متکی: ۱+۵ وارد مرزهای ممنوعه نشود

متکی: ۱+۵ وارد مرزهای ممنوعه نشود

متکی گفت که ایران تا کنون نامه ای از ۱+۵ دریافت نکرده است
منوچهر متکی، وزیر امور خارجه ایران به کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ گفت که در بسته پیشنهادی خود به ایران وارد مرزهای ممنوعه نشوند.

آقای متکی این اظهارات را در کنفرانس خبری مشترک با وزیر امور خارجه یمن در تهران عنوان کرد. منظور آقای متکی از مرزهای ممنوعه، توقف فعالیت های غنی سازی اورانیوم است.

مقام های ایرانی بارها خاطرنشان کرده اند که بر سر فعالیت های غنی سازی اورانیوم سازش نمی کنند اما حاضرند با تمام طرف های درگیر بر سر پرونده هسته ای ایران مذاکره کنند و نگرانی های موجود را بر طرف کنند.

آقای متکی گفت به دیوید میلیبند، وزیر امور خارجه بریتانیا دردیداری که در کویت داشته گفته است که کشورهای موسوم به ۱+۵ (روسیه، آمریکا، فرانسه، چین، بریتانیا و آلمان) باید توجه داشته باشند که وارد این مرزهای ممنوعه نشوند.

دیوید میلیبند، وزیرخارجه بریتانیا روز گذشته اعلام کرد که پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آلمان تصمیم گرفته اند مشوقهای تازه ای به ایران پیشنهاد کنند تا در قبال دریافت آنها از غنی سازی اورانیوم دست بردارد.

وزیرخارجه بریتانیا بدون توضیحی درباره محتوای مشوقها گفت که همه دولتهای ۱ + ۵ توافق دارند که باید دو سیاست موازی در قبال ایران در پیش گرفت، از سویی تحریم های سازمان ملل را پیش برد و از سوی دیگر با پیشنهاد مشوق هایی، ایران را متوجه ساخت که همکاری و تعامل با جامعه جهانی چه منافعی دارد.

وزیر امور خارجه ایران در مورد پیشنهادهای کشورهای ۱+۵ گفت که جمهوری اسلامی تا کنون در این خصوص نامه ای دریافت نکرده است.

همزمان بر اساس گزارشها، سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفته است که از ایران خواسته شده است تا در طول مذاکرات، این کشور غنی سازی اورانیوم را به تعلیق در آورد.

به گفته وی در مذاکرات اخیر کشورهای ۱+۵ صحبتی از قطعنامه جدید علیه ایران نشد اگرچه آمریکا خواهان این بوده است که فشارها بر ایران ادامه یابد.

این تحولات در حالی صورت گرفته است که پیشتر کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا درباره مؤثر بودن سیاست پیشنهاد مشوق به ایران ابراز تردید کرده و گفته است که شانس کمی وجود دارد که پیشنهاد مشوق به ایران، بر سیاست این کشور اثری بگذارد.

وزیر امور خارجه بریتانیا گفته است مشوقهایی که قرار است به ایران عرضه شود، در واقع شکل تازه و تجدیدنظر شده همان مشوقهایی است که در تابستان ۲۰۰۶ به ایران پیشنهاد شد و بسته پیشنهادی لقب گرفت. ایران در آن زمان بسته پیشنهادی را رد کرد.

دربه در - ایروووون - تهروووون
انرژی هسته ای 200 تومن بسته ای !
خطوط قرمز آخوندا یعنی داشتن فقط چن تا بمب هسته ای .
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
کی ایران از شر این (خط قرمز ) ! راحت میشه خدا میدوووووونه ؟
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387

bijana - المان - هانوفر
خانومهاواقایان.. حق گرفتنی است نه دادنی.حقمان را خواهیم گرفت.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.