مردودی سالانه یک‌بیستم دانش‌آموزان کشور و خسارت۳۸۰میلیارد تومانی

مردودی سالانه یک‌بیستم دانش‌آموزان کشور و خسارت380میلیارد تومانی

معاون آموزش عمومی وزیر آموزش‌وپرورش گفت: درحالی که تعداد مردودی سالانه در نظام آموزش‌وپرورش مالزی، یک صد و بیست و پنجم، چین یک دویست و پنجاهم و استرالیا یک دوهزارم است، متاسفانه حدود یک بیستم دانش‌آموزن کشور ما در سال مردود می‌شوند که این میزان مردودی، به ضررمالی380 میلیارد تومانی سالانه آموزش‌وپرورش منجر می‌شود.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ایسنا، علی باقرزاده روز گذشته در جمع خبرنگاران در مازندران با اشاره به ماده چهار آیین‌نامه اجرایی بودجه دولت گفت: طبق این آیین‌نامه، آموزش وپرورش مکلف به کاهش 15 درصدی عملکرد ریالی خود در مورد حق‌التدریس‌هاست و با توجه به این که کاهش 10 در صدی سال گذشته تحقق پیدا نکرده، باید در سال جاری این کاهش ریالی به 25 درصد برسد.

وی افزود: البته اجرای این بند از آیین‌نامه نباید عدالت آموزشی را زیر سوال ببرد و مدیران آموزشی می‌توانند با استفاده از فضاها و منابعی که در اختیار دارند، شرایطی را ایجاد کنند که کودکان لازم‌التعلیم در مناطق محروم از آموزش بازنمانند.

باقرزاده با اشاره به اهداف برنامه ارزشیابی توصیفی دانش‌آموزان افزود: این طرح دوره آزمایشی پنج ساله را طی کرده و امیدواریم به تصویب نهایی آموزش‌وپرورش برسد.

وی با اشاره به برخی اصلاحات در آیین‌نامه ارزشیابی توصیفی، این ارزشیابی را به سه بخش خودارزشیابی، گروهی و باز تقسیم کرد و افزود: علت پیشنهاد این طرح، نمره‌گرا بودن دانش‌آموزان بوده است.

به گفته معاون وزیر آموزش‌وپرورش، در روش باز ارزشیابی توصیفی، دانش‌آموزان می‌توانند با بازکردن کتاب، به سوالات امتحانی خود پاسخ دهند. البته سطح سؤالات نیز به طور کلی از حالت معیار نمره خارج شده و جنبه کیفی آن مد نظر قرار می‌گیرد.

باقرزاده با بیان این که دادن یک نمره به دانش‌آموزان از سوی اولیای آن‌ها، کیفیت تحصیلی را پایین نمی‌آورد، خاطرنشان کرد: این طرح موجب مشارکت و نظارت هرچه بیشتر اولیا در مدارس خواهد شد.

وی درباره واگذاری‌های مراکز پیش‌دبستانی به بخش خصوصی و مشکلاتی که از این نظر ایجاد شده است، به نمونه‌ای از این مشکلات اشاره و تصریح کرد: علی‌رغم اقبال عمومی نسبت به این طرح، متاسفانه مواردی مشاهده شده که لازم است مدیران در واگذاری این مراکز به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دقت لازم را داشته باشند.

باقرزاده افزود: بر اساس اطلاعات و طبق بازرسی‌های انجام شده، در برخی مراکز پیش‌دبستانی، سعی در اشاعه و ترویج عقاید منحرف همچون فرهنگ‌ بهائیت، عقاید گروه‌های معارض نظام و عرفان کاذب بوده است.
منبع : آموزش نیوز

pakniyat - ایران - شاهرود
با اطمینان کامل از فردی که به تدریس مشغول است بشنوید که : کیفیت آموزش و پرورش در ایران بسیار پایین آمده و لطمات جبران ناپذیری به سرمایه های این مملکت زده است. معلمانی که امروز وظیفه تدریس را به عهده می گیرند شایستگی اخلاقی و حتی علمی برای معلمی را ندارند و با پشتیبانی مسئولین به نمره دادن دانش آموزان کفایت می کنند و این آمار مردودی در حالی است که درصد بالایی از آنها یا با نمره گرفتن الکی و یا با دادن پول( شرکت در کلاسهای تقویتی تابستانی و نیز پرداخت مستقیم به مدیران یا معلمان) به پایه های بالاتر راه یافته اند. البته این وضعیت از حدود 10 سال قبل شروع شده است. و منتظر باشید و ببینید نسل جدیدی که مدیریت کشور را به عهده می گیرند چه شوند!
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

iroony - ایران - تهران
آخه بچه پیش دبستانی چه میفهمه بهایت چیه؟؟؟حتما از فردا بچه های پنج شش ساله به جرم تعارض با نظام و اسلام به داره مجازات اویخته خوهند شد...
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.