ناآرامی در تهران درپی اعلام نتایج انتخابات

ناآرامی در تهران درپی اعلام نتایج انتخابات

معترضان به نتایج آراء مقابل ساختمان وزارت کشور با حمله پلیس ضد شورش مواجه شدند

در پی اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، منابع خبری از بروز درگیری در یکی از میادین شمال شهر تهران میان حامیان محمود احمدی نژاد و میر حسین موسوی خبر داده اند، همچنین گزارش هایی از ناآرامی مقابل ساختمان وزارت کشور ایران منتشر شده است که خبرگزاری آسوشیتدپرس آن را "جدی ترین ناآرامی یک دهه گذشته در تهران" خوانده است.

در عین حال بر اساس فیلم های منتشر شده در سایت های اینترنتی، تجمعاتی اعتراض آمیز در مشهد نیز رخ داده که در آن معترضان شعار می دهند.

همچنین تصاویری از راهپیمایی هزاران نفر از طرفداران میرحسین موسوی در خیابان های تهران در سایت های اینترنتی مختلف منتشر شده است که در آن حامیان آقای موسوی با دادن شعار خواستار بازپس گیری آراء خود شده اند.

تصاویر منتشر شده، همچنین حاکی از ضرب و شتم شدید معترضان توسط نیروهای ضد شورش و لباس شخصی است و گزارشی هم از آتش زدن سه موتورسیکلت متعلق به پلیس ضد شورش منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز حامیان محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی در حوالی میدان ونک تهران، واقع در شمال این شهر با یکدیگر درگیر شدند.

به نوشته این خبرگزاری نزدیک به ۲۰۰۰ نفر از طرفداران آقای موسوی اقدام به تحصن در میان جاده ای منتهی به میدان ونک و دادن شعار کرده بودند که به بروز درگیری منجر شد.

این خبرگزاری از بروز درگیری و کتک کاری میان حاضران خبر داده و نوشته در نهایت پلیس با باتوم به معترضان حمله کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز از آتش زدن لاستیک از سوی معترضان به نتیجه انتخابات مقابل ساختمان وزارت کشور ایران خبر داده و نوشته در نقطه ای دیگر در شهر تهران هم آسیب هایی به یک بانک وارد شده است.

آسوشیتدپرس از حمله سربازان نیروی انتظامی به معترضان مقابل وزارت کشور نیز خبر داده است.

خبرگزاری فرانسه هم خبری از درگیری طرفداران میرحسین موسوی و پلیس ضد شورش در مناطق مرکزی شهر تهران منتشر کرده است.

پیش از آغاز اعتراض ها در ساعات ابتدایی بامداد شنبه ۲۳ خرداد (۱۳ ژوئن)، طرفداران آقای احمدی نژاد پس از اعلام پیشتازی او در شمارش آراء، در خیابان ها حضور یافتند و به شادمانی پرداخته بودند.

ناآرامی ها در شرایطی رخ داده که آیت الله خامنه ای در پیام خود پس از انتخابات از "طرفداران نامزد منتخب و هواداران نامزدها" خواسته که از "هر گونه رفتار و گفتار تحریک آمیز و بدگمانانه پرهیز کنند".

پیش از آن و در ساعات پایانی برگزاری انتخابات هم پلیس تهران اعلام کرده بود که از ساعت ۵ عصر روز جمعه "برای برقراری نظم و امنیت" در پایتخت ایران "مانور اقتدار" برگزار کرده است.

farhad_swIss_zurich - سوییس - زوریخ
با عرض سلام خدمت دوستان محترم من زبونم مو در اورد از بس گفتم رای شما منظور نمیشه رئیس جمهوری احمدی بی نژاد هست شما باور نکردید حق تان هست بکشید که لایقش هستید.
شنبه 23 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
قبلا : احمدی رفت - احمدی بای بای
حالا : شادی رفت - ملت وای وای
شنبه 23 خرداد 1388

xosrov - انگلیس - منچستر
انتصابات تمام شد و مردم همان گونه که انتظار می‌رفت مجددا فریب خوردند. اینکه هنوز بعد از 30 سال جنایت، دزدی، چپاول و تحقیر ملت، باز هم جمهوری اسلامی می‌تواند مردم را فریب و به شعبده بازی خود ادامه دهد. این بازی سیاسی این مساله را تایید می کند که ملت ایران رشد کافی نکرده تا لیاقت یک حکومت دموکراتیک را داشته باشد.

