داستان زندگی اشرف پهلوی ۲۰

داستان زندگی اشرف پهلوی 20

اشرف پهلوی، جرثومه فساد

بررسی روابط سیاه و آلوده اشرف پهلوی منحصر به یکی دو مورد خاص نیست و بررسی آن نیاز به تدوین یک کتاب بزرگ و جامع خواهد داشت.
او در اوایل دهه 1320 در حالی که هنوز همسر علی قوام بود، عاشق تقی امامی شد و پس از اینکه محمدرضا پهلوی تقی امامی را به دلیل شایعه داشتن روابط نامشروع با همسرش ملکه فوزیه از دربار اخراج کرد، دل به عبدالحسین هژیر بست و در این عرصه آنچنان پیش رفت که به حامی هژیر در دربار مبدل گردید و برای جلب نظر هر چه بیشتر وی، هژیر را به نخست وزیری رساند. اشرف پس از آن به دکتر منوچهر اقبال که به عنوان معاون وزیر بهداری معرفی شده بود، دل بست و از رهگذر این دلدادگی به حامی او تبدیل شد و موفق گردید تا وی را به مقام وزارت دربار و نخست وزیری برساند. اشرف در این سال ها هر روز با یکی بود و مانند دستمال کاغذی مردها را عوض می کرد. در خاطرات به جای مانده از رجال و دولتمردان دوران پهلوی اشارات صریحی به بی بند و باری جنسی و اخلاقی اشرف پهلوی وجود دارد. از جمله یادداشت های اسداله علم و خاطرات ارتشبد فردوست. ارتشبد فردوست که از سال های کودکی در دربار پهلوی حضور دارد، پیرامون اینگونه روابط و انحرافات اشرف می نویسد:
«در دورانی که ]اشرف[ همسر مهدی بوشهری بود، مدتی عاشق دکتر غلامحسین جهانشاهی که در کابینه علم وزیر بازرگانی بود ]گردید[ و پس از اینکه از وزارت برکنار شد، او را رئیس دفترش کرد و در عین حال معشوقه اش نیز بود. ولی این علاقه شدت نداشت. چند بار نیز ذوالفقار علی بوتو که در آن موقع وزیر خارجه پاکستان بود، به تهران آمد، اشرف با او بود». (102)
اشرف مدت زمانی هم به دنبال ابوالحسن ابتهاج(103) بود و برای جلب توجه او و بهره برداری از موقعیتی که وی به عنوان مدیر عامل سازمان برنامه داشت، طرح و برنامه هایی اجرا می نمود.
در آن سال های سیاه میلیون ها دلار از کیسه بیت المال خرج سفرهای متعدد اشرف پهلوی به همراه معشوق هایش به خوش آب و هواترین نقاط جهان می شد:
«برابر مفاد یک سند در بین اسناد مهندس شریف امامی، چند سند مربوط به هزینه های سفرهای اشرف پهلوی. . . دیده می شود که تنها یکی از این اسناد روشن می کند، اشرف پهلوی برای سفر به برزیل یک میلیون و سیصد هزار دلار، خرج کرده است. در سند دیگر هزینه سفر خواهر شاه و همراهانش به سوییس 300 هزار دلار آمریکایی شده است که با توجه به سفرهای متعدد اشرف به کشورهای مختلف روشن می شود که اشرف پهلوی هر سال 100 میلیون تومان هزینه سفر به خارج را از بیت المال ملت برداشت می کرده است». (104)
اشرف عادت داشت در این سفرها یکی از معشوق های خود را نیز با هزینه بیت المال به خارج از کشور ببرد، البته با توجه به روحیه تنوع طلبی که داشت، هر بار شکار دیگری را با خود می برد اما در این میان بودند مردانی که سالها معشوق اشرف بودند، از جمله این افراد می توان به پرویز راجی اشاره کرد. پدر پرویز (کامران) راجی دکتر عبدالحسین راجی از فراماسونرهای سرشناس در کابینه منوچهر اقبال بود. «پرویز راجی» درسال 1315 به دنیا آمد. وی فقط تا سطح لیسانس، تحصیلات خود را ادامه داد، اما بلافاصله پس از مراجعت از لندن در سال 1339 به استخدام وزارت نفت درآمد. در وزارت نفت به دلیل ظاهرش که شبیه اروپایی ها بود مورد توجه هویدا قرار گرفت و سالها منشی مخصوص هویدا بود و به همراه هویدا کم کم مدارج ترقی را پیمود تا اینکه در سال 1348 مورد توجه اشرف پهلوی قرار گرفت. وی در همان سال به درخواست اسداله علم به عنوان کمک به کارهای اشرف در کمیته بین المللی حقوق بشر وابسته به سازمان ملل در آمریکا، به دفتر اشرف تحویل داده شد، وی یک سال در خدمت اشرف بود و پس از آن با مساعدت وی به فرمان شاه به مقام سفیر ایران در سازمان ملل رسید. راجی در سال 1352 به عنوان مشاور نخست وزیر مجدداً به سوی هویدا بازگشت اما سه سال بعد به دستور اشرف وی به عنوان سفیر ایران در لندن برگزیده شد که این پست تا زمان نخست وزیری بختیار ادامه داشت. وی بعد از انقلاب اسلامی خاطرات خود را تحت عنوان «خدمتگزار تخت طاووس» منتشر ساخت اما در آن هیچ اشاره ای به روابطش با اشرف نکرد.
