احمدی نژاد : خودمان را برای زمان بعد از افول قدرتهای زورگو آماده میکنیم
احمدی نژاد :
خودمان را برای زمان بعد از افول قدرتهای زورگو آماده میکنیم
رییسجمهور در پایان سفر خود به هند در مصاحبه مطبوعاتی با بیش از یکصد خبرنگار خارجی به سوالات متعدد آنان درباره روابط ایران و هند و دیگر کشورها، خط لوله صلح، انتخابات آمریکا، موضوع هستهیی، اوضاع عراق، افغانستان و ... پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره وضعیت موضوع هستهیی ایران و ادامه مخالفتهای دشمنان با فعالیتهای صلحآمیز ایران تصریح کرد: قدرتهای زورگو نمیتوانند مانع از توسعه و پیشرفت ملت ایران شوند.
وی خاطرنشان کرد: همکاری ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی مسیر عادی خود را طی میکند و فکر نمیکنیم مشکلی در این مسیر وجود داشته باشد. البته قدرتهای زورگو به طور دائم به سازمانهای بینالمللی فشار وارد میکنند، اما باید بدانند که ایران از این مرحله عبور کرده و آنان نمیتوانند مانع پیشرفت ملت ایران شوند.
رییسجمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره موضوع هستهیی ایران گفت: قدرتهای بزرگ همه چیز را برای خود میخواهند و دروغ میگویند که با سلاح هستهیی مخالف هستند؛ زیرا کسی که خود سلاح هستهیی دارد و از آن برای کشتن ملتهای بیدفاع استفاده میکند، نمیتواند مدعی شود که مخالف سلاح هستهیی است.
وی با تاکید بر این که قدرتهای زورگو در موضوع انرژی هستهیی به بشریت خیانت کردهاند تصریح کرد :آنها انرژی را معادل بمب تعبیر کرده و ملتها را از یک انرژی پاک و ارزشمند محروم کردند.
رییسجمهور خاطرنشان کرد: آنها میخواهند انرژی هستهیی را در انحصار خود داشته باشند و زمانی که انرژی فسیلی تمام شد آن را به قیمت گزاف به ملتها بفروشند و خواست خود را به آنها تحمیل کنند.
احمدینژاد با اشاره به این که امروز ملتهایی که میخواهند از حق قانونی خود استقاده کنند تحت فشار هستند، گفت: از جمله این کشورها جمهوری اسلامی ایران است که آنها با فشار سنگین آژانس مانع از پیشرفت و توسعه ما میشوند اما ملت ایران با ایستادگی و وحدت همه فشارها را خنثی کرد و امروز مدیریت سوخت هستهیی در اختیار ملت ایران است و آنها قادر نیستند ملت ایران را از حرکت بازدارند.
او تصریح کرد: اقدامات قدرتهای بزرگ تاثیری در اراده ملت ایران ندارد و آنها قادر نیستند جلوی حرکت ملت ایران را بگیرند و به پایان راه رسیدهاند. قدرتهای زورگو چارهای ندارند جز این که حق همه ملتهای عالم را به رسمیت بشناسند.
خبرنگاری از رییسجمهور درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تاثیر نتیجه این انتخابات بر ایران سوال کرد که
احمدینژاد در پاسخ گفت: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیری در شرایط جهانی ندارد و برای ما هم تفاوتی نمیکند که چه کسی در این کشور رای بیاورد. آمریکا در منطقه به پایان خط رسیده و انتخابات نمیتواند تغییری در این شرایط ایجاد کند. این شرایط حاصل عملکرد غلط و بد مدیران آمریکایی است البته شرایط جهان تغییر کرده و بشریت از یک مقطعی عبور کرده است.
رییسجمهور تاکید کرد: دوران حکمرانی با زور و فریب به پایان رسیده و سلاح عامل تعیینکننده در مناسبات سیاسی نیست و دوران اندیشه و فرهنگ و مناسبات انسانی آغاز شده است و این جایی است که مدیران آمریکایی در آن حرفی برای گفتن ندارند و به طور طبیعی حذف خواهند شد.
