وکیل متهم: او از شنیدن خبر تأیید حکم اعدام ناراحت نشد و گفت که از بلاتکلیفى درآمده است.
به گزارش «جهان» و به نقل از خبر ورزشی سرانجام پرونده جنجالى جنایت آپارتمان شماره 46 خیابان گل نبى حوالى میدان کتابى با تأیید حکم اعدام شهلا جاهد، همسر صیغهاى ناصر محمدخانى بسته شد.
پروندهاى که 17 مهر ماه سال 81 با قتل همسر 32 ساله ناصر محمدخانی، لاله سحرخیزان، مفتوح و باعث بروز حرف و حدیثها و اتفاقات بسیارى شده بود و در تمام این مدت متهم اصلى پرونده در بازداشت به سر مىبرد.
عبدالصمد خرمشاهی، وکیل شهلا جاهد، دیروز به خبرورزشى گفت: «به طور غیرمستقیم شنیدهام که حکم اعدام موکل من تأیید شده است اما در روز گذشته (چهارشنبه) در تماسى با دایره اجراى احکام، به ما اعلام شد که هنوز حکمى به این دایره ابلاغ نشده است.»
خرمشاهى افزود: «طبق قانون لزومى ندارد که تأیید حکم اعدام به بنده ابلاغ شود اما پیگیرىهایم نشان مىداد که چنین قضیهاى صحت دارد. به هرحال همه احکام و پروندهها باید روزى نهایى و قطعى شود. با این وضع و طبق نظر دفتر نظارت قوه قضاییه این حکم نیز نهایى شده است.»
وکیل شهلا جاهد با اشاره به اعتراضات متعددش به احکام صادره، افزود: «از تمام راهکارهایى که در قانون وجود داشت استفاده کردیم و البته باید از آنها استفاده مىکردیم. به هرحال این حقى است که قانونگذار براى متهمان قائل شده است که در چارچوب قانون مىتوان از آن بهره برد.»
پرونده شهلا جاهد پس از صدور حکم از دادسراى امور جنایى با درخواست تجدید نظر وکیل وى به شعبه 26 دیوانعالى کشور ارجاع شد اما سه قاضى این شعبه پس از بررسى بسیار حکم دادگاه بدوى را تأیید کردند.
دفتر نظارت قوه قضاییه با درخواست وکیل پرونده بار دیگر آن را به دیوانعالى و شعبه 15 هیأت تشخیص ارجاع داد و پرونده زیر دست 5 قاضى خبره قرار گرفت که نتیجه، تأیید حکم اولیه بود. وکیل شهلا جاهد اما بار دیگر از دفتر نظارت قوه قضائیه تقاضاى تجدیدنظر کرد تا این بار 5 قاضى شعبه هفتم هیأت تشخیص دیوانعالی، بررسىهاى خود را روى پرونده آغاز کنند. نتیجه کار اما تغییرى نکرد و رأى این سه قاضى هم تأیید حکم اعدام بود. استناد قاضیان شعب دیوانعالى به اعتراف تکاندهنده متهم اصلى پرونده در شامگاه 11 مهر 82 بود که با جزئیات دقیق، نحوه ارتکاب جرم را توضیح داده بود و گرچه مدتى بعد آن را منکر شد اما شواهد و قرائن، مباشرت وى در قتل را تأیید مىکرد.
بررسىهاى بعدى هم مؤید حکم دادگاه بدوى بود و آخرین اعتراض وکیل پرونده نیز توسط دفتر نظارت قوه قضائیه بسته شد تا شهلا جاهد به مرگ نزدیک شود. طبق اخبار رسیده حکم وى براى اجرا به زودى به دایره اجراى احکام دادسراى جنایى تهران ابلاغ خواهد شد.
خرمشاهى دیروز گفت که با متهم پرونده صحبت کرده و او آن را پذیرفته است: «انتظار داشتم که وى از شنیدن این خبر ناراحت شود اما او ناراحت نبود و مىگفت که بالاخره از بلاتکلیفى خارج شده است. دیگر توکل به خدا...»
تنها «گذشت» خانواده سحرخیزان مىتواند مانع از اجراى حکم قصاص براى متهمى شود که بیش از 5 سال در بازداشت به سر مىبرده است، متهم به ارتکاب جنایتى که او را به چوبهدار نزدیک کرد و زندگى فوتبالى ناصر محمدخانى را نیز از وى گرفت.