور منم نور منم ،عاشق رنجور منم ،زور تویی کور تویی ،هاله ی بی نور تویی ،دلیر بی باک منم ، مالک این خاک منم>>>>و>خطاب به کسی که مردم را خس و خاشاک و کثافت خواند.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

sepideh_j - ایتالیا - ونیز
https://tech.groups.yahoo.com/group/mirhossein/
در سایت مجازی موسوی عضو شوید
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

persian pride au - استرالیا - سیدنی
این سایت باید هک بشه https://www.kayhannews.ir/
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

barbud_daneshmand - بلزیک - گنت
خدایا تو چگونه زیستن را به من بیاموز ...من خود چگونه مردن را میاموزم.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

khorshid iran - ایتالیا - میلان
بیاید همه صدا وسیما راحداقل توی خونه هامون تعطیل کنیم تلویزیونی که موقع کشته شدن خواهر وبرادرهامون فیلم کمدی جری لوپیس را ‍خش میکنه اینها کمتر از حیوانند که در مرگ هموطنان خود جشن گرفته اند وفرقی با آن حیوانها که مردم را وحشیانه میزنند ندارند
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

mra_13 - مالزی - Kuala Lumpur
این رهبر جدیده ولی اینبار انقلاب دموراتی
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

khorshid iran - ایتالیا - میلان
طرح، پوستر و پلاکارد به زبان انگلیسی برای روز جمعه ـ
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

clinik84 - سوئد - استهکلم
سلام دوستان مقیم استهکلم فردا راهپیمائی بزرگی توی میدات شهر هست ازتون خواهش می کنم حتما شرکت کنیدساعت 4 میدات شهر
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

khorshid iran - ایتالیا - میلان

قلم - مهندس میرحسین موسوی با انتشار بیانیه ای از مردم شریف ایران خواست برای همدردی با خانواده های شهدا و مصدومان وقایع اخیر، روز پنج شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکایا اجتماع کنند و یا به راهپیمایی مسالمت آمیز بپردازند.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

ehsan_11403 - ایران - تهران
امروز ساعت 5 میدان 7تیر
لطفا مکان راهپیمایی فردا را هم اعلام کنید
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

mahnadi - هلند - هارلم
بله بایدبا خانواده های داغ دیده همدردی کرد وبه آنها نشان دادکه در کنارشان هستیم که فرزندان شریفشان در راه آزادی جان باخته اند
ماهستیم مازنده ایم مادر کنار مردم آزادیخواه ایران ایستاده ایم جان باختگان ما زنده اند زیرا ما از آرمان های آنها پاسداری خواهیم کرد زنده باد ایران آزاد
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

majid63 - فرانسه - پاریس
با سلام به اقای موسوی

تا کی می خواهید ملت ایران تاوانه یک مشت اخوند نفهم بدهند

با این همه کشته و زخمی نمی خواهید جواب بدهید ... تا کی
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

Mr History - استرالیا - سیدنی
دوستان توجه داشته باشند که طبق خبرهای رسیده ..این بسیجیهای بیشرف که به مردم تیر اندازی می کنن اکثرا عراقی و عرب هستند که قبلا هم 8 سال جوانان ما را شهید کرده اند...پس بدانید که با چه کسانی طرف هستید
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

ommol - انگلستان - لندن
دوستانی که در لندن زندگی میکنند برنامه تظاهرات اینجا چیه ؟ چرا ما اینجا اورگاناییز نیستیم.
در ضمن یه پیشنهاد دارم این کس کش احمدی نزاد کجا اجلاس داره؟ روسیه یا شانگهای؟ پس ایرانی های اونجا چیکار میکنند؟ برند جلوی ساختمان این اجلاس تظاهرات بکنند بر علیه اش.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

انسانیت - ایران - تهران
سناریوی کودتا قرار است روز جمعه با نمازجمعه خامنه ای و حملات تند وی به کاندیدای معترض، عملا راه برای سرکوب شدید معترضین و تظاهرکنندگان باز خواهد شد، تکمیل شود و بعد از آن صداها خفه شوند. با حضور با نماد سبز در صفوف اول نماز جمعه این توطئه را خنثی کنیم.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

sharziN10 - ایران - رشت
پشت صحنه وقایع اخیر
اگر به سرنوشت کشورتان علاقمندید حتما بخوانید

