«نوشتند که احمدینژاد در هیات دولت موقع ناهار یک ظرف غذا هم برای حضرت (امام زمان) روی میز میچینه! [یا] احمدینژاد در دوره شهرداری مسیر حرکت کاروان حضرت از مکه به تهران را پیشاپیش آسفالت کرده است.» جملات فوق قسمتی از نوشته محمود احمدینژاد رئیسجمهور است که سحرگاه دیروز یعنی ساعت 20/4 صبح آن را در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است. احمدینژاد آخرین نوشته وبلاگ خود را اختصاص داده به انتقادهایی که همواره از ابتدای ریاست جمهوری متوجه او بوده و در روزهای اخیر شدت گرفته است. انتشار فیلم معروف دیدار احمدینژاد با آیتالله جوادیآملی در سال نخست ریاستجمهوری او که احمدینژاد در آن به هاله نوری که هنگام سخنرانی در سازمان ملل اطراف او را فراگرفته، اشاره میکند، موج انتقادات را متوجه او کرد. اگرچه غلامحسین الهام سخنگوی دولت صحت این فیلم را تکذیب کرد، اما رئیسجمهور از همان زمان از سوی برخی روحانیون، علما و چهرههای سیاسی بهشدت مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفت. پس از آن نیز ادبیات خاص رئیسجمهور سبب تداوم اعتراضات شد. تکیه احمدینژاد بر امدادهای الهی و غیبی بهخصوص از سوی امام زمان(عج) که در اکثر سخنرانیهای او در جمع مردم شهرهای مختلف کشور در سفرهای استانی صورت میگرفت نکتهای نبود که مورد اعتراض روحانیون و چهرههای سیاسی و مذهبی باشد اما برخی اظهارات او از قبیل سخنانی که سال گذشته در دیدار با استادان دانشگاه امیرکبیر ایراد کرد حجم انتقادات را نسبت به او افزایش داد. رئیسجمهور در جمع اساتید این دانشگاه هنگامی که یکی از استادان از او پرسید این درست است که دولت با امام زمان(عج) در ارتباط است، پاسخ داد: «ما با خود خدا ارتباط داریم.» اظهارات اینچنینی در سخنان رئیسجمهور در مناسبتهای مختلف زیاد به چشم میخورد، اما اوج این انتقادات به ماههای اخیر بهخصوص از وقتی که گرانیها افزایش یافته بازمیگردد. اغلب منتقدان وضع موجود در اظهارنظرات خود ضمن انتقاد از دولت، به موضوع امام زمان(عج) اشاره کردهاند. در سخنان اکثر آنها این اعتراض وجود دارد که نباید بار مسوولیت مشکلات و گرانیها را از دوش خود برداشت و امام زمان(عج) را مقصر همه مسائل دانست. آنها همچنین از وارد کردن مقدسات مردم در مسائل اجرایی انتقاد کردهاند.
از آخرین انتقادات صورت گرفته در این زمینه میتوان به اظهارات اخیر حسن روحانی نماینده مقام رهبری در شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد. روحانی که به مناسبت سالگرد ارتحال امام در سمنان سخن میگفت با تاکید بر لزوم تکیه بر «خویشتن» و تلاش برای پیشرفت گفت: «نمی شود دست روی دست گذاشت و گفت که کشور، کشور امام زمان(عج) است. چرا بار مسوولیت خود را روی دوش امام زمان(عج) میاندازیم؟»
نکتهای که روحانی به آن اشاره میکند پیش از این بارها و بارها از سوی سایر شخصیتهای سیاسی نیز بیان شده است. حجتالاسلام اسدالله کیانارثی، عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز نیز که پیش از این نماینده مجلس هم بوده در آخرین اظهارنظر خود که روز گذشته ابراز شد با انتقاد از برخی ادعاها در رابطه با ارتباط با امام زمان(عج) گفت: «کسی که مقدسات مردم را وارد مسائل اجرایی کند و با اعتقادهای مردم بازی کند عمل خلافی انجام میدهد و با این کار شأن مقدسات را تنزل میدهد.»
