پیش بینی احمدی نژاد: نمی گذارند اوباما رئیس جمهور شود

پیش بینی احمدی نژاد: نمی گذارند اوباما رئیس جمهور شود

رییس جمهور پیش از سفر به عراق، مدیر و خبرنگار روزنامه ال پائیس اسپانیا را به حضور پذیرفت تا دیدگاه ها و نظرات دولت و ملت ایران را برای مردم اسپانیا و ملل اسپانیایی زبان در اروپا و آمریکای لاتین تشریح کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، محمود احمدی نژاد در گفت و گو با «خاویر مورنو» مدیر و «انخلس اسپی نوسا» خبرنگار روزنامه ال پاییس راهکارهایی را برای خروج دشمنان ملت ایران از بن بست در موضوع هسته ای ارایه کرد و گفت : راه اول راه عاقلانه است یعنی بگویند اشتباه کرده ایم که به نفع همه است ؛ راه دوم اینکه سکوت کنند که تقریبا مثل راه اول است؛ و اما راه سوم، اشتباه گذشته را با اشتباه دیگری جبران کنند . این به ضرر ملت ایران نیست اما به ضرر آنها است و این انتخاب با خودشان خواهد بود .

رییس جمهور با بیان اینکه قدرت های زورگو خوشحال نیستند که از نظر حقوقی موضوع هسته ای ایران با آژانس حل شده است، تصریح کرد: امروز معلوم می شود اعتمادسازی که آن ها ادعا می کنند دروغ است . برای آنها دستیابی ایران به دانش هسته ای مهم نیست بلکه تنها بهانه است .

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به این سوال روزنامه ال پائیس مبنی بر اینکه «شما نمی ترسید که حمله ناگهانی از طرف آمریکا یا متحدانش نظیر اسراییل علیه شما انجام شود؟» اظهار داشت : صهیونیست ها خودشان را روی پا نگه دارند؛ حمله به ایران پیش کش. هیچ قدرتی در ذهنش نیست که بخواهد به ایران حمله کند. ما 70 میلیون نفر متحد هستیم . چه کسی می خواهد حمله کند؟ البته آرزو دارند، آرزو هم اشکال ندارد داشته باشند. ما در هر شرایطی آماده ایم . ایرانی ها خوب بلدند از حقوق دفاع کنند و از این نظر شبیه اسپانیایی ها هستند .

رییس جمهور با بیان اینکه برای ما فرقی نمی کند چه کسی به کاخ سفید راه پیدا کند ، مهم این است فردی که می آید شرایط آمریکا و جهان را خوب درک کند ، خاطر نشان کرد : بعید می دانم دستگاه پشت پرده کاخ سفید اجازه دهند که "اوباما" به کاخ سفید راه یابد، شما مناسبات قدرت در آمریکا را می شناسید . آنها در قدرت بسیار خشن عمل می کند و رای مردم تضمین شده نیست.

متن کامل گفت و گوی رییس جمهور با روزنامه ال پائیس چنین است:

-ال پائیس: ایران مرکز بسیاری از رویدادها از جمله مساله هسته ای است و نقش شما در عراق و خاورمیانه مطلب اصلی بحث ها در جهان است. با توجه به اینکه رابطه با آمریکا ندارید؛ مسال برای شما چگونه است؟ فکر می کنید مسایل حل می شود؟

* رییس جمهور: بسم الله الرحمن الرحیم. اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه.

سوال مهمی پرسیدید. شما با تاریخ ایران آشنا هستید. سرشار از حوادث بزرگ است ملت ایران همواره در مناسبات جهانی و در صحنه علم و فرهنگ و تمدن بسیار اثر گذار بوده است. تمدن ایران سرشار از پاکی، دوستی و صلح و برادری است. در شرایطی که ادبیات حاکم زور و اشغالگری و تجاوز است پیام و حرف ملت ایران برجسته و در همه دنیا منعکس می شود. بنابراین طبیعی است که ایران در دنیا به شدت مطرح شود. ما نظام ظالمانه حاکم بر جهان را نمی پذیریم.