کسانی که این روزها شاهد مناظره احمدی نژاد با میر حسین موسوی بوده اند چیزی را مشاهده کرده اند که شگفتی هر کسی را بر می انگیزاند. احمدی نژاد بی باکانه و بر خلاف قانون، هاشمی رفسنجانی ریاست مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه موقت تهران و رئیس تشخیص مصلحت و نیز ناطق نوری رئیس بررسی مفاسد از جانب رهبری را غارتگران بیت المال خواند بی آنکه بیمی از عواقب کار خود داشته باشد! در این میان برخی مردمان ساده اندیش ایران نیز که هنوز فکر می کنند هاشمی مرد قدرتمند سال های پیش است به استقبال سخنان احمدی نژاد رفته وی را قهرمانی می خوانند که هاشمی را به مبارزه می طلبد. اما به راستی در جمهوری اسلامی چه خبر است؟ پشت پرده این ماجرای شگفت آور که مشروعیت کل نظام جمهوری اسلامی را به خطر انداخته چه گروه یا کسانی بوده، چه هدفی را دنبال می کنند؟ آیا آن طور که بسیاری می پندارند این ماجراها و زیر سوال رفتن حاکمیت سی ساله انقلاب توسط احمدی نژاد را صرفا باید در حد یک کنش محدود انتخابات ریاست جمهوری دید و یا اینکه قضیه به پروژه ای بسیار فراتر بر می گردد؟ این نوشتار بر آن است که ثابت کند هدف احمدی نژاد و حامیان قدرتمندش چیزی فراتر از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری است و به عبارت دیگر هدف ایشان تغییر نظام جمهوری اسلامی به حکومت عدل اسلامی است که در آن حتی این جمهوریت نیم بند نیز وجود نداشته باشد!
ادعای کلان نوشتار حاضر: در زمان حیات آیت اله خمینی، آیت اله مصباح یزدی روحانی ای بود که به خاطر سوابقش چندان مورد اعتماد آیت اله خمینی نبود اما با درگذشت وی، با حمایت آیت اله خامنه ای، مصباح یزدی به تدریج قوی و قوی تر شد تا امروز که هدف دیرینه خود در نفی جمهوریت را نزدیک می بیند. نخستین بار در نیمه نخست دهه هفتاد، مجله شما – ارگان حزب موتلفه اسلامی- پیشنهاد تغییر جمهوری اسلامی به حکومت عدل اسلامی را مطرح کرد اما به واقع کسی که نظریه پرداز این نظریه بود نه موتلفه بازار که آیت اله مصباح یزدی بود. برای درک عمیق تر موضوع، باید ابتدا دو قرائت عمده پر هوادار نظریه ولایت فقیه در میان هوادران این نظریه را معرفی کرد:
1) بر مبنای نظریه نخست که متعلق به آیت اله جوادی آملی و حامیان وی است ولایت فقیه در واقع ولایت فقها است. اگر ولایت فقیه را آنگونه که وی تبیین می کند بپذیریم آنگاه علاوه بر شخص خاص رهبری در این زمان، آیت اله خامنه ای، دیگر فقها نیز هر یک به فراخور شان و جایگاه خود سهمی در این نوع حکومت خواهند داشت.
2) نظریه دوم، نظریه ای متعلق به آیت اله مصباح یزدی است. بر مبنای این نظریه، ولایت فقیه، ولایت شخص خاصی است که در واقع به زعم ایشان نایب امام زمان بوده، فرامین وی بر تمام مراجع و… ارجحیت دارد.
پس از این مقدمات باید وضعیت گذشته و فعلی را تبیین کنیم: مصباح یزدی که با حمایت شخص رهبری آیت اله خامنه ای توانسته است شاگردان و هواداران بسیاری را به گرد خود جمع کند از اوایل دهه هفتاد در پی اجرایی کردن نظریه خود بوده است. در نظریه نخست تا حدی برای جمهوریت -هر چند نیم بند- جایی وجود دارد اما در نظریه مصباح، جمهوریت در بهترین حالت خود یک تزیین و آرایش به شمار می رود. جناح راست حاکمیت با رهبری فکری مصباح و رهبری سیاسی موتلفه در سال 76 می رفت تا رویای مصباح را جامعه عمل بپوشاند که با شوک انتخاب خاتمی و حمایت هاشمی رفسنجانی، این پروژه برای سالها دچار وقفه شد. به تدریج و با انتخاب احمدی نژاد، حامیان مصباح کوشیده اند با ریاست اجرایی احمدی نژاد پروژه خویش را پی گیرند با این تفاوت که در طول این سالهای وقفه، صف بندی های جمهوری اسلامی دچار تغییرات اساسی شده است. هاشمی که خود را به نوعی همتراز رهبر می دید از همان دهه هفتاد حساب خود را از این پروژه جدا کرده بود و از این نظر همواره مورد کینه باند مصباح قرار داشت اما بخشی از محافظه کاران از قبیل ناطق نوری، حسن روحانی و.. نیز به تدریج و با تجربه سالیان و دیدن خطرات آن برای کشور از این پروژه جدا شده اند.
