قوت گرفتن احتمال تایید صلاحیت اکبر اعلمی و شمار دیگری

قوت گرفتن احتمال تایید صلاحیت اکبر اعلمی و شمار دیگری توسط هیئت های نظارت شورای نگهبان

شنیده ها حاکی از آنست که در پی رایزنی های انجام گرفته در سطح شورای نگهبان  احتمال تایید صلاحیت اکبر اعلمی نماینده مردم تبریز  و شمار دیگری از نمایندگان رد صلاحیت شده فراکسیون  اقلیت مجلس شورای اسلامی قوت گرفته است.

یک منبع نزدیک به وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری انتخاب از احتمال پذیرش صلاحیت برخی از نمایندگان فراکسیون  اقلیت مجلس شورای اسلامی همچون اکبر اعلمی نماینده مردم تبریز  خبر داد.

شنیده ها حاکی از آنست که برخی از اعضای شورای نگهبان  همچون آیت الله محمد یزدی مخالف رد صلاحیت گسترده کاندیداهای طیف مخالف دولت همچون اکبر اعلمی هستند.

هیئت های اجرایی ، اکبر اعلمی نماینده مردم تبریز  را با توجه به سخنرانی اخیرش در مورد به استیضاح کشیدن کابینه فرضی حضرت  امام حسین(ع) به عدم اعتقاد و التزام عملی به اسلام  ، مطرح کردن مسائل پشت پرده امور هسته‌ای در مجلس و سخنرانی های منتقدانه مداومش نسبت به دولت نهم به عدم التزام به نظام جمهوری اسلامی ایران و عدم ابراز وفاداری به قانون اساسی و بالاخره با توجه به مخالفت علنی با شیوه اعمال نظر ها و نوع نگاه امام جمعه تبریز  در مسائل ارک تبریز به عدم ابراز وفاداری به اصل ولایت فقیه  متهم  کرده و وی را رد صلاحیت نموده اند.

برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که برخورد فیزیکی وی با شافعی نماینده اصولگرای مجلس در درب خروجی مجلس ، بی اعتنایی های وی به امام جمعه تبریز در همایش ها و جلسات ، نامه اخیر وی به مصطفی پورمحمدی وزیر کشور در خصوص ترکیب هیئت‌های اجرایی، نظارت و بازرسی حوزه انتخابیه تبریز و عدم صلاحیت آنان ،  طرح شکایت از آقای محسن مجتهد شبستری بدلیل نشر اکاذیب و ایراد اتهامات ناروا علیه وی بمنظور تشویش افکار عمومی و تحریک برخی از افراد وگروه ها به انتقامگیری از او  در دادگاه ویژه روحانیت و طرح دعوت و سفر آیت الله جنتی به تبریز از سوی امام جمعه این شهر  ، اسباب رد صلاحیت وی را فراهم ساخته است.

به گزارش خبرگزاری انتخاب نطق‌های آتشین و همراه با اعتراض به شیوه‌های جالب نماینده‌ تبریز در صحن علنی مجلس موجب شده است تا در هنگام ایراد سخنانش در مجلس با سکوت نمایندگان مواجه باشیم؛ چه بسا بسیاری در مقام مخالف و جمعی در مقام موافق به دنبال یافتن نکته‌ای در خلال سخنان او برای بیان نظرات خود در پایان سخنان این نماینده مجلس هستند. اعلمی خود یک فراکسیون است!شاید این بهترین توصیف برای نماینده منتقد و معترض مجلس هفتم یعنی اکبر اعلمی باشد که توسط محمدرضا تابش از دیگر نمایندگان فراکسیون اقلیت در مورد وی مطرح شده است.



 وی که چه در مجلس ششم و چه در مجلس هفتم به نوعی تلاش کرده است تا همواره برخلاف جریان آب شنا کند دارای القاب، عناوین و سابقه‌ای همچون رکورد‌دار سوال از وزرا با سوال از هفتاد وزیر، 14 بار احضار به دادگاه به دلیل نطق‌های آتشین، ارایه طرح استیضاح از هیئت رییسه، به چالش کشیدن وزارت نفت با عنوان امپراتوری دلار، مطرح کردن مسئله هسته‌ای در مجلس برای اولین‌بار، حاضر کردن چهار وزیر به‌طور همزمان به مجلس برای سوال در مورد قاچاق فرآورده‌های نفتی و بسیاری از حرکت‌‌ها و خیز‌ش‌های دیگر است.