«پرویز راجی» ابتدا به عنوان طفل شیرین «هویدا» و پس از آن به عنوان معشوق اشرف حتی در میان دربار شناخته شده بود:
«عطف به مرقومه شماره 12796 مورخه 18/10/1348 درباره عزیمت جناب آقای راجی، رئیس دفتر جناب نخست وزیر در التزام والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی به منظور کمک در کارهای والاحضرت معظم لها در کمیته بین المللی حقوق بشر وابسته به سازمان ملل متحد به آمریکا ضمن اعلام موافقت جناب نخست وزیر، خواهشمند است، دستور فرمایند تاریخ مسافرت را به اطلاع آقای راجی برسانند. . . .
وزیرمشاور - هادی هدایتی». (105)
و در سندی دیگر آمده است:
«به عرض می رساند؛
جناب آقای هویدا نخست وزیر محترم اظهار می دارند که به آقای پرویز راجی مأموریت داده شد، در التزام رکاب والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی به آمریکا عزیمت نمایند.
دفتر دربار شاهنشاهی». (106)
ضمن آنکه مدارک به جا مانده از ساواک، مؤید این واقعیت است که اشرف حتی دیناری از حساب شخصی خود بابت سفرهای متعدد خود خرج نمی کرد و به جای آن هزینه سفرهای حتی تفریحی خود را هم از بیت المال تأمین می نمود:
«جناب آقای علم وزیر دربار شاهنشاهی
برای انجام هزینه های مربوط به مسافرت والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی که مقرر کرده بودند مبلغ سه میلیون و هشتصد و بیست و پنج هزار ریال هم ارز پنجاه هزار دلار طی یک برگ چک 585922، مورخه
17/11/1349 به ضمیمه ارسال می شود، خواهشمند است وصول آن را اعلام فرمایید.
امیرعباس هویدا». (107)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
102- حسین فردوست، ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، جلد اول، ص .232
103- ابوالحسن ابتهاج در سال 1278 شمسی در یک خانواده بهایی در رشت به دنیا آمد. پدرش ابراهیم ابتهاج الملک به سبب توهین به ساحت حضرت ولی عصر(عج) به دست یکی از رعایای خود کشته شد. ابتهاج برای ادامه تحصیل به خارج رفت و پس از بازگشت در بانک شاهی استخدام شد. در سال 1315 به وزارت دارایی رفت و اندکی بعد به ریاست بانک رهنی منصوب گردید و یک سال بعد معاون بانک ملی ایران شد. او در سال 1321 به ریاست بانک ملی رسید. در سال 1329 سپهبد رزم آرا او را از این مقام برکنار کرد و به عنوان سفیر به فرانسه فرستاد اما دکتر مصدق او را از مقام های دولتی برکنار نمود. در سال 1333 به توصیه اشرف به ریاست سازمان برنامه منصوب شد. او بسیار بد اخلاق بود و حتی دستورات
نخست وزیر را اجرا نمی کرد. به همین سبب دکتر اقبال با تدوین یک لایحه اداره سازمان برنامه را در اختیار گرفت و خسرو هدایت را به سرپرستی آن گماشت. ابتهاج پس از برکناری از سازمان برنامه به بانکداری روی آورد و بانک ایرانیان را ایجاد کرد. اما پس از مدتی این بانک را به هژبر یزدانی فروخت. او پس از انقلاب به لندن گریخت و پس از صد سال زندگی در سال 1378 درگذشت.
104- روزنامه کیهان، مورخه 8/12/.1357
105- اشرف پهلوی به روایت اسناد ساواک، مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات، زمستان 1381، ص .217
106- همان، ص .219
107- اشرف پهلوی به روایت اسناد ساواک، مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات، زمستان 1381، ص .220 