در اینجاست که با پیروزی احمدی نژاد دو صف بندی بزرگ در جمهوری اسلامی ایجاد شد. یک سوی صف بندی، اتحادی نصف و نیمه از حامیان نظریه جوادی آملی با رهبری فکری وی و برخی مراجع تقلید، هاشمی رفسنجانی به عنوان رهبر تکنوکراتها و تا حدی رهبری سیاسی و نیز اصلاح طلبان تشکیل شد.
در سوی دیگرمیدان، آیت اله خامنه ای به عنوان رهبر سیاسی، مصباح یزدی رهبر فکری، سپاه به عنوان بازوی نظامی و احمدی نژاد به عنوان رهبر اجرایی قرار داشتند. این گروه که با حذف اصلاح طلبان اعتماد به نفس فراوانی یافته بودند کوشیدند در قالب پروژه پالیزدار و با افشای سوابق فساد هاشمی و دیگر حامیان محافظه کار آن، این بخش از حاکمیت را نیز از حکومت حذف کنند. این پروژه برای خود جنبشهایی مثل جنبش عدالت خواه و… نیز تاسیس کرد تا نبرد قدرت را حرکتی مردمی نشان دهد اما پالیزدار که عضوی از ستاد احمدی نژاد بود اما حاضر به معامله بر سر دزدی نبود به جای اجرای پروژه رسواسازی هاشمی و هوادارنش کوشید کلیه جریانهای فاسد را بر ملا سازد. او در این افشاسازی به شعارهای خوش رنگ و آب احمدی نژاد نیز دل بسته بود اما به خاطر افشای فساد باندهای هر دو گروه، پروژه حذف هاشمی در آن مقطع تعطیل و پالیزدار عضو سابق ستاد احمدی نژاد به زندان فرستاده شد. در ادامه ماجرا، جریان مصباح با حمایت احمدی نژاد وارد انتخابات ریاست جمهوری دهم شد تا پروژه ناتمام را کامل کند که ناگهان با اقبال مردم به خاتمی روبرو شد. این گروه که از اقبال خاتمی و عدم توانایی میر حسین در جذب رای بالا مطمئن بودند کوشیدند با ترفندهایی، خاتمی را مجبور به کناره گیری کنند اما با افزایش محبوبیت موسوی، جریان مصباح متوجه شد که توان پیروزی در انتخابات را ندارد و در صورت تقلب وسیع نیز خود به خود مشروعیت حاکمیت به زیر سوال می رود و بنابراین تصمیم گرفت در پروژه ای زیرکانه، با زدن هاشمی و ناطق به دو هدف برسد:
این جریان کوشیده است از یک طرف با متهم کردن هاشمی توسط احمدی نژاد بر محبوبیت احمدی نژاد بیفزاید و از سوی دیگر با متهم کردن او می کوشد پروژه ناکام مانده به دست پالیزدار را تکمیل کند. اگر رهبری جمهوری اسلامی از حضور کسانی مثل موسوی نیز ممانعت می کرد پروژه ایشان بدون حضور مردم و لذا با مشروعیت زدایی از حکومت به انجام می رسید اما آنان برای حفظ ظاهر به حضور مردم احتیاج داشتند. از آنجا که احتمال پیروزی موسوی ایشان را مجبور می کرد که برای پی گیری اهداف خود به تقلب وسیعی روی آورند که قابل پنهان کردن نبود ایشان که از سو ظن مردم به هاشمی آگاه بودند کوشیدند با اتهام به هاشمی هم او را ناموجه تر از پیش ساخته در موقع مناسب از حاکمیت خارج کنند و هم بر رای احمدی نژاد افزوده، تا نیاز کمتری به تقلب باشد و با درصد کمتری تقلب به پیروی برسند.
اما در این میان نکته مهمی که مغفول می ماند آنست که با متهم کردن هاشمی و به ویژه ناطق نوری، مشروعیت جمهوری اسلامی به شدت مورد تردید قرار می گیرد که البته اتحاد مربع برای آن نیز فکر ی اساسی کرده است. اینان پس از انتخاب احمدی نژاد، گروه هاشمی را حذف کرده به مردم اعلام خواهند کرد که آیت اله خامنه ای از مدتها پیش به دنبال حذف این غارتگران بوده که در نهایت با کمک احمدی نژاد موفق شده است و بدین طریق، احمدی نژاد نیز به قهرمان ملی تبدیل می شود.
