پرونده شکایت زن جوان از سه مرد که پس از ورود به خانه، وی را مورد تعرض قرار داده بودند با دستگیری متهمان به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد.
به گزارش خبرنگار ما ساعت 14 بعد از ظهر پنجشنبه 22 آذرماه امسال زن جوانی به نام مریم با مراجعه به دادسرای امور جنایی تهران از سه مرد جوان به اتهام تعرض شکایت کرد. با ارجاع پرونده به شعبه اول بازپرسی دادسرا، این زن در تشریح ماجرا به محمد حسین شاملو رئیس شعبه گفت؛ صبح امروز - روز حادثه - بلافاصله پس از خروج شوهرم از خانه با شنیدن صدای زنگ در با این خیال که همسرم دوباره بازگشته در را باز کردم و خود را با سه مرد جوان روبه رو دیدم. در حالی که من قصد داشتم در را ببندم آنها با فشار به داخل آمدند و مرا با زور به خانه بازگرداندند و به من تعرض کردند.
بلافاصله پس از ثبت شکایت این زن 25 ساله بازپرس شاملو کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی تهران را مامور تحقیق در خصوص ادعای مریم کرد و تحقیقات پلیسی در این خصوص آغاز شد. در حالی که علت انتخاب این زن جوان به عنوان طعمه توسط مردان مهاجم به پرسش اصلی ماموران تبدیل شده بود، زن جوان این بار به پلیس آگاهی فراخوانده شد تا در خصوص ادعایش مورد بازجویی قرار گیرد. در این مرحله از تحقیقات مریم به افشای ابعاد تازه یی از پرونده پرداخت و گفت؛ من مدتی پیش برای خرید از خانه خارج شده بودم و انگشتر همسرم همراهم بود. حین خرید انگشتر را گم کردم و هر چه گشتم موفق نشدم آن را بیابم. در این حال به یکی از مغازه داران سپردم که اگر کسی انگشتر را پیدا کرد به من اطلاع دهد و از آنجا که این انگشتر برای همسرم بسیار با ارزش بود، گفتم که مژدگانی خوبی به یابنده خواهم داد. چند روز بعد فردی با من تماس گرفت و گفت انگشتر پیدا شده است و زمانی که من به مغازه مراجعه کردم به من گفت که اگر می خواهم شوهرم از گم شدن انگشترش با خبر نشود باید مبلغی پول به او بدهم. من هم که حوصله دردسر نداشتم این کار را انجام دادم. چند روز بعد بار دیگر این مرد تماس گرفت و از من پول طلب کرد اما من که دلیلی برای باج دادن به وی نمی دیدم به او گفتم که پولی در کار نیست اما او تهدید کرد که با تعقیب من خانه ام را می یابد و مرا در دردسر خواهد انداخت. من هم که ترسیده بودم با این شرط که دیگر سراغ مرا نگیرد به محلی که او گفت رفتم و پول را به او دادم و به خانه بازگشتم. تا اینکه برای بار سوم با من تماس گرفت و تهدید کرد که اگر دوباره به او پول ندهم با شوهرم تماس خواهد گرفت و من این بار به تهدیدش توجهی نکردم و گفتم هر کاری می خواهد بکند. تا اینکه صبح پنجشنبه چند دقیقه پس از خروج شوهرم از منزل این مرد به همراه دو تن از دوستانش به خانه من ریختند و پس از آزار و اذیت و تعرض به من خانه را ترک کردند و از محل گریختند.
با اظهارات جدید شاکی پرونده، رسیدگی به این ماجرا وارد دور تازه یی شد و بازپرس شاملو دستور داد با چهره نگاری متهمان تلاش برای دستگیری آنها ادامه یابد. با انجام تحقیقات فشرده توسط کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی تهران مشخص شد یکی از متهمان به نام امیر در مغازه یی در خیابان سرآسیاب مشغول به کار است. با مراجعه ماموران به این محل و تطابق چهره مرد 28 ساله با یکی از چهره نگاری های موجود در پرونده، وی برای بازجویی به پلیس آگاهی تهران انتقال داده شد و در تحقیقات اولیه اعتراف کرد که صبح روز حادثه همراه دو تن از دوستانش به خانه مریم رفته است ولی مدعی شد که پس از ورود به خانه و زمانی که از قصد متهم اصلی پرونده با خبر شده از منزل بیرون رفته است. در نهایت با هدایت امیر دیگر متهم پرونده نیز که در مغازه یی دیگر مشغول به کار بود بازداشت شد. با اعتراف این مرد 25 ساله وی نشانی خانه متهم اصلی پرونده را در اختیار ماموران قرار داد و در نهایت با شناسایی منزل محمد در شهریار و با اخذ نیابت قضایی این مرد 27 ساله نیز دستگیر شد. روز گذشته با انتقال سه متهم به دادسرا بازپرس شاملو پرونده را برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع کرد.