این بازی چنان خوب طراحی شده بود که حتی آنهایی که خود را تحلیل گر سیاسی می دانند و هم بیشتر آنهایی که دوره های قبل تحریم کردند این بار مجددا فریب خوردند و پای صندوق شعبده بازی رفتند و نا آگاهی سیاسی خود را تایید کردند.

اگر حکومت تصمیم داشت احمدی نژاد را یک دوره دیگر بر مسند بنشاند، یقینا مثل دیگر موارد می توانست موسوی را هم به هزار و یک دلیل از شرکت در انتصابات باز دارد. اگر دیدید که نه تنها موسوی را وارد بازی کردند که حتی صحنه شعبده بازی را گسترده تر کردند و بازی را به صفحه تلویزیون و مناظزه‌های مسخره هم کشاندند تا بتوانند شور و شوقی را که لازم بود بوجود بیاورند و ملت را به میدان بازی بکشانند، تنها و تنها برای آمار بالا و مشروعیت بیشتر بود.

انتصابات چنان طراحی و مهندسی شد تا میر حسین که قرار بود بر مسند بنشیند، کمترین قول و قرارها را به ملت بدهد تا بعدا با همان مشکل خاتمی و احمدی نژاد روبرو نشود.

عاقبت امر اینکه با این شعبده بازی رژیم توانست یک مشروعیت 70 - 80 درصدی برای سید علی دست و پا کند.

انکار نکنید! این انتصابات چنان با مهارت برنامه ریزی شده بود که یک مشروعیت بسیار قوی برای حکومت آخوندی دست و پا کرد تا حداقل ده تا دوازده سال دیگر این حکومت را بیمه کند.

خلایق هر چه لایق
شنبه 23 خرداد 1388

punisher - ایران - شیراز
برگ زرینی از اسلام ناب محمدی ................!!!!!!!!!!!!
شنبه 23 خرداد 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
مسئول سیاستهای خارجی اتحادیهء اروپا خاویر سولانا: "من به انتخاب ملت ایران احترام میگذارم و همهء مردم ایران در آن شرکت کرده بودند"
شنبه 23 خرداد 1388

Black Chador - امریکا - ولدن
فقط یک انقلاب خونین ممکنه کاری براتون بکنه. نگذارید دنیا بهتون بخنده.
شنبه 23 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
خواهشا کسانی که رأی ندادن خوشحال نباشن. چون اینها تعداد "" واقعی "" افرادی که به احمدی نژاد رأی دادن رو میدونن. بهتره بگم تعداد مخالفین جمهوری اسلامی رو. یعنی تعداد " خیر " به جمهوری اسلامی... کسانی که رأی ندادن در نظر مسئولان جمهوری اسلامی با چشم " بی تفاوت " دیده می شوند.
شنبه 23 خرداد 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
خواهشا کسانی که رأی ندادن خوشحال نباشن. چون اینها تعداد "" واقعی "" افرادی که به احمدی نژاد رأی دادن رو میدونن. بهتره بگم تعداد مخالفین جمهوری اسلامی رو. یعنی تعداد " خیر " به جمهوری اسلامی... کسانی که رأی ندادن در نظر مسئولان جمهوری اسلامی با چشم " بی تفاوت " دیده می شوند.
======================
من با نظر شما 100% مخالفم. ارنج کردن 4 کاندیدا و برنامه هایشان جوری طراحی شده بود که همهء ملت ایران را به پای صندوقهای رای بکشانند. حتی اگر خاتمی به جای موسوی می آمد این چنین استقبالی در انتخابات نمی شد و اصلاح طلبان نیازمند یک چهرهء جدید بودند تا ملت ایران را به پای صندوق بکشند. و همینطور شعارهای آقای کروبی که خیلی خیلی آزادی خواهانه و دموکرات بود. همهء اینها نقشه ای بود برای گول زدن ملت ایران و مشروعیت بدست آوردن در جامعهء جهانی.
و دلیلش هم بسیار واضح است. چون جمهوری اسلامی در 4 سال پیش به شدت زیر انتقاد حقوق بشر و مجامع بین المللی بود و نیاز داشت تا با سیستم احمدی نژادی و رای 46 میلیون ملت این مبارزه را ببرد. و در نهایت خامنه ای به خوبی هم به پیروزی رسید!
کسانی که رای به موسوی دادند کلیت نظام را تایید کردند. اما مهم نیست و هیچ عیبی ندارد. با موسوی یا بی موسوی مبارزات ادامه خواهند داشت.
فقط اینجا ماهیت اصلاح طلبها برای ملت ایران روشن شد؛ و ملت فهمیدند که در این امام زاده میتی ( جسد) وجود ندارد!
شنبه 23 خرداد 1388

