ایران به دانش کپی سازی مغز انسان دست یافت

ایران به دانش کپی سازی مغز انسان دست یافت

پژوهشگر ایرانی برای اولین بار در جهان موفق به ابداع DNA دیجیتالی و کپی سازی از مغز انسان شده است.
مهندس مهدی کاشانی، ابداع کننده طرح در گفت وگوی اختصاصی با خراسان با اعلام این خبر می گوید: با این طرح که در آمریکا ثبت بین المللی شده است، در حقیقت هوش مجازی واقعیت پیدا می کند و فناناپذیری دانش انسان با کپی اطلاعات موجود در مغز محقق می شود.
وی می افزاید: با اجرای این پروژه عظیم که بسیار گسترده تر از پروژه های ویندوز مایکروسافت است، تحولی شگرف در دانش بشری با تلفیق و ترکیب اطلاعات اشخاص مختلف روی مغز سیلیکونی رایانه کلونایزر به وجود می آید، تا حدی که حل کلیه مجهولات حیات بشری امکان پذیر می شود. وی با انتقاد از سیستم کندو بوروکراسی موجود در ایران و نبود درک صحیح از فناوری و سرمایه گذاری برای آن، تنها دلگرمی خود را سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توجه به خلاقیت و نوآوری در ایران و رساندن کشور به جایگاه اول منطقه در تمامی علوم عنوان می کند.
مهندس مهدی کاشانی، مبدع DNA دیجیتالی می گوید: پروژه ساخت رایانه کلونایزر که به نام ایران در آمریکا ثبت بین المللی شده است و در برگیرنده کلیه امکانات دیجیتالی قرن ٢١شامل رایانه، نمابر، اسکنر، چاپگر، ویدئو کنفرانس، تلفن همراه، ضبط، رادیو، دوربین عکاسی و فیلم برداری و اینترنت است، در حقیقت زیرساخت و فاز اول یک پروژه بسیار گسترده و شگفت انگیز با عنوان «D-DNA» یا DNA دیجیتالی است. با ساخت رایانه کلونایزر گویی یک انسان ماشینی تولید کرده ایم که مجهز به چشم، گوش، دهان و سایر اجزای لازم است، اما با قراردادن DNA دیجیتالی درون آن در واقع این انسان ماشینی را مجهز به نوعی مغز سیلیکونی می کنیم. به گفته کاشانی، DNAدیجیتالی در حقیقت نوعی مغز سیلیکونی است که قادر است کلیه اطلاعات موجود در مغز هر انسانی را ثبت کند و با توجه به شرایطی که در آن قرار می گیرد، آن را ارائه و تکرار کند.
این مخترع ایرانی در توضیح عملکرد DNA دیجیتالی و شباهت آن با DNA طبیعی می گوید: کروموزوم بیولوژیکی که از DNA تشکیل شده است، در حقیقت در برگیرنده برنامه نرم افزاری حیات کلیه موجودات از جمله انسان است که بخشی از آن نیز از طریق پدر و مادر انتقال می یابد. این نرم افزار بیولوژیکی خدادادی (کروموزوم) شامل تمام خصوصیات و ویژگی های فیزیکی و جسمانی انسان به جز دانش اوست چرا که انسان پس از به دنیا آمدن با یادگیری دانش و آگاهی خود را افزایش می دهد و به حد مطلوبی می رساند، اکنون با اختراع DNA دیجیتالی که شگفتی جهانیان را برانگیخته است، در حقیقت دانش بشری همچنان که روی مغز بیولوژیکی ثبت می شود، روی مغز سیلیکونی نیز امکان ثبت و حک شدن پیدا می کند و به این طریق حتی قادر خواهیم بود این دانش را به طور تمام و کمال به نسل های بعدی نیز انتقال دهیم. بدین شکل با دریافت و ثبت اطلاعات انسان ها، دانش بشری نه تنها فناناپذیر می شود بلکه به طور تصاعدی افزایش می یابد.به گفته مهندس کاشانی، با جای دادن DNA دیجیتالی درون رایانه کلونایزر در حقیقت هوش مجازی به وجود می آید که متفاوت از هوش مصنوعی است.در DNAدیجیتالی در واقع کپی مغز افراد ثبت و ضبط می شود.
بدین شکل دستگاه با استناد به داده ها و اطلاعات هر انسان و با استفاده از دانش او، در شرایط مختلف از خود همچون یک انسان واکنش نشان می دهد.