اما چرا آقای خامنه ای باید به دنبال حذف هاشمی، ناطق و.. باشد؟ آیا این حذف به دلیل فساد ایشان است؟ جواب به این پرسش منفی است چرا که در طیف هوادار احمدی نژاد نیز گروه کثیری افراد فاسد وجود دارند. کسانی چون آیت اله محمد یزدی که غارتگری شان اگر از هاشمی وامثالهم بیشتر نباشد کمتر نیست. بنابراین باید برای حذف ایشان توسط آقای خامنه ای به دنبال دلایل دیگری بود. دلیل و به عبارتی علت اصلی را از یک سو باید در همان نگاه نظریه نخست -نظریه جوادی آملی- به نظریه ولایت فقیه و از سوی دیگر ادعای همترازی امثال هاشمی دانست.
هاشمی رفسنجانی با توجه به سوابق و شخصیتش حاضر نیست کل اقتدار خود را به آقای خامنه ای واگذار کند. نظریه جوادی آملی نیز حامی وی است اما کسانی چون آیت اله یزدی بر خلاف هاشمی حاضرند در ازای دریافت پاداش، خود را به تمامی در اختیار آقای خامنه ای قرار دهند و بدین علت هاشمی و دیگر مخالفان نظریه مصباح باید از صحنه حاکمیت حذف شوند.
چند شاهد بر مدعا: در وجود نظریه مصباح که در کتابهای وی و هوادارانش نوشته شده شکی وجود ندارد. در اینکه نظریه رقیبی نیز توسط جوادی آملی نگاشته شده نیز شکی نیست. پس در این مقدمات نمی توان تردید کرد اما آیا احتمال اجرایی شدن این نظریه در این انتخابات، صرفا از ذهن یک داستان نویس نشات گرفته و یا اینکه شواهدی بر آن وجود دارد؟
شاهد نخست آنکه، احمدی نژاد با نام بردن از هاشمی و ناطق مشروعیت نظام را به کلی به چالش کشید و این موضوع نمی تواند بدون اجازه آقای خامنه ای باشد. در این جا سوال این است که آقای خامنه ای برای چه هدفی باید چنین مجوزی به احمدی نژاد بدهد؟ تبعات عمل احمدی نژاد برای مشروعیت جمهوری اسلامی آنقدر خطرناک است که صرف یک انتخابات ریاست جمهوری نمی تواند آن را جبران کند. از سوی دیگر وابستگان رهبری تلاش خواهد کرد پس از حذف هاشمی و حامیانش با این ادعا که رهبری از ابتدا با این باند فساد مخاف بوده، مشروعیت خود را در اذهان حامیانش دوباره بازسازی کند.
شاهد دیگر ماجرا نحوه برخورد احمدی نژاد با مراجع تقلید است. در بیشتر سالهای پس از انقلاب، دولتها کم و بیش کوشیده اند نظرات مراجع را لحاظ کنند اما دولت احمدی نژاد کمترین بهای لازم را به مراجع تقلید داده است بی آنکه از این شیوه خود بیمی داشته باشد. آیا دلیل عدم نگرانی دولت احمدی نژاد از مراجع تقلید حمایت شدید آقای خامنه ای از احمدی نژاد نیست؟ در نظریه مصباح طبیعتا جای چندانی برای مراجع تقلید نیست چرا که آنها رقیب ولایت خواهند بود. در این راستا به یاد بیاوریم حملات نوری زاد- فیلمساز حامی احمدی نژاد- به آیت اله مکارم شیرازی که بدون ترس از عواقب کار خود به راحتی یکی از پرنفوذترین مراجع تقلید را مورد حملات پیاپی قرار داد. نوری زاد هیچ گاه به خاطر حمله به مکارم شیرازی محاکمه نشد چرا که او مورد تایید رهبر و در راستای پروژه یادشده مامور حمله به مکارم پرنفوذ بود. در همین راستا به یاد بیاوریم سخنان مکارم شیرازی پس از دیدار با آیت اله صافی که در برابر نوری زاد اعلام کرد که آروزی نابود کردن مرجعیت را به گور می برید. یادمانن نرود مکارم شیرازی این پاسخ را به اصلاح طلبان یا لائیکها نداد بلکه به نوری زاد حامی احمدی نژاد و ولایت فقیه داد.
* به این شواهد اضافه کنید …….
خلاصه مطلب آنکه شواهد نشان می دهند پیروزی احمدی نژاد در انتخاب دهم، تنها یک پیروزی انتخاباتی نباشد بلکه هدف اصلی و استراتژیک آن، نابودی جمهوریت نیم بند جمهوری اسلامی و ایجاد حکومت عدل اسلامی – فاشیسم اسلامی – است. آگاه سازی مردم از این پروژه قطعا یکی از راه های از بین بردن این پروژه خطرناک است. شاید ادعای این نوشتار با وجود همه شواهد نادرست باشد اما این پروژه آن قدر برای کیان این کشور خطرناک است که احتمال آن نیز باید مورد بررسی دقیق و افشاگری گسترده قرار گیرد

چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

azita14may - انگلستان - نیوکاسل
Bamdad Khabar. دکتر جبهدار مارالانی رئیس دانشکده برق و کامپیوتر پردیس دانشکدههای فنی این دانشگاه از سمت خود استعفا داد. جبهدار مارالانی که چهره ماندگار گرایش الکترونیک دانشکده برق است و پدر مهندسی برق ایران لقب گرفتهاست، عصر دیروز از سمت خود کنارهگیری کرد.دانشجویان خواهان استعفای فرهاد رهبر رئیس انتصابی دانشگاه تهران هستند و بی کفایتی او را در دفاع از کیان دانشگاه و جان دانشجویان محکوم می کنند،

اسامی کشته شدگان حملات انصار حزبالله به کوی دانشگاه به شرح زیر است:
خانمها مبینا احترامی و فاطمه براتی و آقایان کسری شرفی، کامبیز شعاعی و
محسن ایمانی.
گفته می شود یکی از کشته شدگان رتبه 20 کنکور کارشناسی ارشد سال 88 در
رشته برق بوده است.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

Omid Iran - ایران - تهران
از بهترین راهکارهای مبارزه مدنی عزاداری بر هموطنان شهیدمان است ...
5 شنبه شب در تمامی خیابانها ی تمامی شهرها با روشن کردن شمع یاد عزیزانمان را گرامی بداریم ... این عزیزان که در مظلومیت کامل و بی دفاع به شهادت رسیدند نباید به این زودی به فراموشی سپرده شوند... خانواده های آنها نیز باید حمایت بشوند معلوم نیست حکومت چه بلایی بر سر آنها خواهد آورد.جامه سیاه بر تن کرده شمع در دست در خیابانها یاد انها را زنده نگه داریم ....
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

khorshid iran - ایتالیا - میلان
توسط Ghaltagh در بخش جامعه داغ شده ۳۱ دقیقه قبل فرستاده شده
- خبر غیرواقعیتکراریتوهین‌آمیزتیتر، توضیح، یا بخش نامناسبنقض کپی‌رایتنقض حریم خصوصیانصراف پیشنهاد بی نظیر یک روحانی آزاده برای برگذاری نماز جمعه این هفته ـ۴۵ کلیک
i42.tinypic.com
به جای شرکت کردن در دانشگاه تهران، نماز را در خیابان ولی عصر برگزار کنیم. ممکن است تا روز جمعه روحانی معتبری امامت آن را به عهده بگیرد و اگر نگرفتند بدون امام. جرات نخواهند کرد به نمازگذار اهانت کنند و آن را به خشونت بکشند. برای هماهنگی هر چند ده متر یک نفر الله و اکبر می گوید. اجازه بدهید مشخص شود چه کسانی پشت سر فقیهی نماز می خوانند که عدالتش زیر سوال رفته است. دوستانی که اعتقاد به نماز خواندن ندارند می توانند برای ادای احترام به شهدای روزهای گذشته شرکت کنند و برای اولین بار نماز بخوانند. یک نماز نمادین پاسخ بسیار محکمی به آنانی خواهد بود که این روزها برای حفظ قدرت با وقاحت تمام دین فروشی می کنند. بیائید بزرگ ترین نماز جماعت تاریخ ایران را در خیابان ولی عصر شکل دهیم. با سکوت و بدور از اغتشاش. تمام - لطفا کمک کنید به اطلاع مردم تهران برسد.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

گروهبان قندلی - ایران - تهران
dkdk - ‌د‌‌انمارک - اسلیس
باز تو اومدی خائن ملت زجر کشیده اصلا بخاطر موسوی نیست بلکه موسوی بهانه است اخه یک مقدار اون مغزتو بکار بنداز بعد کامنت بزار . اینجا نیستی که ببینی مردم موسوی را بهانه کردن و باید از یکجا شروع بشه. تو معلومه جیره خوار رژیمی.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

always - انگلیس - لستر
دوستان سلاح ملت فقط جانشان وشهامتشان ولی بزدلان بی رحم زره پوش جوانان وملت را سلاخی میکنند مرگ بر اخوندهای دزد مر گ گگگگگگگگگگگگگ .خدایا به داد ملت برس.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