او میافزاید: «آن چیزی که در طول تاریخ شیعه برای همه روشن بوده این است که فردی که به دلیل روح زلال و صفای باطن و تلاش و سلوکی که داشته و توانسته به نحوی ارتباطی با امام زمان(عج) داشته باشد کمتر آن را بیان کرده است و آن فردی که کمتر اطلاعات در این زمینه دارد بیشتر ادعا میکند.»
روحانی نیز در قسمتی دیگر از سخنان خود هنگامی که به برخی فعالیتها برای خروج روحانیت از صحنه اشاره میکرد از عوامفریبی در خصوص ادعای ارتباط با امام زمان(عج) انتقاد کرد و گفت: «یک عده شیاد شروع کردهاند که ما صبحانه را با امام زمان(عج) بودیم و ظهر در فلانجا با امام زمان(عج) نماز میخواندیم و حالا هم برای بعضی امور میگویند که آقا فرموده، ما قبلا در اینباره با شنیدن کلمه آقا ذهنمان به سوی رهبری میرفت ولی حالا میبینیم که داستان دیگری است و آنها وقتی میگویند آقا یعنی امام زمان(عج) و این بازی برای خارج کردن علما از صحنه است.» اما صریحترین انتقاد از احمدینژاد توسط مهدیکروبی بیان شد که وقتی وی اوایل امسال در جمع روحانیون مشهد از عنایت امام زمان(عج) به دولت سخن گفت، این پرسش را مطرح کرد که با این اظهارات آیا باید مردم تورم و مشکلات اقتصادی را به آن حضرت متوجه کنند؟احمدینژاد تاکنون در برابر انتقاداتی که در این زمینه میشد، سکوت اختیار کرده بود. اما به نظر میرسد وسعت و عمق انتقاد از رئیسجمهور شدت یافته چراکه او تصمیم میگیرد در وبلاگ شخصی خود به این موضوع بپردازد. وبلاگ شخصی رئیسجمهور جایی است که او معمولا توجیه تئوریک و نظری تصمیمات و سخنان خود را در آن منعکس میکند؛ اظهاراتی که معمولا آنها را در سخنرانیهای رسمی یا در جمع مردم بیان نمیکند. احمدینژاد در مقام دفاع از خود به برخی اظهارات و گفتههای امام خمینی استناد کرده است. احمدینژاد در وبلاگ خود مینویسد: «او [امام خمینی] سیاست را هم از منظر معنوی میدید، دست «خدا» را بالاتر از همه دستها به وضوح میدید و هرچه میشد و میکرد به «خدا» و عالم بالا نسبت میداد. انقلاب را کار «خدا» میخواند، جملههای او با «خدا» آغاز میشد، میگفت قلب مردم را «خدا» منقلب کرد، خرمشهر را «خدا» آزاد کرد، ابرقدرتها به اذن «خدا» نابود خواهند شد، فتوحات رزمندگان را فتح الهی میخواند زیرا فتح به دست اوست.
در معجزه طبس که توفان شن، جنگندههای مهاجم آمریکایی را نابود کرد و دقیقا آنگاه که دوست و دشمن، مشغول تفسیرهای صرفا سیاسی و نظامی از ماجرا بودند او صریحا اعلام کرد که آن شنها مامور خدا بودند.
جملاتی که او نقل قول مستقیم از خدا کرده است، همگی به اراده «خدا» اشاره دارد و نه امداد غیبی.»
او در ادامه نوشته خود که نقل قول مستقیم از امام نمیکند میگوید: «...[امام] همه جا نام مبارک ولی خدا، حضرت صاحبالامر(عج) را به عنوان صاحب اصلی انقلاب و آن که این انقلاب را باید تحویل او بدهیم بر زبان میآورد، پیروزیهای جبهه را به نام آن حضرت به ثبت میرساند و پیشرفت انقلاب و اقبال دلها به این نهضت را محصول عنایت ناجی بشریت و برپا کننده عدل جهانی مینامید و انقلاب خود را مقدمه انقلاب جهانی ایشان میدانست.» احمدینژاد در اعتراض به منتقدین خود مینویسد: «برای من جالب و در عین حال مایه تاسف بود که چگونه یادآوری همین عقاید واضح شیعی و دیدگاه صریح امام(ره) با وسعتی عجیب و تحریفهایی ناجوانمردانه از چپ و راست مورد حمله قرار گرفت!» او ادامه میدهد: «اینان، همان سیاستمداران و قدرتمدارانی هستند که اگر مذهبی هم باشند، جهانبینی مذهبی ندارند و تنها از ادبیات مذهبی استفاده میکنند، والا اگر همچون خمینی کبیر، توحید افعالی را پذیرفته بودند، ولایت تکوینی حضرت ولیعصر(عج) به اذن خدا را مورد تمسخر قرار نمیدادند و هالههای نور را نه فقط در گوشهای از عالم انکار نمیکردند، بلکه عالم را سراسر غرق در نور عنایت و تدبیر خداوند میدیدند.»