 وجود چنین سوابقی در کنار فعالیت‌های اعلمی در عالم مطبوعات همچون طرح مسئله شهرام جزایری، طرح مسئله قتل‌های زنجیره‌ای و اختلاس 123 میلیاردی در روزنامه توقیف شده سلام، همگی موجب شده است تا همواره منتظر شنیدن سخنان و نقدهای جدید و جالبی از وی باشد.این نماینده فراکسیون اقلیت مجلس هفتم نه تنها بر ساختار مجلس و دولت، انتقادات ویژه‌ای دارد بلکه نقدهایی اساسی را نیز متوجه دوستان خود در جبهه اصلاحات می‌‌کند تا جایی که نتوان او را در هیچ حزب و گروه‌ سیاسی به معنای واقعی جای داد.

محسن مجتهد شبستری امام جمعه تبریز اخیرا گفته بود اعلمی  نه تنها به  امام حسین (ع)  جسارت نموده بلکه به مقام ولایت فقیه تعدی کرده به این دلیل که وی عنوان داشته که ولی فقیه تنها زائیده فکر و اندیشه امام راحل و مرحوم نراقی است.

parviz1 - انگلستان - کترینگ
اقای اعلمی و سایر کسانیکه صلاحیتشان تائید نشده بهتر میدانند که وقتی گروه ملایان ایشان را تائیدکنند بمعنای قرار داد نوکری بی چون و چرای درگاه خواهد بودوپس چناچه مخالف واقعی با رژیم دذد و چپاولگر و مزدوران ان هستند بهتر است به صف ملت ایران پیپوسته و ثابت کنند که مبارز هستند نه دست بوس درگاه مفت خوران.ملت فراموش نکرده و نمیکند که امثال ملا خاتمی و محمود دوکی با چه وعده ها امدند و رای گرفتند .دیگر این بازیها بیفایده است.هر کس با اینها نیست از جنایت کاران دوری و مبارزه میکند نه اینکه مورد تاپید انان باشد و مبارز هم باشد!!!!!!
سه‌شنبه 9 بهمن 1386

aynaza - ا - تهران
خیلی دلم می خواد واسه یه بارم که شده این اعلمی رو ببینمش. خیلی در موردش شنیدم . خوشم می آد از این همه جرات و جسارتش. اگه به جای این همه بزدل تو مجلس فقط چند تا از این اعلمی ها داشتیم مطمین باشید کاسه کوزه همه این آخوندا رو میزد به هم....
سه‌شنبه 9 بهمن 1386

hreza79 - ایران - تبریز
رد صلاحیت اعلمی جفای آشکار نه تنها در حق آذربایجان بلکه ملت ایران است.

