جلوگیری ایران از خبر رسانی شبکه های خارجی درباره اعتراض ها

جلوگیری ایران از خبر رسانی شبکه های خارجی درباره اعتراض ها

تعدادی از آژانس های بین المللی خبری از اقدامات مقامات دولت ایران برای جلوگیری از کار خبرنگاران آنها در ارسال گزارش درباره تظاهرات اعتراضی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری خبر داده اند.

تلویزیون دولتی آلمان «زی. دی. اف» به همراه «آی. آر. دی» اعلام کرده اند که به خبرنگاران آنها اجازه داده نشده است تا گزارش های خود را درباره تطاهرات اعتراضی ارسال کنند. این در حالی است که تلویزیون «بی. بی. سی» اعلام کرده است دولت ایران باعث اختلال در شبکه تلویزیونی فارسی این آ ژانس خبری شده است.

خبرنگاران خارجی که برای پوشش خبرهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به ایران سفر کرده بودند، به دنبال گسترش اعتراضات به نتیجه این انتخابات توانستند گزارش هایی در این زمینه منتشر کنند که باعث خشم مقامات ایران شده است.

روز شنبه وزارت کشور ایران اعلام کرد که محمود احمدی نژاد با اکثریت آرا در مرحله اول پیروز انتخابات ریاست جمهوری شده است. این در حالی بود که میرحسین موسوی و مهدی کروبی با رد نتایج اعلام شده از سوی وزارت کشور خواهان ابطال انتخابات شدند.

واکنش هواداران میر حسین موسوی و مهدی کروبی به نتایج اعلام شده انتخابات باعث شکل گیری تجمع های اعتراضی در تهران و برخی از شهرهای ایران شد.

سردبیران شبکه های تلویزیون دولتی آلمان ، «زی. دی. اف» و «آی. آر. دی» در نامه ای به سفیر ایران در برلین دولت جمهوری اسلامی را متهم کرده اند که مانع ارسال گزارش های هالیم هوسنی و همکارش، خبرنگاران «زی. دی. اف»، شده اند.

آنها در نامه خود نوشته اند: این اقدام نقض آزادی اطلاع رسانی و اصول دمکراتیک است.

شبکه تلویزیونی «آی. آر. دی» می گوید: پیتر مزگار خبر نگار این شبکه تلویزیونی اجازه ندارد هتل خود را ترک کند .

این سردبیران می گویند: مقامات ایران طی روز های اخیر تهیه فیلم، گزارش و عکس از اعتراضات را ممنوع کرده بودند.

 شبکه های تلویزیونی آلمان اعلام کرده اند به پوشش خبری رویدادهای ایران به صورت انتقادی، عادلانه و مستقل ادامه خواهند داد.

در همین زمینه، پیتر هاروکز، مدیر سرویس جهانی بی‌بی‌سی، نیز از اختلال در امواج تلویزیون فارسی این شبکه انتقاد کرده است.

وی با اشاره به این که طبق پیمانهای بین المللی مختل کردن امواج رادیویی غیر قانونی است از کسانی این اختلالات را به وجود آورده اند خواست که دست از کار بردارند و هراسی از گردش آزاد اطلاعات نداشته باشند.

پیشتر، شبکه تلویزیونی «العربیه» به دلیل پوشش خبری اعتراض های خیابانی، به دستور مقامات جمهوری اسلامی ایران به مدت یک هفته از کار کردن در ایران باز مانده است.