رابطه با آمریکا ویژگی های خاص خودش را دارد. آنها خودشان رابطه را با ما قطع کردند. تصور می کردند قطع رابطه نوعی مجازات است اما ما از آن استقبال کردیم. به نفع ما شد و ایران پیشرفت و رشد کرد. در عین حال ما علاقه مندیم با همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی رابطه داشته باشیم. علاقه مند به توسعه رابطه با همه هستیم.

- ایجاد روابط با آقای بوش غیرممکن است. آیا رییس جمهور جدید در آمریکا بیاید روابط تهران – واشنگتن برقرار می شود؟

* بستگی به رفتار رییس جمهور جدید آمریکا دارد. اگر درک خودشان را از مسایل و ملت های منطقه و شرایط جهان اصلاح کنند همه چیز درست می شود.

- ما هم همین طور فکر می کنیم. الان 3 نفر برای انتخابات رییس جمهوری در آمریکا کاندیدا هستند. اوباما، خانم کلینتون و مک کی؛ با کدام تفاهم دارید که رییس جمهور شود؟

* بعید می دانم دستگاه پشت پرده کاخ سفید اجازه دهند که اوباما به کاخ سفید راه یابد. برای ما فرقی نمی کند چه کسی به کاخ سفید راه پیدا می کند، مهم این است فردی که می آید شرایط آمریکا و جهان را خوب درک کند.

غیرآزادانه ترین انتخابات دنیا در آمریکا است. مردم آمریکا مجبور بین دو انتخاب هستند. مردم آمریکا هیچ علاقه ای به دخالت در مسایل سیاسی و سیاست های دولتمردان آمریکا ندارند. کمترین سطح مشارکت در آمریکا است چون علاقه مند به صلح و دوستی و برادری هستند. امروز مردم آمریکا صحنه سیاسی آمریکا را متعلق به خودشان نمی دانند و اعتماد به آن ندارند. مردم آمریکا خواهان تحول هم در مسایل داخلی و هم در سطح جهانی هستند.

- اگر اوباما پیروز شود اعلام کرده آمادگی دارد با ایران جلسه بگذارد و با شما دیدار کند. آیا از طرف شما هم آمادگی است؟

* من 2 سال است که اعلام می کنم آمادگی دارم با بوش در نیویورک و در حضور خبرنگاران مناظره کنم. گفتگو مشکلی ندارد اما بعید می دانم اجازه دهند اوباما بیاید و ریس جمهور شود. مناسبات قدرت در آمریکا را می شناسید. آنها در قدرت بسیار خشن عمل می کنند و رای مردم تضمین شده نیست.

- 30 سال پیش روابط ایران و آمریکا به خاطر اشغال سفارت واشنگتن در تهران قطع شد. شما در آن دوره این حادثه را به چه صورتی می دیدید و تحلیل می کردید؟

* وقتی سفارت آمریکا اشغال شد ما استقبال کردیم و خوشحال شدیم چون می دیدیم 25 سال حضور آمریکا در کشورمان و تسلط بر همه شئون ایران هیچ دستاوردی نداشته است. فرهنگ و استقلال و پیشرفت ما آسیب دید. بنابراین قطع رابطه را فرصت می دانستیم. می دانید اگر رابطه برقرار بود امروز ایران در این جایگاه نبود.

- شما که رییس جمهور شدید بعضی افراد اعلام کردند جزو دانشجویان حمله کننده به سفارت آمریکا بودید، آیا درست است؟

* من هم دیدم عکسی را منتشر کرده و یک نفر را به عنوان من معرفی کردند. فرد داخل آن عکس حدود 40 ساله بود در حالیکه من 21 سالم برد و اصلاً ریش نداشتم. تعجب کردم آمریکایی ها با این تکنولوژی و سازمان اطلاعاتی چنین اشتباهی کردند.
- می گویند شما در نامه به بوش درباره نقش سرویس های مخفی در حادثه 11 سپتامبر اشاره کرده اید. منظورتان چه بود؟

* نامه کاملا منتشر شده است. 2 اشاره در آن نامه داشتم. سوالات فراوانی پیرامون این اتفاق است که پاسخ داده نشد و ده ها کتاب و صدها مقاله در این مورد در آمریکا نوشته شده است. بعید می دانیم بدون اطلاع چنین اتفاقی بیفتد؛ یک هواپیما در فضا بلند شود و بیاید بخورد به ساختمان برج ها، بدون اطلاع شبکه اطلاعاتی و ناوبری امکان ندارد.
تردیدها آن وقت بیشتر می شود که این حادثه بهانه هجوم به خاورمیانه شود. هنوز هم به بهانه آن عده ای سرکوب می شوند.

