علی کردان استعفاء کرد

علی کردان استعفاء کرد

علی کردان وزیر کشور استعفای خود را تقدیم هیات دولت کرد.


یک منبع مطلع در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری «انتخاب»، ضمن بیان مطلب فوق افزود: علی کردان وزیر کشور پس از انتقدات اخیر چهره ها، شخصیت ها و رسانه ها در واکنش به جعلی بودن مدرک تحصیلی وی، از سمت خود استعفا کرد.


وی افزود: پیشنهاداتی به سردار احمدی مقدم فرمانده ناحا شده تا وی برای مدتی، سرپرست وزارت کشور باشد.


هنوز، استعفای کردان با موافقت رییس جمهور مواجه نشده اما کارشناسان معتقدند رییس جمهور یه زودی استعفای وی را می پذیرد.


کردان پیش از قبول پست وزارت کشور، قائم مقام وزیر نفت بود و سالهای گذشته نیز، معاون مالی صداوسیما بود.


پیش از این، مصطفی پورمحمدی وزیر کشور دولت نهم بود که از سوی احمدی نژاد برکنار و سید مهدی هاشمی به عنوان سرپرست وزارت کشور معرفی شد.


رایزنی نمایندگان با رئیس جمهور برای برکناری «کردان» 
 
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از پیگیریهای عده ای از نمایندگان متنفذ و اصولگرای مجلس برای قانع کردن شخص رئیس جمهور برای برکناری وزیر کشور خبر داد.


سیروس برنا در گفتگو با مهر، با اشاره به واکنشها در مجلس نسبت به بحثهای پیش آمده درخصوص وزیر کشور و ادامه کار وی در این وزارتخانه اظهار داشت: نمایندگان مجلس در برخورد با این موضوع سعی کردند، تصمیم گیری را به دولت واگذار کنند و منتظر تصمیم رئیس جمهور یا شخص کردان باشند.


وی افزود: مجلس اعلام کرد وظیفه قانونی خود در بررسی مدرک وزیر کشور را انجام داده و گزارش آن مبنی بر مخدوش و مشکوک بودن مدرک دکترای وی و نداشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس را در صحن علنی ارایه کرده است.


برنا تأکید کرد: در نهایت مجلس با ارایه این گزارش هر نوع اقدام در این باره را به هیأت دولت سپرد تا با توجه به این گزارش و جوی که در جامعه و میان مردم و نمایندگان مردم ایجاد شده تصمیم شایسته ای گرفته شود.


سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: به نظر می رسد ارجح این باشد که شخص کردان ابتکار عمل را به دست بگیرد و از سمت وزارت کشور کناره گیری کند و در صورتی که هیچ اقدامی از جانب وی انجام نشد رئیس جمهور در گام بعدی برای تنویر افکار عمومی و برگرداندن فضای اعتماد به دولت کاری انجام داده و تصمیم مناسبی اخذ کند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: اگر این اقدامات انجام نشود بی تردید مجلس در جلسات آتی دست به اقداماتی خواهد زد که استیضاح از جمله آنهاست.


جمع آوری امضا برای استیضاح کردان در نشست علنی امروز
نماینده تهران از آغاز جمع آوری امضا برای طرح استیضاح علی کردان وزیر کشور در نشست علنی امروز خبر داد.
علی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: تعدادی از نمایندگان پیش از این آمادگی امضا طرح استیضاح وزیر کشور را داشتند.


وی یادآور شد: دلیل تأخیر در جمع آوری امضا برای این طرح دادن فرصت به دولت و شخص آقای کردان بود تا خود در اقدامی پیش دستانه نسبت به این موضوع تصمیم گیری کنند.


مطهری تأکید کرد: از آنجا که در این مورد تصمیمی گرفته نشد به احتمال زیاد جمع آوری امضا برای استیضاح وزیر کشور امروز و در جلسه علنی مجلس آغاز می شود.


عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس احتمال داد این طرح آخر هفته جاری و یا اوایل هفته آینده به هیأت رئیسه مجلس تقدیم شود.