در ادامه این مصاحبه مطبوعاتی خبرنگاری درباره سفر احمدینژاد به هند و جزئیات مذاکراتش با مقامات هندی سوال کرد که رییسجمهور در پاسخ گفت: روابط دو ملت ایران و هند عمیق و تاریخی است. اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو ملت کم نظیر است و روابط دو کشور همواره سازنده و دوستانه و رو به جلو بوده و امروز هم روابط بسیار خوب است.
وی افزود: در ملاقات با نخستوزیر هند موضوعات مختلف دو جانبه منطقهیی و جهانی مورد گفتوگو قرار گرفت و در مورد خط لوله نیز مذاکرات به خوبی پیش میرود و دیدگاهها بسیار به هم نزدیک شده است و امیدواریم که در آنیده نزدیک نهایی شود.
رییسجمهور همچنین در پاسخ به سوالی درباره اوضاع افغانستان و طالبان، شرایط افغانستان را بسیار پیچیده توصیف کرد و گفت: از ناامنی در افعانستان، ایران بیشترین آسیب را میبیند. ایران خواهان دموکراسی و امنیت و صلح و ثبات در این کشور است. ایران از روند سیاسی در این کشور به طور کامل حمایت میکند و امیدواریم که افغانستان بر مشکلات غلبه کرده و مسیر سازندگی را به سرعت طی کند.
او در ادامه این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات و فشارها و احتمال حمله به ایران، گفت: تهدیدها را جدی میگیریم، اما محقق شدن آن را مطلقا قبول نداریم.
احمدینژاد تاکید کرد: ملت ایران این ادعاها را قبول ندارد چرا که دشمنان ملت ایران نه توان حمله نظامی به ایران را دارند و نه جرات آ ن را. البته بعضیها در آمریکا خیلی دوست دارند که کارهایی انجام دهند اما قادر به انجام آن نیستند و کار آنها تمام شده و باید هر چه زودتر منطقه را ترک کنند.
رییسجمهور تصریح کرد: آنها میتوانند با اختیار و حفظ آبرو منطقه را ترک کنند یا این که بمانند و با شکست و ذلت و خواری مجبور به ترک منطقه شوند و بهترین دوستی ما با آنها این است که بگوییم هر چه زودتر از منطقه خارج شوند.
خبرنگاری از رییسجمهور درباره مشارکت چین در خط لوله صلح سوال کرد که وی در پاسخ گفت: در اینباره در سفر به پاکستان پیشنهادی مطرح شد که ابعاد آن باید مورد بررسی قرار گیرد.
احمدینژاد همچنین درباره آخرین تحولات خط لوله انتقال گاز به کشورهای پاکستان و هند موسوم به خط لوله صلح، تاکید کرد که دیدگاههای سه کشور در این موضوع به هم نزدیک شده و امیدواریم بهزودی به توافق نهایی برسیم.
جزئیات بسته پیشنهادی ایران سوال دیگری بود که از سوی یکی از خبرنگاران خارجی مطرح شد. رییس جمهور در پاسخ به این سوال گفت: بستهای پیشنهاد کردهایم که دربرگیرنده همکاری جامع ساماندهی گفتوگوهای سازنده برای حل چالشهای پیش روی بشریت امروز و برپایی دوستی و عدالت و امنیت پایدار است.
احمدینژاد تصریح کرد: برای مبارزه با بیعدالتی، ریشهکن کردن جنگها، تهدید، از بین بردن تبعیض و بیعدالتی و برقراری امنیت پایدار، مجموعه متنوعی از موضوعات مهم برای مذاکره و از جمله مدیریت انرژی هستهیی در جهان ارائه شده است.
یکی از خبرنگاران در ادامه این کنفرانس خبری از رییس جمهور درباره رای ضد ایرانی هند در شورای امنیت سازمان ملل درمورد فعالیتهای صلحآمیز هستهیی سوال کرد که احمدینژاد در پاسخ گفت: به طور طبیعی هر رای در آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاثیر خود را دارد اما روابط تهران ـ دهلی عمیقتر از آن است که مسائل مقطعی آن را تحت تاثیر قرار دهد.