وی در ادامه تصریح می کند: نحوه عملکرد مغز انسان براساس پردازش اطلاعات وارد شده از طریق اعضای مختلف (چشم،گوش، زبان، بینی، لامسه) و عکس العمل و دستور به انسان برای انجام فعالیت مناسب است، حال ما با اختراع DNA دیجیتالی و به کمک دستگاه میزبان آن یعنی رایانه کلونایزر که حکم بدن انسان را همراه با حواس پنج گانه در این جا خواهد داشت، این امکان را فراهم آورده ایم که اطلاعات از طریق ابزارهای مختلف الکترونیکی تعبیه شده در رایانه کلونایزر اعم از صوتی، تصویری و لامسه دریافت و سپس وارد مغز سیلیکونی شود. بدین شکل در واقع رایانه وضعیت و ساختاری همچون یک انسان پیدا می کند و به طور دقیق همان واکنش هایی را در قبال شرایط مختلف و محیط اطرافش روی مانیتور نمایش می دهد که یک انسان واقعی انجام می دهد. DNAدیجیتالی از هر فردی که پشت رایانه کلونایزر می نشیند، اطلاعاتی دریافت و ثبت می کند. به عنوان مثال یک پزشک، خلبان یا فیزیک دان را در نظر بگیرید. هر یک از آن ها با توجه به حرفه شان با استفاده از دستگاه های دیجیتالی کار انجام می دهند. کلیه این دستگاه ها قابل اتصال به رایانه کلونایزر است و رایانه بدین شکل قادر به ثبت و ضبط کلیه اطلاعات وارد شده و واکنش های شخص مورد نظر است به عنوان مثال یک پزشک با استفاده از دستگاه های الکترونیکی فشارخون، نبض و دمای بدن بیمار رامشخص می کند و براساس آن دارو تجویز می کند. کلونایزر نیز پس از ثبت عملکرد پزشک و در واقع فراگیری دانش وی در این عرصه، می تواند با اتصال دستگاه های دیجیتالی معاینه بیمار به بدنه رایانه، کارهای پزشک راتکرار کند و نسخه بیمار را روی مانیتور به نمایش بگذارد.
به گفته مهندس کاشانی، در حقیقت با این اختراع با کپی مغز انسان هوش مجازی ایجاد می شود که متفاوت از هوش مصنوعی است. در دستگاه های مجهز به هوش مصنوعی با استفاده از یک سری داده ها و برنامه های نرم افزاری تصمیم گیری هایی می شود ولی دستگاهی که مجهز به هوش مجازی است، به طور دقیق با استفاده از اطلاعات موجود در مغز سیلیکونی اعمال و واکنش های یک شخص را یاد می گیرد و در شرایط مختلف همچون یک انسان از خود واکنش مناسب نشان می دهد.
مهندس کاشانی در توضیح نحوه طراحی DNA دیجیتالی و به عبارتی مغز سیلیکونی می گوید: من به اتفاق یک تیم ٤٠نفره از متخصصان IT تمام حرکات و گفتار معمول یک انسان رابراساس الگوریتم ریاضی پیاده کردیم و سپس الگوریتم D-DNA را نوشتیم. ما طرح را در آمریکا به ثبت رساندیم که البته با مشکلات زیادی روبه رو شدیم، چون آن ها معتقد بودند این طرح، خطرناک است. ولی با توضیحات فنی و علمی که در مورد منافع آن داده شد، متقاعد شدند آن را به ثبت برسانند. باید توجه داشت، طرحی در آمریکا ثبت می شود که قابل انجام باشد. یعنی طرح، خیالی و دور از واقعیت نباشد. ما با ارائه مستندات دقیق علمی از طرح و نحوه انجامش، آن ها را از تمامی جوانب متقاعد و اختراع را ثبت بین المللی کردیم.
با انجام پروژه D-DNA،در حقیقت کپی دقیق مغز افراد مختلف مثل دانشمندان، متخصصان و تمام افراد دیگر با استفاده از رایانه کلونایزر امکان پذیر خواهد بود.چون تمام کپی مغزها روی مغز سیلیکونی کلونایزرهای مختلف ثبت وضبط می شود که جنس تمامی این مغزها به صورت الگوریتم د ترمینان بازسازی شده است و قابلیت تلفیق و ترکیب را دارد بنابراین دانش بشری به این ترتیب به صورت تصاعدی افزایش پیدا می کند. به عبارت دیگر می توان ترکیبی از دانش افراد متخصص در یک زمینه را به دست آورد و با استفاده از آن ها به حل مجهولات و مسائل نامعلوم پرداخت. درست مثل این که به صورت واقعی چند شخص متخصص و دانشمند در یک زمینه گرد هم آیند و به تبادل نظر و حل مسائل مختلف در یک عرصه بپردازند. بنابراین با اجرای این پروژه تحولی عظیم در دانش بشری رخ خواهد داد که با استفاده از آن بسیاری از مجهولات حل نشدنی حیات بشری رفع می شود. از سوی دیگر بشر فناناپذیر می شود البته نه از نظر جسمانی که از نظر معلومات و اطلاعات موجود درمغز.