احمدینژاد در ادامه باز هم به کسانی که «هاله نور» را تکذیب میکنند و آن را نمیبینند اشاره میکند و مینویسد: «همانگونه که آن روز، برخی گروههای سیاسی، این طرز تعبیر [تعابیر امام (ره)]را مصداق ارتجاع و خرافه مینامیدند امروز نیز کسانی، دیگر حتی هالهای از نور هم نمیبینند، خداوند را از محاسبات سیاسی خود کنار گذاشتهاند و میخواهند خود صاحب و مالک انقلاب باشند، حال آنکه در منطق خمینی بزرگ، صاحب اصلی انقلاب، حجت خدا و تودههای مردم بودند.»
احمدینژاد در بخش دیگری از نوشته خود به موضوع گرانیهای اخیر اشاره میکند و باز هم مسوولیت گرانی را از دوش خود و دولتش برمیدارد: «نوشتند که احمدینژاد در هیات دولت موقع ناهار، یک ظرف غذا هم برای حضرت روی میز میچیند! احمدینژاد در دوره شهرداری، مسیر حرکت کاروان حضرت از مکه به تهران را پیشاپیش آسفالت کرده است! احمدینژاد مدعی ارتباط با حضرت شده و گران شدن برنج را، محصول مدیریت حضرت و تصمیم ایشان دانسته است! و این در حالی بود که من چندبار گفتهام که برخی گرانیها و نه همه آنها اتفاقا محصول مدیریت پنهان و ائتلاف مافیایی در بازار با برخی سیاستمداران از همان نوعی که گفتم و کار کسانی است که پس از سه سال، هنوز هم رای مردم را فصلالخطاب ندانسته و به اراده مردم در انتخابات ریاستجمهوری نهم تسلیم نشدهاند و از مردم و دولت، یکجا انتقام میگیرند.»
او در حالی که باز هم «بر وجود موانع ساختاری و سیاسی و مافیایی تاکید میکند، مینویسد: «این دولت هرگز ضعفها و خطاهای احتمالی خود را در عرصه سیاست یا اقتصاد به پای امام و والاتر از او حضرت ولیعصر (عج) ننوشته و صادقانه بر وجود موانع ساختاری و سیاسی و مافیایی تاکید میکند.»
او در ادامه در حالی که قوه قضائیه را متهم میکند، ندیدن هاله نور را عجیب و عیب میداند و مینویسد: «متاسفانه آنان که مسوول رسیدگی و اجرای عدالتاند نیز اصل وجود مفسدین اقتصادی را منکر میشوند و گویا پیام هشت مادهای رهبری را هم شعاری و عوامفریبی میدانند! مشاهده نور خدا در عالم سیاست و در فتوحاتی که پیاپی در لبنان، فلسطین تا عراق و ایران و حتی در نیویورک، به نفع ارزشهای انقلابی و اسلامی واقع میشود، برای آنان که در دامان فرهنگ توحیدی امام خمینی پرورش یافتهاند و برای نسل انقلاب چیز عجیبی نیست بلکه ندیدن این هالههای نور است که عجیب و عیب است.»
منبع : سایت روزنامه کارگزاران
bbayat - ایران - همدان |
با اجازه از دوستان دیندار و بی دین.
دین و مذهب یک شمشیر دولبه است. یا راه سعادت و رستگاری انسان است یا راه شقاوت و بدبختی او.تا آنجا که من می دانم کسانی که دین را ابزار و وسیله برای رسیدن به آمال و آرزوهای خود قرار داده اند و بیشتر ادعای دین مداری دارند از گروه دوم و بد بخترین انسانها هستند حتی بدتر از منکرین.