fak zan_uk - انگلیس - لیور پول
اعتراض مقابل سفارت خانه ها.کوچکترین دلگرمی به ایرانیان داخل کشور.
دوشنبه 25 خرداد 1388

oghab - سوپد - س
شیرین عبادی کودوم گوریه.
دوشنبه 25 خرداد 1388

joojoo20 - امریکا - سنفرانسیسکو
فقط می خوام بدونم که آسودگی و نیم رخ ....فت کجا هستند. به احتمال زیاد تو یه سوراخی قایم شده اند. روشون نمیشه دیگه کامنت بدن و یا این که سرشون گرم سرکوب بچه های دلیر ایرانی است. مرگ بر هر چی مزدور.
دوشنبه 25 خرداد 1388

sepideh_j - ایتالیا - ونیز
چون مردم صداشون هم نمی رسه نمی تونن متحد بشن. و دولت از این طریق می خواد بگه اعتراضین شورشین.
مردم ایران برگردین به زمان شاه اون موقع هم موبایل واینترنت نبود. کسی از وسایل ارتباطی اون زمان پیشنهادی نداره؟
دوشنبه 25 خرداد 1388

sasan4 - ایران - تهران
طی یک خبر غیر موثق گفته می شود رفسنجانی را دستگیر کرد ه اند.
دوشنبه 25 خرداد 1388

shiva_hr86 - ایران - ایران
سلام به مسولین سایت ایرانیان انگلستان و تمام ایرانیان عزیز
این هم یه سری عکس دیگه از درگیری های صنعتی اصفهان...
https://1canadian.blogspot.com/2009/06/24.html
مرسی که قبلی ها را هم گذاشتیداگه بتونید یه نامه واسه سازمان ملل هم درست کنید که همه امضا کنن هم عالی میشه..ترجیحا از نامه هایی که بقیه ایجاد کردن استفاده کنید و لینکش رو بگذارید تا همه تقاضاها یک جا و متمرکز باشه...دیگه این که از تمام ایرانیان خارج از کشور میخوام صدای ما رو به دولت های دیگه برسونن و از اونا بخوان که احمدی نژاد را به رسمیت نشناسه از ایرانیان تمام دنیا میخوام که صدای اعتراض مردم ایران رو به گوش همه برسونن درسته که صداوسیمای ایران دست اونهاست و خبرنگارا رو اخراج میکنن اما ایرانی همیشه راه نجاتش رو پیدا میکنه ممنونم
دوشنبه 25 خرداد 1388

mahnadi - هلند - هارلم
شما نمیتوانید اینبار صدای اعتراض ملت ایران رو در نطفه خفه کنید مردم ما حق مسلم خود را میخواهند وهرگونه اقدام سرکوبگرانه شما دلیل روشنی به ناحق بودنتان است شما را حکومتتان را نمیخواهیم عربزده گان از کشور پارسیان بیرونتان خواهیم کرد
ایرانی هست زنده است وحق خود راخواهیم گرفت سکوت هرایرانی خیانت است به میهن
دوشنبه 25 خرداد 1388

sepideh_j - ایتالیا - ونیز
فوری/حضور میرحسین و کروبی در مسیر راهپیمایی برای دعوت به آرامش
قلم - با توجه به آنکه مجوز راهپیمایی امروز صادر نشده است، ضمن اعلام تعویق این راهپیمایی، چون فرصت برای اطلاع رسانی به مردم نیست، مهندس میرحسین موسوی و حجت الاسلام و المسلمین کروبی در مسیر راهپیمایی حاضر خواهند شد و مردم را به حفظ آرامش دعوت خواهند کرد.

به گزارش قلم نیوز، با توجه به آنکه مجوز راهپیمایی امروز صادر نشده است، ضمن اعلام تعویق این راهپیمایی، چون فرصت برای اطلاع رسانی به مردم نیست، مهندس میرحسین موسوی و حجت الاسلام و المسلمین کروبی در مسیر راهپیمایی حاضر خواهند شد و مردم را به حفظ آرامش دعوت خواهند کرد.

دلیل این حضور بسته شدن همه کانال های اطلاع رسانی به مردم و جلوگیری از هرگونه انحراف و بروز خشونت اعلام شده است.