پروژه (D-DNA) بسیار وسیع تر از پروژه ویندوز مایکروسافت است، بنابراین برای اجرای آن باید زمینه های لازم مهیا شود. من در سفر اخیری که به خارج از کشور داشتم، تصمیم گرفتم این طرح را در آمریکا اجرا کنم چون دعوتنامه های فراوانی از این کشور برای اجرای پروژه دارم؛ ولی وقتی شنیدم مشاوران رئیس جمهور طرح من را با ایشان مطرح کرده اند و آقای احمدی نژاد برای حمایت از آن ابراز آمادگی کرده و حتی آقای دکتر ظفرقندی رابه عنوان متولی این امردر نظر گرفته است، دوباره به ایران بازگشتم. من ٤سال صبر کرده ام و فاز اول پروژه را اجرایی کردم. اکنون باز هم مدت دیگری صبر می کنم چون می خواهم خاستگاه این فناوری بسیار پیشرفته کشورم ایران باشد نه آمریکا ولی صبر زیاد هم ناممکن است، زیرا سرعت در عصر اطلاعات حرف اول را می زند. اگر من سریع تر این پروژه را اجرایی نکنم، شاید فرد دیگری به نوع دیگری آن را به ثبت برساند و در یک کشور دیگر آن را اجرا کند. در ایران برداشت غلطی از فناوری می شود و به تولید فناوری ارج زیادی نمی نهند. با وجود توصیه های اکید مقام معظم رهبری مبنی بر دستیابی به فناوری های نوین و ارتقای دانش و کسب مقام اول منطقه، مسئولان شاید نادانسته و از روی ناآگاهی، کم کاری می کنند. کارها در ایران به کندی صورت می گیرد و در این زمینه نامه های اداری و وجود کاغذبازی آن قدر وقت انسان را می گیرد که از اجرای اهداف باز می مانیم.با این وجود آقای دکتر ظفرقندی قول داده اند موانع اداری موجود در پیاده سازی این پروژه را به طور مستقیم برطرف کنند.انجام چنین پروژه بزرگی نیازمند یک عزم ملی است. در آمریکا با دیدن یک نوآوری و مطالعه آن بلافاصله حامیان و سرمایه گذاران زیادی برای اجرای آن وارد مذاکره می شوند ولی در ایران متاسفانه ایده و طرح، خریدار ندارد و دانش فنی و فناوری خرید و فروش نمی شود. در حالی که در دنیای امروز تبدیل پتنت و اختراع به محصول است که ثروت زا و قدرت آفرین می باشد نه فروش نفت. در حال حاضر در کشورهای پیشرفته تحقیق و پژوهش حرف اول رامی زند.تنها امید من بعد از خدا، دلگرمی به سخنان مقام معظم رهبری و درک عمیق ایشان از خلاءهای ایجاد شده در اثر نبود تولید فناوری و خلاقیت است. این موارد بوده که مرا تاکنون در ایران نگه داشته است. ایشان گفته اند قدرت اقتصادی در کسب و تولید فناوری و فراگیری دانش است که در سند چشم انداز ٢٠ساله به وضوح به آن اشاره شده است. ای کاش بقیه مسئولان و دولتمردان نیز در درمان دردی که رهبر معظم انقلاب به درستی تشخیص داده اند و راه علاج آن را نیز به طور دقیق اعلام کرده اند کمی با توجه و سرعت بکوشند.برای تولید ویندوز ویستا٦ میلیارد دلار سرمایه گذاری شده تا به اینجا رسیده است. در حالی که در ایران اعتقادی به سرمایه گذاری در دانش وجود ندارد. مولد اقتصادی کشورهای بزرگ و پیشرفته دانش آن هاست نه نفت و گاز؛ این منابع تمام شدنی است ولی دانش بشری دریای بی کران است. ما با اجرای پروژه D-DNA، مبدل به غولی در عرصه IT همچون مایکروسافت خواهیم شد. بنابراین امیدواریم با اجرایی شدن دستورات مقام معظم رهبری به آنچه شایسته ایران و ایرانی است، برسیم.