ferfereh - ایران - تهران
موسوی و کروبی در خانه هایشان زندانی شده اند.
نیروی انتظامی به دفتر جبهه مشارکت اسلامی در خیابان سمیه حمله کرده است و کلیه اعضای آن از جمله آقای میردامادی را دستگیر کرده است و ظاهرا قرار است بقیه اعضایی را که در محل دفتر نبوده اند در خانه هایشان دستگیر کند.

محسن سازگارا گفت این یک کودتای نظامی است که با پشتیبانی آقای خامنه ای و پسر ایشان انجام شده است و اگر مردم درست هدایت بشوند دست این افراد کوتاه می شود وی در اد امه به چهار نکته مهم اشاره کرد

1. همه حتی کسانی که مخالف رای دادن بوده اند و رای نداده اند به خصوص افراد روشنفکر باید متحد شویم و از رای مردم حمایت کنیم.
2. در این مقطع رییس جمهور قانونی کشور میرحسین موسوی است که بر علیه ایشان کودتا شده است پس آقای کروبی و سایر اصلاح طلبان هم باید از ایشان پشتیبانی کنند و همگی باید از رای مردم پشتیبانی کنند آقای موسوی الان نقش رهبریت مردم را دارند و از عهده آن هم برمی آیند اگر بخواهندو ایشان می توانند نقش تاریخی خودشان را در این زمان ایفا کنند.
3. حکومت خودش را برای این شلوغی ها آماده کرده است و حتی آماده کرده است که مردم را بکشد ممکن است عده ای را به جان مردم بیاندازند مثل 18 تیر که حتی زندانیهای تبهکار را هم از زندانها درآوردند برای سرکوب مردم. در این زمان باید از تاکتیکهای مبارزات بی خشونت مثل اعتصاب و یا الله اکبر گفتن روی پشت بام و یا بستن خیابانها با ماشینهای خاموش و... استفاده کرد تا آسیبی به مردم نرسد.
4. حتما باید عده ای در خارج از کشور نماینده رهبران مردمی داخل کشور باشند تا در صورت دستگیری مبارزات متوقف نشود.
در پایان او اعلام کرد که این یک کودتا به شکل کودتای زیمباوه بود که مردم زیمباوه با مقاومت خودشان بعد از چند روز توانستند دست کودتا چی ها را کوتاه کنند.
شنبه 23 خرداد 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
ferfereh - ایران - تهران
موسوی و کروبی در خانه هایشان زندانی شده اند. و...............
==========
1- محسن سازگارا و علی رضا نوریزاده وهمهء میهمانانشان و... کلاً شبکهء صدای آمریکاVOA در طی این انتسابات از جریان اصلاح طلبی در ایران حمایت میکرد و سنگ آن را به سینه میزد و میزند. حتی آرم پایین شبکهء تلویزیونی شان را با یک "تیک سبز" روی نقشهء ایران از دیروز و قبل از اعلام نتایج به حمایت از اصلاح طلبان تغییر دادند که یک عمل بسیار کثیف و زشتی بود!!!!!!!!
2-این حرفها واسه فاطی تُنبون نمیشه!
اصلاح طلبها کسانی نبودند که بتوانند حق ملت را بگیرند و پای ملت بایستند. یک بار و به مدت 8 سال خاتمی را تجربه کردیم.
شما هم به جای اینکه اینقدر جوگیر بشوید و احساساتی حرف بزنید بروید و تاریخ معاصر را مطالعه کنید. این روزهای شورش و آشوب هم تمام خواهند شد و ملت به مغازه ها و سر کارهایشان و دانشگاهها و اداره ها و... باز خواهند گشت.
4 سال دیگر وقت دارید. در امام زادهء اصلاح طلبان؛ میت ( جسد) وجود ندارد! نظر و دخیلتان را بیهوده به این امامزاده بسته اید دوست عزیز.
شنبه 23 خرداد 1388