dj amir - انگلستان - برادفورد
خدا رو شکر اقوام وپسر های رفسنجانی وخامنه ای ویزدی اینطوری ولخرجی از بیت المال نمی کنند.عباس پالیزدار فقط جز دروغ چیز دیگری نگفته بود.اقا محسن رفسنجانی و یا اقا مجتبی خامنه ای که نمی دانند دزدی چیه
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

khorshid500 - انگلستان - لندن
جالب بود
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

eteraaz_2 - ایران - تهران
چرا از جنایات رژیم اسلامی نمینوسی.میترسی
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
تمام این کتابها زیر نظر ملا نوشته و سانسور می شود قصد من دفاع از اشرف نیست ولی مگر همه مهاتما گاندی هستد حتی اگر همه راست باشد خوب که چی.. در همین سوئد هزاران نفر در حال تقلب هستند از جمله ایرانیان که خیلی ها تقلب می کنند از طلاق ظاهری برای پول بیشتر تا صدها مورد دیگر و از نظر مجازات بهشت مجرمان است خوب در ان منطقه ی بلا زده هر کس فکر می کرد گلیم خود را از اب بیرون کشد بی توجه به همسایه.از انقلاب منحوس نیز پیداست چه بودیم چه هستیم... همین
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

pejmanfrance - فرانسه - پاریس
فرض کنیم همه اینها که نوشتید صحیح باشد حالا یه نفر از خانواده پهلوی اینطوری بوده تازه هر چی که خورده باشه به اندازه محسن و یاسر و چه می دونم عمار پسرهای اکبر کوسه که ایران را نچاپیده که . بابا درباریان که از بیت المال می خوردند مگه چند نفر بودند؟این عربزادگان تازی از علی یه دست که بالاترین مقام تا امام جمعه ها تا آغازداه ها و الی ماشااله دارند ایران را می چاپند و کسی نیست گندشون را در بیاره .بابا پهلوی اگه دزد بود چندری هم واسه مردم میذاشت .ایران ابهت داشت پاسپورت ایرانی تاج سر همه کشورها بود ولی حالا خوار و ذلیل همه ایم .محمود هسته ای هم که تکمیلش کرده .مرگ بر آخوندهای عربزاده تازی پاینده سرزمین کوروش کبیر ایران
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

dandy - امارات - امارات
ممنون ادامه بدهید....مرسی سایت
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

titan - ایران - ایران
ایرانی ها گرفتار عدم واقع بینی هستند سعی کنید واقع بین باشید از هیچ کس و هیچ چیز بت نسازید هیچکس را بری از اشتباه ندانید شخصی را در حد پرستش بالا نبرید انسانها را سیاه و سفید نبینید .
اینا رو واسه سلطنت طلبایی نوشتم که چشمشونو رو به خیانت خاندان پهلوی بستند و واسه طرفدارای جمهوری اسلامی که برای گندکاریهای این حکومت دلایل مسخره می اورند
شنبه 22 تیر 1387

+1
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.