غذاهای مناسب برای تقویت یادگیری در هر سن

غذاهای مناسب برای تقویت یادگیری در هر سن

هر چند استفاده از غذاهای مغذی موجب تقویت یادگیری و ادراک می شود اما بسیاری از مردم نمی دانند که هر غذایی برای چه دوره ای این اثر بخشی را دارد.

به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز، جهت اطلاع عموم از این فواید هر کدام از غذاها برای هر دوره ای ما در یک دسته بندی آنها را به شما آموزش می دهیم.

دوران بارداری: مصرف ماهی ، به خصوص ماهی چرب سالمون(ماهی آزاد)در سه ماهه سوم بارداری نقش موثری در تولد نوزدان با توانایی یادگیری بالا می شود.به نظر محققان اسید چرب امگا 3 در این دوران نقش موثری در ساخت و ساز اعصاب و ارتباطات آنها می شود.

غذای پیشنهادی  برای دریافت این ماده: ماهی آزاد و سایر ماهی های چرب ، ماست، و دانه های غنی شده با اسید دوکوزاهگزانوئیک

نوزادان:مصرف آهن در این دوران ضروری است. در ماه 5 یا 6 نوزاد آهن ذخیره ای بدن خود را مصرف کرده و نیاز به غذاهایی با این مکمل دارد.که همین ماده نقش موثری در عملکرد مغزی دارد.

غذاهای پیشنهادی برای دریافت این ماده: حبوبات غنی شده با آهن است.

کودکان و نوجوانان: نیاز ضروری به دریافت سوخت صبحگاهی دارند. لذا باید با مصرف صبحانه حاوی گلوکز مناسب این نیاز خود را قبل از حضور در مدرسه مرتفع کنند.

غذای پیشنهادی برای این دوران: حبوبات سبوس دار، نان جو یا گندم

بزرگسالان: دریافت غذای حاوی  آهن در این دوران مهم است.حدود 10% از زنان مبتلا به آنمی هستند. و مطالعات نشان می دهد که حتی کمبود جزئی آهن عملکرد مغز و یادگیری و حافظه را تحت تاثیر قرار می دهد.خوشبختانه دریافت این مکمل به هر شکل می تواند این تاثیر منفی را جبران کند.

غذای پیشنهادی برای دریافت آهن در این دوران: سبزیجات برگی شکل تیره مثل اسفناج، لوبیا ، گوشت، سویا

افراد مسن: مصرف مواد حاوی انواع آنتی اکسیدان در این دوران مهم است. افرادی که میوه ها و سبزیجات رنگارنگ مصرف می کنند به طور قابل توجهی در مقایسه با سایر افراد کمتر دچار زوال یادگیری می شوند. نقش آنتی اکسیدان ها بر طرف کردن تغییرات عملکردی مغز و ممانعت از آسیب های اعصاب است.

غذاهای پیشنهادی برای دریافت این ماده در این دوران: میوه های گوشتالو و بدون هسته و سایر میوه ها، سبزیجات ، گیاهان تیره زنجبیل مثل زردچوبه

kamrann - ایران - تهران
همین دیروز تو م س ن خونندم سالمون جز 10 تا ماهی بود که مصرفش پیشنهاد نشده بود مخصوصا واسه خامهای باردار واقعا افسوس وقتی که همه چیز دلالی باشه مقاله هم ضرورت واسه ادامه تحصیل حتی جامعه علمی مدرکهایی مثه مدرک کردان در میاد و مثل مقاله های ایچنینی که طرف نمیفهمه علاوه بر ارزش غذایی فاکتورهای دیگه هم موثر هست
سه‌شنبه 16 مهر 1387

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
طوفان - نروژ - اسلو
شماها بهتره نظر ندید برای شماها بهتره که با بقیه دوستانت برید دسته جمعی چند بار فعل (هستم) را به نروژی تمرین کنید تا با صدای اجداد خودتون بیشتر اشنا شوید!!!
سه‌شنبه 16 مهر 1387

sam-antwerpen - بلژیک - انتورپن
لطفا منبع گزارشات علمی را بنویسید.
سه‌شنبه 16 مهر 1387

TAAT - ایران - اردبیل
یک سوم زنان باردار ایرانی از کمبود آهن رنج می برند؛وقت کردید سری به این لینکها بزنید:
https://www.aftab.ir/news/2007/aug/23/c4c1187861752_social_health_therapy_pregnancy.php
-----------------------------------------------------------------------------
https://www.iranfoodnews.com/news/details.php?EType=newsid=8099
سه‌شنبه 16 مهر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.