واکنش آمریکا به فروش سامانه دفاعی S-۳۰۰ روسیه به ایران: نگرانیم

واکنش آمریکا به فروش سامانه دفاعی S-300 روسیه به ایران: نگرانیم

ایالات متحدۀ امریکا از فروش سامانۀ دفاعی به ایران از سوی روسیه ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس بین المللی خبرگزاری انتخاب به نقل از آسیا نیوزکانال؛کاخ سفید روز چهار شنبه  از اظهارات ایران مبنی بر خرید سامانۀ دفاعی موشکی زمین به هوا از روسیه ابراز نگرانی کرد.

اسکات استانزل سخنگوی کاخ سفید از کرافورد تگزاس  که  رئیس جمهوری ایالات متحدۀ امریکا در حال گذراندن تعطیلات آخر سال خود در آنجاست، گفت: ما همواره از آیندۀ فروش سلاح به ایران و سایر کشورهایی که مشکل آفرینند(!)نگران هستیم.

اسکات استزل، از سخنگویان کاخ سفید گفت: «ما نگرانی فزاینده ای از چشم انداز فروش تسلیحاتی از این دست به ایران و برخی کشورهای نگران کننده دیگر داریم.»

برپایۀ این گزارش؛مصطفی نجار ،وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران روز چهار شنبه با  اعلام اینکه روسیه سامانۀ دفاعی موشکی اس-300را تحویل ایران خواهد داد ،اظهار داشت که تاریخ تحویل سامانۀ دفاعی هوایی روسیه به ایران بعداً اعلام خواهد شد.

روسیه فروش سامانۀ دفاعی را به ایران تائید نکرده است.

به گزارش خبرنگار سرویس بین المللی خبرگزاری انتخاب به نقل از آسیا نیوز کانال؛این اظهارات در حالی بیان می شود که امریکا در تلاش است تا تحریمهای جدیدی را از طریق شورای امنیت سازمان ملل به دلیل عدم متوقف کردن پروسۀ غنی سازی اورانیوم توسط تهران بر علیه این کشور به تصویب برساند.

ایالات متحدۀ امریکا ابراز نگرانی کرده  که هدف ایران از دستیابی به اورانیوم غنی سازی شده ،تولید بمب اتمی است .در حالیکه ایران بارها با رد  این اتهامات  اعلام کرده است که هدف وی از دستیابی به این فناوری، صلح امیز بوده و به منظور تولید برق خواهان دستیابی به انرژی هسته ای است.

 به مبلغی معادل 700میلیون دلار  TOR-M1 اوایل سال جاری مسکو با فروش 29سامانۀ دفاعی موشکی
 به ایران ،خشم واشنگتن را برانگیخت.

TOR-M1 رسانه های دولتی ایران اعلام کرده اند که سامانۀ دفاعی موشکی اس-300بسیار پیشرفته تر ازبوده و قابلیت هدف قرار دادن دورترین مواضع دشمن را دارا است.

به گزارش خبرنگار سرویس بین المللی خبرگزاری انتخاب به نقل ازآسیا نیوز کانال؛ایالات متحدۀ امریکا در تلاش است تا روسیه را از این اقدام بازدارد و اعلام کرده؛ در حالیکه شورای امنیت سازمان ملل ،صنعت دفاعی موشکهای بالستیک  ایران را به دلیل فعالیتهای هسته ای آن مورد تحریم قرار داده است ،این اقدام روسیه اشتباه خواهد بود

برپایۀ این گزارش جروزالم پست به نقل از رادیو اسرائیل نیز در گزارشی با اعلام خبر فروش سامانۀ دفاعی موشکی اس-300از سوی روسیه به ایران ، در روز پنج شنبه اعلام کرد که وزیر امور خارجۀ این رژیم،لیونی، قصد دارد ظرف سه هفتۀ آینده برای متقاعد کردن روسیه  جهت توقف همکاریهای خود با ایران در زمینۀ فعالیتهای هسته ای این کشور، به مسکو برود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.