مسئولان فوتبال اسکاتلند و ولز با ایجاد تیمی تحت عنوان "بریتانیا"، اگر بر موقعیت آنها در فیفا تاثیر بگذارد مخالفند، اما مسئولان فوتبال ایرلند شمالی و انگلستان از این فکر حمایت کرده اند.
اکنون بلاتر اعلام کرده است ایجاد یک تیم متحد بریتانیا می تواند بر موقعیت مستقل این چهار فدراسیون فوتبال تاثیر بگذارد.
المپیک 1960 رم آخرین عرصه حضور تیم فوتبال "بریتانیا" در بازیهای المپیک بود و آخرین بار تیم بریتانیا در سال 1972 در رقابتهای انتخابی المپیک شرکت کرد، هرچند در این سال نتوانست از مرحله مقدماتی صعود کند.
پس از آن هم تیمی مشترک تحت عنوان بریتانیا در مسابقات انتخابی المپیک شرکت نداشته است و به نظر می رسد مسئولان چهار فدراسیون فوتبال بریتانیا نگران لغو عضویت مجزای خود در فیفا باشند که پس از جنگ دوم جهانی مورد تایید قرار گرفت و به دست آمد.
سپ بلاتر گفت اگر تیم بریتانیا فقط شامل بازیکنان انگلیسی باشد "به ایجاد روند مذاکرات طولانی میان این چهار فدراسیون بریتانیایی منجر نخواهد شد."
اما از سوی دیگر کمیته بین المللی المپیک حاضر به پذیرش موجودیت مستقل تیمهای تشکیل دهنده بریتانیا نمی شود.
از آنجا که انتخاب تیمهای حاضر در المپیک بر اساس نتایج مسابقات زیر 21 سال فیفا انجام می شود و انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی با تیمهای مجزا در این رقابتها شرکت می کنند، حضور این تیمها در المپیک ممکن نبوده است.
سپ بلاتر اظهارات خود را در گلن ایگلز در اسکاتلند و در جریان جلسه سالانه هیئت مدیره سازمان بین المللی فوتبال (IFAB) عنوان کرده است.
سپ بلاتر گفت اگر این چهار فدراسیون با هم یک تیم روانه المپیک کنند این سوال پیش خواهد آمد که "اگر چهار فدراسیون مجزا در فیفا هستند چرا یک تیم دارند و [اگر می خواهند یک تیم داشته باشند] چرا صاحب حق چهار رای در فیفا هستند؟"
کمیته المپیک بریتانیا در سال 2006 اعلام کرد که قصد دارد در المپیک 2012 لندن در بخش های زنان و مردان تیمی مشترک را در رشته فوتبال به رقابتها بفرستد.
|
|