sma2009 - المان - المان
sardooneh - ایران - تهران افرین بر تو ای فرزند ایران زمین من. درود بر مادر پدر بزرگوارت
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

mobina999 - سوپد - استکهلم
برای مبارزه با موتورسواران از میخ استفاده کنید میخهای سه پر استفاده کنید
مبادا اگر امروز فوتبال رو بردیم تو خیابون شادی کنیم.ما عزادار هستیم، شهید راه وطن داده ایم به احترام این شهدا ایران رو سیاه پوش می کنیم.
مردم باید صدا و سیما رو تسخیر کنند و از طریق رادیو و تلویزیون اطلاع رسانی کنند
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

chkavak - ایران - تهران
به نشانه همدلی با قربانیان قیام اخیر و جهت سرنگونی رژیم اسلامی فردا با اتحاد بیشتر همگی شانه به شانه در کنار هم بر علیه خامنه ای و سیستم مافیایی او به خیابانها ریخته و بر علیه این جرثومگان فساد و تباهی قیام کنیم. هموطنان در صورت درگیری مزدوران رژیم با مردم به بطور دستجمعی به یاری فرد اسیر شده بشتابید و مزدوران حکومت را حسابی گوشمالی دهید و خلع سلاحشان کنید. ما باید یاد بگیریم که اینها زبان خوش سرشان نمی شود و باید درست مانند خودشان از خشونت استفاده کرده اینها را از اریکه قدرت به پایین بکشیمشان. اینها وقتی قدرت دارند به مجروحین در حال مرگ هم رحم نمی کنند پس چرا ما به آنها ترحم نشان می دهیم؟
اینها عرب پرستان مزدوری هستند که نان کثیف مزدوری می خورند و برای پول دست به هر عمل وحشیانه ضد بشری می زنند. به اینها رحم نکنید. تمامی اماکن متعلق به بسیج و سپاه را باید به آتش بکشیم و عرصه را به رویشان حسابی تنگ کرده تا تسلیم اراده پاک ملت ایران شوند. کوتاه نباید آمد و سیلی را با سیلی محکم تری پاسخ بگوییم. خوش روئی و عطوفت و گذشت ما اینها را جریح تر و بی شرم تر می نماید. حیوانات درنده وحشی زبان نمی شناسند و باید با خشونت پاسخ شان را داد.
به سربازان مزدور انتظامی هم که مانند اربابان هارشان به جان ملت افتاده اند و کاسه داغ تر از آش شده اند هم رحم نباید بکنیم و حسابشان را بطور دستجمعی کف دستهای جنایتکارشان بگذاریم. اتحاد و حمایت از یکدیگر را فراموش نکنید. امروز ما همه با هم موجودیت خواهیم داشت به یاری هم بشتابیم.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

پاینده ایران - ژاپن - اساکا
بهترین انگیزه برای تداوم مبارزه زنده نگهداشتن یاد شهیدان راه آزادیست. اگر
بتوان در راه پیمایی های بعدی عکس این عزیزان را قاب کرده جلوی جمعیت حمل کرد یا از خانواده های آنان دعوت کرد تا در صف اول جلوی بقیه حرکت
کنند به جمعیت شور و انگیزه فراوان میده.
حالا مسئولیت موسوی سنگینتر شده چون نباید بزاره خون این جوونها پایمال
بشه.
راستی از ملا فریبا (خاتمی)و عالیجناب سرخپوش (رفسنجانی) خبری نیست
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

shabah51 - ایران - تهران
sharziN10 - ایران - رشت
خوشحالم که ایران چنین صاحب نظران گرانقدری چون شما را دارد. همه تحلیل ات دقیق و موشکافانه بود. زنده باد ایران پیش به سوی آزادی
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

freedomforiran - انگلستان - لندن

فرزنــدان بـا شــرف و بـاغـیـرت کــوروش درود بهمه شـــمــا هــا
روح کــشــتــه شــدگــان شــاد و ای کـاش من جـای آنــهــا بـودم
لـطـفـا گـروهـی تـظـاهـرات بـکـنـید. از آتش زدن لاستیک خودداری نکنید.
مـن یـکشـنـبـه بعدازظـهـر بـا شـمـا عـزیـزان خـواهـم بـود.
ما بایـد به این حکومت نکبتبار جمهوری اسلامی عرب صفت برای همیـشـه خـاتـمه بـدهـیـم. پــایــنــده اىــران و درود بـه شـمــاهــا بـامــیـد دیـدار

چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

freedomforiran - انگلستان - لندن
از تمام ایرانیان وطنپرست تقاضا می کنم در حـمـایـت و یاری هموطنان عزیزمان در ایران و حـرکتی را که آغاز کرده اند تـا نابودی کامل حکومت نکبتبار جمهوری اسلامی عرب صفت در جلو سفارت اشغالی ایران در لندن تجموع کنید.
بامید دیدار همه شما فرزندان راستین کوروش
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

saresobh - سوید - مالمو
جمعه نرین نماز جمعه بازم میشه تبلیغ برا احمدی. خبر نگار خارجی تصویر میگره میگه همهه اومدن برا صحبتهای رهبر. از کجا بفهمن اومدن مخالفت.
هیچ بیانیه ای هم از موسوی برای جمعه هنوز صادر نشده. با دست خودتون کار خودتون را خراب نکنید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

ghati - ایران - کرج
sharziN10 - ایران - رشت
هیهات که زیر بار ذلت زندگی کنیم ما خدای دروغ و فساد و تقلب و جنایت کار را از ایران اخراج خواهیم کرد و با مرگ با عزت زندگی باعزت خود را رقم خواهیم زد
بازهرا
یا علی
ما برحقیم و دست حقیم ما در گروه پاکانیم نه ناپاکان تمام پاکان از ما حمایت می کنند تا رسدن به زندگی حقیقی با عزت
هر که دارد هوس کربوبلا بسم الله
ایران امروز کربلا ست و ما یاران حسین و عباس و زینب
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

dkdk - ‌د‌‌انمارک - اسلیس
ایران رشت شاهزین.معلومه که شما یا پرفسور مباحث سیاسی هستی.یا استاد جامعه و حکومت شناسی هستی. و یا اینکه قدرت توهم بالائی داری.اما بهرصورت عقیده خود را گفتی و از انجائیکه اعتقاد من بر اینه که عقیده هر کس محترم است من به عقیده شما احترام میگذارم.اما تئوری شما را نمیپذیرم .دولت عاشق قدرته حال بهرشکلی نگهش میداره متاسفانه..
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

طاطا - ایران - ایران
امروز روز ماست. حرکتی راکه روز جمعه 22 خرداد شروع کردیم نباید نیمه کاره رها کنیم کاری به موسوی و هیچ کس دیگری نداریم موسوی بهانه ای بود برای به صدا درآمدن ملت ما که 30 سال مورد ظلم وجور وخفقان قرارگرفته . اینبار باید کاملا هوشیار باشیم تا ازچاله به چاه نیفتیم . هموطنان مقیم خارج ازکشور دست یاری به سویتان دراز میکنیم مردم ایران هیچوقت به اندازه امروز نیازمند یاری سبزتان نبودند.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

gigikhanoom - ایران - کرمانشاه
خامنه ای کثیف روی هیتلر رو سفید کردی با این کارهات من کسانی رو میشناسم که تا دیروز سنگ تو رو به سینه میزدن امروز فحشت میدن
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

kave2009 - هلند - روتردام
فوری فورئ فوری فورئ
هموطنان مقیم هلند/ فردا گردهمایئ در مقابل پارلمان لاهه
ساعت 16 تا 20
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
sharziN10 - ایران - رشت
تحلیل بسیار جالبی بود. اگر امکان داره اسم نویسنده اش رو هم ذکر کنید که در صورتی که بخواهیم پخشش کنیم مشکل کپی رایت نداشته باشیم. اگر هم که خودتون هستید دست مریزاد و نظرتونو در مورد پخشش بگید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

fafa - ایران - شیراز
اگه ستاد موسوی بخواد نماز جمعه رو تو خیابون برگذار کنه خودش اعلام میکنه ممکنه نظر شما نظر قشنگی باشه ولی اونها منتظر فرصتند بیگدار به اب زدن معقول نیست
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

IloveIran - ایران -
درود...
بسه!
این راهش نیست...
فقط دارین مردم رو از کنار خودتون میرونید...
شاد باشید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

bistosekhordad - ایران - تهران
مهندس سهراب مژده
sohrab.mojdeh@yahoo.it
نماز جمعه را به روز رفراندم عمومی برای سرنگونی ولی فقیه و حذف ولایت فقیه از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بدل کنیم
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، بعد از سی سال جنایات ولایت فقیه، و نابودی کشور از دیدگاه اقتصادی- اجتماعی، فرهنگی- سیاسی و روانی – روحی، دیگر برای شرایط بحرانی کنونی مناسب نیست و باید در ساختار اصلی خویش دچار تغییرات جدی گردد.
از آنجائی که اصول مهم قانون اساسی موجود نیز:
در اصول مثبت آن از طرف ولایت فقیه پایمال شده است، که نمونه های آن عبارتند از:
- اصل 44، در باری مباحث اقتصادی،
- اصل 3 ، ماده 7 و اصل 9، در باره ی لزوم آزای ها،
- اصل 24، در مورد آزادی مطبوعات،
- اصل 27، آزادی تشکیل اجتماعات،
- اصل 23و38، در باره غیر قانونی بودن شکنجه،
- اصل 19، درباره ی برابری قومی،
- اصل 21، حقوق زنان،
- اصل 6، درمورد اتکا به آرای عمومی