نماینده تهران تأکید کرد: در صورتی که اقدام خاصی از سوی دولت انجام نشود به طور جدی استیضاح را دنبال می کنیم.

abikaka - انگلستان - لندن
خداوند مهربان است
سه‌شنبه 16 مهر 1387

manis - انگلیس - شفیلد
چه عجب بالاخره از رو رفت ؟؟؟؟
سه‌شنبه 16 مهر 1387

katayoon - المان - بن
این یعنی دمکراسی نسبی در ایران که فشارها و انتقادات شخصیت ها و نشریات موجب استعفای یکی ازمهترین اعضائ کابینه دولت میشه.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

Ario - ایران - اهواز
آقای کردان سر ما منت گذاشتند,قدم رنجه فرمودند,لطف حضرتش مستدام,بنده نوازی فرمودند استعفا کردند.
بعضیا عجب رووووووویییییییییییییی دارند.
همون طور که اسکروچ به عنوان نماد خساست شناخته شده این آقا هم باید به عنوان نماد پررویی شناخته بشه وگرنه جدا حقش پامال شده!!!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

mghj51 - ایران - تهران
سلام
اینحداقل کاری است که دولت وآقای کردان می توانستند انجام دهند علاوه بر این باید :
1 اًقای کردان از ملت ایران به خاطر دروغشان عذرخواهی کنند
2 آقای کردان باید یه مجلس توضیح دهند که چرا بر این دروغ پافشاری می کردند
3آقای کردان باید کلیه حقوق و مزایایی راکه در طول مدتی که با استفاده از این مدرک جعلی و در سمتهای بالای دولتی خدمت کردند بازپس دهند
4 کلیه پستها - احکام -سمتها و عنوانهای ایشان پس گرفته شود
سه‌شنبه 16 مهر 1387

roza_minab - ایران - بهارستان
هههههههههههههههه چه بگیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (:
سه‌شنبه 16 مهر 1387

ezatdf - ایران - تهران
من اگر جای علی کردان بودم بلافاصله پس از استعفا با لباس مبدل در کلاسهای نهضت سواد آموزی ثبت نام می کردم
سه‌شنبه 16 مهر 1387

mah1 - ایران - تهران
اااااا چرا حالا دیگه سوژه نداریم. فکر کنم طفلی رفت شبانه دیپلم بگیره!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
حتی اگر استفاء هم دهد انشاء الله از توانمندی ایشان در جای دیگر استفاده می شود. خدا حفظش کند!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

pasargad2500 - ایران - تهران
نوکرتم این اسعفا نامه خودتم بده سید علی امضا کنه .برو مدریت روستا خودتونو بر عهده بگیر
سه‌شنبه 16 مهر 1387

عقاب تنها - ایران - تهران
تسلیت به اقای قوز بالا قوز
سه‌شنبه 16 مهر 1387

helya - مالزی - کوالالامپور
این آقا به خاطر مدرک جعلی اش باید زندان برود نه اینکه با ناز و ادا استعفا بدهد. می گوید که نمی دانسته که مدرکش جعلی است پس چه طور وقتی ازش پرسیدند که:" تو که زبان انگلیسی نمی دانستی چه طور دفاع کردی؟" گفت "مترجم گرفتم." چه طور آنموقع گفته رفته ام دفاع هم از مقاله ام کرده ام ولی حالا می گوید که یک نفر دیگر رابط من و دانشگاه بوده است؟
سه‌شنبه 16 مهر 1387

arash1977 - تهران - تهران
خوب این هم که گورش رو گم کرد
سه‌شنبه 16 مهر 1387

rezanl - هلند - امستردام
حالا نوبت رهبر مملکته و بعدش وابستگان ایشون
سه‌شنبه 16 مهر 1387

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
طوفان - نروژ - اسلو
شماها بهتره نظر ندید برای شماها بهتره که با بقیه دوستانت برید دسته جمعی چند بار فعل (هستم) را به نروژی تمرین کنید تا با صدای اجداد خودتون بیشتر اشنا شوید!!!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

Dokhtare_iran_zamin - ایران - تهران
نکنه انتظار داشت که بتونه سمتشو حفظ کنه ؟ خدا به اینا به جز رو هیچی نداده... البته تا دو روز دیگه از طرف رهبر شیره ایش یه پست بالاتر میگیره . خدا همشونو لعنت کنه.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

masoud-alman - المان - بن
دوستان عزیز لطفا ذوق زده نشوید. بزودی وزارتخانه یا تشکیلات دیگری به این جناب پررو واگذار میشود. از این جهت حق با کتایون خانم است.
این یعنی دمکراسی نسبی در ایران!!!!
نسبی در لغتنامه کدخدا اینطور تعریف شده: وقتی از در بیرونت میکنند از پنجره بیا تو!!!!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

farid_ghl - ایران - تهران
هر روز خبر از کردان
اینو شلوغ کردن که بگن همه مسوولا مدرکاشون اصله اینیکی از دستمون در رفته
سه‌شنبه 16 مهر 1387

irane azad - انگلستان - لیورپول
عجب از رو رفت ...قوزی تو نظر ندی کسی‌ نمیگه لالی..
سه‌شنبه 16 مهر 1387