- به نظر شما از طریق سرویس مخفی آمریکا همکاری برای حوادث 11 سپتامبر انجام شده بود که آنرا مطرح می کنید؟

* احتمالاً بخش هایی همکاری داشتند. من فکر می کنم با توجه به نتایج فراوان و تاثیرگذار آن حادثه، باید گروه حقیقت یاب عوامل را ریشه یابی کند. در آن حادثه چند صد نفر کشته شدند که خیلی ناراحت شدیم و محکوم کردیم. می خواستم در نیویورک به آنها ادای احترام کنم. اما بعد از حادثه 11 سپتامبر به بهانه آن حادثه تا امروز صدها هزار نفر کشته شده اند؛ ده ها هزار نفر در افغانستان و صدها هزار نفر در عراق؛ مساله آنقدر مهم است که گروهی ریشه یابی و اعلام کنند تا مساله تمام شود. می دانید که تا امروز هم کسی درباره این حادثه محاکمه نشده است.

- به نظر می آید تبعات 11 سپتامبر منافعی هم به سود شما داشته است. سرکوب طالبان و سقوط صدام چندان برای شما بد نبوده است.

* اتفاقات صددرصد منفی نیست. منافع و ضرری دارد مثل مواد مخدر. مواد مخدر فوایدی دارد ضررهایی دارد؛ ضررهایش صد برابر منافع است. آیا فکر می کنید طالبان در افغانستان از بین رفته یا تروریست در منطقه تمام شده است؟ تروریست هاامروز قوی تر هستند یا 5 سال قبل؟ امروز قوی تر هستند. پس آن اهداف محقق نشده است.

صدام رفت پس چرا اشغالگران هستند؟ معلوم است هدف اصلی صدام نبوده است. البته ملت ما توانمند است همانطور که قطع رابطه را تبدیل به فرصت کرد حوادث اطراف را هم به فرصت تبدیل کرد. البته معنایش آن نیست اشغالگران می خواستند به ایران کمک کنند.
- شما در یک سفر تاریخی به عراق می روید. اهداف شما از این سفر چیست؟

* ایران و عراق دو کشور همسایه و دوست هستند. دارای روابط تاریخی هستیم. در یک مقطع کوتاه در دوره صدام و آن هم با تحریک کشورهای غربی روابط آسیب دید و الا روابط دو ملت عمیق است. خیلی از ایرانی ها متولد عراق هستند و برعکس. همانطور که شما با پرتغال و دیگر کشورها رابطه دارید. روابط ایران و عراق خوب است و باید تقویت شود. رفتن من به عراق پیام دارد. احترام به شخصیت و رای مردم عراق و حاکمیت ملی و استقلال این کشور از اهداف سفر به عراق است.

- آیا شما با آیت الله سیستانی ملاقات می کنید ؟

* ملاقات با ایشان در این سفر پیش بینی نشده است. من فقط در بغداد خواهم بود.

- معلوم می شود اطلاعات ما ناقص بوده است.

* الان خبر جدید برای شما گفتم.

- شما در سفر به عراق مشورت و کمک نظامی هم برای جایگزینی نیروهای آمریکایی ارایه می کنید؟
* ایران رابطه نظامی با عراق ندارد. روابط ما سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. 2 ملت با هم نزدیک بوده و در مسایل گوناگون دارای دیدگاه مشترک هستند. بسیار طبیعی است همواره در کنار مردم عراق باشیم.

- آمریکا ایران را متهم می کند که در عراق بمب گذاری می کند؛ آیا اطلاع دارید؟

* آمریکایی ها خیلی حرف می زنند؛ خصوصاً جایی که شکست می خورند. خیلی طبیعی است، مردم یک کشور با اشغالگران مبارزه می کنند. آمریکایی ها اشغالگرند و می دانند ملت عراق آنها را دوست ندارند. انگلیسی ها یک بار در اوایل قرن 20 در عراق تجربه کرده اند. مردم عراق مبارزه کرده و آنها را بیرون کردند. مشکل آمریکایی ها این است که فهم درستی از فرهنگ مردم منطقه ندارند. فکر می کنند همه چیز را با موشک، هواپیما، تفنگ و هفت تیر می توان حل کرد اما باید بدانند اینجا مناسبات انسانی است.

