کبیر بلوبازیکن اهل نیجریه که پیش از این مالکی مذهب بود پس از برزبان آوردن شهادت ثالثه گفت: من بدون هیچ تریدی به این نتیجه رسیده ام که تشیع نزدیکترین و برترین راه برای تقرب به خداست .
فارس:بازیکن اهل نیجریه تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان باحضور درمرکز جهانی حضرت ولی عصر( عج )با برزبان آوردن شهادت ثالثه ( اشهدان علیاً ولی الله ) رسما "شیعه شدن خود را اعلام کرد .
" کبیر بلو "بازیکن اهل نیجریه که پیش از این مالکی مذهب بود پس از برزبان آوردن شهادت ثالثه گفت: من بدون هیچ تریدی به این نتیجه رسیده ام که تشیع نزدیکترین و برترین راه برای تقرب به خداست .
این بازیکن 24 ساله افزود: من حدود 2 سال است که به حقانیت تشیع پی برده ام و عبادات خود را براساس مکتب اهل بیت( ع ) انجام می دهم .
کبیربلو تصریح کرد: من باتمام وجود معتقد به فضیلت و عصمت اهلالبیت پیامبر اسلام( ص)هستم و براین باورم که پیامبراکرم(ص)، امام علی ( ع )را رسما به عنوان جانشین خود تعیین نمودند و در روز عید غدیرایشان را به مقام پیشوایی جامعه اسلامی منصوب کردند .
وی افزود: پیامبر اسلام به مسلمانان فرمودند که با آن حضرت به عنوان امیر مومنان بیعت کنند .
این فوتبالیست جوان ،نهضت عاشورای حسینی و مجالس سوگواری امام حسین( ع) رااز جذابترین شاخصهای فرهنگ تشیع خواند و هدایت خود رامرهون آن دانست .
براساس این گزارش ، در این دیدار مسوول واحد مطالعات ومباحث ادیان مرکز جهانی حضرت ولی عصر(عج ) ضمن تبریک این موفقیت معنوی به " کبیر بلو "با بیان شمه ای معارف مذهب حقه اثنی عشریه گفت: دلهای آماده و فطرتهای بیدار درمیان اهالی هر مذهب و ملیتی وجود دارد که تابش نور حقیقت را همچون آیینه ای پذیرفته و روح و روان خود را به آن منور می کند .
وی افزود: تاکنون بیش از 30 نفر از کسانیکه از کشورهای مختلف با مذاهب گوناگون برای تحقیق و پژوهش به این مرکز مراجعه کرده اند ، مذهب اهل بیت علیهم السلام را برگزیده و شیعه شده اند .
در پایان این ملاقات تابلو یادبودی به همراه چند جلد کتاب به زبانهای انگلیسی و فارسی در زمینه معارف نورانی تشیع به " کبیربلو "اهداء شد .