کد خبر:21127تاریخ درج خبر:دوشنبه 25 خرداد 1388 - 13:33:47
دوشنبه 25 خرداد 1388

ghati - ایران - کرج
خوب است خوب است خوب است ما همین ها را می خواستیم تا دنیا درست چهره شما را بشناسد بیشتر در باتلاق فرو بروید سی سال است که ما زیر دست و پای شما له می شویم و تنها خودمان می دانیم و می بینیم حالا همه فهمیدند و ما همین را می خواهیم ما دیگر این زندگی پر از ذلت را نمی خواهیم
حسین : هیهات که زیر بار ذلت روم
دوشنبه 25 خرداد 1388

sara-j - سوید - استگهلم
به نام آزادی

از کسانی‌ که در سوئد هستن خواهش می‌کنم اگر اطلاع دارن چه روزی در سفارت ایران تظاهرات می‌شه بگن که من هم بتونم برم چون از هر کی‌ میپرسم میگه نمیدونم.وظیفه ما ایرانیان خارج از کشور اینه که در سفارت خانه ایران تحصن کنیم و میدون رو برا جولان دادن دشمن خالی‌ نکنیم.و باز هم از تمام ایرانیان خارج از کشور تقاضا می‌کنم از یک شماره حساب مشخص برا کسانی‌ که در ایران دارن جونه خودشونو در راه آزادی میدن وجهی رو واریز کنیم که از نظر مالی کمتر دچار مشکل بشن.پاینده ایران

دوشنبه 25 خرداد 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با میرحسین موسوی به او توصیه کرده است که اعتراض خود را از طریق مراجع قانونی پیگیری کند.
سایت رسمی دفتر رهبر ایران گزارش داده که این دیدار عصر روز یکشنبه انجام شده و آقای موسوی در آن "دیدگاه خود را در باره روند انتخابات" به اطلاع آیت الله خامنه ای رسانده است.
به گزارش این سایت، با وجود این که مجوز راهپیمایی امروز -که قرار است از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی برگزار شود_ صادر نشده، چون فرصت کافی برای اطلاع رسانی به مردم وجود نداشته، نامزدهای جناح اصلاح طلب ناچارند با حضور در میان راهپیمایان آنها را به آرامش دعوت کنند.
===============
بوی توطئه میاد. اینجاست که باید میر حسین موسوی راه خودش رو ادامه بده. و مردم هم از حقشون نگذرند!
لحظه ها خیلی حساس شده اند. شکست یا پیروزی مردم توی همین امروز و فردا رقم خواهد خورد. جواب شکست یا پیروزی فقط از دهان میرحسین موسوی در می آید!
دوشنبه 25 خرداد 1388

sara_paitakht - هلند - امستردام
سلام دوستان میخواستم بدونم هلند امروز برنامه ای نیست لطفا اگر کسی میدونه به ما هم اطلاع بده ممنون میشم.
در ضمن جا داره از زحمات مسولین سایت تشکر کنم خسته نباشید
دوشنبه 25 خرداد 1388

azita19 - ایران - تهران
سلام به همه عزیزان. من فکر میکنم باید با یه هدف مشترک حرکت کرد و یکی از ساختمان های دولتی رو گرفت.تعداد ما ها زیاده واونها کاری نمیتونن بکنن.مگه زمان اول انقلاب وسایل ارتباط جمعی بود مگه مردم اسلحه داشتن با بمب های دست ساز می جنگیدن.هدف باید صدا و سیما باشه.
دوشنبه 25 خرداد 1388

narses - اتریش - وین
ایرانیان مقیم وین : فردا سه شنبه 16 juni راهپیمائی از هلدن پلاتز منطقه یک به سمت سفارت ایران ساعت 17بعد از ظهر آغاز میشه .به دوستان گزارش بدید .
دوشنبه 25 خرداد 1388

masoud_shastchy - ایران - تهران
تقلب اصلی را باید در قبل از انتخابات جستجو کرد. جایی که دولت رای مردمان روستایی را با پول میخرید. جایی که با عوامفریبی و تغییر مقیاس آماری موفق به کسب رضایت ملت شد. جایی که خبر از مختومه بودن پرونده مفقودی بیت المال داد که فردای آن روز تکذیب شد اما دیگر دیر شده بود و جایی که ... ..
سه‌شنبه 26 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.