- آیا اگر این نیرو وجود داشته باشد بدون اجازه رییس جمهور می تواند وارد عمل شود؟

* ایران اگر بخواهد با آمریکا در عراق مقابله کند شرایط زود عوض می شود. ایران قدرتش خیلی زیاد است. آمریکا چون شکست خورده می خواهد توجیهی برای مردم کشورش داشته باشد.
آمریکا 160 هزار نفر نیرو در عراق دارد، آیا چند نفر می توانند آنها را مستاصل کنند. این حرف و ادعا مثل عکسی است که درباره لانه جاسوسی نشان می دهند و ادعا می کنند.

- دوست دارید چه دولتی در عراق روی کار بیاید؟

* دولتی که برآمده از رای مردم و مستقل باشد. چون مردم عراق دوست ملت های منطقه هستند برآیند رای آنها به نفع ملت های منطقه است.

- اگر مردم عراق تصمیم بگیرند دولتی به عنوان دوست آمریکا سر کار بیاید، باز هم احترام می گذارید؟

* ما به نظر ملت ها احترام می گذاریم هر چه تصمیم بگیرند. دولت قبلی عراق دیکتاتور بود و برآمده از رای مردم نبود. هر جای دنیا مردم آزاد باشند رای شان ضد آمریکا است. هر جا انتخابات آزاد باشد مردم مخالفان آمریکا را انتخاب می کنند. بخاطر همین باید به بوش تبریک گفت.
- فکر می کنید دولت فعلی عراق مستقل نیست؟

* دولت عراق مستقل است. از طرف مردم انتخاب شده اند. به همین دلیل اشغالگران بیرون نمی روند. اگر دولت عراق طرفدار آمریکا بود آنها بیرون می رفتند.

- دولتی که آزادانه در عراق روی کار می آید اگر مستقل بوده و هم با ایران و هم با آمریکا دوست باشد آیا می تواند رابطه بین ایران و آمریکا برقرار کند ؟

* با خیلی از کشورها دوست هستیم که با آمریکا دوست هستند. مشکلی نیست.

- امنیت سفر شما در عراق به آمریکا بستگی دارد و آمریکایی ها باید تضمین کنند.

* طبق قوانین تامین امنیت کشور اشغال شده مسوولیت هر کشور اشغالگری است.

- شورای امنیت سازمان ملل تاکنون 2 قطعنامه تصویب کرده است. الان می خواهند قطعنامه سوم را تصویب کنند. چه نظرات و راهکارهایی دارید که از بن بست خارج شوید؟

* ما بن بستی نداریم. بن بست مال طرف مقابل ما است. اشتباهی کرده و براساس اطلاعات غلط قطعنامه صادر کرده اند. الان گزارش آژانس می گوید اطلاعات آنها غلط بوده است. حالا آنها چه کار باید بکنند؟ 3 راه دارند.

راه عاقلانه یعنی بگویند اشتباه کرده ایم که به نفع همه است. راه دوم اینکه سکوت کنند که تقریباً مثل راه اول است.

و اما راه سوم، اشتباه گذشته را با اشتباه دیگری جبران کنند. این به ضرر ما نیست اما به ضرر آنها است. انتخاب با خودشان است.

فکر می کنیم تا حدود زیادی رقبای ما در بن بست هستند. ما مسیر قانونی خودمان را جلو می رویم. هر قطعنامه جدید شلیکی به شورای امنیت به عنوان بنیان سازمان ملل است. اعتباری دیگر برای شورای امنیت باقی نمی ماند.