sasan4 - ایران - تهران
خبـــر جدید:
سایت میر حسین موسوی قلم نیوز را فیلتر کردند.
مسپولین محترم سایت لطفا اطلاع رسانی شود.
شنبه 23 خرداد 1388

Black Chador - امریکا - ولدن
با خون احمدی نژاد و خامنه ای ایران را تمیز کنید.
شنبه 23 خرداد 1388

liona from tehran - ایران - تهران
باز هم یک بار دیگه مردم ایران فریب خوردن تقصیر مردمم نیست این تاکتیک مناظره و اینکه قبل از انتخابات مردم کمی احساس آزادی کردن و رفتن تو خیابونا باعث شد فریب ظاهر رو بخورن دوباره برن رای بدن البته تعداد زیادی هم واسه مهر خوردن شناسنامشون رفتم به هر حال فریب خوردن من 20سالمه افتخارم اینه که تا حالا به این رژیم رای ندادم امروزم چندتا باتوم برقی خوردیم اما اشکال نداره واسه آزادی همه کار میکنیم یه خواهش داشتم مردم یعنی هنوز شما اینارو نشناختید امیدوارم دفعه بعد بازیچه نشید به امید اینکه دفعه بعدی وجود نداشته باشه عالیجنابانی هم که خارج از کشور تشریف دارن همینجور یه چیز واسه خودشون نگن اینجا 10قدم بر نداشتی گرفتنت خفقانه میفهمی یعنی چی خفقاا ا ا ا ا ا ا ا ا ان
یکشنبه 24 خرداد 1388

ferfereh - ایران - تهران
آنتی اسلام - ایران - اهواز
واقعا متاسفم. به فرض که تمام حرفهای شما درست باشد... آیا نباید الان به مردم کمک کنیم؟ آیا نباید از این شرایط بوجود آمده استفاده کنیم؟ مگه انقلاب نمی خواستید ؟ اینهم انقلاب ! بسم الله بیا بیرون دیگه آقای آنتی اسلام! مگه با این حکومت مخالف نبودی خب بیا تو خیابونها ...
نکنه منتظری حکومت خودش عوض بشه؟
یکشنبه 24 خرداد 1388

rabi - ایران - تهران
آنتی اسلام - ایران - اهواز
دوست عزیز جز حرف زدن فکر نمی کنم کار بدانید. شاید فکر می کنید عقل کل هستید. البته همیشه نوشته هایه شما را می خوانم بد نمی نویسید ولی کمی در حال حاضر حرفات تفرقه بر انگیزه.
یکشنبه 24 خرداد 1388

jitter - ایران - مشهد
هم اکنون ( 23:30 به وقت ایران ) مردم با فریاد الله اکبر زنده باد موسوی از روی پشت بام منازل در مشهد به اعتراض با رژیم می پردازند. دست در دست هم نهیم و فریاد زنیم الله اکبر... عصر امروز هم در مشهد درگیری بین معترضین و گارد امنیت به وجود امد که مامورین به ضرب و شتم و دستگیری مردم در پارک ملت مشهد پرداختند. این بار دیگر ساکت ننشینیم و تا آزادی مبارزه کنیم. زنده باد ایران آزاد
یکشنبه 24 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.