اعلمی به معنای واقعی و به اذعان جمع کثیری از مردم تبلور اراده ملت نماینده ای به واقع پژواک رسای ملت ایران است رد صلاحیت وی بیش از ظلم به شخص اعلمی جفای آشکار نه تنهادر حق مردم آذربایجان بلکه ملت ایران است .شاید مسوولینی که در پایتخت به مراتب کمتر خبر از جایگاه این نماینده مردم دراین خطه دارند دردو صورت نزد باریتعالی مورد مواخذه قرار میگیرند: اولا اگر جاهل به ژرفای خواست مردم بودند بایستی تاوان جهالت و عدم مساعی به رفع جهلشان را بدهند و اگر آگاه بودند کیفر تصمیم غرض آمیز آن را بپردازند.
نمیشود درک کرد کسانیکه رای به عدم صلاحیت وی صادر میکنند، به سیاق کدامین مکتب و به کدامین طریق وی را متهم به عدم التزام عملی به اسلام کرده اند؟
به استناد ترک کدامین واجب شرعی و به اعتبار کدامین حرام؟
درست است به غیراز انبیائ و ائمه معصومین هیچکس مبرا از معصیت نیست،ولی میتوان باتفسیر قلبی و سلیقه شخصی درجه التزام عملی یک فرد را به نمره مردودی محصور نمود؟و در این میان از کنار قبولی از آزمایشها و ابتلاها همچون حضور در جبهه های جنگ و نثار بخشی از جان به راحتی گذشت؟
آیا دفاع جانانه از حقوق مردم، ترجیح خواست و اراده مصلحت بر منافع شخصی، شجاعت توام با صداقت و ساده زیستی چیزی جز درس اخلاق اسوه های دینی و تاریخی ماست؟
چند نفر از ما با داشتن پست و مقام اعلمی همانند وی ساده زیسته ایم.فراموش نکنیم شهرام جزایری ها را در مجلس، سفر مشهدجمعی از نمایندگان مجلس هفتم و هدایای آنچنانی، چک سفید امضاوحواله ها و مواردی از این قبیل را این فرد از همه اینها به اذعان خود آن افرادی که اعلمی را رد صلاحیت کرده اند مبرابوده است.
چند نفر از شما در مسوولیت خود که در هیات اجرائی حضور دارید این آزمایشها را پس دادید؟آیا در پست ترین سطح این تتمیع ها سر بلند از این آزمایشها بیرون میآیید؟جواب این سوال فقط در مراجعه به درونتان است.
چند نفر از شما درصدی از دفاعیات اعلمی از حقوق مردم را محقق ساخته اید؟ چند نفر از شما درجه التزام و اعتقاد وی را( در عمل والبته مستند ) به قانون اساسی دارید؟یا اصلا ،حداقل از قانون و سیاست به اندازه وی مطلع هستید؟
ساده زیستی ومقابله با اصرار بعضی از فرزندان به استفاده از نام و آوازه و پست ومقام پدر در این زمان هنر است. میتوانید مکنونات فرزند خود رااز ماشین چند صد میلیون تومانی یا خانه های چند صد میلیونی حداقل به چند ده میلیونی تقلیل دهید؟واز کنار تمنیات عزیزان خود بگذرید؟ کدام هنرمند این میدان هستید؟
راستی چند نفرطعم اجاره نشینی را چشیده اید؟
صحبت از دفاع از آرمانهای عالی کشور و منافع ملی که میشود نگارنده یاد دفاع جانانه همین نماینده مجلس میافتد که با امضای یکصد و سی نماینده مجلس آن زمانی که بعضی آقایان فرق tnt را با npt نمیدانستند از حقوق هسته ای دفاع میکرد و یا کمیته دفاع از منافع ملی و حقوق هسته ای را با حضور ورزشکاران و شخصیت های سیاسی و فرهنگی را تشکیل داد.حال متهم به عدم ابراز وفاداری به قانون اساسی میشود.
اگر با اعلمی با این سابقه اینگونه رفتار شود آیا انگیزه ای برای نیروهای جوان باقی می ماند؟
رد صلاحیت اعلمی به معنای بستن روزنه امید مردم، خاموشی فریاد انتقاد ،محو مدافع حقوق آنها و به مصداق سلاخی مجلس مقتدر و خلق مجلس بی خاصیت است.
به عوض اینکه بعضی مسوولین از منش و رفتار این نماینده مجلس در ابعاد مختلف به عنوان الگویی استفاده نمایند چنان خط بطلانی کشیده اند که منبعد چنین میبایست تلقی شود اگر نماینده ای سالم زندگی کند، انتقاد کند، از حقوق مردم دفاع کند ،و به تعبیری آنچنان جایگاهی به صندلی وکالت بخشد که مجلس واقعا در راس امور باشد محکوم به قتل سیاسی است.
اعلمی در اقدام به کدام وظیفه مندرج در قانون تعلل کرد؟آیا یک جریان فکری وسیاسی در مجلس بی ارتباط با اعلمی به وقوع پیوست؟بی شک کمتر جریانی بود که وی در ان نقش نداشته باشد.
آیا تاریخ ایران علی الخصوص مردم آذربایجان، احیا و طرح موضوعاتی تاریخی چون انحصار قدرت در اختیار سیصد نفر، کابینه هفتاد میلیونی ریا،مافیای نفت ،امپراطوری دلار،رشوه هشت میلیون دلاری استات اویل ،تحکم قدرت نظارت، سیاست پیشه مردم، عدالت در ویترین دولت مردان ،مرگ فقیران و ننگ بزرگان صدا ندارد،درقالب افشاگریها، نطقها، تذکرات و نامه ها که اولین بار به استناد سایت ها و خبرگزاریها از زبان اعلمی بیان شده است را میتواندفراموش کند؟ و از کنار آن به راحتی بگذرد؟
اما سخن پایانی که میتوان گفت و هر هفته از تریبونهای مقدس بیان میشود و اما مهم تاثیر آن در جان و روح و قلب انسانهاست فقط (اوصیکم به تقوی الله)

آزاد آرمان
---------------------------------------
کاربر گرامی لطفا نظرات خود را کوتاهتر بیان فرمائید تا امکان درج آن در سایت میسر باشد.
با تشکر فراوان
سایت ایرانیان انگلستان
پنج‌شنبه 11 بهمن 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.