شورای امنیت بالاترین نهاد بین المللی و تضمین کننده امنیت جهان است. تصمیماتش باید خیلی دقیق باشد؛ نباید براساس اطلاعات غلط باشد. بسیار روشن است که تصمیمات گذشته براساس اطلاعات غلط بوده است. تکرار اشتباه حیثیت شورا را از بین می برد و کسانی ضرر می کنند که تا امروز از وجود شورای امنیت سود برده اند. فکر می کنم آنها که امتیاز ویژه و حق وتو دارند باید دلشان برای شورای امنیت بسوزد. اشتباه جدید چیزی برای شورا نمی گذارد. ما تا الان هیچ سودی از شورا نبرده ایم. وقتی کشور ما در اشغال بود و اشغالگران درحال توسعه اشغالگری بودند شورای امنیت کاری نکرد و در موضوع هسته ای حتی حاضر نشدند من بروم و از حقوق ملت ایران دفاع کنم.

- با قطعنامه جدید چه کار می کنید؟

* همان کاری که با 2 قطعنامه قبلی کردیم با قطعنامه جدید هم می کنیم.

- آیا واهمه ندارید در قطعنامه سوم چین و روسیه هم علیه شما باشند؟

* دو قطعنامه اول چگونه صادر شد. ما با چین و روسیه روابط خوب داریم اما معنایش این نیست که از حقوق خود عدول کنیم.

- شما آخرین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی را مثبت تلقی کردید در صورتی که اروپایی ها آن را مثبت ندیدند و گفته اند اقدامات گذشته باید شفاف شود. بالاخره به نظر شما گزارش آژانس مثبت است؟

* بحث هسته ای دو جنبه مشخص دارد؛ جنبه سیاسی و حقوقی. بحث حقوقی از نظر ما با این گزارش تمام شد. وظیفه آژانس بررسی حقوقی موضوع هسته ای است که به صراحت اعلام کرده تمام مسایل ما با ایران حل شده و هیچ انحرافی مشاهده نشده است. آژانس همچنین اعلام کرده درباره ادعاهای آمریکا نشانه ای پیدا نکردیم. به همین دلیل از نظر حقوقی به نظر ما مساله تمام است.

جنبه سیاسی موضوع هسته ای ایران نیز به دشمنی های برخی کشورهای غربی برمی گردد. آن ها 30 سال است که با ما مخالفت می کنند. از صدام حمایت و ما را تحریم کردند؛ از اینرو مخالفت آن ها برای ما جدید نیست. آن ها خوشحال نیستند که از نظر حقوقی موضوع ما با آژانس حل شده است. امروز معلوم می شود اعتماد سازی که ادعا می کنند دروغ است. برای آنها دستیابی ایران به دانش هسته ای مهم نیست بلکه تنها بهانه است.

برای ما هم مهم نیست. یاد گرفته¬ایم چگونه زندگی کنیم. برای آنها متاسف هستیم زیرا با ایران نمی توان اینگونه مقابله کرد. ملت ایران هر روز بالاتر است و رشد خواهد کرد. آن ها مجبور می شوند با ایران همکاری کنند. اما آن روز شرایط ملت ایران با امروز متفاوت خواهد بود. 

دو ونیم سال پیش در سازمان ملل گفتم کنسرسیوم برای هسته ای باشد اما استقبال نکردند. امروز خودمان به دست آوردیم و نیازی به آنها نداریم. پیشنهاد از روی میز کنار رفت. اگر امروز شرایط را نپذیرند در آینده دچار مشکل می شوند. اتنخاب با خودشان است ، آزادی کامل می دهیم.
- شما نمی ترسید که حمله ناگهانی از طرف آمریکا یا متحدانش نظیر اسرائیل علیه شما انجام شود؟

* حمله؟ چه کسی می خواهد انجام دهد؟

- می ترسیم اسراییل حمله کند.

* صهیونیست ها خودشان را روی پا نگه دارند؛ حمله به ایران پیش کش. هیچ قدرتی در ذهنش نیست که بخواهد به ایران حمله کند. ما 70 میلیون نفر متحد هستیم. چه کسی می خواهد حمله کند؟ البته آرزو دارند؛ آرزو هم اشکال ندارد داشته باشند. ما در هر شرایطی آماده ایم. ایرانی ها خوب بلدند از حقوق خود دفاع کنند. از این نظر شبیه اسپانیایی ها هستند.
- در انتخاب خود وعده دادید که نفت را بر سر سفره می برید اما مردم احساس نگرانی می کنند. در تاکسی یا صف ها اعتراض می کنند و نفت را احساس نمی کنند.

