انگشت نگاری افراد متقاضی ویزای شنگن از یک سال دیگر

انگشت نگاری افراد متقاضی ویزای شنگن از یک سال دیگر

100 میلیون نفر از جمله ایرانیان در بانک اطلاعاتی متقاضیان "ویزا" در اتحادیه اروپا
از یک سال دیگر: ثبت اثر هر
10
انگشت افراد بهنگام تقاضای ویزای شنگن
 مقامات اتحادیه اروپا اعلام نموده اند که مراحل آماده سازی  یکی از عظیم ترین بانکهای اطلاعاتی جهان موسوم به "وی آی اس" (ویزا ایفورمیشن سیستم) بر طبق زمانبندی  انجام شده در حال پیشرفت است.

اتحادیه اروپا با ایجاد بانک اطلاعاتی عظیم موسوم به "وی آی اس" تصمیم گرفته است تا مراحل تقاضای ویزا در کشورهای عضو محدوده شنگن را بصورت یکسان سازماندهی نموده تا از جمله هم مبارزه با تروریسم را شدت بخشد, هم  امکان ورود مهاجرین غیر قانونی به شنگن را محدودتر کرده و همچنین از تسلیم تقاضای ویزای جدید توسط افرادی که از یک کشور عضو پاسخ منفی دریافت کرده  اند اما تقاضای مجدد ویزا به کشور دیگر عضو اتحادیه تسلیم میکنند جلوگیری نماید.

در طی سال 2007 تعداد 227 هزار و 300 تقاضای ویزا تنها تسلیم سفارتخانه های و کنسولگریهای سوئد شده است.

یکی از بزرگترین بانکهای اطلاعاتی جهان
"وی آی اس" (ویزا اینفورمیشن سیستم) پس از افتتاح آن در سال آینده تبدیل به یکی از عظیم ترین بانکهای اطلاعاتی جهان خواهد شد. اتحادیه اروپا تخمین میزند که مابین
80 تا 100 میلیون نفر که بخش قابل توجهی از آن از جمله اتباع ایران خواهند بود در این بانک اطلاعاتی ثبت گردند. مرکز این بانک اطلاعاتی عظیم در شهر "استراسبورگ" در اروپا قرار خواهد گرفت و هر کشور عضو شنگن مسئولیت برپایی سیستم ملی خود را بر عهده دارد که پس از برپایی به سیستم مرکزی "وی آی اس" متصل خواهد گردید. طبق جدول زمانبندی اتصال همه کشورهای عضو شنگن به "وی آی اس" تا یک سال دیگر (اول ژوئن 2009)  به انجام خواهد رسید.

اطلاعات بیومتریک
علاوه بر عکس و نیز اطلاعات فردی مربوط به همه متقاضیان ویزای شنگن که وارد سیستم "وی آی اس" خواهد گردید اطلاعات بیومتریک, از جمله اثر هر
10 انگشت افراد, در این بانک اطلاعاتی ثبت و ذخیره خواهد شد. صدها سفارتخانه و کنسولگری کشورهای محدوده شنگن جهت تحقق این امر در حال مجهز شدن به دستگاههای عکسبرداری و نیز انگشت نگاری دیجیتال هستند.

همه کشورهای محدوده شنگن
پس از آغاز به کار  بانک اطلاعاتی "وی آی اس" همه کشورهای محدوده شنگن به اضافه سوئیس به آن متصل خواهند شد. الحاق هر کشور جدید به این بانک اطلاعاتی بصورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. انگلستان و ایرلند نیز  با وجود اینکه به عضویت محدود شنگن در نیامده اند اما قرار است که به  بانک اطلاعاتی "وی آی اس" متصل گردند. اما همکاری این دو کشور تنها محدود به پرونده های مربوط به کنوانسیون دابلین خواهد بود.

سیستم مرکزی بانک اطلاعاتی عظیم "وی آی اس"  کمتر از یک سال دیگر و از اواسط سال
2009 راه اندازی خواهد شد.

"وی آی اس" در کنار "اس آی اس"
سیستم غولپیکر دیگری که از سال
2001 تاکنون مورد استفاده کشورهای عضو محدوده شنگن قرار گرفته است "اس آی اس" (شنگن اینفورمیشن سیستم) نام دارد که در آن از جمله مشخصات میلیونها نفر از افراد ممنوع الورود به محدوده شنگن درج شده است. بخش قابل توجهی از این افراد ایرانیان هستند که به دلایل مختلف به محدوده شنگن ممنوع الورود می باشند.  نام  و مشخصات گروه بزرگ دیگری که در این بانک اطلاعاتی به ثبت رسیده است از بزهکاران تحت تعقیب توسط کشورهای عضو, افراد مفقودالاثر و نظایر آن تشکیل شده است.

نام  و مشخصات همه افرادی که تقاضای روادید (ویزا) تسلیم یکی از نمایندگیهای شنگن میکنند ابتدا با اطلاعات این بانک اطلاعاتی کنترل میگردد و کنترل دومی نیز بر روی مرزهای شنگن صورت میگیرد تا از ورود اتباع کشورهایی که برای شنگن نیاز به ویزا ندارند اما ممکن است به شنگن ممنوع الورود باشند (برای مثال اتباع آمریکا) به این محدوده جلوگیری گردد. فرد ممنوع الورود به یک کشور محدوده شنگن بصورت اتوماتیک به همه دیگر کشورهای شنگن ممنوع الورود خواهد شد. برای مثال فردی که به هر دلیلی از سوئد اخراج شده و به این کشور ممنوع الورود شده باشد بصورت اتوماتیک به همه کشورهای محدوده شنگن ممنوع الورود خواهد بود.

24 کشور عضو محدوده شنگن عبارتند از:
بلژیک, دانمارک, استونی, فنلاند, فرانسه, یونان, ایتالیا, ایسلند, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالت, هلند, نروژ, لهستان, پرتغال, اسلواکی, اسلوانی, اسپانیا, سوئد, چک, آلمان, مجارستان, اتریش.


پیش بینی می شود که سوئیس نیز تا آن زمان به محدوده شنگن پیوسته باشد. سوئیس در حال حاضر بخشی از محدوده شنگن نیست.

منبع : سایت استکهلمیان

azad-andish - کره - بوسان
دوستانیکه به مسائل حقوقی وارد هستند ممکنه لطفا توضیح بدهند که ایا اینکار قانونیه یا خیر.مثلا با ازادی فردی در تناقض نیست.سپاسگزارم.
سه‌شنبه 11 تیر 1387

shad - فرانسه - نیس
azad-andish - کره - بوسان
بله اینکار قانونیه و با ازادیهای فردی در تناقض نیست. این قانون شامل خود اروپاییها هم میشود و برای حفظ امنیت شهروندان اروپایی و امریکایی در مقابله با تروریسم است.
سه‌شنبه 11 تیر 1387

amir.österreich - اتریش - وین
از سال 2009 هر فرد اروپایی هم که بخوادپاسپورت جدید بگیره تو پاسپورتش یه چیپ الکترونیکی داره که هم اثر انگشت و هم عکس فرد توش ذخیره شده.
سه‌شنبه 11 تیر 1387

azad-andish - کره - بوسان
شاد عزیز-فرانسه-نیس. از توضیحتان ممنونم. همیشه شاد باشید.
چهار‌شنبه 12 تیر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.