و در پیاده کردن اصول منفی و قدرت ارگانهای ارتجاعی آن اغراقی وصف ناپذیر بکار برده شده است. اصولی که عبارتند از
- اصل 2، ماده ی 5، امامت و رهبری حتمی....،
- اصل 5 ، که بر طبق آن، در زمان غیبت امام زمان(ولی عصر)، ولایت امر و امامت به عهده ی ولی فقیه است...
- اصول 91، 92 و 99 در باره نقش شورای نگهبان،
- اصل 107، در مورد خبرگان رهبری،
- اصل 110، وظایف و اختیارات رهبری،
- اصل 111، بر کماری رهبر،
- اصل 112، در باره ی ارگان "مجمع تشحیص مصلحت نظام"
و در این میان، بارزترین عمل غیر دموکراتیک ولی فقیه، یعنی خامنه ای، خیانت مستقیم به آرای میلونها ایرانی بوده است، عملی که به مفهوم زیر پا گذاشتن اصول اساسی قانون اساسی و بویژه اصل 6 قانون اساسی است. مردم ما می توانند و بی شک لایق آنند که این اصول ارتجاعی را تنها با یک رفراندم شفاهی، با یک "نه ی خشک" به ولایت فقیه، در روز جمعه، چشم در چشم در مقابل رهبر ارتجاعی و قرون وسطایی ولی فقیه اعلام کنند.
جمعه می تواند و باید به روز آزادی مردم ایران از یوغ ولایت فقیه قرون وسطایی بدل گردد.
پایان
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

hamed1359 - ایران - تهران
خواهش می کنم از همه ایرانی ها که مساجد رو پنج شنبه در هنگام نماز مغرب و عشا با رنگ های مشکی و سبز پر کنند و به ایرانی و مسلمون بودن خودشون افتخار. شک ندارم امام زمان(عج) واقعی (نه اونی که با احمقی نژاد شام و ناهار می خورد!) احقاق حق از دست رفته ملت را خواهد کرد.
اللهم عجل لولیک الفرج
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

hamed1359 - ایران - تهران
***فوری*** موبایل ها امروز چهارشنبه 27 خرداد در ساعت 6 و 40 دقیقه عصر کاملا قطع شد و علاوه بر پیام کوتاه با کسی هم نمی توانیم صحبت کنیم. به این می گن دموکراسی!
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

salar_new_york - امریکا - نیویورک
اشکال از ریشه است این اسلام است که باید برداشته شود از ایران
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

feme - ایران - مشهد
من 100 در 100 با نظر دوستمون که گفتند باید صدا و سیما رو تحریم کنیم موافقم
این حداقل کاری ست که میشه برای نشان دادن اعتراض خود به این رسانه ننگین داشته باشیم
در قدم بعدی حتما باید به تحریم مخابرات دست بزنیم
مبارزه منفی راه مهمیه که باید روش کارشناسی کنیم
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

pouriya - ایران - رودسر
با درود بر مردم مبارز ایران زمین، خامنه‌ای تازی بارها ما را آشوبگر نامیدند، و به میر حسین موسوی از جنس خودش بارها خاطرنشان کرده که او از جنس ما مردم "آشوبگر" نیست.
دوستان مبارز در همه گیر شدن شعار "مرگ بر خامنه‌ای" ، "مرگ بر جمهوری اسلامی" کوشش نموده و آن را به صورت کلیدی در آورید.
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

mehditm - ایران - تهران
مهندس موسوی که با رای اکثریت ملت ایران رییس جمهور قانونی ایران است فردا همه ما ایرانیان در همه جای جهان را به تظاهرات فرا خوانده و ما هم باید اطاعت کنیم
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

بابک - ایران - سبزوار
مرگ بر بسیج و سچاه مزدور و احمق نژاد
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

بابک - ایران - سبزوار
خامنه ای مزدور اعدام باید گردد احمقی نژاد تکه پاره باید گردد دیشب در جنت اباد مردم شعار مرگ بر خامنه ای و مرگ بر اخمدینژاد می دادند
چهار‌شنبه 27 خرداد 1388

میرحسین.موسوی - ایران - کاشان
وای اگر موسوی حکو جهادم دهد
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.