* شاید برداشت شما این است که یک بشکه نفت سر سفره ها بگذاریم. نفت خوردنی نیست. دولت پول نفت را برای عمران هزینه می کند. دولت سهام کارخانه هایی که با پول نفت ساخته شده را بین مردم توزیع می کند. فاصله توانمندها و ضعفا را کم می کند.

ملت ایران زنده است و به همه مسایل حساس است. راجع به همه مسایل ابراز نظر می کند. هرجا اشکال ببیند انتقاد می کند که باعث اصلاح و پیشرفت است. این را چیز بدی نمی دانیم؛ عاملی برای اصلاح و پیشرفت است.
- سوال آخر در مورد موشک های بالستیک است. آخرین موردی که چندی پیش آزمایش کردید می تواند کلاهک هسته ای حمل کند.(!؟) این باعث نگرانی های ملت های منطقه است. چگونه ارزیابی می کنید؟

* در طول تاریخ ملت ایران همیشه خیرخواه سایر ملت ها بوده است. هیچ نشانه ای از تجاوز ملت ایران به کشورها مشاهده نمی کنید. ملت ایران امروز هم همان ملت است. همه اقدامات ما دفاعی است و همیشه دفاع کرده ایم.

فکر می کنیم سلاح اتمی دوره اش گذشته است. اگر سلاح هسته ای به درد می خورد، آمریکا در عراق گرفتار نمی شد و مانع فروپاشی شوروی می شد. الان صهیونیست ها بمب اتم دارند اما در مقابل حماس شکست خوردند. دوره سلاح اتمی گذشته است. حتی اگر دوره آن هم نگذشته بود علاقه ای به استفاده از آن نداشتیم چون مخالفت حقوق و کرامت انسان هاست. دکترین امنیت ما دفاعی است.

موشک اخیر فضاپیما است و برای پرتاب ماهواره آزمایشی از آن استفاده شد. حق ما است که به خاطر مخابرات، اطلاعات و صدا و سیما در فضا حضور داشته باشیم.

فعالیت های ما آشکار است اما فعالیت های برخی کشورها کاملا سری است. آن وقت جالب است که آن ها همیشه ادعا می کنند. هر جا جنگی است آنها پایه و عامل جنگ هستند. در قرن بیستم ده ها جنگ اتفاق افتاد و الان نیز چند جنگ وجود دارد. در کدامیک ایران جنگ را شروع کرده و در کدام یک آمریکا و برخی کشورها؟ در جنگ اول و دوم صدهامیلیون نفر کشته شده اند. همان ها که جنگ راه انداخته اند ایران را متهم می کنند. ما فقط 8 سال دفاع کردیم؛ آن هم در مقابل کسی که از حمایت همین کشورها برخوردار بود.
mah1 - ایران - تهران
رو که نیست)) حکایته پاک کردن اسرائیلشه! یکی نیست بهش بگه اخه تو چیکاره ایی. امریکا اندازه این نیم وجبی گنده خوری نمیکنه!
سه‌شنبه 14 اسفند 1386

mah1 - ایران - تهران
اخ اخ دیدی چی شد اول خوندم:نمیزارم! بس که این الکی میندازه)). از فدائیاش بخشش میخوام.
سه‌شنبه 14 اسفند 1386

ali-vienna - اتریش - وین
چه رویی داره این دیگه!
شما ها که اجازه کاندید شدن به یک یهودی، مسیحی یا زرتشتی، که خیلی بیشتر از تو هم ایرانی هستند یا سنی ها که خیلی بیشتر از تو و امثال تو مسلمون هستند را در انتخابات نمیدهید. همین که اوباما تا اینجا اومده خیلیه!
اصلاً یکی از این کشته مرده های رژیم نیست به من بگه چرا ما در مقامات بالای کشور یه یهودی، مسیحی یا از ادیان و مذاهب دیگه نداریم؟ حالا
خیلی بالا هم نه، یه استاندار، فرماندار، شهردار، حالا اینا هم نه، یه فرمانده ارتش، حالا فرمانده هم نه، یه سرهنگ، سرهنگ هم نه، مدیر یه اداره دولتی، مدیر یه دبیرستان...
بابا پس چی؟؟؟؟؟ اینا آدم نیستند؟؟
خیلی بی چشم و رو باشه آدم که این چنین حرفی را بزنه، در حالی که حتی بهاییان در کشور خودش حق رفتن به دانشگاه را ندارند!
سه‌شنبه 14 اسفند 1386