Afshin London - انگلستان - لندن
توانمندى دیگر ایشان در یکى از رستوران هاى مشهور توکیو مورد استفاده خواهد بود، خدا از وسط نصفش کنه
سه‌شنبه 16 مهر 1387

panirani - دانمارک - کپنهاک
بابا شما خیلی ساده میگیرید این انگل پست دیگری خواهد گرفت که بیشتر پول مردم را بچابد
سه‌شنبه 16 مهر 1387

rezanaz - ایران - رشت
خاک تو سر این نماینده نماهای جیره خوار انگار یادشون رفته که همین 2ماه پیش بود که به این یارو کردان رای اعتماد دادن اونوقت الآن تصمیم گرفتن استیضاحش کنن ! مردمو یه مشت گوسفند فرض کردن که هر تصمیمی براشون بگیرن بع بع میکنن ! مقامات یکی پس از دیگری برکنار میشن و مطبوعات از ترس دادگاهی شدن هیچ تحلیلی نمیکنن و تلویزیون مزدور رژیم هم واسه اینکه رسوایی بی کفایتیشون برملا نشه همش سانسور و لاپوشونی میکنن .اوضاع داره روزبروز وخیمتر و گه تو شیرتر میشه !
سه‌شنبه 16 مهر 1387

خرس قطبی - کانادا - تورنتو
انشاالله خدواند این "محسن قوز فیش" رو هم برای ما حقظ کند!
ماشاالله رو که نیست؛ همه از یه طایفه هستند.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

بامنطق - استرالیا - آدلاید
فردا به جای وزارت کشور میزارنش یه جایه دیگه که نه توی چشم باشه ، نه کسی بهش گیر بده ولی حقوقش چند برابر الانش باشه.
فکر کردین اینها رو از بازی بیرون میذارند؟
سه‌شنبه 16 مهر 1387

طوفان - نروژ - اسلو
بچه ها به کامنت قوزی توجه کنید و ببینید که این یارو چقدر بی سواده و کلمه (استعفا) رو چه جوری نوشته این مزدوره رژیم...هههههههه
سه‌شنبه 16 مهر 1387

TAAT - ایران - اردبیل
چون این قبیل افراد در ایران از شکم مادرشان مدیر متولّد میشوند، شما زیاد نگران نباشید . به زودی همانطور که دوستمان از نروژ گفتند از توانائیهای ایشان در جاهای به مراتب حسّاس تر و صد البته پرُ چرب و چیلی تری استفاده خواهد شد. وَمِنَ ا... التّوفِیق
سه‌شنبه 16 مهر 1387

ali-vienna - اتریش - وین
اگر ایران یک کشور درست حسابی و صاحب دار بود، کردان که سهله، باید رییس جمهور هم استفا میداد.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

democracy_azadi - نروژ - اسلو
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
به من بگو این واژه ی « استفاء » رو از کجات درآوردی؟
سه‌شنبه 16 مهر 1387

shir o khorshid - ایران - اصفهان
ای ول به همه
سه‌شنبه 16 مهر 1387

mlowes - امریکا - ایران
pasargad2500 - ایران - تهران
مساله اینه که توی روستای خودشون هم نمیخوانش. آخه به دخترهای مردم تعرض میکنه.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

mlowes - امریکا - ایران
اخبار روز 20 مهر.
به دستور مقام عظمای وقاحت:
آقای پروفسور علی کردان (فارغ التحصیل از دانشگاه هاروارد و استنفورد) به سمت مشاور و نماینده رهبر در بررسی مدارک تحصیلی مسئولین نظام برگزیده شدند.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

