سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۶ - ۱۶ اكتبر ۲۰۰۷
راهبرد وزارت صنایع : استفاده از سرباز معدن در معادن دور افتاده کشور
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن گفت: یکی از راهبرد های این وزارتخانه برای کاهش فاصله دانشگاه با صنعت بویژه در بخش معدن استفاده از سرباز معدن در معادن دور افتاده کشور است .
محمدمسعود سمیع نژاد در ششمین همایش دانشجوئی مهندسی معدن ایران در دانشگاه امیر کبیر که از امروز آغاز شده است با اشاره به فاصله زیاد میان بخش های دانشگاهی و صنعت بویژه بخش معدن افزود:بسیاری از دانشجویان معدن بعد از فارغ التحصیلی جذب معدن نمی شوند از این رو وزارت صنایع در راهبردی کوتاه مدت تصمیم دارد با اجرای طرح سرباز معدن به رونق معادن کشور در نقاط دور افتاده کمک کند.
وی گفت : پیش بینی می کنیم چهل درصد از مهندسان این طرح بعد از اتمام دوران سربازی جذب معادن کشور شوند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن هدف از اجرای این طرح را
جذب نیروهای تحصیل کرده و تقویت بعد دانایی پروری در بخش صنعت برشمرد و افزود:در صورت تصویب و اجرای این طرح معادن دور افتاده کشور از دانش و خدمات نیروهای جوان و خلاق کشور بیشتر بهره مند خواهد شد .
سمیع نژاد با اشاره به بازبینی قانون معادن کشور هم گفت : بازبینی و تدوین این قانون بزرگترین خدمت به بخش صنعت معدن کشور است که از سال 1377 مورد بازبینی قرار نگرفته است و این اقدام با تشکیل کارگروهی از متخصصان و کارشناسان معدن به سرعت در دستور کار وزارت صنایع و معدن قرار دارد .
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن همچنین از بازسازی و نوسازی معادن کشور خبر داد و گفت : اگرچه بخش معدن در سالهای اخیر بویژه در دولت نهم رشد خوبی داشته است اما هنوز از نظر کارائی ارزش افزوده با استانداردهای جهانی فاصله زیادی وجود دارد .
وی ادامه داد : در همین زمینه نیز کارگروهی از کارشناسان خبره برای افزایش کارائی ، بازسازی و نوسازی معادن تشکیل شده است .
سمیع نژاد با توجه به نقش 30 درصدی معدن در اقتصاد کشور گفت : در ده سال گذشته بخش معدن و استقبال بخش خصوصی رشد مناسبی داشته است اما معتقدیم هنوز میان بخش خصوصی و سیاست زدایی دولت از معادن فاصله زیادی وجود دارد و برای از بین بردن این فاصله از دیدگاهها و راهبردهای بخش خصوصی بویژه جامعه دانشگاهی استقبال می کنیم .
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن در پایان با اشاره به جمع دانشجویان حاضر در این همایش گفت : این وزارتخانه خبرهای خوبی برای مهندسان معدن دارد که در برنامه های آینده اعلام خواهد شد اما همین قدر می گوئیم که مقرر کرده ایم تا در تدوین برنامه های وزارتخانه برای توسعه معادن بیشتر از نیروهای فارغ التحصیل رشته مهندسی معدن استفاده شود.
ششمین همایش دانشجوئی مهندسی معدن ایران و نمایشگاه معدن و صنایع معدنی از امروز و بمدت 2 روز با حضور دانشجویان ، فارغ التحصیل این رشته و بیش از 100 کارشناس در دانشگاه امیر کبیر برگزار شده است .
dandy - امارات - امارات |
خدا بهمراهتان.. |
چهارشنبه 22 اسفند 1386 |
|
ehsanusa - امریکا - جرسی سیتی |
نفت هم یه جور فرآورده معدنی است. با این حساب معادن نقش 100 در صدی در اقتصاد کشور دارند. فعلا هر چی زیر و روی زمین داریم در میاریم میفروشیم و میخوریم (یا میدیم به دیگران بخورند). تا بعد هم خدا بزرگه. امیر نشین دوبی با استخراج نفت پیشرفت اقتصادیش رو شروع کرد و الآن عمده در آمدش از تجارت و توریسته و مخازن نفتش رو هم دیگه نیازی نداره مثل سابق استخراج کنه. ولی ما چی؟ روز به روز بیشتر به نفت وابسته تر میشیم. تازه گرونی نفت هم تاثیر منفی روی اقتصادمون داره و به تبع گرون شدن نفت تمام کالاها از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گرون میشه. چون یا عمدتا وارداتی هستند و یا اگر هم در داخل تولید شوند نیاز به مواد اولیه وارداتی دارند که باز هم همون آشه و همون کاسه. ایشالا خدا به خیر کنه. این تنها چیزیه که میتونیم بگیم چون کار دیگه از درست شدن گذشته!!!!! |
پنجشنبه 23 اسفند 1386 |
|
javadremix - ایران - تهران |
آخه مهندسی معدن هم شد کار این افراد الکی خودشان را مهم کردند تو یه کوهی کلنگ میزنند بعد میگن ما مهندسیم |
پنجشنبه 23 اسفند 1386 |
|
بابک - ایران - سیزوار |
با نظام برده ای نمی توان به معادن رونق داد سرمایه مملکت را عوض اینکه به تروریست ها می دهید به بخش تولید و معادن بدهید نیاز به قلدری شما نمی باشد بخش معدن ماشین الات می خواهد شما هم که در دنیا اعتبار ندارید که ماشین الات بگیرید |
پنجشنبه 23 اسفند 1386 |
|