احمدینژاد تاکید کرد: این موضوع متعلق به گذشته است و نگاه ما در روابط با هند، به آینده است.
مواضع انگلیس درخصوص ایران، سوال دیگری بود که از سوی یکی از خبرنگاران مطرح شد؛ وی در پاسخ به این سوال اظهار کرد: بعد از تجاوز نیروهای انگلیسی به آبهای ایران در سال گذشته، آنها اعلام کردند که علاقمند هستند دوران جدیدی در روابط دو کشور را آغاز کنند. آنها اعلام کردند که قصد دارند گذشته را کنار بگذارند و دوران جدیدی از روابط را شکل دهند ما هم منتظر اقدام عملی آنها هستیم.
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره اتهامات انگلیسیها علیه ایران در عراق، گفت: مشکل انگلیس در عراق اشغالگری است و آنها با مردم عراق مواجه هستند. اخلاق قدرتهای زورگو همین است که همه صفات خود را به دیگران نسبت میدهند، متهم کردن دیگران در عراق چیز جدیدی نیست.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: البته ایران در دفاع از خودش توانمند است، اما فکر میکنم مشکل اصلی آنها را باید در تجاوزگری و اشغال عراق جستجو کرد. به هر حال ما آمادگی داریم آنها را برای خروج از این مشکل راهنمایی کنیم.
یکی از خبرنگاران حاضر در این نشست خبری مجددا درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیشبینی نتیجه آن سوال کرد که احمدینژاد پاسخ داد: ما در امور داخلی کشورها دخالت نمیکنیم، اما فکر میکنیم مردم آمریکا خودشان به دنبال تغییرات اساسی هستند.
او با بیان این که صحنه انتخابات آمریکا بسیار جالب است، از این خبرنگار پرسید که آیا فکر میکنید در آمریکا اجازه میدهند که یک سیاهپوست رییسجمهور شود؟ فکر نمیکنم که اجازه دهند، اوباما رییسجمهور شود. رییسجمهور شدن یک خانم نیز در کشوری که به تیراندازی و هفت تیرکشی افتخار میکند، شرایط را خیلی عوض خواهد کرد، ولی بعید به نظر میرسد.
رییسجمهور تصریح کرد: فکر میکنم به طور طبیعی انتخابات در آمریکا به سمتی خاص هدایت میشود، البته برای ما فرقی ندارد، اما هر کسی که انتخاب شود، آمریکا دیگر آمریکای گذشته نیست و یک قدرت رو به افول است.
خبرنگار دیگری دلیل سفر رییسجمهوری اسلامی ایران به هند را سوال کرد که دکتراحمدی نژاد در پاسخ، با تاکید بر این که سفرش به هند چیز عجیبی نبوده است، گفت: ما دو کشور دوست هستیم و فکر میکنیم که شرایط جهانی به سرعت به نفع ما در حال تغییر است.
رییسجمهور خاطرنشان کرد: این قدرتهای زورگو و فاسد هستند که در حال فروپاشی و از بین رفتن هستند، ما هم خودمان را برای زمان بعد از افول آنها آماده میکنیم و در اینباره با دوستان خود مشورت میکنیم.
خبرنگار ی در ادامه درباره اتهامات به ایران مبنی بر دخالت در امور داخلی عراق سوال کردکه رییسجمهور در پاسخ به وی گفت: دخالت در عراق یک طنز خندهدار است، کسانی که با 200 هزار نظامی این کشور را اشغال کردهاند همسایههای عراق را به دخالت متهم میکنند اما ما به کمک به دیگران علاقمند هستیم.
احمدینژاد افزود: دولت آمریکا همچون پسر بچه بازیگوشی است که دروغ زیاد میگوید اما اگر به حرف گوش کند ما راه درست را به او نشان میدهیم.