بازی با مقدسات و عوام فریبی مذهبی متاسفانه از بی سوادی و جهالت جامعه سرچشمه می گیرد. واقعا جای افرادی مثل دکتر شریعتی برای روشنگری تبیین و شناخت واقعیات از انحرافات خالی است |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
khodadadeh - ایران - تهران |
متاسفانه عده ای می آیند و حرف های این بزرگوار را تحریف می کنن و نسبت های ناروا به ایشان نسبت می دهند
این گونه حرف ها را حتی یک بز هم باور نمی کند چه برسد به آدم
احمدی نژاد هر چه باشد رئیس جمهور یک کشور است و آن قدر عقل دارد که از این کار ها نکند |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
علیرضا اراک بزرگ - ایران - اراک |
اشتباه نکنید آن که دکی دیده بود هاله نور نبود بلکه اثر فرو رفتنش در ....بود که در اثر 50 سال حمام نرفتن اثرش تشدید شده بود |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
Ardalan_mar - هندوستان - بنگلور |
مورد اول - اینکه مگه کسی که با امام زمان در ارتباط هست نباید صادق باشه و نمونه یک انسان کامل ؟ این آقا که اصلا شروع کارش با دروغ و فریب مردم بوده و فیلمهاش موقع انتخابات مدرک هستند.
مورد دوم - اینکه دین مقوله ای کاملا شخصی هست و خالی از خرافات اما وقتی جنبه ی سیاسی و عمومی پیدا کنه چیزی جز خرافات و وهم نیست و ارزشش رو از دست میده و خمینی هم از همین استفاده کرد و همه خرافاتی رو که رواج داده بود اول انقلاب یادمون هست و با فریب مردم آمی و طبقه کم سواد که اکثریت هستند به نتیجه رسید و این آقا هم از همون مسیر اومده و داره تو همون مسیر میره...
نکته سوم - اینکه مافیا وجودش قطعیه و مشکلات همیشه هست و این دو تا رییس جمهور اخیر ثابت کردند که تا اگر خودشون قسمتی از همون مافیا نباشند ( مثل رییس جمهور قبل از اونها ) هیچ کاری نمیتونن بکنن و به قول خودشون دستشون بستس... پس بهتره زیاد امیدوار نباشیم و ساده لوح که هر ننه قمری که گفت من فلان میکنم و بهمان زود باور کنیم...
از ماست که بر ماست |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
esfahan_20 - ایران - اصفهان |
کی میخواهیم این مزخرفاتو از مغزمان پاک کنیم..بابا همش داستانه یا جوکه کدام ...................همش کشکه |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
parviz1 - انگلستان - کترینگ |
دکی با حاله نور آمد و انشاالله بداخل گور میررود. |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
damst2005 - ایران - تهران |
khodadadeh - ایران - تهران
حالا ازکجات در آوردی و فهمیدی که این یارو بزرگواره . البته با تو موافقم که این حرفها رو یک بز نمی زنه ولی رپیست چرا! |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
ezatdf - ایران - تهران |
bbayat - ایران - همدان
این شمشیر یک لبه بیشتر ندارد لطفا یک مثال بزنید از ملتی که با استفاده از لبه دیگر این شمشیر رستگار شده باشد |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
parviz1 - انگلستان - کترینگ |
توجه......توجه........دکی با امام زمان قهر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو |
والا زمانی که هنوز تشت رسوائ دین بوسیله اخوندهای دین فروش از پشت بام نیتاده بود و اعتقادی تو مردم بود ماخیال میکردیم کسانی که از دنیای ماورا حمایت میشن دارای نیروها و شعور واائ هستن که مردم معمولی نیستن. اما انقلاب که شروع شد. اول فهمیدیم که ازصفات مختصه مردان خدا دروغگوی است.سینمارکس که اتشگرفت فهمیدیم مردان خدا جنایت ستجمعی هم میکنن.ووقتی مطمین شدیم که اعدامهای دستجمعی شروع شد. وقتی جنگ شد دیدیم فرماندهی اقازیر صفره وهر روز گله گله جوان ایرانی کشته میشه و میگه این شهداتقدیم به اقاست. فهمیدیم اقا باجوانان ماهم سر ستیز دارد . منتظربودیم اقادستی بسر ملک وملت مابکشد واز نیروی مافوق خود استفاده کند و جنگ را همون روزهای اول بنفع ماتمام کند دیدیم هشت سال طول کشید وجای اقا معاونشان جام زهر را سر کشیدن فهمیدیم از اقابخاری بلند نمیشه .گفتیم شاید در معادات الهی اشتباهی رخ میده و بعدا جبران میشه اما دیدیم وضاع روز بروز بدتر و خزانه ئ ملکت خالی میش شیطون رفت تو جدمون زیر لبی گفتیم نعوذو باله اقادستش کجه. بعد یکی امد که دورش هاله نور بود اول فکر کردیم خود اقاست.چون تو تلویزیون خیلیطرف مارو گرفت و حرف و قول و حدیث گفت وقتی دییم اینم دروغ گفت فهمدیم تو دستگاه اقاهم شیادان و کلاشها و زدان حرفه ای نفوذ کردن. بعد یه روز خبردارشدیم مدیریتجهان افتاد دست اقا..گفتیم خب دیگه اقاکه بیادعدالت از سر و روی جهان میباره. دیدیم زنو بچه هامونو سنگسار کردن و دست و پابریدن و بدارکشیدن..به عدالت اقا شک کردیم .وقتی نون سفرههامون کم شد وقحطی اومد به لیلقت اقا شک کردیم..وقتی گن دزدی عوامل دربار اقا روشد نعوذ و باله بوجود اقاشک کردیم .وقتی دیدیم ازبال تا پائیندزد و بی ناموس وضد بشر دراومدن...نعوذو بالله حالا دو زاریمون افتاده که هزار و هارصد ساله که درباریان اقامارو گذاشتن سرکار که جیبمونو بزنن و مای احمق بیشعو ر هم گوسفند وار به طویله و سلاخ خونه ئ درباریان بی نا موسی رفتیم که اومده بودن اقای تو ذهن ما رو که قبولش داشتیم خرابش کنن.حالا درد خودمون کمه که چهارتا کتاب که خوندیم حالا داره باورمون میشه این اقا فقط توذهنیت ما بو ده و بس . شما باشین چاک دهنتونو نمیکشین و هرچه نه بد تر همه رو بگین...؟
|
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
aynaza - ایران - تبریز |
سیاست این عوضیها دین رو هم به گند کشید. وقتی میگن دین رو از سیاست جدا کنین واسه همین چیزاست....سیاست اگه با دروغ و کلک نباشه پیش نمیره...حالا اگه دین و بیاری کنارش ..همین دوز و کلک و خیانت رو وارد دین هم میکنی.... |
پنجشنبه 23 خرداد 1387 |
|
hani_smart - فرانسه - پاریس |
aynaza - ایران - تبریز
سیاست این عوضیها دین رو هم به گند کشید. وقتی میگن دین رو از سیاست جدا کنین واسه همین چیزاست....سیاست اگه با دروغ و کلک نباشه پیش نمیره...حالا اگه دین و بیاری کنارش ..همین دوز و کلک و خیانت رو وارد دین هم میکنی.......
باهات خیلی موافقم |
جمعه 24 خرداد 1387 |
|
aidinz - ایران - بم |
Ardalan_mar - هندوستان - بنگلور
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو
مباحثتون رو خیلی جالب مطرح کرده بودید .ممنون. |
جمعه 24 خرداد 1387 |
|
zartosht's girl - هند - بنگلور |
parviz1 - انگلستان - کترینگ
ایول خیلی خندیدم. |
جمعه 24 خرداد 1387 |
|
alishah - - |
تنها دو حات وجود دارد : یا این مرد حقیقتا دیوانه و مجنون است یا اینکه واقعا بینشی دارد که خیلی ها از آن بی بهره اند . با وجود اینکه من هم در سیاست و هم در دین و مذهب تا حدودی مطالعه دارم ، هیچ یک از دوحالت را مردود نمی دانم .
------------------------------
کاربر گرامی
لطفا نام شهر و کشور محل زندگی خود را به فارسی بنویسید.
با تشکر |
جمعه 24 خرداد 1387 |
|