طوفان - نروژ - اسلو
قوزی مزدور تا تو و اقا هستی ما چرا تمرین (هستم) بکنیم..اقا و تو هستی پس توتمرین هستم بکن تا همیشه باشی...از الان صدای ار ارتو میشنوم...هههه هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی یه چیزی خیلی جالبه که تو اینهمه کلمه نروژی (هستم) رو یاد گرفتی معلومه خیلی بااستعدادی هههههههه
سه‌شنبه 16 مهر 1387

nasim irani - اتریش - وین
سلام......قوزی اگردخترداری لطف کن وتقدیم اربابت گردان کن که دیگربه مال دیگری تجاوزنکند..توکه نوکر چشم بسته ایشان هستی بایداین فداکاری راتقدیم ارباب نجس ات کنی!!زینب کماندوی مثلا کتایون!!جوک بی قواره ایی گفتی!کلی درمیان گریه خندیدم!!!ممنون
سه‌شنبه 16 مهر 1387

parviz1 - انگلستان - کترینگ
قوزی این تو هستی که در تمام پستها نظر میدی و میگی منم (هستم)!!!!!
ما که زبون نروژی نمیدونیم همون صدای بعععععع بعععععع تو را میشناسیم و میگیم بز ملا علی گدای شیره ای که با نژاد دکی جفت خورده بازم بعععع بعععع فرمودن!!!!!
یکم قوزی ادب داشته باش!!!!و بعد از این به همه بی ادبی نکن ...
چهار‌شنبه 17 مهر 1387

manis - انگلیس - شفیلد
جناب قوزمیش قوزی
میشه لطف کنید بگین توانمندی ایشون در جاهای دیگه چی میتونه باشه؟
بازم میخواد مدرک جعل کنه که یه مشت کاسه لیس بی سواد امثال تو رو گول بزنه؟؟
بیچاره طوفان عزیز خودشو کشت و تو آدم نشدی.دیگه کی میخوای آدم بشی؟؟
چهار‌شنبه 17 مهر 1387

pejmanfrance - فرانسه - پاریس
من که فکر نمی کنم این جنایتکار از رو بره و استعفا بده درست مثل نوچه اش قوزمنگ فیش هستش .manis - انگلیس - شفیلد:
دوست عزیزم قوزمیش حق داره کردان خیلی توانایی داره تازه برمی گرده سر توانایی قبلیش ازاله بکارت .و یا یه دست مال بر می داره و میره خدمت علی شیره ای.قوزمیش از خواب غفلت بیدار شو
چهار‌شنبه 17 مهر 1387

saeed brumand - ارمنستان - ایروان
من یه مسابقه طرح میکنم:
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
جناب محسن خان عزیز دوست ارجمند ؛
من یه سوال از شما میپرسم البته اینو بگم که بنده تا حالا مثل بعضی از دوستان که متاسفانه بعضی جاها به شما بی احترامی هم میکنن بی احترامی نکردم و مرتب هم نظرات شما رو خوندم و برای نظرات شما هم مثل نظرات بقیه دوستان ارزش قائل شدم ولی بعد از جواب دادن شما به این سوال میخوام با اجازه دوستان نظر نهایی همه بچه ها رو در مورد شما بهتون بگم و اونم در یک جمله بهتون میگم و بعد این نظر رو که من درباره شما میدم توسط همه به همه پرسی میگذاریم اگه درست جواب دادین و همه با جواب شما موافق بودن من دیگه به این سایت نمیام حتی با آی دی دیگه و مردونه هم قول میدم که نیام ولی اگه با من موافق بودن شما مردونه قول بدین که دیگه تو این سایت نیاین .
سوالم اینه که آیا واقعا از نظر شما یه همچین فردی شایستگی خدمت به مردمی رو که به خاطر عقایدشون و به خاطر این نظام و کشور شهید دادن و جانباز شدن و شیمیایی شدن و اینهمه تحریمها رو به جون میخرن؛ داره؟ با توجه به اینکه ما اینهمه سیاستمدار و دکترای علوم سیاسی و روابط بین الملل و ... تو کشورمون داریم که واقعا با سوادن و دنیا به دنبال مغز اونهاست؟
میتونین منو تو این مورد قانع کنین که با وجود اونهمه دکترای حسابداری و تئوریسینهای اقتصادی چرا ایشون باید معاون مالی یه سازمان با اون عظمت میشدن؟
همه بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستیم .
در ضمن بنده حقیر هم واقعا و واقعا نه نیمه و غیر حضوری. دانشجوی رشته دکترای تاریخ از دانشگاه... هستم. و فعلا هم بیکارم. البته به صورت آزاد - حق التدریسی - کار میکنم یعنی اگه الان زود نخوابم و فردا به موقع سر کلاس نرم پس فردا تلفن خونمون قطع میشه و نمیتونم جواب شما رو بدونم.
ممنونم
پنج‌شنبه 18 مهر 1387

bluestar - ایران - تهران
حتی در دیکتاتور ترین نظامها هم استقامت مردم و پافشاری آنها روی مواضعشان باعث اصلاحات می شود .
شنبه 20 مهر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.