استعفا در انجمن سلطنتی در پی جنجال درباره نظریه خلقت

استعفا در انجمن سلطنتی در پی جنجال درباره نظریه خلقت

به اعتقاد اعضای جامعه سلطنتی بریتانیا نظریه خلقت پایه علمی ندارد و نباید در مدارس تدریس شود
یک محقق بریتانیایی در پی جنجال بر سر پیشنهاد او برای ارائه بحث نظریه خلقت در مدارس، از سمت بالایی که در جامعه سلطنتی بریتانیا داشته استعفا داده است.

پروفسور مایکل رایس می گوید این مسئله مهم است که موضوع هایی از جمله نظریه خلقت هم به همراه نظریه تکامل مورد بحث قرار گیرد. اما جامعه سلطنتی بریتانیا که یک نهاد عملی در این کشور است اعلام کرده که نظرات پروفسور رایس باعث سوء برداشت می شود و از این نظر می تواند زیانبار باشد.

به اعتقاد اعضای جامعه سلطنتی بریتانیا نظریه خلقت پایه علمی ندارد و نباید در مدارس تدریس شود.

پروفسور مایکل رایس علاوه بر اینکه مدیریت آموزشی "انجمن سلطنتی علوم" ( رویال سوسایتی) را بر عهده داشت، از سوی کلیسای انگلستان به سمت کشیشی منصوب شده بود.

او هفته گذشته ضمن سخنرانی در یک جمع علمی گفت که از هر ده دانش آموز در مدارس بریتانیا، یکی از آنها در خانواده ای بزرگ شده که در آن به نظریه تکامل اعتقاد نداشته اند.

او اینطور استدلال کرد که بجای اینکه به این عده از دانش آموزان فقط گفته شود که دیدگاه آنها اشتباه است، بهتر است در کلاس های علوم مدارس، علاوه بر پرداختن به نظریه تکامل، نظریه خلقت هم به بحث گذاشته شود.

طرفداران نظریه خلقت در مورد ریشه های حیات و زندگی، به تفاسیر انجیلی اعتقاد دارند. این در حالیست که انجمن سلطنتی علوم در بریتانیا اعتقاد دیگری دارد.

مسئولان این انجمن در بیانیه ای اعلام کردند که نظریه خلقت به هیچ وجه پایه علمی ندارد و بنابراین نباید در برنامه درس علوم مدارس قرار گیرد.

آنها می گویند اگر دانش آموزی در کلاس در مورد نظریه خلقت سئوالی را مطرح کند، معلمان باید برای او توضیح دهند که چرا نظریه تکامل از لحاظ علمی درست و منطقی است، و در مقابل نظریه خلقت با اصول علمی در تناقض است.

انجمن سلطنتی علوم در ادامه این بیانیه اعلام کرده است که نظرات پروفسور رایس می تواند برای دانش آموزان مضر باشد، و بنابر توافق دو طرف پروفسور رایس باید از سمت خود در این انجمن کناره گیری کند.

این موضوع باعث درگرفتن بحث های زیادی بین دانشمندان بریتانیایی شده است. بعضی از آنها می گویند که حتی اگر این انجمن قصد داشت نقایص و کمبودهای نظریه خلقت را نشان دهد، باید از بحث کردن در این مورد استقبال می کرد.

در عین حال عده ای دیگر از واکنش انجمن حمایت کرده اند، و می گویند که برای نظریه خلقت هیچ جایی در میان دروس علمی وجود ندارد، و حتی بها دادن به این موضوع از طریق به بحث گذاشتن این نظریه هم می تواند مضر باشد.

miniature - نروژ - اسلو
وقتی غرب گفت من تا روح رو زیر چاقوی جراحیم حس نکونم .باورش ندارم .نوع و نگرش جهان بینیش به سمت دیگه ای رفت .عقده از کلیسا و قرون وسطا . کاری کرد که تفکر اینچنینی .تا اینده دور به گوشه ای پرتاب شد./
پنج‌شنبه 28 شهریور 1387

mazdak77 - انگولا - LONDYN
دوستان مدیریت این سایت گرایش فکری نزدیکی جمهوری اسلامی دارد
جمعه 29 شهریور 1387

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
بالاخره همه مجبورند یک روزی پی به خلقت انسان توسط خداوند ببرند. و هر چه نظریه ساخته ذهن بشری است را بریزند دور!
جمعه 29 شهریور 1387

بهدین - آمریکا - نشویل
محسن قوز فیش
شاید هم همه‌ روزی به‌ اسرار خلقت پی ببرند و هر چه‌ نظریه‌ در مورد خلقت انسان در ادیان وجود داشته‌ دور ریخته‌ بشه‌ که‌ تا همین حالاش هم تا حدودی دور ریخته‌ شده‌ .
جمعه 29 شهریور 1387

سانی - ایران - تهران
کار خوبی کردن این غرب این همه بدبختی کشید تا از دست کشیشا و عقاید کلیسا نجات پیدا کرد ، حالا بیان........ تازه هر چی تو این کتابای دینی تومده همش قصه و افسانس
شنبه 30 شهریور 1387

mazdak77 - انگولا -
مغزهای اکبند
شنبه 30 شهریور 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
داستان خلقت در کتابهای ادیان .داستان شب برای خواب کودکان است.
یکشنبه 31 شهریور 1387

raha_99 - انگلیس - لندن
چه تصمیم درستی ! این موضوع را نمی توان به طریق علمی بحث کرد . چون
هنوز دامنه ی علم بشر به آن حد نرسیده است که بتواند به کشف وشهود علمی برسد دیگر اینکه روح بیکران و لطیف این مسایل را نمی توان از طریق علمی بحث کرد . هر وقت بشر به تمام اسرار کاءنات از طریق علمی بی برد
می تواند دنبال علم مسایل باطنی و اثبات خدای درون انسان برود . غیر از
این کدام اساتید می خواهند این علوم را تعلیم دهند حتما با علوم ناقص خود . مرحبا به منطق و فهم دانشمندان که اجازه نمی دهند این مسئله باز دکان بازی شود . گزیده شدن از یک سوراخ چند بار !
بهترین روشی که برای مدارس مفید است اشاره به دو مسئله ی خاص است یک : توجه دادن به حضور و نظارت خداوند در همه ی امور از اوان کودکی در نتیجه ی آن ثبت تجارب و کارشناسی از طرف واجدان شرایط و
دوم : اشاره کردن به محدود بودن زندگی بشر در این عالم و انتقال روح و ادامه ی زندگی اصلی انسان در آن عالم است . اگر هر کودک از اوان خردسالی با روح باک خود به مبدا اصلی اتصال بیدا کند بسیاری از تجارب
فرد مستقل خواهد بود وبه مرور نور حق راهنمایی او را به عهده می گیرد .
هر انسان باید به این حقیقت برسد که در برابر کارهای نیک و بد خود مسئول است و این دنیا تنها فرصتی برای بیش رفت و تعالی و تکامل ست .
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.