هماهنگ با این فرمان دولتی، مفتی جمهوری چچن نیز از تمامی روحانیون محلی خواست در صورتی که لباس عروس با قوانین پوشش اسلامی مغایر باشد خانوادههای عروس و داماد را راهنمایی کنند.
بسیاری از مردم نیز با این روند موافق هستند. از جمله «خانم زلینا» که 10 روز تا مراسم عروسی او باقی است در اینباره گفت: «من برای عروسی خودم لباس ملی را انتخاب کردهام که بلند است و گردن را هم میپوشاند. این لباس از مدل اروپایی گرانتر است و برای خرید آن 25000 روبل خرج کردهام؛ اما ارزشش را دارد چرا که وقار و عفت من را حفظ میکند».
* * *
متأسفانه اکنون در کشور اسلامی و شیعی ایران نیز شاهد رواج فرهنگ مبتذل غربی در مراسم عروسی هستیم ؛ تا جایی که حتی برخی خانوادههای مذهبی در این مراسم با فراموش کردن موقت فرهنگ ملی و مذهبی خود، از مظاهری همچون «کراوات» و «لباسهای شب نیمهعریان» استفاده میکنند.
چند روز پیش نیز «محمدتقی رهبر» یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برپایی مجالس قمار و رواج شرب خمر در بعضی مجالس عروسی در کشور خبر داد!
اینک با خبر فوق و اینکه مردم کشوری که دیوار به دیوار اروپا است، لباسها و آیینهای ملی و مذهبی خود را به ابتذال و عریانی غرب ترویج میدهند، چه توجیهی برای ما ـ با فرهنگ چند هزارساله ایران و اسلامی ـ باقی میماند تا مثلا کاروانهای عروس در شب عروسی بزرگراهها را ببندند و عروس نیمهعریان را به رقص در برابر صدها چشم نامحرم وا دارند؟
منبع : سایت خبری تحلیلی اهل بیت - ابنا