سارا - انگلستان - اسلو
اولا تبریک میگم و امیدوارم همه چیز درست پیش بره.دوما مخترعین زحمت میکشن و کامپیوتر واختراع میکنند انوقت ایران بر روی اختراعات دنیا نامگذای میکند.مثل چرخ بال ویا هر اسامی که روی حتی البسه مثل کراوات که گفته میشود دراز اویز زینتی.شما هم لطفا هر زودتر نامئ برای این ابداع مهم بگزارید تا مثلا بجای D-DNA
نام‌عجیب و غریبی دانشمندان چرت و پرت بر روی این ابداع شما نگذارند.
جمعه 25 آبان 1386

علی رضا - ایران - آزادشهر
احسنت من یکی نوکرتم داداش مهدی ِخسته نباشی
جمعه 25 آبان 1386

مصطفی - آ لمان - برلین
خواهش میکنم نا امید نشید ایران مستحق چنین اکتشافات است
جمعه 25 آبان 1386

امیر - آ لمان - دوسلدورف
آقاى کاشانى : من هم با نظر مصطفى جان کاملا موافقم / لطفا ناامید نشید
جمعه 25 آبان 1386

شبنم - امریکا - شارلوت
حالا قراره مغز احمدی نژاد رو برا همه ایرانی ها کپی کنن
جمعه 25 آبان 1386

فرزانه - ایران - تهران
امیدوارم کسانیکه منتظر هستند شکست جمهوری اسلامی را ببینند چشمهایشان را به دیدن واقعیت باز کنند و مغز خود را از اخبار کذب بنگاههای خبری تحت پوشش صهیونیست پر نکنند .
شنبه 26 آبان 1386

محسن - ایران - تهران
آفرین به تو مهدی- این هم یکی دیگر از زمزمه های واقعی متمایز بودن مردم ایران است. ایرانیان همواره سربلند بوده اند مگر زمانی که دچار تکبر و غرور شده اند. لذا امیدوارم هیچوقت گرفتار تکبر نشویم و بزرگواری و بزرگ منشی نیاکانمان همچون داریوش و کوروش را سرلوحه امور خود قرار دهیم.
شنبه 26 آبان 1386

بیک زاده - مالزی - کوالالامپور
من هم روی پروژه مشابه به این پروژه کارمیکنم. آقاى کاشانى لطفا با من تماس بگیرید
شنبه 26 آبان 1386

ایراندوست - ایران - تهران
من واقعاٌ نمی‌دانم چه بگویم. واقعاٌ اگر چنین اختراع بزرگی صورت گرفته که جهان را متحول خواهد کرد آیا دست روی دست گذاشتن مسولین کشور چه معنایی می‌دهد؟
شنبه 26 آبان 1386

هومن - ایران - تهران
ما ملت هستیم که میتونیم همه چیز داشته باشیم ولی چیزی نداریم. این موفقیت را به مهندس مهدی کاشانی تبریک میگم از خداوند منان توفیق ایشون رو خواستارم
شنبه 26 آبان 1386

محسن - ایران - تهران
شبنم خانم امثال تو که هیچ کمکی به پیشرفت کشورشان نکرده اند بهتره از خودشون نظر ندن .
شنبه 26 آبان 1386

ناصر - ایران - تهران
آقای دکتر فقط به خاطر ایران صبر کن و نگذارید باز در تاریخ ثبت شود که به خاطر دولت مردانمان آینده کشور به تباهی رفت.نگذارید آیندگان به حال این لحظه که شاید نقطه عطفی در تاریخ ایران باشد حسرت بخورند.
شنبه 26 آبان 1386

محمد رضا - ایران - زنجان
این اظهار نظر کنندگان هم عجب به به چه چهی راه انداختند هر وقت بقالی سرکوچه یه دونه از این دستگاهها اورد واقعیت پیدا میکنه بیشتر به درد فیلمهای هالیوودی می خورد
شنبه 26 آبان 1386

کیاوش - انگلیس - لندن
درود به ایرانی های وطن پرست
شنبه 26 آبان 1386

علیرضا - ایران - تهران
درود بر مسلمانهای خداپرست و گسترش دهنده ی علم
یکشنبه 27 آبان 1386

ک- عبدالهی - ایران - بوشهر
به همه همیهنان تبریک میگویم و از مسئولان انتظار داریم این توفیق بزرگ را قدر بدانند و به شکرانه این لطف الهی هر چه سریعتر اقدامات لازم را به عمل آورند
چهار‌شنبه 30 آبان 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.