وی در نشست 'شبکه متخصصان عرب آمریکایی' از آنچه "ویروس ویرانگر نفرت" نامیده انتقاد کرده گفته هدفش مبارزه با "یکسان دانستن تصویر عرب تروریست با مردم عادی عرب و مسلمان در آمریکا" در رسانه های ایالات متحده است.
آقای شاهین سال ها به تدریس ارتباطات اشتغال داشته و تحقیقات زیادی در زمینه نگاه موجود به اعراب و مسلمانان در رسانه های ایالات متحده دارد.
وی خطاب به حدود پنج هزار عرب آمریکایی که در رشته ها و حرفه های مختلف دارای تخصص هستند، گفت: "تنها راهی که می توان این [ویروس نفرت] را از بین برد این است که تلاش کنیم با تهیه کنندگان، نویسندگان و کارگردانان ملاقات کنیم و اجازه ندهیم اینگونه تعصبات ساختگی ادامه پیدا کند."
موضوع یکی از کتاب های آقای شاهین با نام Reel Bad Arabs فیلم های هالیوودی است و اینکه چگونه در آنها به رواج کلیشه ها در مورد اعراب دامن می زنند.
وی می گوید حدود پنجاه نمونه از فیلم های سینمایی و برنامه های تلویزیونی گردآوری کرده که در آنها تصویری که از شهروندان عادی عرب ارائه می شود با تصویر تروریست های عرب یکی می شود.
جک شاهین هفتاد و دو ساله اصلیت لبنانی دارد.
او در کتاب چگونه هالیوود از مردمی دیو میسازد حدود 900 شخصیت عرب را در فیلم های مختلف بررسی کرده و به این جمع بندی رسیده که در کمتر از شش درصد این فیلم ها چهره منصفانه ای از این شخصیت ها ترسیم شده است.
بسیاری ناظران می گویند پس از حملات یازدهم سپتامبر 2001، نگاه به اعراب و مسلمانان در آمریکا به مراتب بدبینانه تر شده است. این در حالی است که مطالعات آقای شاهین دهه های پیش از یازده سپتامبر را نیز در بر می گیرد.