افزایش جهانی قیمت نفت و تاثیر تولید نفت ایران بر این افزایش سوال دیگری بود که از رییسجمهور پرسیده شد و احمدینژاد در پاسخ به این سوال گفت: افزایش قیمت نفت، ربطی به تولید ایران ندارد؛ این افزایش تقصیر دلار است که به یک کاغذ بیارزش و بیاعتبار تبدیل شده است و هر روز از ارزش آن کاسته میشود.
رییس جمهور قبل از پاسخگویی به سوالات خبرنگاران، در سخنانی با اشاره به وضعیت امروز جهان مشکلات و نارساییهای بشریت را ناشی از مدیریت انسانهای ناصالح بر جهان دانست و خاطرنشان کرد: با نگاه به وضعیت امروز جهان میبینیم که سایه تهدید فاصله طبقاتی، زندگی انسانها را تلخ کرده و چشمانداز روشنی مقابل بشریت قرار ندارد.
رییس جمهورگفت : در یک قرن با وقوع دو جنگ بزرگ جهانی بیش از 80 میلیون نفر انسان کشته شدند و این کشتارها امروز در عراق ادامه دارد و نزدیک به یک میلیون انسان در این کشور کشته شدهاند.
احمدینژاد افزود: آن چه در حافظه تاریخ به جای مانده است، ظلم و تجاوز و کشتار است و علت اصلی آن این است که تحت تسلط قدرتهای زورگو و سلطه طلب، بشریت راه را گم کرده و از مسیری که خداوند برای او ترسیم کرده منحرف شده است.
وی خاطرنشان کرد: همه مشکلات امروز بشر ناشی از فراموشی خداوند و این راه مقدس است و تنها راه نجات بازگشت به فرهنگ و اندیشه الهی است و اگر خداوند به طور واقعی پرستیده شود و دستورات الهی که پیامبران آن را ابلاغ کردهاند به درستی عمل شود و اگر حاکمان از انسانهای صالح انتخاب شوند و مدیریت جهان به دست انسان صالح بیافتد مشکلات برطرف خواهد شد.
احمدینژاد اظهار کرد: قدرتهای فاسد و زورگو برای پر کردن جیبهای خود انسانها را میکشند و حتی با پرورش دادن میکروبها در آزمایشگاههای خود آن را به درون کشورها و در میان ملتها رها میکنند و هیچ ابایی از کشتن ملتهای بیدفاع و مظلوم ندارند.
او با اشاره به این که چند سال قبل در یک حادثه مشکوک برجهای دو قلو در نیویورک فرو ریخت و اعلام شد که سه هزار نفر در آن حادثه کشته شدهاند اما اسامی آنها هیچگاه اعلام نشد و عوامل اصلی حادثه معرفی نشدند، گفت: به بهانه آن حادثه تهاجمها آغاز شد. افغانستان و عراق به بهانه مبارزه با تروریسم اشغال شد و میلیونها اسنان بیگناه کشته و آواره شدند.
رییسجمهور افزود: این حادثه ما را به سمت ماجرای دیگری به نام هولوکاست هدایت میکند که در جنگ دوم جهانی عدهای مدعی شدند که در این جنگ افرادی کشته شدهاند اما حساسیتی به دیگر کشتهشدگان این جنگ خانمانسوز نشان داده نشد.
احمدینژادخاطرنشان کرد: به بهانه آن حادثه که هنوز هم اجازه تحقیق و بررسی و واکاوی نمیهند یک سرزمین اشغال شد و 60 سال است که مردم آن سرزمین تحت اشغال هستند و فشار و تهدید و تحمیل را تحمل میکنند و بیش از پنج میلیون انسان آواره و بیگناه در آوارگی به سر میبرند.
رییسجمهور تاکید کرد: این گونه حوادث برای ما تجربه است و معتقدیم که مدیریت حاکم بر جهان فاقد توانایی و تجربه لازم برای مدیریت جهان است و همه عقب ماندگیها، مشکلات و نارساییها ناشی از این مدیریت کاذب است که میخواهند برای منافع خود ملتها را به قربانگاه ببرند و چاره کار این است که انسان صالح بر جهان حاکم شود.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|