خودکشی زن جوان پس از صادر نشدن حکم طلاق

خودکشی زن جوان پس از صادر نشدن حکم طلاق

 زنی که نتوانسته بود حکم طلاق خود را دریافت کند در پی پیامک های تهدیدآمیز شوهرش با خوردن سم، به زندگی اش پایان داد.به گزارش خبرنگار ما، این زن 27 ساله که منیره نام داشت در 13 سالگی به عقد مردی به نام یعقوب درآمد و از او صاحب دو فرزند دختر شد. او پس از 14 سال زندگی مشترک به خاطر آزارهای شوهرش تصمیم به جدایی گرفت اما پس از دو سال تلاش نتوانست حکم طلاق را دریافت کند و چندی بعد خودکشی کرد.

درخواست طلاق

پرونده منیره دو سال قبل در دادگاه خانواده به جریان افتاد و او طی شکایتی خواستار جدایی از شوهرش شد. وی درباره علت این درخواست خود گفت؛ یعقوب مردی بداخلاق و عصبی است و به هر بهانه یی مرا به باد کتک می گیرد. گاه شدت ضرباتش به حدی است که از حال می روم. در تمام این سال ها سکوت کردم اما اکنون دیگر نمی توانم به این زندگی ادامه دهم.

در پی اظهارات زن جوان، شوهر وی به دادگاه خانواده احضار شد و اعلام کرد به هیچ وجه به جدایی از منیره رضایت نمی دهد. هنگامی که کشمکش قضایی بین این زوج بالا گرفت منیره مهریه اش را خواستار شد اما پس از احضار مجدد یعقوب به دادگاه وی نامه یی را به قاضی پرونده ارائه داد که تایید می کرد منیره مهریه دو میلیون تومانی اش را بخشیده است.

زن جوان هنگامی که با این نامه که خودش آن را امضا کرده بود، مواجه شد، در حالی که در بهت فرو رفته بود به قاضی دادگاه گفت؛ من نمی دانم این نامه چیست. چندی قبل عروسی برادرم بود و من باید برای تهیه مقدمات جشن به خانه مادرم می رفتم اما یعقوب به من اجازه خروج از خانه نمی داد. وقتی از وی خواهش و تمنا کردم اجازه بدهد به منزل مادرم بروم و در جشن عروسی برادرم حضور داشته باشم او نامه یی را به من داد و گفت اگر زیر آن را امضا کنم وی نیز از لجاجت دست بر می دارد. من بدون خواندن نامه و فقط برای رسیدن به خواسته ام آن را امضا کردم.

پس از آنکه منیره متوجه شد حق دریافت مهریه را از دست داده است بار دیگر درخواست طلاق داد و این بار برای رسیدن به خواسته اش گواهی سازمان پزشکی قانونی را ضمیمه پرونده کرد. در این گواهی تایید شده بود منیره مورد ضرب و جرح قرار گرفته است. زن جوان در این خصوص گفت؛ یک بار پس از آنکه شوهرم به شدت مرا کتک زد علیه وی شکایت کردم و یعقوب در دادگاه به پرداخت دیه محکوم شد.

پس از ارائه این مدرک به دادگاه، قاضی پرونده به این خاطر که مدت نسبتاً زیادی از صدور گواهی پزشکی قانونی گذشته و این تاییدیه برای پرونده یی دیگر صادر شده بود آن را دلیل کافی برای صدور حکم طلاق ندانست و ضمن دعوت این زوج به صلح و سازش از منیره خواست چنانچه شوهرش دوباره به ضرب و جرح وی پرداخت، این بار هم به پزشکی قانونی بروند تا دادگاه با این مدرک بتواند رای به جدایی زن و شوهر جوان بدهد.

خودکشی

پس از ناامیدی منیره از دریافت حکم طلاق، وی حاضر به بازگشت به خانه شوهرش نشد و به منزل مادر خود رفت. پس از آن بود که یعقوب با ارسال پیامک هایی به تهدید همسرش پرداخت و اعلام کرد اگر منیره حاضر به بازگشت به منزل نباشد او و خانواده اش را می کشد.

ارسال پیام های تهدیدآمیز همچنان ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل منیره با خواهرش تماس گرفت و مدعی شد اقدام به خودکشی کرده است. پس از این تماس تلفنی خواهر منیره به سرعت خود را به منزل مادرش رساند و با مشاهده پیکر نیمه جان زن جوان وی را به بیمارستان رساند اما منیره که سم دفع آفات گیاهی خورده بود جان باخت.

