اکونومیست اعلام کرد: بدهیهای خارجی ایران امسال به بالاترین میزان طی دهه کنونی رسیده و تا سال 1391 اندکی کمتر از چهار میلیارد دلار کاهش مییابد.
به گزارش آفتاب، واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست در گزارش ماه دسامبر 2007 خود مجموع بدهیهای خارجی ایران در سال 85 را 13 میلیارد و 700 میلیون دلار برآورد و پیشبینی کرد که این میزان در سال جاری با 400 میلیون دلار افزایش به 14 میلیارد و 100 میلیون دلار (5.4 درصد تولید ناخالص داخلی) برسد که طی دهه کنونی بالاترین میزان بوده و خواهد بود.
این گزارش می افزاید: انتظار میرود در سال 87 بدهیهای خارجی به 12 میلیارد و 900 میلیون دلار و در سال 88 به 11 میلیارد و 700 میلیون دلار کاهش یابد که به ترتیب 4.4 و 3.7 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود.
در ادامه این گزارش آمده است: طی سالهای 89 و 90 بدهیهای خارجی ایران به ترتیب برابر با 11 میلیارد دلار و 10 میلیارد و 600 میلیون دلار خواهد بود که با 300 میلیون دلار کاهش این شاخص در سال 1391 به 10میلیارد و 300 میلیون دلار بالغ خواهد شد.
براساس گزارش اکونومیست بدهیهای خارجی ایران در سالهای 89، 90 و 91 به ترتیب معادل 3.2، 2.8 و 2.5 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود.
babaktoronto - کانادا - تورونتو |
لازم بذکر است که میزان ذخیره ارزی ایران در زمان اعلیحضرت فقید شاهنشاه اریامهر به میزان 58 میلیارد دلار بود که حتی در همان اواخر عمر بابرکتشان یک وام ارزی که متاسفانه میزانش یادم نیست به انگلیس دادند. پس ببینید که چی بودیم و چی شدیم. نور به قبرتان ببارد بزرگ ارتشداران. همان بهتر که نیستی تا ببینی که چی به سر ایران امده فقط حیف که ما مردم قدرتان را ندانستیم |
یکشنبه 25 آذر 1386 |
|
آویه ر - استرالیا - سیدنی |
اکونومیست در مورد محاسباتش اشتباه بزرگی مرتکب شده. ایشان یک فاکتور موثر را در محاسباتشان از قلم انداخته اند. فاکتور احمدی نژاد!
با در نظر گرفتن این فاکتور احتمالا سیر بدهی های خارجی ایران حتی با وجود افزایش فوق العاده درآمد نفت صعودی خواهد بود و نه نزولی. |
دوشنبه 26 آذر 1386 |
|
helia - ایران - تهران |
سلام من نمیدونم این اقا محمود چه خاری در چشم این برادرا ست که سرما هم میخورن گردنش میندازن خدا شفایتان بدهد یه موقع نترکید |
دوشنبه 26 آذر 1386 |
|
iranppp - آآلمان - دوسلدورف |
اقتصاد دانان محترم و سفله خواه و خائن دوست.از تورنتو ودیار کانگوروها و ... امیدوارم انگلیسیتان از من راننده تاکسی مقیم سرزمین جرمنها بهتر باشد.لطفا مقاله 3 صفحه ای ( و صد البته غرض دار) اکنومیست را کامل بخوانید و به این چند خط بالا اکتفا نکنید!بعد ماهم از نظرات و افاضات فدوی شما حضرات اکونوم و همه چیز دان بیشتر بهرمند خواهیم شد. |
دوشنبه 26 آذر 1386 |
|