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
این بنده خدا فکر میکنه ما 70 میلیون نفر متحد هستیم . ما 70 میلیون نفر البته متحد هستیم یکروزی سر شماهارو ببریم بالای دار .
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

Nickolas99 - کانادا - تورنتو
بلوف هم بخشی از سیاست . شما خیلی خوتونو ناراحت نکنین
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

koorosh.2007 - ایران - سنندج
با علی از وین کاملا موافقم اینها تا ایران را از هم نپاشند دست بردار که نیستتد با تشکر از شما و دوستان عزیز سایت
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

salar_ee - تهران - ایران
این بابا واقعا اعتماد به نفس خوبی دارد.
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

omide por jalal - امریکا - لس انجاس
من در عجبم جرا وقتی این اقا میخواد چیزی بگه میگه (ملت ایران اینو میگن)!!!؟؟؟
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

farahani - کانادا - تورنتو
ali-vienna - اتریش - وین
با حرفات در مورد ایران موافقم ولی درموردانتخابات امریکا حتی کانادا اونجوری که نشون میدهند نیست که فکر کنیم کاملا درست اانجام میشود.اینها نمایش جلوی دوربنشون با واقیعت پشت صحنه فرق می کند.کلا ظاهرسازییشون حرف نداره.سیاست درهیچ جای دنیا پدرومادر ندارد.توایران هم مثل بقیه جاها وحتی بدتر.اونجا ظاهرشم خرابه.
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

parsian world - فیلیپین - مانیلا
ماه1 ایران تهران
معلومه فقط تیتر خبرارو میخونی و نظر میدی!
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
همچین میگه انگار اوباما پسر خالشه آخه بشه رئیس جمهور آمریکا یا نشه تو رو سنن ؟ در ضمن یکی نیست به این مرتیکه بی سواد لوده بگه بله نفت خوردنی نیست اما پولش که خوردنیه البته نه واسه ما واسه یه مشت روس و عربو کومونیستهای ورشکسته آمریکای جنوبی بی پدر مادر حرومزاده!
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

طاطا - ایران - ایران
وقتی صحبت جنگ وانتخابات میشه مردم جزو آدم به حساب میان. تو که بدت نمیاد جنگ بشه یه چند سالی بقای نحستون تضمین میشه.
درمورد انتخابات کشورهای دیگه کسی میتونه نظر بده که صلاحیت داشته باشه نه شماها بااین انتخابات کشکیتون.
درمورد پیشرفت ایران هم درست مگی ایران توی این 30 سال خیلی پیشرفت داشته آدم باید کور باشه پیشرفت های ایران رو درزمینه فرار مغزها - افزایش بی رویه اعتیاد - افزایش فرار دختران ازخانه - جرم وجنایت وهمسرکشی و رشوه ......
راست میگه دیگه اگه رابطه با آمریکا برقرار بود ایران این جایگاه رو نداشت.
درضمن به جا گذاشتن ویرانی ها وکشته ها وزخمی های بیشمار جنگ هم به خاطر همان روابط برپایه انسانی عراق با ایران بود .(خدا روشکر که روابط انسانی بود غیر ازاین بود چه نتیجه ای داشت)
برای مردم اینقدر مشکل درست کردید که اگه کسی به این کشور حمله کنه مقاومتی مردم نمی کنند کی میخواد ازاین مملکت دفاع کنه جوانها ی دانشجو رو که تاحرف میزنند می اندازین زندان به بقیه هم به خاطر مدل مو و لباس هاشون گیر میدین این ملت براتون تره هم خورد نمیکنن.
درضمن آقای گزارشگر اسپانیایی زبان برو یه کم ضرب المثل های ایرانی رو یاد بگیر بیسواد . نفت که خوردنی نیست !! شما ها توجیه نشدین بابا با کی دارین مصاحبه میکنین؟ خداییش خوشتون میاد هردفعه میاین با دکی جون ما مصاحبه میکنین میرین کلی می خندینا.
موشک جدیدشون هم که برای ماهواره بود صبرکنید خارج نشین ها برنامه هایی براتون پخش کنن که دیگه سراغ کانال های دیگه نرید ما برنامه های شما رو نگاه میکنیم شما هم برنامه های مارو منصفانه است نه؟
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