شکایت

پس از مرگ منیره خانواده او علیه یعقوب اعلام شکایت کردند. برادر منیره در اظهاراتش گفت؛ یعقوب همیشه خواهرم را کتک می زد به همین خاطر نیز او پس از 14 سال تحمل به رغم داشتن دو دختر 5 و 12 ساله تصمیم به جدایی گرفت ولی وقتی قاضی دادگاه این رای را صادر نکرد یعقوب برای بازگرداندن خواهرم شروع به تهدید وی کرد و نه تنها طی پیامک هایی می گفت منیره و مادرم را می کشد بلکه شوهرخواهرهایم را به قتل تهدید کرده است و به همین خاطر از وی شکایت داریم.خواهر منیره نیز درباره خودکشی زن جوان گفت؛ روز حادثه منیره به من زنگ زد و گفت سم خورده تا خودکشی کند. آن روز مادرم در منزل نبود و من که به شدت نگران شده بودم به همراه شوهرم سراسیمه خود را به خانه وی رساندم اما تلاش هایم برای نجات جان منیره بی فایده بود.

بنابر این گزارش اکنون پرونده اتهامی یعقوب به خاطر تهدید به قتل در جریان است و شاکیان، پیامک های ارسال شده از متهم را به دادسرا ارائه داده اند.

khodadadeh - ایران - تهران
متاسفانه این هم از مشکلات تماس با غربه
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

J_Mani - ایران - اصفهان
والا من نمی دونم این قاضی های احمق که اصول اسلام رو درست درک نمی کنند ( یا نمی خوان درک کنند) رو از کدوم درکستونی پیدا می کنند که باعث چنین فجایعی بشن.
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

bahram1 - ایران - تبریز
خب؟
بی زحمت مدافعین قوانین بی نقص اسلامی بیان توضیح بدن که چه جوابی برای این رذالت اسلامی دارن؟
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

گنجشک - ایران - تهران
مرتیکه پست و از او رذل تر و پست تر قاضی عوضی نامرد
اونوقت احمقی نژاد شعار میده ؛زنان ما از حقوق بالایی برخوردارند؛
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

alitajik - ایران - ورامین
متاسفانه وضع قوه قضاییه در ایران بسیار اسفار است و حتی تازگیها اگر کسی قدرت پرداخت هزینه وکیل را نداشته باشد براحتی حقش پایمال میشود
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

ممقلی - ‌‌‌‌ایران - شیراز
عامل این مسایل عدم رفاه اجتماعی است.عدم ....... است.عدم ....... است.عدم ....... است.عدم ....... است.بازم بگم
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

majed88 - کویت - حولی
اگه میخوای چرت بگی نگفتنت بهتره
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

parviz1 - انگلستان - کترینگ
اخه بابا جان این دیگه چطور منطق و یا عقلی است.وقتیکه زن بیچاره را تا مرز مرگ میزدی و بیهوش میشد خوب باید انتظار داشته باشی که تقاضای طلاق هم بکند !! حالا رفته خونه باباش نه با مرد دیگری گرفتیش و نه بیچاره کار بدی کرده پس دیگه تهدیدها چیه!!بنظر من این مردک 100%مقصر در خودکشی همسر بیچاره اش میباشد.خداوند عقد را گذاشته و طلاق را هم برای همین شرایط گذاشته.مرتیکه....
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

persia_64 - ایران - طهران
ننگ بر نظام مرد سالار / نابود باد باعث و بانی این نظام مرد سالار
در ضمن راجع به این مسائل در تالار گفتگو هایی ایجاد شده که بد نیست شما هم در آن شرکت کنید
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

parinaz87 - المان - کلن
khodadadeh - ایران - تهران اشتباهت را تصحیح می کنم از نزدیکی با عرب جماعته مرده شور عرب ها را هم ببرن و هر کدوم از اون اخوندهای حاکم در ایران از اولی تا الان که ...به مملکت
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

roshaanak_alman - المان - برلین
ایرانی تا کی باید تاوان قوانین پوسیده را بدهد. قانون حق طلاق توسط مردان جزو قوانین و احکام تغیر اسلام است که باید بر اساس زمان تغییر کنه.
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

mamaly - ایران - تاسوکی
گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه چیست.؟
چهار‌شنبه 1 خرداد 1387

xerox - ایران - شیراز
majed88 - کویت - حولی
یا ایها السید هنا سایت الفارسی ولن سایت العربی معلوم هست تو چی گفتی
پنج‌شنبه 2 خرداد 1387

marie_flower - ایران - ایران
khodadadeh - ایران - تهران
این چه ربطی به غرب داره؟حق طلاق با مرد ماله اسلامه نه غرب.تو غرب که معمولا حق طلاق و حضانت با زنه.تازه اگه مرده تو غرب چنین کاری با زنش کرده بود پدرشو درمیاوردن.
پنج‌شنبه 2 خرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.