اتهامات رهبر القاعده علیه ایران

اتهامات رهبر القاعده علیه ایران

ایمن الظواهری، فرد شماره دو القاعده طی یک فیلم ویدیویی جدید که امروز (دوشنبه) روی اینترنت قرار گرفت، ضمن هشدار در خصوص حضور «خائنان» در میان شبه نظامیان عراقی از قبایل عرب سنی در این کشور خواست تا آن دسته از افرادی را که به آمریکایی‌ها کمک می‌کنند، پاکسازی کنند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اظهارات الظواهری با هدف تضعیف گروه‌های قبیلهی سنی در عراق موسوم به «شوراهای بیداری» که برای نبرد علیه القاعده مورد حمایت ارتش آمریکا قرار گرفته‌اند، صورت گرفت.

ایمن الظواهری در این فیلم 90 دقیقه‌ای در خصوص حضور افراد ریاکار و خائن در بین رده‌های مجاهدین که برای آمریکایی‌ها کار می‌کنند و می‌جنگند، هشدار داد.

وی خاطرنشان کرد: مجاهدین باید این افراد رشوه بگیر و آن دسته از افرادی که اعتقاد خود را می‌فروشند و زیر پرچم صلیبیون می‌جنگند، از جمع خود بیرون کنند. آنهایی که از آمریکایی‌ها حمایت می‌کنند، افراد نفرت‌انگیزی هستند.

وی هشدار داد: قبیله یا گروهی که خود را از لوث وجود این خائنین و کافران پاک نکند، در طول تاریخ به عنوان یکی از این خائنین در اذهان باقی خواهد ماند. اما هر گروه یا قبیلهی که از اسلام دفاع و این افراد خائن را سرکوب کند در تاریخ عرب با افتخار و شکوه در یادها خواهد ماند.

این فیلم ویدیویی در قالب یک مصاحبه و از سوی شبکه السحاب (شاخه رسانه‌‌ای القاعده) تهیه شد. الظواهری که یک عبا و عمامه سفید به تن داشت به سوالات فردی که در پشت دوربین بود، پاسخ می‌گفت.

وی در سخنان خود با اتخاذ یک موضع سختگیرانه‌تر گفت که شبه نظامیان باید به جای متهم کردن «دولت اسلامی عراق»، افراد خائن را پاکسازی کنند.

فرد شماره دو القاعده اظهار داشت: نیروهای آمریکایی شکست خورده و به دنبال این راه خروج هستند. دولت آ‌مریکا با درخواست‌های شگفت‌انگیز مردم برای خروج از عراق مواجه شده است. وی گفت: سربازان آمریکایی، نیروهای عراقی را به حال خود راه خواهند کرد.

ظواهری هم‌چنین با فرار نامیدن خروج نیروهای نظامی انگلیس از بصره، این اقدام را بیانگر قدرت گرفتن شورشیان عراقی دانسته است.

الظواهری همچنین طی اظهاراتی ایران را به خاطر پشتیبانی از دولت شیعه عراق به حمایت از اشغالگری آمریکا در عراق متهم کرد.

وی همچنین از حزب‌الله لبنان انتقاد کرد و گفت که این گروه پیش از آنکه نگران آزاد کردن فلسطینیان از دست اسراییل باشد، نگران آزاد کردن اراضی لبنان است.

الظواهری، محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین را یک مهره آمریکایی معرفی و او را به «فروختن فلسطین» متهم کرد. فرد شماره دو القاعده در ادامه ضمن انتقاد از مصر گفت که این کشور به پایگاهی برای مبارزه صلیبیون علیه مجاهدین تبدیل شده است.

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
عجب چوی دو سر ... شدیم ما!!!
دوشنبه 26 آذر 1386

shahzade2007 - سوئد - سوئد
اینها همشان شیاطین هستند این یکی هم از رهبرانشون
دوشنبه 26 آذر 1386

oshagh.mare - ایران - اهواز
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمی بره تو که تو سوراخ موش قایم شدی چرا بیرون نمی یای می ترسی بکشنت اگه جرات داری بیا بیرون تا گوشت بزرگت گوشت باشه
سه‌شنبه 27 آذر 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.