خبرنگار خبرگزاری «انتخاب» به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد: محمود احمدی نژاد طی روزهای آینده به سفر حج می رود.
بنابراین گزارش، ظاهراً محسنی اژه ای و غلامحسین الهام نیز او را در این سفر همراهی خواهند کرد.
علی - امریکا - مدیسن
همانگونه که چرچیل به سیاستش و کلینتون به هوشش مشهور شده اند رییس جمهور ما هم به دسته گلها و نادانیهایش شهره عالم شده است.
سهشنبه 20 آذر 1386
مرد خشمگین - ایران - مشهد
واقعا خداوند چه نعمت بزرگی به مسلین عطا کرده . تا نری و زیارت نکنی نمیفهمی چه لذتی داره گریه کردن تو خونه خدا. حاجی زیارت قبول .000التماس دعا.
سهشنبه 20 آذر 1386
فرشته - سویس - زوریخ
چه دوره ایی شده واقعا که شیاطین واقعی درخانه خدا هستن .............لعنت خدا براینها باد
سهشنبه 20 آذر 1386
سارا - امریکا - مدیسن
قابل توجه مردخشمگین
خیلی ازکسانی که از اسلام خارج شده اند بعد از حج بوده است!!! چون این اعمال عجیب که عمدتا متعلق به اعراب قبل از اسلام است آنها را به فکر وا داشت که بیشتر تحقیق کنند ونتیجه معلوم است.( به عنوان نمونه دکتر اسماعیل نوری علا و علی دشتی که هر دو از نویسندگان بزرگ هستند.)
سهشنبه 20 آذر 1386
اریا - ایران - زاهدان
رفته به خدا بگه انرژی هسته ای حق مسلم مسلمانان هست ولی شیطان را با سنگ هسته ایی نزنه که همه شهید میشن
سهشنبه 20 آذر 1386
اریا - ایران - زاهدان
خدا کنه حاجی هسته ای نشود وبجای احکام حج ای همه را دور خودش جمع نکنه ونگه انرژی هسته ایی حق حجاج ایرانی هست و دنبال خیلی چیزها ی دیگر نرود.
سهشنبه 20 آذر 1386
رضا - سوئد - گوتنبرگ
مردم یه ماه نفس راحت می کشن!!
چهارشنبه 21 آذر 1386
هرکی - هرجا - چی کارداری
باباپادشاه عربستان به طورویژه ایشان رادعوت کرده
پنجشنبه 22 آذر 1386
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.