به گزارش لوس آنجلس تایمز ، این فیلم کوتاه که نسل تهرانی نام گرفته، در فستیوال فیلم میلان و کن به نمایش در آمده و قرار است در فستیوال فیلم هالیوود نیز به روی پرده رود.
سارای 30 ساله ، سال گذشته برای فیلمبرداری به تهران آمد تا با ساخت این فیلم افکار جوانان کشوری را که جورج بوش رئیس جمهوری آمریکا از آن به "محور شرارت" و "کشوری تروریستی" یاد کرده، منکعس سازد.
"باور" به این نکته پی برد که جوانان تهرانی اغلب در تضاد با گذشته بوده و از آینده نگرانند. اگرچه نوع لباس، مدل موی سر و فرهنگ پاپ غربی ها برای آنها بسیار جذاب است، اما به تاریخ کشورشان می بالند و نسبت به از دست رفتن سنن خود ابراز نگرانی می کنند.
وی گفت: آنچه یافتیم این بود که جوانان ایرانی بیش از اینکه نگران مسائل سیاسی باشند، نگران موضوعات اجتماعی هستند.
در این فیلم مستند 70، درصد از جمعیت ایران افراد زیر 30 سال معرفی شده اند.
"باور" که خود متولد ایران است در سن دو سالگی به آمریکا رفت. وی در لندن نیز زندگی کرده و برای شبکه تلویزیونی انگلیسی ITN فیلم های مستند ساخته است.
وی گفت: کسب اجازه برای استفاده از یک دوربین حرفه ای در ایران کار ساده ای نبود. تنها مجوز فیلمبرداری از اطراف تهران را دریافت کردم. نمی توانستم با مردم مصاحبه کنم. حق نداشتم با هیچ فردی حرف بزنم، اما این کار را کردم.
وی افزود: برای فیلمبرداری باید مجوزم را به مردم نشان می دادم. وقتی می فهمیدند از خارج آمده ام، بسیار هیجان زده می شدند. دوست نداشتند از آنها فیلمبرداری کنم اما متمایل به گفتگو با من بودند.
باور گفت: گاهی اوقات یک ساعت طول می کشید تا مردم را متقاعد کنم افکارشان را بازگو کنند.
یک زن جوان در گفتگو با من اظهار داشت: چرا مردم ایران باید با مردم دیگر نقاط جهان اینقدر تفاوت داشته باشند؟
جوان دیگری گفت: آزادی واژه ای ناشناخته در کشور ماست و ما نمی دانیم چه معنایی دارد.
در همین حال یک مرد جوان خاطر نشان کرد: ما با دنیای خارج بیگانه نیستیم و با استفاده از اینترنت و ماهواره با جهان خارج ارتباط برقرار می کنیم.
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.