zpirooz - آلمان - آخن
ای خدا لعنت کنه ادم دروغگو رو شماها فاصله طبقاتی رو کم کردید یا شکاف رو هر روز عریض و عمیق تر میکنید. کسی که تا تابستون امسال با هشتاد میلیون شاید یک آپاتمان کوچک میتونست بخره الان باید بالای 150 میلیون داشته باشه تا شاید اگه فردا اتفاقی نیفته بتونه همون رو بدست بیاره ای ... بروی هر چی نامرد دروغگوست. دل مردم رو توی کشور خوش کردند به اینکه اگه ملکی دارند دو ماهه دو برابر شده و اگه هم ندارند که باید دو دستی سر خود و خونوادشون رو بگیرند تا باد نبره کی جرات اعتراض داره
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

mah1 - ایران - تهران
پارسیان)) نه بابا اما موضوعای احمدی....
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

iranppp - آلمان - دوسلدورف
ای یاوه یاوه یاوه-خلایق مستید ومنگ؟-یا که به مستی تظاهر میکنید....متن روکامل و دقیق خووندید؟داره از حقوق ملی تون میگه؟یا به فحش دادن وسینه زدن زیر تیغه شعبون خان و سی آی ای عادت کردید؟ای...
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

ali-vienna - اتریش - وین
پی پی
تو دیگه ولمون کن
نمیدونم کی شما ها دیگه مخواید از زیر برف بیاید بیرون!
با همین حقوق ملی دارن پدرمونا در میارن 29 ساله!
دستمال توالت آقا هم کردند حقوق ملی!
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

kotlet - ایران - تهران
د به تو چه؟
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

vira - ایران - تهران
دوست دوسلدورفی این جماعت واقعا مستن . شک نکن . اگه امریکا بگه فردا میام نجاتتون میدم ! اینا خوشحالم میشن . این جماعت مصالح ملی چه میدونن چیه ٬ 30 ساله { عادت کردن } غر بزنن و فحش بدن . راه دیگه ای بلد نیستن . نمیدونن وقتی ایران وسط بلبشوی افغانستان و عراق و پاکستان امنیت داره یعنی چی . وقتی پای مصالح ملیش جلوی امریکا وایستاده یعنی چی . فقط قیمت تخم مرغ واسه ملت ایران مهمه . مطمءن باش اونقدر ها که ادعا میکنن حتی به ازادی هم اهمیت نمیدن ٬ فقط بلدن حرفشو بزنن و اداشو در بیارن . نه بابا ٬ ما با این مردم ازادی از سرمونم زیاده . وقتی بلد نیستیم وقتی یکی مانتوی کوتاه میپوشه سر تا پاشو ور انداز نکنیم ٬ یا تو مملکت غربت وقتی زنی یقه لباسش تو اسانسور بازه از حال نریم . من تو این مملکت یه زنم و ظرفیت مردمو خوب میشناسم . همینو بگیر و برو تا ببینی ظرفیت ازادی سیاسیمون چقدره . اگه ازادی سیاسی داشتیم هممون یه شبه شده بودیم نوکر اجنبی .
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

aghakian - ایران - یزد
همینکه مملکت روبه بیگانه نمیبخشد و شجاعانه تمام توهین ها و سنگ اندازیهای دشمنان ایران را تحمل میکند و اعتماد به نفس بالایی دارد اورا بهترین ریس جمهور جهان میدانیم....به فرمایش علی ع اعتماد به نفس بهترین سرمایه است...
جمعه 17 اسفند 1386

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
اقاکیان ایران یزد مملکتو قبلا به چند تا باج خور دیگه بخشیده .دیگه چیزی برا بخشیدن نمونده. این توهینها هم لایق ریئس جمهوریه که ملتش روی نفت زندگی میکنن و نون خشکشونو با شربت سینه تر میکنن میخورن.
جمعه 17 اسفند 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.